Sziasztok, vagyunk
Olyan nagy beszámoló most nem lesz, próbálom beérni magamat agyilag is.

Átfutok azért az elmúlt pár napon, magunkról meg majd amikor kicsit átgondoltam.
A talit most kihagyom.
Gumilány,
Csak úgy kiemelve, mert lassan olyasmi, amit a sárgaságról ne tudnék, nincs.

Nálunk fő vércsoport összeférhetetlenség van, ez magával hozza a fokozódó sárgaságot, ezért elég jól utánaolvastam a dolgoknak.
Az az "anyatejes sárgaság" meg hogy állj le a szoptatással és tápszerezz az egy baromság. (bocsi) Ha a Sebi megfelelő szinten van, egyáltalán nem gond, ha hetekig, akár hónapokig is sárga, majd elmúlik, semmi eü következménye nincsen. Ha veszély lenne, nem engedtek volna ki a kórházból.
Ha gondolod, részletesen is leírom.

Csak nem tudom, van-e időd egyáltalán olvasni...
007,
Jó a zárójelentés.

Nem kell, hogy elhidd, milyen a vércsoportja. Akármi van, úgyis újraellenőrzik, az ilyen adat csak arra az esetre vonatkozik, amikor levették, hogy azt és ott számon lehessen kérni.
Ronmay,
Az együttalvás nekünk bejött, főleg a fáradtság ellen. Most még lepasszolom a kiságyba minit, de ha már több időt tölt ébren, jön az ágyikómba.
Estére úgyis hamarabb lerakjuk a gyerkőcöket, mint magunkat, így van időnk egymásra. Éjjel meg amúgy is alszunk, azt meg szerintem mindegy, hogy hol tesszük.
Natit szoktattuk csak rá eddig arra, hogy teljesen egyedül aludjon. Eddig 2x.

Először 19 hónaposan, akkor még melléfekve altatva. Azután jött Szabi és Robi kiszorult az ágyunkból. Másodjára jó 3 évesen, simán megtanulta, hogy egy picit odafekszem mellé, beszélgetünk, majd jóéjtpuszi, "megyek fürödni, jó éjszakát" jelszóval leléptem és ő egyedül aludt el. Most, hogy van Dani, férjem ismét kiszorult a szobából és megy a gyerekszobába.
Az együtt alvás ellenére sem volt Szabival
"délután kettőkor még pizsiben leszel, kócosan és órákba telik, mire meg tudsz végre kajálni." , mert már gyakorlott voltam. Natival igen, de az az első gyerek számlájára írandó, köze nem volt az altatáshoz.
A napközben négy órát alszik az normális, de szívás...fog még azért többet aludni.
Utófájás, szoptatáskor:
Volt/vagyogat.

Most már kezd múlni. Erősebb, mint Natival volt, de Szabinál szinte kimaradt.
Fájás-CTG:
Az összefüggés az erősség és fájdalmasság között azért nem teljes. Mutatott 120 felettit, amivel még elvoltam, de volt olyan 60-as is, ami kiszorította a levegőt belőlem és kb kikapcsolt az agyam. Ez is csak egy görbe, az érdekesség kedvéért, hogy a dokinak is legyen mit csinálni.
Boo,
Szülés közben, amikor benne vagy a húzósabb fájásokban, ne tarts attól, hogy tiéd apa jópofizni fog. Az nyomtatott nagybetűkkel rád lesz írva, eszébe se fog jutni.
Az MMS-sel nem rejtvényt akartam feladni, bocsi.

Irtam előtte másnak sms-t is az adatokkal. A telóm új, így volt egy adag szenvedés, amíg rájöttem, hogy küldhetek képet, a szöveg meg extra meló volt, már majdnem feladtam. Igy sikerült.
f.nikici,
A koponya uh nem kötelező, de jó, ha megcsinálják. Kicsi az esélye, hogy probléma lenne, de ha már amúgy is uh-n vagyunk a csípő miatt, akkor már inkább egy olyan helyen csinálják, ahol a fejét is megkuksolják, az csak egy extra fél perc (se).