A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Iringó!

Add át kicsit apának, zárd magadra a fürdőajtót és állj a zuhany alá negyed órára.

Aztán végy egy nagy lélegzetet és bíztasson, hogy előbb-utóbb elfárad!

Kitartást!

Nálunk ilyenkor apa hasán elaludtak, Te már ne próbáld nyugtani, mert érzi a feszültséget rajtad.

Éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok!

Szisz és Lilisgabi nagy gratula a bébikhez!

Hendegabi!
Szép a kiscsajod!

Minden baba nagyon szép!

Boo!
Szép a pocid csini vagy,és nagyon helyes a babasarok!

Bocsi hogy nem reagálok mindenre,és csak gyorsben jövök,de alig marad idöm netezni!
Benedek eléggé hasfájós lett,és sokszor van az hogy eszik és még egy óra múlva is fognom kell mert annyira sír!
Kipróbáltuk az infacolt,de annyira fintorog és üvölt ha megérzi az ízét,és utánna a cicit sem akarja elfogadni!
De csak minden 3.etetésnél fáj a pocak!
Kérdés:
Ti adtok vizet vagy teát ebben a nagy melegben a bébinek?

Pocakosoknak továbbra is kitartás!
20140328174041

Agmano!
Elfárad?????????????
Az én gyerekem tegnap mindösszesen 3 órát volt hajlandó aludni. Én elfáradtam, ő annyira azért nem, hogy éjjel jól aludjon.....

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 23:02-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 23:03-kor.

KépKép

KépKép
boo

boo! :)

Ja, hogy a kurv@ anyját! Ráadásul még csak különösebben jóban sem vagyunk, viszont mindig jópofizik, hogy Rák lett Hugi és ő is az. Viszont legalább mindig szarrá áztatja a virágaimat, ahogy a fejünk felett locsol, őszel pedig csak kihajítja az át nem telelő virágait a kertbe.
Amikor meg még nem volt pince kulcsunk és tőle kértük el, olyan patáliát rendezett, hogy visszhangzott a lépcsőház.
A múltkor meg ő akarta elkérni. Én a lakásban álltam, ő meg a lépcsőházban. Egyfolytában be akart nyomulni a lakásba, mondván jééé, ez másképp néz ki, mint az övé. Komolyan mondom, már úgy megnyúlt a nyaka, hogy egy zsiráf is megirigyelte volna.
Most meg csak úgy beállított. Hozzám , aki még az anyám előtt sem szoptatok. Hát, menjen a pics@ba! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Elég gyengék a képek! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

lorca! :)

Üdv otthon! Pont ma gondoltam rátok, hogy most már otthon a helyetek. 8)

iringó! :)

Van, hogy semmi nem használ. Ez ennek az időszaknak a "szépsége". Nálunk mindig elaludt Apa mellkasán, az enyémen sosem. :shock: :shock: :shock:

(Marhára fáj a derekam, alig bírok felegyenesedni... :? :? :? )

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Csak gyorsban hozom a híreket:
Nagyon vizesedek, és a cukrom is eléggé ugrál (hála Istennek csak a megfelelő tartományon belül), de mivel a koponya sem illeszkedik holnap reggel megcsászároznak. Végre találkozom a kisfiammal :D :D :D !

Nagyon szépen köszönöm nektek az elmúlt kilenc hónapot, és hálás vagyok azért hogy megoszthattam veletek az örömömeimet, bánataimat :D ! Ma este egy fontos szakasza zárul le az életünknek, és holnap egy még fontosabb kezdődik :wink: !
Persze a továbbiakban is boldogítani foglak titeket, de szerettem volna, ha tudjátok, hogy örülök, hogy megismerhettelek titeket.... :D :D :D

KépKép

KépKép
kicsidodi

De izgi dodi!
holnapra egy kalappal,aztán ha tudsz majd írj valakinek...

007!
hát é biztos elküldtem volna a szomszédot a búsba...
én sem örülnék,ha bárki csak úgy bejelentés nélkül akarna jönni...
de ezt meg is fogom mindenkinek mondani....

máris dobom a mai táblát....

Kép
Kép
csibe83

Kép
Kép

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok! :lol:

vadszi: szia! :D Most már minden rendben lesz, meglátod! :D

szisz: szívből gratulálok! :lol: :lol:
lilisgabi: neked is gratulálok! :lol: :lol:

ikoka, sillia: nagyon drukkolok Nektek! :lol: :lol: :lol:

ancsurti: köszi a paradicsomos választ :D Jó, hogy Veletek van anyukád! :lol: :lol:

Csak nagyon picit vagyok, mert nem jó sokat ülni itt a gép előtt, fionásodik a lábam :( Ma voltunk NST- n: ok. Doki megvizsgált: puhult a méhszáj, de nem tudott bekukkantani a legvékonyabb csővel sem, hogy magzatvizet nézzen. Utána uh, na arra vártunk vagy másfél órát :roll: Ráadásul a doki tök bunkó volt: mi indokolja a vizsgálatot? /mármint, az áramlást kellett néznie/. Mondja neki a kolleganője, hogy betöltött 40. hét. De még kétszer megkérdezte, mint valami fogyatékos, szerintem qrvára nem volt kedve dolgozni. Aztán a saját dokim megnézte az eredményeket, és azt mondta, hogy minden ok, csak éppen szülni nem tudjuk, hogy mikor fogok. Ha 20- ig nem, akkor kórházba kell feküdnöm :( Pedig én utálom a kórházakat! Jobb lenne, ha a kisasszony meggondolná magát, és menne a fény felé :lol:
Egyelőre ennyi, megyek vízszintbe vágni magam :roll:
Ja és még valami: kérdeztem a dokit, hogy a rennie- n kívül mit kellene szednem, mert már a tököm tele van, hogy nem tudok aludni, úgy ég a torkom. Erre felírta a quamatelt, amit a használatija szerint terhesen nem lehetne szedni, de a doki mondta, hogy nyugodtan szedhetem. Ki is próbáltam, és: tadammm: délután olyan jót aludtam, mint állat, és nem torokégésre ébredtem! :lol: :lol: Ha esetleg valaki még szenvedett rajtam kívül ilyesmiben, érdemes megpróbálni! :lol:

Kép
agi125r

dodi: Neked is drukkolok holnapra! :lol: :lol: :lol:

Kép
agi125r

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 23:04-kor.

KépKép

KépKép
boo

Dodi!
Megy a drukk!!!

Moncsy!
Nekem azt mondta most hétfőn a védőnő, hogy ilyen kánikulában, ha két etetés között nagyon nyűgös a Petra, akkor kínáljam meg forralt, lehűtött vízzel. Tegnap ivott kb. 10-15 ml-t.
Bajuk biztos nem lesz tőle, és ilyen nagy melegben nekik is nagyobb a folyadékigényük. Elvileg az anyatej minősége változik ilyenkor, és alkalmazkodik a nagyobb folyadékigényhez, de nekem éppen elég a tejem, néha nem is elég neki.

Petra elég nehezen viseli ezt a meleget, sokat nyűglődik, nehezen alszik el.

Moncsy! Próbáljátok ki az espumisant, annak banános íze van, hátha jobb az íze, mint az infacolnak.
Petra nagyokat cuppog mindkettő után. Kis ínyenc... :lol: :lol: :lol:
Meg a D-vitamin után is, bár azt pár csepp anyatejjel adom neki.

Boo!
De jó, hogy Tiedapa hazajött!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Nem akarlak felizgatni, de a nyűgös időszak a legtöbb kismamánál a szülés után jön, az, amit pocakosan nyűgös időszaknak tűnt, semmi a szülés utánihoz képest.
Sajnos én elég sokat veszekszem Apával, pedig tényleg igyekszik, csak hát férfiból van. És ez most kivételesen nem jó pont...
(pl. ma hajnalban is nekem kellett megkérnem, hogy vegye át a Petrát, mert már szétrúgta a heget a hasamon, úgy huzigálta a lábait. Én meg elvárnám, hogy ő ezt magától megtegye, miután ő alszik éjszaka, én meg hol szoptatok, hol büfiztetek, hol nyugtatok.)

Kép
katy76

Sziasztok!

Próbálgattam valamennyire visszaolvasgatni.

Először is köszönjük a drukkokat és gratulációkat, nagyon jól estek!!!! Én is Gratulálok az azóta megszült kismamiknak: Lidike, Lorca, Lilisgabi, Szisz!!!!! Sok tejcsit kívánok!!!!!

Boo, örülök, hogy Apa hazaért, és hogy fiacskátok megvárta!!!! Nagyon szép kismama vagy!!!!!!

Dodi, nagyon drukkolok neked, ez lesz életed egyik legszebb napja!!!!!!!

Ikoka, Sillia, nektek is mennek a drukkjaim!!!!!

Szülés: Ugye programcsaszi volt. Sokkal mélyebb nyomott hagyott bennem, mint Marcié. Ott már nagyon fáradt voltam, mire odakerültem, most meg ugye kipihent. Érdekes érzés volt a félelem, majd az eufória egymás utánisága. Az utófájások sokkal rosszabbak voltak, azaz Marcival nem emlékszem, hogy nagyon lettek voltak, most meg.... előbb csaszi aztán vajúdás.

Bende egy szopibajnok és nagyon jó fiú!!!! Gyakice délelőtt 11 és 3 között alszik. Majd onnan szopi maraton következik, egy kis alvás, 7kor fürcsi, szopimaraton, 10-11 körül bealvás és reggel 9ig alszik egy hajnali 4 körüli szopival megszakítva!!!!! :shock: Tejem rengeteg van, be is voltak keményedve tisztességesen az elmúlt három napban (vasárnapra lövellt be rendesen), ezt elég nehezen viseltem, mert eléggé fájt, Bende nem tudta kiszipkázni, fejni meg nem nagyon volt türelmem. De Apa vett elektromos fejőt, ésss szupi!!!!

Marci büntetett ezerrel. Nem szólt hozzám, került engem, én nem segíthettem neki, nem altathattam. Ez nagyon rossz volt, de talán, mintha tegnap este óta enyhülni látszana. Biztos rossz volt neki, hogy nem látott szerda reggel óta.

És pár kép, ha nem bánjátok:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

kispiskóta

Jó reggelt! :)

kicsdodi!

Megy a drukk neked (pláne, hogy elfolyt a magzatvíz :D ), de ha mégegyszer belém állítod az ütőt egy ilyen elköszönéssel, én leszek az aki megcsászároz. A szívbajt hoztad rám, basszus... :shock: :shock: :shock: :? :? :?

csibe83!

"hát é biztos elküldtem volna a szomszédot a búsba...
én sem örülnék,ha bárki csak úgy bejelentés nélkül akarna jönni...
de ezt meg is fogom mindenkinek mondani.... "

Mármint az enyémet...? :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol: :lol:

Egyre csökken a fehér táblánk. :wink: :D :D :D :D :D

katy76!

Egyáltalán nem biztos, hogy nincs elég tejed. Lehet, hogy csak olyan, mint Manó: egyszerűen csak szert a cicin lógni. :wink:

Víznek a Szentkirályit jó adni -akár még forralás nélkül is :wink: - illetve van a Hippnek illetve a Humananak is bébivízek. Azok is mehetnek úgy, ahogy vannak. :wink:

Apát illetően igazad van: nálunk így működött Manónál. Most viszont enyém az éjszakai műszak is, mert Manót valakinek le kell kötni éjszaka, ha azt szeretnénk, hogy ne ébredjen fel Hugira.
(Nem akarom elkiabálni, de nem olyan vészes eddig: 2-3x etetem este, fekve. Úgyhogy, akár be is alhatUNK közbe 8) :D :D :D :D )

kispiskóta!

Aranyos Bende baba! :D

(Most annyiban változott a derékfájásom, hogy most már lehajolni sem tudok. :? :? :? :? :? )

Kép
Kép
200907?

Bond!
A fagyasztott tejet előbb a hűtőben kell felengedni, vagy mehet egyből a vizes fazékba lassú melegítésre?

A másik kérdésem, hogy ugyan kifőzök én is, de pl. a mellem sima szappannal mosom, nem fertőtlenítőszerrel, és van, hogy kevesebb mint fél órán át főzök ki, stb. Azért még jó a fagyasztott tejem, nem?

Mert sok oldalon olyan durva óvintézkedéseket írnak a fejés előtt, hogy az nekem már túlzásnak tűnik.
Vélemény?

Ja, és tegnap nem tudtam reagálni, de Normafa nekem is jó, illetve bármi jó, én alkalmazkodom, autóval járok én is.

Szisz!
Neked hatalmas gratuláció a babátokhoz!!!!! Sajnálom, hogy így megszenvedtél! :wink:

Kép
katy76

Sziasztok!

Moncsy

Nekem sokan mondták, hogy nem kell, meg elég a tejcsi meg ilyenek. Nekem nincs annyi tejem, hogy ha nem szopi van akkor
közben is adjak neki. vagyis adok de túl sok minden nem jön belőlle. Szal én adtam neki édesköményből főzött teát. Naturan nem cukrozva.
Mondanom se kell, hogy pl. tegnap vedelte. ezért gondolom, hogy nekünk szükségünk van rá, ilyen nagy melegben.
Neked viszont sok tejcsid van nem? Én úgy tudom, hogy az édeskömyény tea jó tesz a pici gyomrának. Legalábbis nekünk nagyon bejött. Roló akkorát puffogtat, hogy azt hiszem
a pelus oldalán folyik ki a sz@r, és néha össze is jön neki :lol:

Halkan megjegyzem, hogy két napja, kezd normalizálódni a helyzetünk, tejem egyre több, s most már többet is alszik. Igaz, a szopi most is 1-1,5 óra, és utána van, hogy
1 órát is elpörög, de van hogy bealszik. De legalább már alszik. Fejlődünk :lol: hurrá :lol:

Katy

Ne veszekedj!Neki is idő kell, míg felfogja a helyzetet, tök máshogy működnek. Nálunk pl. tegnap este elaludtak, és így nekem csak
hajnal 2 től kezdődött a műszak. De előtte neki se jutott eszébe, hogy jéé 11-2 ig ő is vele tud aludni.

Ja, s ebben is fejlődünk, mert már nem kell vele aludni, vagyis csak addig kell ott lenni míg elalszik, aztán elosonok mellőle. Persze
a kiságy fóbia még mindig működik:-) Remélem szép lassan azért sikerül odaszoktatni, mindenesetre azárt rápróbálom mindig :lol:
Kép kisbéka

KépKép

KépKép
ronmay

katy76! :)

Nyugodtan mehet a melegvizes edénykébe, nem kell külön a hűtőbe tenni előtte. (Mikróban nem lehet elvileg, de kis tapasztalattal megoldható az is :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: )

Fertőtlenítő szerrel mosakodni??????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Én sima tusfürdőt használok. Annyi van csak, hogy a mellemet, mint olyat nem mosom meg. A mellkasomról, nyakamról, hasamról és egyéb helyekről oda is jut elég. Viszont még a fürdés után is hajlamos rajta maradni az olajos érzés, ezért hagyom ki. Különben tényleg olyan lenne, mintha olyan tányérból ennél, amin még ott van a mosogatószer... :? :? :?

Nem kell túlzásba vinni a fertőtlenítést/kifőzést. Viccen kívűl a szakemberek is ajánlják, hogy a babának szüksége van bacikra, koszra - persze bizonyos mennyiségben. :wink:

Helyszínt jegyeztem. :wink:

ronmay! :)

Kurv@ jó ez a kép! :wink:

Kép
Kép
200907?

Hajrá Dodi! Úgy látszik a fenyegető időpontok előtt a babák spontán beindulnak! Remélem Tomi is érzti a célzást!

Katy, nem alszik a baba?! Hát ez pech, de pár napon belül behozza a lemaradást! Olyan nincs, hogy egy pár hetes baba csak ennyit aludjon hosszútávon! Majd, ha jön a lehülés.

Éva

KépKépKép
agmano

szép reggelt!

007!
akár a te szomszédod is,de ha a miénk ilyen lenne akkor azt is...
én a felettünk lévő szomszédon akadtam kicsit ki a minap...
kérdezte,hogy mikorra várjuk és stb,aztán benyögte,hogy majd kölcsön
kaphatja??-kb ilyen fejem volt: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
aztán nyugodtan válaszoltam neki,hogy nem...

Dodi!
mennek a drukkok!!!

kispiskóta!
Benedek baba nagyon édes és mennyi haja van...

ronmay!
telitallat ez a kép!!!!

én 11re megyek CTG-re.hát kiváncsi leszek,mert a tegnapi 60 alatti
fájást nem is mutatott és mégis teljesen zárt vagyok...
ma már háromszor volt eléggé erős mensis görcsöm óránként...
majd jövök a hirekkel,de van egy olyan rossz érzésem,hogy méhszájam
változatlanul totál zárt...

Kép
Kép
csibe83

Hajrá Dodi :) :)

Boo

Sztem a plüss fele felül és letakar vmivel..Érted..huzat védő huzat..
Vendég

Köszi mindenkinek a gratulációkat!!! Tegnap el is felejtettem mondani. :oops: 8)

Kezdem összekapni magam. :D Egész jó érzés, hogy végre én vagyok az úr a háznál - már ami a saját testemet illeti legalábbis. :lol: Mindössze 6 kg ment le eddig, de legalább az jó, hogy a lélektani 80 alá ment. 8) Rá kéne már vennem magam, hogy kezdjek egy kicsit tornázgatni, de hát holnap is lesz nap. :twisted:
A saját vérképem nem tudom, hogy áll, de nem hiszem, hogy sokat javult volna a 100 alatti érték. (normál nem terhesen vhol 120-150 között) Ehhez képest Daninak 140. A kis pióca. :twisted: Most ha nem is a súlyzóval, de gyúrok a vasra.

Csibe,
Ez a kölcsön kérhetem a babát az egyik szokásos vicc, amit kismamáknak, kisgyerekeseknek szoktak mondani. :? Nem tudom, miért humoros. :roll: Én csak az anyukámtól rendszeresen hallgatom, különböző variációkban, 5. éve. De rajta kívül mástól is hallom lépten-nyomon. Biztos a humorérzékemmel van gond, de az ismételt poénok az agyamra mennek.

Szopi:
Nem elfelejteni, hogy az alap folyadékmennyiség, az kb 3 liter. Ilyen melegben, mivel nekünk is több kell, mehet e fölé is, akár 4-5 liter is, annak függvényében, hogy ki hogy bírja a meleget, mennyire izzad, mennyire sósan főz. Inni, inni, szopi közben-előtt-után-éjjel is!

Katy,
A tej fejéséhez, ha azt akarod, hogy sterilhez a legközelebb legyen, akkor n n durva az elvárás. A babák toleranciája azért nem olyan tragikus, legalábbis ahogy nőnek, úgy javul. Otthoni felhasználás, amikor a saját baktériumflórád van a tejben, amit a baba megszokott, azért más, mint amit amikor idegen helyről kapott tejről van szó.

Bocsi a példáért ... amilyen körülmények között fejik a háztáji teheneket, azt lehetne hinni, hogy felhasználhatatlan. Csak épp az a tej olyan tisztító eljárásnak van kitéve, aminek a végeredménye egy fehér ital, amit nem lehet egy napon említeni azzal, ami a tehénből kijött. Ez az, amit az anyatejjel nem jó megtenni. De még agyonforralva, bénán lefejve is jobb, mint a tehéntej, csak épp az értéke van messze attól, ami az eredeti csomagolásból jött. Mikro használata ellenjavallott, részben mivel nem egyenletesen melegít. A fő indok viszont az, hogy szétbombáz egyes összetevőket, tehát egy kicsit szegényesebb, amit így kap a baba.

Mivel én lusti vagyok ezeket betartani, inkább nem használok fagyi tejet.

Kispiskóta,
Amikor Szabi megérkezett, Nati is hasonlóan rám volt megsértődve. Még mindig jobb, mintha téged nyúzna és Marcira haragudna. :wink:

Ági,
Ha nem nyílik a méhszáj, akkor kapsz egy kis zselét, mint szülésindító és az elkezdi nyitogatni. Jó lenne azért, ha nem így kezdődne a szülés. :roll:

Csibe,
Dani szülése normál volt.

Dodi,
Hajrá! :D Bár az eltelt időből gondolom, hogy a baba már kint van, úgyhogy inkább sok-sok gratuláció!!!!!!!

Boo,
Nem veszekedni!!! :lol: Fogadd meg, amit Katy76 írt. A hiszti, ami most van, csak a bemelegítés, ami a baba születése után jön, az lesz az igazi. Kíméld egy kicsit apát, mielőtt rászabadul a házisárkány. :lol:
A tegnapi fél nap alatt, amíóta hazajöttünk, kb 30x haraptam át apa torkát. Pedig még így is visszafogtam magam. Mindig ő fürdet, most is ő kapta ezt a feladatot. Amikor a bébi után nemsokkal bementem a fürdőszobába a gyerek derékig ázik a habos lében. Az agyamban elkezdtem visítani, hogy A KÖLDÖKCSONKOT NEM ÉRHETI VÍZ :x azután alig idegesen és halkan csak annyit mondtam, hogy akkor most vegyük ki a gyereket a vízből... És ezt nem is számoltam bele a 30-ba.

Anyós-férj kezelésére te már meg is adtad a jó választ. "ez nem az én bulim, nem nekem kell eligazítani"

Moncsy,
Tejen kívül mást még nem adtam. A kórházban próbáltak neki cukros vizet adni, mivel a sárgaság miatt kék fény alatt volt - extra meleg - de én csak csúnyán néztem, Dani meg kiköpte. :twisted:

Iringo,
Bocs, nincs OFF gomb a sírásra. :roll:

megetettem...sír...tisztába tettem...sír
Egy dolgot azért ... NE TEDD TISZTÁBA EVÉS UTÁN!!!!!!!! Akkor se, ha bekakált.

Kép KépKép
lorca

Sziasztok!!

Basszus,tegnap már nem olvastam a fórumot,így most nézem,hogy mi van Dodival. Ha tudtam volna,megkérdeztem volna,hogy mizu vele,mert reggel én is bent voltam CTG-n. A fenébe!!Írtam neki egy sms-t,hogy remélem minden rendben és már Botondozik!!
A CTG-n most láttam először,hogy Lili szívhangja már nem 160 és 180 között van,hanem 125 és 145 között,talán egyszer ment fel 161-re,de azt mondta a szülésznőm,hogy ez még a határon belül van,nem jelent semmit. Aztán megvizsgált,méhszájam már nem teljesen zárt,de még ló...fasz kb. Azt mondta,hogyha addig nem indul meg magától,akkor neki a szerda lenne jó indítás szempontjából. Vasárnap ő elmenne kicsit pihizni,de ha van valami,üzenjek.
Pont vártam rá,mondta,hogy kér egy kis türelmet,de addig menjek le babanézőbe,mert megszületett annak a lánynak a kisfia,akivel kétszer is együtt voltam CTG-n,szintén az én dokim betege. Nagyon édi a baba,pont akkor vettek a kis talpából vért,és mehettek haza. Vasárnap hajnali 4-kor mentek be és negyed 6-ra meglett a baba. Mázlista!!
Aztán volt egy csajszi,aki jött CTG-re,meg is csinálták neki,elment és nem telt el 5 perc,jött vissza,szerencsétlennek olyan fájásai lettek,hogy majd besz...t szegény.Jött a dokija(Dodi dokija is ő,a főorvos),akinek nagyon nem volt szipmi a reakciója,mert végighallgattam.. Azt mondta,hogy hát ebből lehet bármi ma is,de lehet,hogy semmi,annyira nem is fájhat,mert nincs megnyílva a méhszáj.. Köszi!! Mondták neki,hogy üljön le kint és 10 perc múlva megint felteszik CTG-re... Szegény,nagyon szenvedett látszott rajta. Azt mondta a doki,hogy ő még itt van 1 óráig kb.,meglátják. Ezzel elment. Jó fej,nem??

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok

IKOKA KÜLDÖTT ESTE SMST:

MEGSZÜLETETT ZSOMBOR CSÁSZÁRRAL 4450G 64 CM, 15 ÓRAKOR. EGÉSZSÉGES ÉS GYÖNYÖRŰ. SZOMBATON MEHETÜNK HAZA , JÓL MEGSZENVEDTEM VELE DE MEGÉRI. EGY IGAZI TÜNEMÉNY BABA.

Óriási gratula nekik, Sajnos válaszolni nem tudtam mert a telefonomra csak fogadni tudok hívásokat. Sok tejcsit kívánok nekik.

Dodi neked meg megy a drukik, várjuk a híreket.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 23:05-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 23:05-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo,
Azért érdekelne, hogy miért hív be 2 naponta ctg-re. :roll: A vonalzód szerint 37+5 vagy, a SOTE-n pedig 38-tól kell 2 naponta bejárni, más kórházakban még ritkábban. Ki is a dokid?

Legalább 1 hónapot adj magadnak!!!
3 gyerekkel?! Kizárt. :lol: Alap intim tornát azért elkezdtem, de addig kéne csinálni valamit, amíg tart a lelkesedés. 8) Ha az elmúlt, akkor már veszett fejsze nyele.

Szerintem azzal, hogy nem ment át anyukájához, elég hangosan tudomására adta, hogy szerinte ez így nem normális. :lol:

A kölcsönkérős dumában az a legrosszabb, hogy ha reagálsz rá, akkor jön a folytatás, ami egyre bosszantóbb lesz, mivel partner vagy a jópofizásban. Már egy csomó választ próbáltam az bármikor és a te jó édesed felemlegetése között, de még nem volt olyan, ami ne hozott volna újabb idiótaságot.

Ikoka,
Nagy-nagy gratuláció az óriási babához!!! :D

Rmélem, nem szereztetek be túl sok 56-os rucit. :roll:

Nyuszi,
Imádom ezt az "annyira nem is fájhat" dumát. :x Hogy a p...ba tudhatja?! Az, hogy látott egy rakás szülést, nem jelent sokat. Én megnéztem már többször is a Forma 1-et, de mégsem tudok rendesen vezetni. :evil:

Kép KépKép
lorca

Ikoka!! Gratulálok Zsomborhoz!! Tényleg nagyon megszenvedtél érte,de megérte!! Jó nagy baba!!Jobbulást kívánok és sok tejcsit.
Boo!! Tök jó,hogy apa már otthon van!! Mostmár biztos,hogy ott lesz veletek a szülésnél,bármikor is jöjjön Zsiri!! Anyóst meg szard le,apának hidd el,már ti vagytok a legfontosabbak!!
Dodiról semmi hír? Nekem még nem válaszolt,bár gondolom,nem ez a legnagyobb gondja most.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Lorca! Igen,én is ezen csodálkoztam! Pasiból van a lelkem,biztos k...a sok gyereket szült már!! De az,hogy még azt is mondja,hogy ő még ott van egy óráig... És aztán?! Nem azért kapod a pénzed baszki,hogy ott legyél,amikor szül egy kismamád?! :twisted:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nem semmi méretek! Gratula Ikoka!!!
Vendég

csak gyors bekukk...

Ikoka!
hatalmas gratula!!!!

rólunk:
CTG-n minden ok,ma nem vizsgáltak meg majd holnap és pénteken
főorvos bemutatás és akkor megbeszéljük,hogy hogyan tovább...
szóval a héten már én is tuti szülök így vagy úgy...
a holnapi naptól függ sok minden.ha még mindig teljesen zárt a
méhszáj,akkor kapok valami kúpot és utána oxitocin burokrepesztés
és társai,ha megt nem teljesen zárt akkor a kópon kívül minden
ugyanaz...
hacsak addig meg nem indul magától,de ennek egyenlőre semmi
jele...
csaszi csak a legvégső eset,ha nem tágulok rendesen vagy a baba
szíve vagy a magzatvíz indokolja...

majd még megpróbálok jönni...

Dodinak még mindig mennek a drukkok!!!

Kép
Kép
csibe83

köszi köszi és köszi :oops: :oops: arik vagytok :oops: :oops:

IKOKA EZ IGEN, JÓ NAGY BABU!!!GRAT!

Most azért nem irigylem azokat akik még egyben, baromi nagy a meleg, nem is értem hogy bírjátok! :)

KépKép

KépKép
ronmay

Sziasztok!

Ikoka:Gratulalok Zsomborhoz!Mar ideje volt hogy talalkozzatok!Gyors jobbulast,sok tejcsit!!!

Sillia,Dodi:Mennek a drukkok!

Kispiskota:Bende csodaszep!!!

Ronmay:Jo kep nagyon :wink: !

Boo:Apa :arrow: hurra!!!Orulok hogy hazaert!!!

Bond:Jobbulast a derekadnak!

Hendegabi:Edesek apaval!!!

Nagyon nem vagyok am kepben,anyu netezik rendesen :lol: :lol: :lol: !
Jo hogy itt van vegre...en meg ugy vinnem ide-oda,de hat kocsi nelkul.....napi 3 oras turaim azert meg megvannak :wink:
Sajnos semmitol nem jon ki ez a gyerek,pedig igyekszek...Szetszakad a hasam mar,teszek-veszek,mondjuk anyu atvette a fozest,de azert mas....hogy van kivel beszelni egesz nap,meg hogy mit hol talal....azert segitek neki meg.....es ugy egyebkent!Az izgatottsag!Kevesebbet pihenek,de szeretnem mar ha tortenne valami,mert nem birom ezt igy....mennek-mennek-mennek....
Holnap doki,remenykedek...de hat nem is tudom mit gondoljak....egyre nehezebb a hasam,fajdalmas,de sehol semmi :(
Meg a salsa fesztivalon is tancoltam :wink:

Szerencsere az ido kegyes,kellemes szeles 25 fokok vannak.
Csak a turelmem fogytan :cry:

Na megyek,de igyekszem kovetni az esemenyeket :wink:

Kép
Kép
ancsurti

ikoka7!

HATALMAS BABÁHOZ MÉG HATALMASABB GRATULA ILLIK!!!!!
:shock: :shock: :shock: :D :D :D :D :D

Kép
Kép
200907?

Így indult:

[quote="ikoka7"]S írta:ikoka7ziasztok csajok és pocaklakók!
Még teljesen új vagyok itt és nagyon tetszik ez az oldal. Szívesen megismernélek titeket!!! :D
Az én Kismanóm 17 hetes és 2 napos, most kezdett el növögetni a pocakom, bár ez még a kívülállóknak rejtve marad a nagy kabát , pulcsi alatt.De mi már látjuk nagyon is és a nadrágjaimnak is szembesülniük kellett azzal a ténnyel, hogy ezen a télen nem viszem őket ide-oda . :lol: :lol: :lol:
Múlt héten voltunk AFP-n, jövő hét csütörtökön pedig mehetünk doki bácsihoz. Már annyira várom, hogy láthassam a kis Pocaklakót.
Hát előre is örvendek az új ismeretségeknek. További szép napot nektek.

Ildi[/url]

Kép
Kép
200907?

Ikoka, gratulálok Zsomborhoz!!! 64 centijével óriás baba!!!!!!!! Sok-sok tejcsit kívánok!!!!

Dodi? Remélem minden ok velük és már babázik! :D

Ancsurti drukkolok, hogy Hanga elinduljon kifelé, ha már a nagyija is ott van nincs, kire várnia! :wink:

Ronmay, szépek vagytok, nagyon tetszik ez a kép rólatok!!!!

Bond, beakadt egy ideg, vagy mitől fáj a derekad? Jobbulást!

kispiskóta

Ikokának gratulálok! Hatalmas!!!

Csibe, téged is pénteken kapnak el? Én örülök, hogy nem hagytam magam, talán valami beindul még a hétvégén, igaz pénteken már cuccal megyünk Poséra és UH-ra, de bizti minden oké odabent. Bár a szüleim szerint feleslegesen húzom az időt és az idegeket, de férjem teljesen támogat a spontán szülést illetően. És én is teljesen megnyugodtam már, nem lesem az órát, a naptárt, élvezem életem utolsó terhességgel töltött napjait.

Különben ebben a dög melegben eszem ágában sincs bugyin és toppon kívül - napközben forrónadrág is- mást felvenni, megőrülnék egy nyugati fekvésű 3. emeleti gyerekágyas szobában csorogva, fájva alul-fölül.

Rajtam kívül senkinek nem csinálnak Posét? Oxitocin infúzióval figyelik a keményedéseket. Már 2-szer voltam és pénteken lesz az utcsó. Ezen a hülye klinikán már 39 hetesen elkezdik sima NST helyett. De még nekem túlhordással is elég csak 3 naponta megjelennem. Ez jó.

Kitartás a most szülőknek és kezdő mamiknak!

Éva

KépKépKép
agmano

Úgy látom,Boo eltűnt valahol,úgyhogy ha nem haragszik meg rám,akkor tolmácsolom Dodi üzenetét:

Ma 10:30-kor megszületett a kisfiunk,Sarkadi Botond! 4280 g,58 cm és hosszú fekete haja van!!
Sms-eztem vele még egy párat,azt írja,hogy a méhe fáj,de ott szuszog mellette Botond és ez mindent megér!! Pénteken megyek be a kórházba és akkor meglátogatom őket!! Üzentek neki valamit?

KépKép
KépKép
nyuszi81

TAJ kártya!!!
Figyeljetek arra, hogy a gyerek taj kártyáját most már postán küldik ki! Eddig a tájékoztatókban nem ez szerepelt. Az anyakönyvi után értesítik a TB-t majd automatice jön postán. Valamikor...kb 3 hét. Nem kell bemenni a Teve utcába, ott max egy igazolást adnak, pár óra várakozás fejében.

Ancsurti,
Jó hír, hogy anyukád megjött, annál kevésbé, hogy túlhordasz. :? Remélem, a városnéző túrák azért hamar meghozzák a kívánt eredményt.

Nyuszi,
Ahogy nézem, egyre több a női nőgyógyász. Szerintem ez a szakma csak akkor fog megváltozni, ha az olyan nők, akik már szültek kezdenek elszaporodni. Addig meg oldjuk meg valahogy. :?

Kép KépKép
lorca

Agmano:Csodalkozok is neha mekkora feneket keritenek otthon a dolgoknak :shock: Sokszor nagyon koran is.....Bar neha en is szeretnek ezt-azt,de mar ezugyben nyugodt vagyok :wink: Csak bujjjjjjon mar ki!!!
Nekem ossz-vissz turka van,es kesz...immaron a 41.hetbe lepve :oops:
Csak igy tovabb,meglesz az eredmenye hogy nem hagyod magad!

Kép
Kép
ancsurti

Dodi!!! Csúcsszuper!!! :) :)
Vendég

Sziasztok :)

Ancsurti, hurrá már ott van Anyukád! :D Mennek a drukkok, reméljük hamarosan Hangát a karodban tarthatod!

Szisz89, Lilisgabi, Ikoka gratulálok a picik érkezéséhez! Sok-sok boldogságot, tejcsit kívánok! :D

HGabi, gratulálok a kis lánykádhoz! szieszta Apával :lol: , nagyon helyesek! Nóci hogy fogadta a kicsit?

Sillia mennek a drukkok! +++++

Dodi jól megleptél, neked is szorítok, bár szerintem Te most már babázol is, nem?? :wink:

Boo, nagyon szép fotók!!

Ronmay, ez az igazi idilli!! :D Nagyon helyesek vagytok! Kisbéka :lol: Apa is így hívja Zazát

Kispiskóta, Bende tünemény egy pasi, nagyon édi! :) Marci csak Veled ilyen, és a kisöcsihez hogyan viszonyul?
Nálunk óriási a szerelem a bátyó részéről, ha szoptatok rögtön jön és odakuporodik mellém, nézegeti öcsit, simogatja, puszikat nyom a buksijára, nyomkodja az orrát, fülét, stb. Viszont amióta négyen lettünk mintha tripla olyan hisztis lenne, mint korábban, olyan reakciói lettek dolgokra, h néha fogalmam sincs hogyan reagáljam le.. :shock:
Ma volt itt a gyerekorvos (most látta először a kicsit) neki is mondtam, h Barnabás mennyire nyafka, akaratos, hisztis lett az elmúlt napokban, azt mondta, h ez normális, így akar még mindig a figyelem középpontjában maradni… :roll:

Ti hogy bírjátok ezt az őrült meleget?? Én gyakorlatilag még a lábam sem tettem ki a házból, az ablakok besötétítve, de csak pillegek így is a melegtől, pedig már pocakos sem vagyok…vagyis még mindig van :oops: , Bond szerintem kezet is foghanánk! Bár nekem terhesség előtt is volt úszógumim nem is kicsi, de most szülés után, hááát, kb mint aki a 6. hónapban van :oops: . Vmelyik nap a szomszéd néni meglátott, kérdezte mikor fogok szülni :roll: …mondtam, csókolom már két hete megszültem…bőszen elnézést kért, majd gratulált.. :?

Mennem kell, Zalánom hiányol.
o.heni

Dodi hatalmas gratula nektek is.

Lorka a teve utcában is odaadják a taj kártyát, nem kell megvárni postán. Csak kell hozzá az anyakönyvi kivonat.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Gratulálok Dodinak! Hát ezek sem kispályás méretek! Spontán volt vagy csaszi ekkora baba?

Lorca, itt új rendszer van, még a születési anyakönyi kivonatot is külön kell az önkormányzatnál igényelni, de úgy, hogy a biztonsági őr, aki a sorszámokat osztja még nem tud róla, így el is küldik a lelkes próbálkozót. Szerencsére egy újságnál dolgozó ismerősék 3 hete szülek, íg már tisztában vagyunk mit kell csinálni. Ő küldött egy fenyegető e-mailt, hogy ez bizony bekerül a legnépszerűbb napilapba, még aznap fogadta az osztályveztő és elintézte a lakcímkártyát is - bár a biztosnsági őr megint el akarta küldeni.

Ancsurti ehhez képest a méhszájamra már 4 hete rá sem néztek, de végülis elég, ha esemény van. És üdv a túlhordók táborában!

Sillia?

Éva
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára agmano 2009.07.15 14:56-kor.

KépKépKép
agmano

Dodi! Gartulálok Botondhoz!! :D Húú, micsoda méretek!! Sok sok boldogságot, jó egészséget kívánok Nektek! Várjuk a képeket! :wink:

Lorca, a TAJ kártyáért mi bementünk a Teve utcába, és simán kiadták (még 2 hetes sem volt Zalán).
o.heni

Sziasztok!!!

Silliának innen is mennek a drukkok :D !!
Boo: nagyon szépek vagytok :D :lol: !!!És örülök , tök szuper , hogy végre tiéd apa hazajött :D !!!!!
Anyós :evil: :evil: :evil:
Szisz, Lilisgabi,Ikoka : GRATULA :D :D !!!!!!!!!!!Jó egészséget és sok tejcit kívánok Nektek! :lol: :lol:
Hendegabi: olyan édes a kislánykád :lol: :lol: !!!
Ági: Sejtem melyik doki nézte az áramlást, de ne vedd a szívedre, az a doki mindenkivel tök bunkó :( :( :evil: :evil: !!(velem is az volt)
Kispiskóta: Bende egy cukorfalat :lol: :lol: !!!
Ronmay: Jó a kép :D :lol: !!!
Bond: Remélem már elmúlt a derékfájásod!!
Ancsurti: Örülök, hogy már ott van anyukád, most már jöhetne Hanga :lol: :lol: :lol: !!
Dodi: Neked is hatalmas gratula, Nektek is jó egészséget és sok tejcsit kivánok :lol: :lol: !!!aztán hozd ám a képeket!!!
Egyben lévő kismamiknak KITARTÁS!!!
Rólunk, tegnap voltunk csípő és hasi uh.-on, elvileg minden oksa. Ma meg a szemészeten volt jelenésünk, bal szemecskénkben nem nyílt meg rendesen a könnycsatorna, most kaptunk rá szemcseppet , és ha ettől nem javul meg, akkor átfecskendezik Domi könnycsatornáját :( :( . Megmondom őszintén én ennek nem nagyon örülnék, van egy ismerősünk akinek a kisfiánál szintén így jártak el, és mióta átmosták nála a könnycsatornát az a szeme kisebb lett vagy beszűkült, nem is tudom hogy magyarázzam, de más lett.
marietta1982

Marietta a könnycsatorna átmosás nem kellemes a babáknak, üvöltenek, mint akit nyúznak, de után nem lesz vele gond - általában.
Azért jó lenne, ha a szemcsepp segítene.

Éva

KépKépKép
agmano

ancsurti! :)

Köszi! :)

Anyukád: :D :D :D :D :D :D :D :D :D

kispiskóta! :)

Őszintén szólva lövésem sincs. :roll: (Bár gyanakszom arra, hogy a fekve szopiztatástól. Ugyanis nem csak az azonos oldali ciciből nyomatom, hanem a másik oldaliból is. Ehhez viszont indőnként dinszkréten kicsavarom néha magam. Bár, nem tűnik fel és nem ennyire... :roll: :roll: :roll: :roll: )

lorca! :)

Ez mióta van? :?: :?: :?: Nálunk Apának simán a kezébe nyomták a Teve utcában. (És korábban is volt ez a kipostázás, ami tényleg 3 hétbe került)

Kép
Kép
200907?

kicsidodi!

ISTEN HOZTA BOTOND BABÁT ÉS JUHÚÚÚÚÚ-JUHÚÚÚÚÚÚÚ!!!!!

Kép
Kép
200907?

Ez kicsidodi történetének a kezdete:

[quote="kicsidodi"]S írta:kicsidodiziasztok!

Breki javaslatára csatlakozom hozzátok! A mi Pindurkánk, még nagyon pindurka :D , de úttörő, és első szóra érkezett 8) .
Holnap lesz az első ultrahangunk. Elvileg csak hétfőn lett volna, de nem bírtam tovább (anyum csecsemőorvos, náluk megnézik). Remélem látható lesz már! Alig várom....

puszó

Kép
Kép
200907?

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: