A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 decemberi kismamik

Sziasztok!

Olyan sebességgel írtok, hogy dolog követni :)

Köszönöm Mindenkinek az üdvözlést, a gratulákat és bíztatást!!!!

Nóni jobbulást kivánok a picurodnak és neked pedig kitartást!

O'hara ne aggódj a poci miatt. Nem vagyunk egyformák. Egy ismerősömön 28 hetesen alig látszott valami és most 34 hetesen is kicsi a pocija. És mégis minden rendben van a babával, normál méretei vannak, csak mivel szélesebb a medencéje jobban elfér odabent Bütyök. :) Én kicsi termetű vagyok azért látszik rajtam ennyire. (10 hetesen azt mondta a nővérke a rendelőben, hogy másnak 15-hetesen van akkora poci mint nekem akkor) :lol:

Pumipumi nagy átéléssel olvastam az esti rugdalózásotokról :) Én sajnos még nem érzem, de már résen vagyok minden percben.

M&g én is abban a cipőben járok, mint te. Egész nap csak gyümölcs meg kefir a tápanyagom. A múlt hét óta tudok újra inni tejet is és néha csipegettem egy kis grillezett csirkehúst a napokban. De eddig egyáltalán nem tudtam húst enni, pedig tudom, hogy kéneeeee.
A táblázathoz kiegészítésül: Budapesten lakom és a SOTE II-n szülünk.

Van egy kérdésem. Remélem senki nem bajlódik ilyesmivel, de hátha tanácsot tudtok adni. Nekem a mellbimbóm es a mellbimbóudvarom is nagyon kiszárad, annak ellenére, hogy naponta kenem babolajjal. Ennél okosabbat a védőnő¸sem tudott ajánlani. Tud valaki valami hatékonyabbat?
memi

meli! Ez nagyon jo hir malnarol, orulok, hogy ilyen hamar osszejott neki :):)
memi! Nekem nincs ilyen gondom, de ha jol emlekszem, a mellbimbot es kornyeket nem ajanljak kenegetni...vagy eppen forditva?

Kép
pumipumi

Hali!
Én is RH negatív vagyok, férjecském nem tudom milyen. Nekem anno trimeszterenként ellenőrizték az ellenanyagot, illetve szülés után a gyerekét is. De biztos, ami biztos, minden alkalommal szóltam a dokimnak, nehogy elfelejtse. :shock: :)
Memi: biztos, hogy kiszáradt a bimbóudvarod? Csak azért kérdezem, mert az előtej is úgy rászáradhat a mellmimbóra és -udvarra, és úgy néz ki, mint ami hámlik. :shock: Nekem anno nagyon nehezen esett le, hogy ez az előtej- de persze lehet, hogy én extra béndzso voltam :oops: :lol:
Szép napot,
M.

macianyu

Pumi, már én sem tudom mit tegyek. A védőnő ajánlotta a babolaj használatát. De ha legalább babolajjal nem kenem naponta szabályosan kirepedezik a bőröm. Mint telen az ajakszáradás. Valami olyasmi. Kellemetlen és viszket, de nagyon. Igaz ez volt az első terhességi tünetem :lol: Na de mindent kibírunk egy kis babócáért :)
memi

Meli gratulálok Málnának, drukkolok, hogy most minden rendben legyen!

Memi grillezett csirkehús :shock: amióta olvastam, azóta erre vágyom. Így már adott, mi készül ma vacsira :) még valami salátát kitalálok mellé attól függően milyen alapanyagot kapok. Jaajjj, már nagyon éhes vagyok...
Vendég

Ti aztán aktívak vagytok!

MA megvolt az AFP,toxoplazmás vérvétel.Legalább ez is letudva.Védőnőnél is voltam és mint kiderült,még mindig nem híztam 1kg-ot sem.Pedig rendesen adtam a kalóriának.Na de az én cukrom mellett nem csodálkozom.Bár szerintem lassan kezdek majd én is hízni.

Nekem sincs gondom a kajálással.Egész nap tudnék enni.Különösen kovászos ubit.Soha nem szerettem,most meg már betermeltem egy nagy csomót.Tegnap is azt vacsiztam egy kis dinnyével.Tudom...nagyon passzol...De nekem ízlett :roll: :D

Mi meg úgy döntöttünk,hogy pénteken valószínűleg lemegyünk 1 hétre a Balatonra.Igaz ezzel csúztatok 1 hetet 2 vizsgálattal,de nem a világ vége.
Biztos nagyon sokat kell majd visszaolvasnom.......

Nekem Zizunál sem és most sincs lineám.De lehet,hogy csak nem látszik a tattootól :D NA jó ez vicc volt...nem volt és még nincs is.Ellenben a köldög piercingem helye nagyon csúnyán szétszakadt,pedig már 7-8 éve nincs is bent.

Na megyek,mert még csak most ébredt fel a leányzó és ebédeltetni kell.
Vendég

Macianyu, köszi, erre én sem gondoltam, de eddig semmi előtej nem jött a melleimből.

M&g :) jó étvágyat kivánok a vacsihoz
memi

Linea nigra: nekem az utsó hetekben jött elő, és még most is megvan halványan. :roll:

macianyu

Sziasztok! Mára elmentek a festők, úgyhogy nyugi van. Nem semmi ez a meleg, és holnapra még melegebbet ígérnek.
Pumi, minden elismerésem a Tiéd. Én a terhesség előtt nagyon odafigyeltem, fogyókúráztam ezerrel, számoltam a kalóriákat, a BMI-m már a sovány kategóriában volt, mindenki mondta, hogy egészségtelenül sovány vagyok. Aztán amikor terhes lettem, kb. az első két hét alatt rámjött négy kiló. Szerintem az kellett. Azóta is híztam egy párat, de nem zavar. Most csak arra figyelek oda, hogy mivel nem bírom a hús szagát, gondolatát, semmit, ezért a fehérjét valahogy pótoljam, de ennyi. Úgyhogy nekem a grillezett csirkétől nem jött meg az étvágyam...viszont tegnap óta Hawaii pizzát ennék, lehet, hogy ma elvitetem magam pizzázni. :oops:
tedorka

Ne aggodj Tedorka, szerintem igazad van...ez kellett neked. nekem azert megjon az etvagyam a grillezett csirketol...hetente min 2-szer eszek is, de mindig csak egy fel mellet tudok lenyomni..ez az egyik kedvencem...de az en sutomben nem az igazi, ugyhogy a pizzeriaban csinaltatok mindig, nekik van rendes grillcsirke keszito...csak mas fuszerekkel, mint a tobbi csirket. A halat/tojast sem birod? szinte teljes erteku feherjenek meg mindig ott vannak a huvelyesek, ha mas nem megy.
Koszi a biztatast a linea nigraval kapcsolatban...ezek szerint tenyleg barmikor megjelenhet..nna mindegy, ez legyen az egyetlen bajom :):)

Kép
pumipumi

Sziasztok!
Megint pár napig, nem voltam. De most gyorsan visszaolvasak titeket! :wink:
Hizással kapcsolatban: nekem essig 2 kg jött fel. De én 16 hétig minden nap hánytam. Most 2 hét alatt 2 kg. Azért remélem nem tartom ezt a rohamos gyarapodást. :wink: Bár azon sem csodálkoznék mert nem annyira figyelek a kalóriákra, amit megkíváno azt megeszem és általában addig amig nem durranok! :oops: Hát sajna ez van.

Linea nigra: még nem jött elő, de én is kenem babydream-os krémmel, bár tudom ha hajlamos vagyok rá akkor bármivel kenhetem.

Tedorka! Edd csak meg azt a pizzát ha jólesik!!! De most hogy mondtad én is megkívántam! :)

Sprite! Hmmm... Kovászos ubi!!!! Azt is megenném már. Szörnyű , hogy néha másra sem tudok gondolni mint az evésre!!! :oops:

Memi! Üdvözöllek köztünk! Örülök, hogy nem kellett elkezdeni a meddőségi kezelést. Nekem nem volt ilyen szerencsém. Volt lapar, 2 lombik. De a lényeg hogy most már a pocakomban van a kis lurkó! :wink:

Meli! Szerintem nagyon ne aggódj a viszketés miatt. Az ismerősömnél is volt ilyen. A doki 2-szer lekezelteés elmúlt!

Lányok! Nagyon jók a pocis képek! Hétvégén mi is csináltunk. Megpróbálom feltenni!
Vendég

Jöttem volna panaszkodni, de olyan jó kedvem lett miután elolvastam a beszélgetéseteket mióta nem írtam... :D
A panasz az lett volna, hogy hétvégén a csuda tudja hogyan, miből, de magamra szedtem a két nap alatt 2 kg-ot. :shock: Na, ezt akartam elpanaszolni. Viszont már 3 hete nem híztam egy dekát sem. Most 5,5 kiló plusznál tartok. Teljesen kétségbeestem, de ahogy olvasom nem csak én járok ennyi többletnél és Te, pumipumi, végképp megnyugtattál és felderítettél, hogy az 5 kiló hízás teljesen normális.
Most már nincs is mit panaszolnom. :D De azért két nap alatt 2 kiló nem durva? :oops:

Bevallom apa teljesen begőzölt, ellát minden finomsággal, szombaton pizzákkal állított haza, vasárnap pedig elvitt kínai kaját venni. A gyerekek miatt itthon ettük meg velük, hazahoztuk.
Ma reggel elkísért a dokihoz (csak tápis papírért mentem) és meleg töpörtős pogácsával hagyott ott várakozni, addig Ő elugrott meglátogatni a nagymamiját a piacon(piacozik). Itthon mikor hazajöttünk elővette a fokhagymás-tejfölös-sajtos lángost, amit nekem és a gyerekeknek hozott. Már ki sem merek semmit ejteni a számon, mert tuti másnapra az asztalon lesz. Úgy érzem most esett le neki igazán a tantusz, hogy babát várok. :lol:

Ééééés, csináltam pocifotót! :lol:

Kép 18hét1nap
Kép én

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Pokica!!!! Hát ez gyönyörűűűűűűűűű!!!!! Olyan szép pocid van!!!!
Vendég

Pókica ilyen pocakkal tilos panaszkodni! Szemmel látni, hol vannak a plussz kilók. Ha összehasonlítod az én képemmel, ami szintén kb. 18 hét, láthatod, hogy mi a különbség.
Apát nem lehet tanfolyamra küldeni, mint oktató? Küldeném enyém apát :P bár nem lehet okom panaszra, de ennyire nem vagyok elkényeztetve.

További szép napot Mindenkinek!
Vendég

Kép

Sikerült feltöltenem!
Vendég

Melinda csodaszép kismama vagy :) hozzátok képest én csak egy hízott nőnek látszok :( még :)
Vendég

Pókica,
nagyon szép vagy! és ha még azt is hozzágondolom hogy már a 3. babát fogod szülni. Hát ez fantasztikus komolyan!
Vendég

lanyok! Gyonyoruek apocakos kepek!!! nagggggyon tetszenek, afel is hivtam apat, aki mar utban van hazafele, hogy siessen, mert meg kell neki mutatnom a tobbiek pocakos kepeit :):)
nem Pokica, szrintem nem durva ilyen hirtelen az a 2 kilo...egy het 2 kilo, 3 het semmi...szerintem nem sokan hiznak ilyen egyenletesen, hogy heti fel kilo (ja , van heti lebontasos tablazatom is, hogy melyik heten mennyit kene felszedni, pl egyszer 300 g, aztan 800 g...dehat e mar tenyleg tulzas lenne reszemrol...marad a heti atlag fel kilo)...egyszer igy, egyszer ugy, es kesz. En anyaeknal kepes vagyok heti 5 kilot is felszedni baba nelkul :):)
gabi! Ezt azert nem mondanam, hogy elhizott nonek latszol, mert latszik, hogy ott a pocak. bar onmagaval tutira mindenki kritikusabb :twisted:

Kép
pumipumi

gabi! Most latom, hogy ma vagy 20 hetes...epp a fele...gratula :):)

Kép
pumipumi

NNa, most hogy igy feltoltodtem masok pocakos kepeitol, megyek is pihenni...apat mindig az agyban varjuk :):)
A tegnap esti utan elkepzelem, hogy amint ma hazaer, ratapad a pocakra...foleg, mert csimota epp fent vagy es nagyban huncutkodik...bar addigra sajna kifarad majd.

Kép
pumipumi

Köszi lányok!
Gabi! Én még emlékszem arra a képre amit 1-2 hete tettél fel, és azon egyértelműen nem egy hízott nő látszodott!!! Ilyeneket ne is mondj!!! De most már egy 20 hetes képre is kiváncsiak lennénk!
Vendég

Félidő.. :?: Lassan kezdhetek aggódni, és belegondolni, hogy már csak ennyi, és irány a szülőszoba. Mint anyukám fogalmazta meg hétvégén, innen már kifele haladok belőle :( pedig igazán most kezdem élvezni.

Melinda, jövök majd képpel, de egyenlőre változatlan vagyok. Majd estére mérek, kíváncsi vagyok, hogy a kép óta cm-ben van-e változás.

Ja! És köszi mindenkinek :oops:
Vendég

Na végre én is látok pocakfotókat.Én csak minden páros héten csinálok,majd a 20. héttől minden héten.

Pókica!
De csudaszép hosszú hajad van!Nme idegesít?Enyém is ekkora volt Zita születése előtt,de megszületett,a hajam fele kihullott így mennie kellett.De most újra növesztem :roll:

Melinda!
Jó nagy pocid van!Nekem Zizu ennyi idősen nem is látszott.Ja és nagyon tetszik a felsőd és megfigyeltem a tájat a háttérbe....de laknék ilyen helyen....

Gabi!
Olyan béna vagyok....te kihez is jársz?Csabaihoz ugye?Átszoktatok menni Orosházára hozzá,vagy a kórházhoz jársz?
Tényleg félidő!Mégegyszer ennyi és babázhattok...
Vendég

Olga igen, a dokira jól emlékszem. Magánban Orosházára havonta, a hivatalos protokoll vizsgálatokra pedig a kórházba.
Vendég

Fmelinda, köszi! Gratulálok nektek! Én már ennyit is nehéznek éreztem és már nem láttam a fényt az alagút végén, úgyhogy minden elismerésem a tied :) Már végül én is elszánt voltam bármire, csak legyen már pocaklakónk... A lényeg hogy itt vannak már nekünk :D

Aranyosak vagytok Pocakosak!!!! Jók a képek. Nekem 13. hetes képem van. (3-4 hete) Nem a legsikeresbb, de a lényeg látszik rajta :)

Szép napot Mindenkinek! Megyek, mert az én apim is kell már jöjjön
Pussz
Kép
memi

Pumi : nagyon édes a pocid,szép lány vagy!Párod se semmi,hogy ennyire figyel rátok!Az első rugás tényleg nagy élmény az apukáknak!

Sprite : szegény sajnállak a cukorbetegség miatt,nem lehet könnyű!A Geréb Ági születésház hol van? És mennyi ott egy szülés?

Lemosong rakj fel te is pocifotót!Az újraélesztős tanfolyamra majd én is ela akarok majd menni,de itt nem tudom ,hol van ilyen.Szerinted hol keressem?Védőnő tudja vajon?

Ohara : A toxoplasmat itt nem nézik csak pénzért...!

Gombi: Nagyon aranyos a pici-pocid,hidd el hamar megnő!....Aztán majd arra vársz akkor,hogy mikor láthatod végre újra a ....nuni...dat! :D

Gioia : nagyon kedves a férjed hozzád!Kár,hogy te nem tudsz felrakni pocifotót,pedig kiváncsi vagyok!

Gabi : A táblázatba : 29 éves vagyok és Ajkán szülök!Jah és tök szép pocifotód,volt neked is,ne is mond ilyeneket,hogy hízott nőnek látszol!!!!!

Manocskak : Miböl vizsgázol?Szorítunk!

Meli ez ténylg nagyon jó hír Málnáról! :)

Tedorka egy pizzát én is meg tudnék enni!MINDEN NAP! :P

Pókica nagyon szép pocid van és a hajad....na az is gyönyörű!Ilyen szép kismamát nem csodálom,hogy folyton körbeugrálja az élete párja!

Fmelinda te is nagyon szép kismama vagy!

Na most jól elfáradtam!Megpróbáltam mindenki írására reagálni,bocs ha valaki kimaradt,de két gyerek mellet nagyon nehéz idefigyelni...!
Vendég

Memi neked is édi a pocid! :)
Vendég

Tulipános! De jó hogy már te is vagy! De most hogy visszaolvasok (mert most én nem voltam pár napig) látom, hogy Te is raktál fel pocifotót. És te is nagyon szép kismami vagy. És főleg hogy a harmadik baba. Hát külön gratula az alakodhoz!

Memi! 13 hetesen ilyen aranyos kis poci! Hát nem semmi!!!
Vendég

Basszus,tutira nem teszek fel pocakos fotót!!!!Itt mindenki vékony és csini,én meg....na ez csak vicc,én is normális kategóriába tartozom,de vastagszom :lol: :lol:

Mellkiszáradás simán hormonális,szerintem mindenféle olajjal kenheted,nekem mindenre a mandula vált be.Hasam is azzal kentem Dénessel is és most is.

Nekem sajna hányingerem van a csirkehús gondolatától is,pedig a grill a kedvenc kajám(volt)fokhagymás tejföllel,salátával.Volt,h minden héten 2x azt ettünk.Fiúknak hiányzik is :cry: Én pizzát ennék minden nap,meg kenyérlángost

Kép Kép
meli1118

meli! most mar kotelezo jelleggel fel kell raknod a fotot neked is!
Te is nagyon csini vagy mami...nekem azert egy honapja tutira nem volt ekkora...meg is nezem majd az albumban.
gabi! En inkabb orommel varom a felidot...ha eddig elvezted, ezutan sem lesz maskepp...erezni mindig a baba mocorgasat, kitapintani..szerintem az csodas lesz, mikor mar olyan nagy lesz...en alig varom :):) Biztos nem a szulesi szenvedesekre gondolok...az akarmilyen rosszul is sikerulne, akkor is "csak" 1 nap...utana a babaddal viszont...!!! :):):)
Ja, apa hazaert fel oraja...es csimota-bar elotte aludt-ujra felkelt es megajandekozta par nagy rugassal...ketto olyan durva volt, hogy rendesen fajt...nna persze azert jolesett, imadtam...a parom meg persze a fellegekben van, fultol fulig er a szaja :):)
Nna megyek keszulodni, mert egy ismeros temetesere kell menni...ferjem igeri, hogy csak a templomba megyunk, utana a temetobe nem visz ki a 38 fokos hosegbe arnyek nelkul...jajj de jo!

Kép
pumipumi

Tulipános
te egy tündér vagy hogy mindenkinek írtál!!!
Vendég

Tulipános! Képzeld hétvégn megmásztuk a Somlót! Nem mondom, hogy hamar felértünk, közben 4-5-ször is megálltunk pihenni. De hát nekünk is kell a mozgás! Amugy hívtam azt a mobilszámot amit adtál, de egyfolytában foglat volt. De most már mindegy, majd egy kicsit késöbb elmegyek itt Vp-be.
Vendég

Nona! Én sem voltam pár napig, és csak most olvastam vissza, hogy korházban voltatok. Remélem nincs semmi komoly baj a kisfiaddal. És gratula a második kissráchoz! Ha tudsz tegyél nekünk 4D-s képeket! Kiváncsi vagyok nagyon!!!
Vendég

Lányok! A régiek között emlékeztek még Mustyira (Bogi) ? Az elején sokat jelentekezett, de már jó ideje nem! Van aki tud róla valamit?
Mustyi! Ha olvasod jelentekezz be, hogy megnyugtass minden rendben van!!!!
Vendég

Hát, ma egészen elkeseredtem. Na jó, nem annyira rossz a helyzet, de minimum meglepődtem :lol:. Én azt hittem, hogy mostmár igazán iszonyú nagyot nőtt a hasam, és képzeljétek, ma jöttem először dolgozni hosszú idő után, és senki nem vette észre magától!!! Pedig nem bő cucc volt rajtam, hanem olyan, amiben jól látszik. Persze utána mindenki állította, hogy gyanús volt, de már nem hiszek nekik :twisted:. Igaz, én vagyok itt a "legkisebb" terhes szinte, asszem csak Gombi van még utánam ütemezve, de akkor is, én már piszok nagynak érzem, a gerincemen főleg, mikor tartani kell. :lol: Szóval egyelőre nem is rakok fel pocakfotót, megvárom míg gömbölyödik még kicsit!

Az újraélesztős cuccot meg kórházakban tartják általában, szerintem a védőnő biztos tud ajánlani ilyen tanfolyamot.

A hízás kérdésen meg ne aggódjatok, bár én is ehetnék amit akarok, és akkor biztos híznék én is! Bár valószínűleg még a diéta mellett is fogok később, mert ez is főleg hajlam kérdése, és az, na az aztán van nekem! :roll:

/
lemonsong

Lemonsong, meli! Most mar csak azert is tegyetek fel a kepeket, aztan majd mi kiertekeljuk...az emberek nem ertenek semmit. Mutattam a ferjemnek e kepeket, es mindegyik pocakos nagyon tetszett neki...most eppen magyar-pocak-tunetegyuttesnek hivja, mert eddig gondolta, csak az enyem ilyen szep nagy (ugy latszik, itt a pocakok olyanok, mint a mellek), de most aztan megelegedessel mustralt mindenkit :):) ja, es csinalt rolam uj kepet most gyorsan indulas elott, mertha valaki mas is meg akarja mutogatni a parjanak, akkor ne az en bugyis, cicigyilkos-melltartos kepemet kelljen mutogatni :):) gyorsan felteszem, aztan elhuzom a csikot mara.
Moni ugyes vagy te, hajra!!!
Azt hiszem, Tulipanos volt, aki egyszer rajtakapta Mustyit bejelentkezve :oops: Remelem, naluk is minden ok, csak nincs ideje.

Kép

Kép
pumipumi

Köszi mindenkinek a dicséretet, meg is mutatom apának! :D

Melinda! Hú, neked is milyen jól látszik már a pocakod! A felsőd nekem is nagyon tetszik...én meg csak az itthoni göncben fotózkodtam :oops:

Gabi! Dehogyis látszol hízott maminak!(vagy hogy is írtad...) Ez hülyeség! Totál látszik, hogy kismami vagy, gondolom a kép készülte óta még nagyobbat nőtt.

Sprite! Ó, imádom a hajam. Viselni és gondozni, ápolni is. Mindig nagyon sok volt belőle, függetlenül szüléstől, terhességtől. De volt mikor levágattam ici-picire és szőkére festettem, azt is csak a 2. fodrásznál tudtam elintézni, mert az első akinél jártam, nem volt hajlandó levágni.. De nem éreztem jól magam rövid hajjal. Na meg a másik, hogy a férjemnek is szép hosszú haja van és hülyén néznénk ki egymás mellett, ha nekem lenne a rövid. :D Még a végén azt hinnék, hogy én hordom a nadrágot a családban. :D

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Kedves tőled Melinda...de még a harmadik ugye közben van...szóval utánna tudjak majd legalább ennyire visszafogyni..,de azért jobban örülnék ha még ebből is 10 lemenne a végén!Én ugye 73-ról kezdtem,de emlékszem még milyen fitt voltam 62kilósan..az első terhességem után!Na az az érzés hiányzik nekem nagyon!Főleg most,hogy olyan fáradékony vagyok néha!Sajnálom,hogy nem tudtál bejelentkezni az UH-ra!Na de Veszprémben ugyis nagyon alapos a doki aki csinálja Jadore elmondása szerint!

Manocskak akkor te azért voltál ugye annyira képben az ujraélesztésnél?Drukk neked!

Igen Pumi én kaptam el Mustyit eccer :lol: :oops: ,aznap nem ,de másnap írt is!Szegéény...! :oops: Csini vagy ezen a képen is Pumipumi!
Vendég

Sziasztok Csajok!
Nagyjából átfutottam mindent, amit írtatok, de az a baj, hogy semmire nem emlékszem már kristálytisztán. :shock: :D

Nagyon szép kismamik vagytok és csinik egytől egyig!!!! :D

Holnap megkérem apát hogy csináljon rólam képet, és rakok fel. (Ma nem mert olyan morci mint egy lópokróc. Le is szaladt a haverokhoz egy kicsit az úszóházra. Azt mondja hogy fáj a válla meg a gyomra meg a válla, attól nyűgös. Valamiért nem hiszek neki :shock: :? )

Ma strandra vittem leendő keresztanyut. Jó volt. Gyógytornász javaslatára. Csak sajna én toporogtam a parton, mert ebbe a vízbe én most be nem megyek. Alig várom a tengert! Pumit nagyon irigylem!!! 8) :D

Na asszem most ennyi!

Ja Gabi! Nagyon jól esett hogy hiányoltál! Ari vagy, köszönöm szépen!!!! :D
Vendég

Ja még valami Gabinak a táblázathoz! Lány, és Lili. (Legalábbis most azt mondták. :P )
Vendég

Gratula Kriszti..akkor meg egy kislany :):) Igen, igen, csinalj kepet...ugyis latod, hogy ma ilyen fenykep-feltoltos nap volt :):) Azert annyira nem kell irigyelned...a parton sem sokat csinalok, a vizbe csak rovid idore megyek, es nem egy szuper elmeny, mert tok koszos, nem olyan, mint az udulotelepeken...azert megiscsak egy fovaros partja...de azert az teny, hogy tengernek tenger, es a tengerpartmaniasoknak, mint en is vagyok, ez mar eleg :):)
Tulipanos! hany centi vagy? az a 73 kilo nagyon hihetetlennek tunik nekem, szerintem nincs 10 kilo koztunk...bar en csak 168 centi vagyok. En emlekszem 52 kilomra is, de utaltam, ronda voltam, mert a fenekem ugyanekkora volt a tok szeles csipobol adodoan, a labaim kozt meg hatalmas jut es csont has meg semmi cukipofi. a 3kilo plusszomnak jobban orulok, mint a 3 kilo minusznak :):)

Kép
pumipumi

Hát, ma voltam ultrahangon, és mágikus módon hirtelen 17 hetessé változott a baba a hasamban, ráadásul a múlt héthez képest, így nyilvánvalóan nincs más magyarázat, mint hogy egy hét kimaradt az életéből, mert idősíkot ugrott. :lol: :lol: Nem tudtam, hogy az uh. ekkora találmány, hogy időgépként is működik. De már gyanakvó vagyok, kivárom a következő uh-t, hátha hasonlóan váratlanul visszafiatalodik! Viszont így nem lenne csoda, hogy olyan korán éreztem mozogni! :lol:

/
lemonsong

Köszi Pumi!

Azért én szívesen úszkálnék abban a kicsit koszosban is!!! Már nagyon hiányzik. Belementem én a Tiszába, de olyan fejmosásokat kaptam, hogy... Na mindegy.
1 hétig csak úszni fogok a horvátoknál!!! Az tuti.

Na elbúcsúzok mára, holníp jövök képpel remélem!
Vendég

Sziasztok!
Előre is nagyon elnézést, de nem bírok visszaolvasni, ma reggel 9-től rohangáltunk (pub), este 9re értünk haza és még be kellett árazni az itallapot, összeírni a rendeléseket stb...
Holnap meg nagytakarítás, pénteken nyitunk: legénybúcsú, szombaton 40 fős szülinap. Hát így indítunk :-)))
Így legalább nincs időm arra gondolni, hogy szenvedek a melegtől és majd meghalok egy jó kis tengerpartért :) pedig így van!

Képzeljétek, csütörtökön lesz az évfordulónk és meglepi 4d UH-ra megyek (nem akartunk, csak később, de összespóroltam :) ) és a kapott fényképet beleteszem egy szép kis könyvbe, vagy fényképtartóba és írok mellé egy levelet a babó nevében apához :) Csak titokban és nagyon gyorsan, észrevétlenül kell kreatívkodnom :) szerencsére a vizsgálat idejére is van alibim, megyek hamutartókat venni, meg más kiegészítőt :)

Puszi mindenkinek, remélhetőeg péntek este lesz időm olvasgatni na és persze a sztárfotót is pakolom felfelé!!!
Vendég

Tulipános!
50ezer Ft a szülés G. Ágiéknál,de ha 6 gyereket szülsz náluk akkor NEM 6x50.Ezt egyszer "kell" befizetni.És nem is protokoll,tehát ha nem tudsz fizetni,vagy csak részletben,vagy később úgy is jó.Hisz náluk nem a pénzről szól a dolog.

Lányok!
Ti ha mentek UH-ra és többet vagy kevesebbet mérnek a baba korára,akkor változtatja a doki a szülés várható idejét?Nálunk amit a 12 hetesen mérnek,azt írják a kiskönyvbe és az marad.HA nagyobb a baba,ha kisebb.

Memi!
Ez a pocak 13 hetes???Sokkal idősebbenk gondolnám.Csak csinálok egy kerek 17 hetest (mait) és hozom,hogy legyen viszonyítási alapom.

Csak most felkelt a lány,megyek megdögönyözön :D
Vendég

Jó reggelt!
Várom a szerelőket. Tegnap végül megkaptam a pizzámat, de nem hawaii-t ettem, mert abba a pizzériába mentünk, ahol lehet kapni félbehajtott pizzát, és ott mindig azt eszem. :lol:
Gombi, azért vigyázz magadra a nagy rohangálásban. A héten megnyit a pub, nemsokára már mehetünk is oda találkozót rendezni. Pont tegnap meséltem a férjemnek, hogy Gombiéknál kocsma nyílik (elnézést, pub), és kérdezte, hogy akkor oda megyünk kismamaként berúgni? Mondtam, hogy persze, úgyhogy Gombi, készítsétek a bort meg a pálinkát.
Látszik, hogy korán van, mert nagyon magasröptűeket írok.
Azt hiszem egy pár órára befogom inkább...

Kép
tedorka

Gombi! Nagyon ügyesek vagytok,gratula a nyitáshoz! Jó kis kezdésetek lesz...azert ne rohangáld agyon magad,bár gondolom,élvezni fogod akkor is,ha nagyon fárasztó lesz. Biztosan nagyon izgi lesz,azért nem minden nap nyit az ember egy bárt :):)
Az ajándék is jó ötlet,nekem főleg a levél tetszik,nagyon aranyos. Nem gondolod,hogy párod jobban örülne magának a vizsgálatnak? Bár gondolom,még levegőt venni sincs ideje :). Az enyém örülne a képnek,de tutira mérges lenne rám,ha nem vinném magammal. Még vérvételre is együtt megyünk. Ő az a típus, aki azt mondja,hogy az egy dolog,az én kiváltságom a szenvedésekért jutalomban hogy Csimota fizikailag bennem van,de ez a MI terhességünk és neki joga/kötelessége van mindenben részt venni.Ugyanazt eszi amit én,elolvassa az összes újságot,könyvet,gyakorolja a légzéstechnikákat...Még szerencse,hogy az elevitet nem szedi:):) Tudom,hogy ez sokaknak nem normális,de én nagyon örülök,hogy ilyen. Bár a másik szélsőséges esettel sem lenne semmi problémám,azt is elfogadnám,ha számára a baba a születése pillanatától létezne csak,és addig egyszerűen csak kötelességből gondoskodna rólam. Így azért nekem sokkal jobb,mert olyan,mintha mindig mellettem lenne egy terhes barátnőm,akivel mindenről beszélhetek...sőt,még jobb is,hiszen ő a párom.Azt azérthozzá kell tenni,hogy rám a terhesség eddig semmiféle fizikai (mint hányinger) és érzelmi (pl hangulatváltozás)hatással nincs...akkor azért mégsem lenne elég ő erre a szerepre,lévén,hogy azért mégsem terhes :):)

Kép
pumipumi

Tulipános most, hogy küldted adataid, döbbentem rá, hogy illik külön gratulálni, hiszen ilyen fiatalon már a 3. baba :) Nekem már csak gyerekkori álom marad, hogy fiatal anyuka legyek :cry:

Olga nekem a kiskönyvbe 12 hetesen lett beírva a szülés várható időpontja. Azóta is minden alkalommal kiderül, öregebbek vagyunk, legutoljára nov. 27 volt időpont.

Üdv. Gabi
Vendég

Olga! Nem tudom,hogy az én dokimnál mi a protokoll,de nekem sosem változtat a szülés időpontján 2 okból. Egyrészt,mert az összes paraméter plusz-mínusz 1-2 hét pontosságú (nekem mindig kinyomtatja,majd felteszem,ha nalunk ilyennincs),másrészt meg mert az én esetemben fix a nap,tehát max annyit mondhatna,hogy most picit gyorsabban/lassabban fejlődött.

Kép
pumipumi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: