Sziasztok, jó reggelt!
Köszönjük a köszöntéseket!

Sajna nem jutottunk el sehová, mert anyósom rosszúl volt, egész nap vigyázott a csimókra, nem akartam terherlni még az estével is!No meg én is teljesen kidöglöttem!
Majd elmegyünk egy hétvégén, mikor kipihentebbek vagyunk! Azért jó kis délutánunk volt, Api már korán hazaért, jót ökörködtünk, beugrottunk ruhástól a medóba,először én nekifutásból, utánam Apa hosszú farmer, póló zokniban!

Utánunk bemászott az összes gyerekünk! Jó lökött szüleik vannak!
Edina csodaszépek vagytok!!!!!!!Gratulálok Petra keresztelőjéhez, gyönyörűűűűű lett a ruhácskája is!
Nagyon ügyes, hogy már csücsül és feláll!

Nemsokára rohangálsz utána!
Te szemüveges vagy? Nem is tudtam!Olyan ismerős valahonnan a keresztanyuka!
Mi februárban voltunk 9 éve együtt, ez a 7. házassági évfordulónk, de kettő van!

Febr. 16-án volt a polgári esküvőnk!Inkább azt szoktuk ünnepelni.
Kész a betonouzás??? Nem mutizol képeket a házikóról?????
Miamama! Sajnálom a pocakfájást, remélem azóta jobban vagy! Mit ettél?
Legyek.............ne tudd meg mennyire kihoznak a sodromból, van hogy éjfélkor ugrálunk, hogy leüssük!
Várlak Benneteket pénteken!!!!
Dolli! Örülök, hogy Apósod boldogult Gézuval! Pelenkázás volt? Mennyi időre maradt Vele?
Háááááááááát pocakodat nem láttam, mert valszeg nincs, vsizont nagyon vékony vagy!

Hány kilóra fogytl le?
De olyan szééép vagy, a bőröd, hajad, mosolyod.....
Remélem hamarosan zöld jelzést ad a dokid, és talizhatun, mert vagy ezer éve nem dumcsiztunk!

ÚÚÚÚÚgy hiányzol! Se úszás, se masszázs, se összejövetelek!
Lányok nekem szeptember 14.-én lesz az utcsó viszgám, utána szeretnék megint úszni, tornázni, jó sok játszóterezést délelőttönként! Ugye megértitek, hogy nincs most időm!

Pedig úgy mennénk én mindenhova!
Szilvike Te is annyira hiányzol, olyan jó volt heti 2x talizni és csacsogni!
Mimit és is nagyon várom már!!!!!!Nem gondoltuk, hogy ilyen hosszú időre megy "nyaralni"!
Brigi! Örülök, hogy jó a taxi, gondoltam ilyen kis időre ne vegyetek már, nemsokára moci kell Dorinának is!
Bocsi, hogy megleptünk, nem is jutott eszembe, hogy nem olvasod a topicot!
Andikának jó nyaralást, br már nem olvassa!
Linike! Nekem is volt szemöldök tetkóm vagy 8 éve, de már nekem is kikopott! Azt lehet, hogy nem merném csinálni és ha jól tudom kozmetikus végzettség kell hozzá!
Örülök, hogy tecc a kendő, én nem jutotam el az egy csomózáshoz sem! Ezt próbálgatni kell, és állítólag utána rutin!Nekem azért tetszik, mert ad egy szabadságot, ahogy nem kell tartatni a picit!
Zsand! Várunk délután Benneteket!!!!!!!Megpróbálom korán lerakni a gyerkőket!
Ma füvet nyírok, Apika most élezte ki nekem a fűnyíró kését, mert már csak szakította a füvet, tervben van egy autó mosás is, bááár az ráér!Vettünk bele ülésuzatot(na semmi extra) csak nekem annyira összerugdossák a gyerekek az üléseket, ezt meg majd kikapom és kimosom csak! Mielőtt berakom ki akarom puccantani kívül-belül!
Gabi merre vagytok? Nyaraltok?
Berni! Pontosan mikor lesz a nagy nap????
Ma még leszek!
Puszika