A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Eszter! még elromolhat :)))) Máté is tök nyugis jó gyerek volt aztán valaki bekapcsolta és úgy hagyta....egész nap kavar!

Enikő! hú az tényleg nálunk is így ment, hogy mellé kellett feküdni, én meg tök szarul voltam égett a gyomrom ha feküdtem, ráadásul össze vissza rugdosott is.

Tetyk! Szováta környéke tuti, hogy benne lesz a programban a többit még nem tudjuk, le kéne ülnünk párommal és kitalálni a menetrendet.
katuska79

Kriszti: Fogadd őszinte részvétem.....nagy ölelés Neked és Anyudnak is.....

Xania: nem 7-8 körül alvás......minden este pontban 7-kor balra fordul az ágyikójában, bekapja az ujját és békésen bevágja a szundit! Pontban 7-kor. Pontosabb mint bármelyik vekker :lol: :lol: . Tegnap este is 7-kor elaludt és reggel fél 7-ig aludt egyfolytában.
9-kor fürdetsz??? Somát én is 9-kor fürdettem, 10-kor evett utoljára és úgy ment aludni...Zétény nagyon más. Ő kipurcan este 7-re :) .

KépKép
peni

Jó reggelt!

Az éjjel nem lázasodtunk be, remélem mostmár nem is fogunk :D
Apropó fogunk :lol: , az nekünk sincs még :lol: ...érdekes, mert a fiamnak ilyenkor már 4 volt...meg mindegyik unokatesónak, van kb.8...
Katuska, nem semmi lazák vagytok, hogy 2 hét múlva indultok, külföldre, de még nem tudod, hogy hova :lol: ...szeretnék én is ilyen lenni...párom ilyen, én sajna nem...
Tetyk, olyan jó szófordulataid vannak...mindig elfog a nosztalgia ilyenkor, egyetemista koromban rengeteg székely barátom volt...
Zárt topik:mióta babanetezek-kb.5 éve-nagyon sok topikot olvastam az elejétől-csak 1-2-ben volt aktív tag-és mindig nagyon elszomorított, amikor zártba mentek...érdekes, előbb-utóbb mindenhol eljutnak ide :shock: ...értem én is az okát, de azt is tudom, hogy sokan vannak, akik most is zugolvasnak, és olyan furcsa-mindkét oldalnak-amikor a zárás előtti nap megjelennek csomóan, hogy én is, én is...több helyre én sem tudnék írni, de alkalmazkodom, legyen, ahogy a többség akarja :D
Kriszti, részvétem :(
Tesóprojekt:én, ha választani lehetne-lehetett volna, kisebb korkülönbség mellett szavaznék, de azért azzal mindenki számoljon, hogy egyáltalán nem biztos, hogy akkor fog jönni, amikor eltervezzük...én anno Borkánál még a csillagjegyet is elterveztem, meg, hogy hányadikán szülessen-mert a fiam annyira gyorsan, elsőre összejött-ő viszont nem így gondolta, és két év próbálkozás után jött össze, ami alatt több veszítésem is volt...szóval, nem ijesztegetni akartam ezzel, csak szerintem ezek a dolgok nem mindig rajtunk múlnak :D ..a tesóknak is van beleszólásuk :wink:

benci

Katuska! Levente egy éves korától belemászik az etetőszékbe! :lol: De azon kívül tényleg épp eleget kellett emelgetni.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Benci! Tesóprojekt! :lol: :lol: Mi kb fél évvel később terveztük, de Milán másként döntött! :lol:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Hali:
Kriszti:
Részvétem a Nagyid miatt..sok erőt nektek!

Hanna:
csatlakozunk a fogatlanok táborába! Híre hamva sincs... Ha nem jönne ki neki soha, van egy előnye, állandó szereplője lehetne a Mónika shownak...Gondold csak meg ,fix lóvé, hírnév... :wink:

Enikő:
A Brendonban vettem a cumisüveget, Nuk márka. Mostmár van a nukból BPA mentes üveg is!

Erika:
Érdekes,mert én Bencével tiszta speedy voltam egészen a szülésig. Annával minden nyavalyám volt, most pedig tudtam, hogy menni kell, csinálni kell, és még 40 hetesen is egész napos bevásárlást tarottunk, nem beszélve a karácsonyról, szülinapozásról. Én élveztem , hogy nagy pocakkal megyek Annával a játszóra,szerencsére Bence is tolerálta, túlságosan is, mert ha rajta múlik,örökre bent marad :)

Akkor most szólítsuk fel a "zugolvasókat" (de utálom ezt a szót..), hogy aki szeretne csatlakozni, az most jöjjön, szívesen látjuk, mert ha zártak leszünk, akkor már késő!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Ja tesó:
nekikezdtünk novemberben, a cél az volt, hogy Anna 3 éves korára sikerüljön, kiindulva az előző terhességből.. Szóval novemberben kezdtük, és márciusban becsusszant nagy meglepetésre, és kezdeti ijedtségre (Anna kicsi, Apu halála, költözés, terhes voltam már, csak nem tudtam, és paint-baloztam vetődésekkel, na és törkölypálinkás este... :oops: :wink: .)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági, Mónika :lol:
Lassan kiderül, hogy több a fogatlan baba :D
Enikő, mostmár azért ugye jó, hogy így alakult? :wink: :D

benci

Rakok fel pár képet.Oks?? :o :D
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Na egy pár képecske,Szeretettel! :D :lol: :P
Katuska:Gondolom,hogy elromolhat... :lol: De nem baj!Én úgy is rossz"(eleven)gyerekeket akarok!!!!! :lol: A jó gyerek nem gyerek,hanem bábu! :lol:

Eszter

Kép
eszterem

sziasztok,

Enikő, megnéztem a járókát, tök jó árban is van ! HA visszaadják a pénzünket ma a Brendonban, akkor lehet rendelek egy ilyet én is! Megmérnéd lécci a méreteit? Köszi!
Amúgy jól volt összerakva, csak sz*r a konstrukció (kiestek a kerekei és utána jött szét az oldala :evil: )

Hanna, nekünk sincs fogunk és 3 héttel idősebbek vagyunk :wink: nekem nem hiányzik, csak nem marad fogatlan :roll: :lol: Olivér nem gebe, L. sem nagyobb :wink:

Kata, gratula a fogacskákhoz! De jó, hogy Martinnak ilyen szuper alvókája van...mi ma éjjel is 3 óránként keltünk...már fél éve egy átaludt éjszakáról álmodozom :roll:

Kriszti, részvétem :cry:

Zárt topic: szerintem sem rossz ötlet. 2 topicba nem tudnék írni, az biztos...
Tesó: mi L. után egyáltalán nem védekezünk. Már 2 hónapja nem jött meg, de nem tesztelek, erős vagyok. A szopi miatt van tutira.

Kép
vickybabe

Viki:Mi sem védekezünk... :roll: Úgyis akkor jön,amikor ő akar.Már másfél éve nm jött meg.. :P Tök jó!

Eszter

Kép
eszterem

Ja és Enikő, még egy kérdés: mennyire puha a fekvő része?

Eszter :lol: nekem is csak 1x volt a szülés óta :wink: :lol: nem is hiányzik :lol: Gyönyörű a lányod!

Kép
vickybabe

Eszter: nagyon ügyes a lányka!!!!!!

mági: :D :D :D :D

Nekem 35 naponta jön meg szülés óta :(
magdolnasz

Nekem március óta megjön, volt ugyebár, hogy egész hónapig folyamatosan. Most kaptam az új fogigátlót, és így 24. ciklusnapon meg is jött normálisan. :lol:

Eszter
:kiscsaj nagyon édes :) A bocis bírkózós kép pláne :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Köszi a kis tátikám nevében is!Nem sok olyan kép van,ahol zárva a szája... :lol: most nézem. :lol: :lol: :lol: 3 szemmel nézi a világot. :lol: :lol: :P

Eszter

Kép
eszterem

Na,ha már így belejöttem,engedjétek meg,hogy még még még!De csak mert olyan édesen játszik,hogy muszáj!
Kép Kép
Kép Kép
Kép
Na még akartam,de már így is sok(kkk)vagyok!
:lol: :D

Eszter

Kép
eszterem

áááááááá

Reggel írtam, de eltűnt.

Kriszti! Részvétem. :cry:

Moffli! Boldog félévet Noéminek!

Eszter! Gyönyörű a csajszi!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Eszter! szerintem nem lesz angyal jó lányod....ha ezzel megnyugtatlak. Így ránézésre sem egy "tedd ki had hüljön típus".
NAgyon édes és nagyon szépen ül!!!!

Mágnes! Mónika só:) :) :)

Bencinek van igaza. Ember tervez Isten végez...ha akartok tesót akkor az elképzelt korkülönbségnél érdemes hamarabb belevágni. Ha meg kis korkülönbséget akartok akkor hajrá :)

Vickybabe! én azért csinálnék egy tesztet.... :lol:
katuska79

Eszter: nagyon édes a lányod, milyen ügyesen ül!! Az enyém úgy félig felül majd elborul...nem is érti mi történik vele :lol: :lol: .

KépKép
peni

Eszter, én is azt néztem, hogy milyen szépen ül Eszter. Végül is, ha jól számolom 2 hét van a gyerekeink között, akkor lassan nálunk is ez lesz. :lol:

Én kb 2 évet szeretnék a két gyerek között. Így januárban nekiállunk a tesó projektnek. Ha azonnal összejönne, akkor is októberi lesz. :D Ha apán múlna, már rég rajta lennénk az ügyön.

Kép
Kép
cs_erika

Jó reggelt... :D Na jó, nem most keltem ám fel, csak most jutottam ide :wink:

Kriszti: részvétem a családnak :(

Eszter: édes Eszter baba :D az az első csípőre tevős ülős csúúúúcs :D

Mensi: nekem elég össze-vissza. Volt, hogy 56 nap, legutóbb 40 nap, de én is erős voltam, és nem teszteltem :wink: :lol: :lol: :lol:

Benci: tesó projekt dettó... Sacikánk akkor jött, amikor már végleg feladtam, hogy valaha lesz kistesó

Erika: kis korkülönbség: semmi gond nincs vele szerintem, kicsit kevesebb idő van elengedni magad, az tény, de ahogy Katus is írta, a nagyobbik tudja, hogy kicsit takarékra kell kapcsolni, legalábbis Mesi is ilyen volt. Látta, mennyit bírok, és csak addig feszítette a húrt.

Kata: azért nem lesz ez mindig így, hogy Martin beájul 8-kor :wink: szerintem nem érdemes hosszú távra tervezni, ilyenkor olyan pillanatok alatt adnak fel bevált rítusokat, hogy csak na :)

Csöre
csöre74

Megyünk ma ortopédiára du 2-re. zsófi meg édesdeden alszik. Mondjuk nem baj, kb 1 óra múlva kell elindulni.

Kép
Kép
cs_erika

Eszter,
nagyon édi és ügyes a lányod :D
Mensi:nekem 1x jött meg eddig, most lenne esedékes megint :evil: ...jó lesz, amúgyis hulla vagyok ebben a 40 fokban :(

benci

Sziasztok!

Gyorsan benézek,visszaolvasni nem nagyon tudok.....

KRISZTI,ŐSZÍNTE RÉSZVÉTEM,NAGYON SOK ERŐT KÍVÁNOK NEKED,ÉS FŐLEG ANYUKÁDNAK!!!!

Kép
Kép
Kép
regina74

Eszter,szupi ügyes a kiscsaj,és nagyon jók a képek!!!
Jól elkaptad a pillanatokat :lol:

Kép
Kép
Kép
regina74

Csak a képeket néztem vissza egy pár oldalon.
A talis képek szuperek.
Lilla&Olivér között,elindúlt valami..... :wink:
Szép pár!!!

Enikő,Milán mekkkkkkkkkkkkkkkkora :lol:
Na és milyen ügyes!!!!

Csöre,Saci nagyon drága,ha jól látom,minden képen megy valahová :lol:

Kép
Kép
Kép
regina74

Regina: de megy ám :D ne is mondd... kivéve, ha alszik, bár éppenséggel akkor is :lol: :lol: :lol:

Erika: remélem, minden ok lesz az ortopédián!

Csöre
csöre74

Eszter micsoda lany nekem is pont ilyen volt rendelve de elcserelodot valahol :? :lol:

Mensi:oramu pontosagu szules utan 30 napra jott es azota 27 napra mint a nagy konyvbe kar hogy egyeb nem mukodik igy nalam :roll:

Tesotema nalam nem aktualis sem most sem kesobb sajna de van ket gyonyoru fiam es en halas vagyok de termeszetesen drukolok annak aki szeretne hajra!!!!!!!!!!!!!

Benci melyik szofordult pedig azt hittem hogy nem hallatszik odaig a tajszolasom cccccc :oops:

Katuska ha eldontotetek es valahol kozelebb is jartok talalkozuk habar Szovata sincs igazan messze mindegy lazba hozot a dolog hogy valakivel kozuletek talakozhatnek .

Hir de micsoda hir nekem!Bence ma eloszor es on szantabol kivancsi v olt mit eszunk es gondolom izlet neki mert mint egy kieheztetett fecskefiu ugy tatota a szajat es most ugra-bugralnek megeret a fiam az evesre hura pedig mar azt hittem majd ket szoptatas kozott kell megoldjam az eskuvojet is :roll:

Tetyk& a fiúk
tetyk

Sziasztok!

Kriszti: Őszinte részvétem :cry: Nagy ölelést küldök és megnyugvást kívánok az egész családnak!

Enikő: Ez a fürdés időpont bevált, csak utána a víztől meg a vacsitól úgy beájul,hogy lehetetlenség ébren tartani! Én is úgy szeretném, hogy fentmarad kb. 9-ig és akkor eszik utoljára.De így most fél 8 körül ájulás, 10-kor álomkaja és hangja nincs reggelig....

Csöre: :lol: Nem hosszú távra tervezek én,csak máról holnapra :lol:

Eszter: gyönyörű a leányzó és hihetetlen ügyes!

KépKép

KépKép
kata8110

Ja és még egy kérdés: van valaki akinek a gyerkőce Humana 2-t eszik?

KépKép

KépKép
kata8110

KAta! nekünk az van itthon mert kaptuk de majd csak hat hó után adom neki. Mi a kérdés?

Azért rohadt jó, hogy még mindig nincs egy moderátor sem és a perverz állat linkjét meg hozzászólását nem tudjuk jelenteni sehol sem!
katuska79

Katuska: :) Az a kérdés,vagyis a gondom,hogy nem oldódik fel 100%-ban,vagy én vagyok marha béna -- de az 1-essel soha semmi bajom nem volt....

KépKép

KépKép
kata8110

Katuska:Milyen perverz és link???Írni kell a szerkesztőségnek!Vagy lemaradtam valahol?... :roll: :oops: :D
Erika:Már régóta így ül! :D Olyan cuki,ahogy játszik... :P
Na megcsináltam a fogyis"" levesem,meg egy bizti fini túrós sütit,amiből nem ehetek! :( De nem baj!Cserébe nemsokára újra karcsú leszek!Már szombat óta semmi szilárd ételt nem ettem csak folyékonyat!De nem hiányzik,nem vagyok éhes sem! :roll: :D Az 1. két nap viszont fura volt,hogy nem majszolhatok,nem rágcsálhatok semmit! :roll:
Kata:Jó a vonalzód!

Eszter

Kép
eszterem

Eszter:köszi! na,ha már visszataláltam,gondoltam,kreatívkodom kicsit :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Csöre: küldhetne már Saci egy kis menést Martinnak is :wink: :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Kata: mondtam, hozd el, Saci majd megmotiválja :wink:

Hanna: Saci beváltotta babakocsis parádat... feltérdelt a babakocsiban :shock: :? :? :? :? de még nem tudom bekötni, olyan mini :roll: szóval most ezer szemmel kell néznem előre...

Tetyk: hajrá kaja :D

Eszter: háááát, bevallom töredelmesen, a diéta miatt nem irigyellek!

Csöre
csöre74

Csöre: oks :wink: Csak Saci láttán meg én parázok be,hogy Martin ilyen kis 'nyugodt' fickó. Bááááááááááár,a forgást is agyonparáztam aztán most meg le sem lehet lőni....de mikor leszünk mi ott,mint Saci :lol: :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Csöre:Kösssz! :roll: :? :D De nem sajnálom magam,mert várom az elveszett bomba alakom! :lol: Ja és hogy még finomabb legyen csináltam hozzá vanília és csoki öntetet a jónépnek!Legalább ők élvezzék az ízeket!Igaz,egyikőjüknek sem hiányzik! :roll: :? :o :D

Eszter

Kép
eszterem

Kata:Mindennek meg van a maga ideje!Ne parázz! :!: :!: :!: :D Eszter nem kúszott olyan vadul,de most meg már úgy mászik négykézláb,hogy öröm nézni. :D

Eszter

Kép
eszterem

Eszter: persze,nem parázok,csak elképedek a babákok láttán :lol: Bár mi Apával együtt dettó ilyenek voltunk,mint Martin,vagy még ilyenebbek -- szóval hozzánk képest higany a gyerek :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Katuska:
szerintem a perverzke egy kiskölök lehet, valahogy a "fogalmazása" arra utal. A szerkesztőek nem írtatok? Azóta is zaklat, vagy csak az egyetlen hozzászólása volt?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Itt figyelünk ám, csak most már fél szemmel sem...Lillának szerintem nő az egyik alsó metszőfoga, szegény manóka rettenetesen sírt ma, meg valami fehér is van ott neki (a fog, gondolom :oops: )...már ott tartottam, hogy na most jön a Panadol Baby, de szerencsére kicsit megnyugodott cicin...most épp a tükröt puszilgatja :)
Akkora buta vagyok, ezért szirénázott szegény babám már másfél hete minden altatáskor és ezért ébred éjjel 1 helyett négyszer :oops: Mentség: Lilla az első igazi baba, akit közelről látok
:?

Tükrös akció:
Kép

Reggel voltunk fogászati kontrollon, minden oké az egész családdal :) Csak Lilla nem akarta kinyitni a száját :D

Kriszti: őszinte részvétem :( Sok erőt Neked és Anyukádnak.

Kistesó: háááát, nekem még se híre, se hamva a mensinek, mondjuk én Azaliat is szedek, de semmi. Ez a gigaszopimennyiség lehet az oka. Mondtam tegnap Apának, hogy ha elfogyott ez a csomi, abbahagynám, de azt mondta, még azért nem szeretné, mert ennyi idő alatt nem tudott regenerálódni a szervezetem :roll:

Hm, mióta Csöre megmutatta seperc alatt hátiSacit a jó kis betört kendővel, abszolút kudarcnak érzem, hogy nem tudok kendővel hordozni :? Nézegettem is ma hordozókendő tanfolyamokat meg a kendőket, vannak sokkal puhábbak is, mind a Nandu...hmmmm....:shock: :roll: :wink: :wink: :wink: :wink:

Eszter: édes a kislányod! ugyanilyen rózsaszín szettünk van :)

Tesco rucik: kipróbáltunk egy bodycsomagot, az első mosást jól bírta. Igaz, a 6-9 hónapos kell Lillámra, de ezt már megszoktam, méretezni senki sem tud :roll: :D

Mi volt még téma?

Szilvi és Lilla

Kép
vsziszi

Eszter: ne is sajnáld magad :wink: (én is diétázok... nekiálltam a csökkentett CH diétának újra :? na nem széles jókedvemben :()

Kata: azért a nyugis gyereknek is megvan az előnye :wink: nem kell pl. a hegyes körömreszelőt a szájából kiszedni, amikor - ki tudja honnan - bezsákmányolja (a körömvágó ollóval és csipesszel együtt :?) és sorolhatnám ... (igen, a nagyokat is idomítani kéne...) bár most előadja Saci a jó babát, fekszik a hátán egy összehajtogatható vonalzóval a kezében (szájában), és nézi, hogy ugrálnak a nagyok a feje fölött...

Csöre
csöre74

Ááááááá, Szilvi, Saci még 3-6-ost hord :? sőt, fürdőpelust is akkorát vettem a kis poszka sejhajára...
Édes a pusziszkodó Lilla :D Drukk a fogacskának, remélem, ennyivel megússzátok.
Betört kendő: enyém is nandu :wink: elég sokat tekergettem, azért puha :lol: :lol: :lol: és ne érezd kudarcnak, nekem is megmutatták a háti hordozást, onnan tudtam. Egyébként szerintem a MT tökéletesen helyettesíti a kendőt, én akkor szoktam kendőzni, ha nagyon nyöszi Saci, mert az valahogyan jobban körbeöleli, mint a MT. Egyébként meg nehezebb benne a baba.

Csöre
csöre74

Csöre: igaz,jogos :wink:

Nektek hogy viselik a babák ezt a hőséget? Martin szörnyen nyügi,délelőtt másfél órát aludt,most egy olyan bő 45 percet. De mostmár itt a földszinten is nyüglődik :roll: Lassan meguzsiztatom.

Szilvi: csoda tündéri Lilla! Martin mindig nagyokat vigyorog a tükörnek :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Ma egyébként benyomott ebédre egy hatalmas adag krumpli-sütőtök pépet :D

KépKép

KépKép
kata8110

Mágnes! Köszi az infót! Mennyibe kerül?

Benci! Így tökéletes! Nemmondom, hogy könnyű, de nagyon örülünk Milánnak!

Eszter! Nagyon édes a pici lány! Milyen állatkája van?
De ügyesen eljátszik! Mennyi ideig van el magában? Olyan csigánk nekünk is van!

Vicky! 115 cm széles, de ha a kerekeket is számolom akkor 120 is van és a magassága 72 cm.
Rendelni szerintem nem tudsz, legalábbis régen nem lehetett csak személysen vásárolni. És az a betét nincs hozzá, azt én varrattam.
Elég durva amúgy, hogy széteshet egy járóka! :twisted: Mennyiér vettétek?
elég puha a fekvő része, ugorjatok el és nézzétek meg, úgysem lakunk messze! :lol: Ki is próbálhatja Levente!

Moffli! Hogy vagytok? Noéminek boldog fél évet!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!

Csak gyors bejelntkezés, én is vagyok, bár ma rámtört a türelmetlenség és a depi...
Apahiányom van, na nem feltétlenül szex ügyben (he-he, mi is az?), hanem már elegem van az ágügüá-ból, a Csinglingből és a PataCsatából, jó lenne normálisan beszélgetni valakivel. De hát ő ugye dolgozik, kenyeret keres... (és ezért egy szavam nem lehet), a nyaralás alatt meg vagy a gyerekekkel volt vagy zenélt vagy nem volt velünk.

Most "Csak csajok buli" van, Marci anyósomnál maradt az unokatesójával, Bori hisztis, képtelen megszokni a sok hurcibálást, nehéz visszaállnia, Juli szintén nyafka macska, dögmeleg van, a házimunkából ki sem látszom...
Miután Borcsa nem akart elaludni, nyűgös és zizzzz volt, semmit sem tudtam csinálni, s Julit sem tudtam dédelgetni. Wááá!
Bocs, hogy megint kifakadtam, s itt öntöttem ki a lelkemet! Tudom, hogy más sincs/lehet jobb állapotban, de annyira jó elmondani itt.

(Anyósom mesélte, hogy az egyik ismerősük azt adja a feleségének ajándékba, hogy elviszi erre-arra nyaralni, koncertre, kirándulni, stb. stb.
Erre mondtam, na, akkor én is megemlítem az uramnak, erre ő közölte, hogy jaj, hát persze ezt már akkor tették meg, amikor a gyerekek már nagyobbak voltak... (magyarul nem számítsak rá...) Ez "nagyon" jólesett... - Bár mit is várhatnék? Juli születésekor közölte, elnézést, hogy nem segít, de hát ő lányának kell segítsen, nekem ott van anyukám... No, most nekem mostanra se apám, se anyám nincs, segítség idején meg vagy orvosi kezelésre kell mennie, vagy az unokaöcsém beteg, s rá kell vigyázni... :D)

Na, elég a "jus murmurandiból". Bocs, már el is dugultam sirám-ügyben.

Csöre! Innen veszem a smiley-jeleket:
http://wade.hu/smiley/

Basszus! Már megint felébredt Bori!
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Noémi babának Boldog felediket!!
Moffli hol vagy????

Kriszti részvétem, remélem jól bírod az utazást és az ottlétet a fájós hátaddal!

Eszter baba nagyon ügyes!!

Ma még kibírható a lakásban, de holnapra már itt sem lesz jó, felköltözünk a klímás szobába!!

Nem értem a lányomat egy cici kiszív, ott a másik valamennyi biztos van benne, de nem kell. Gondoltam megkínálom az ebéddel és megevett belőle kb 80g-ot??! De miért nem kéri a másik cicit??

Mági - én ma egy kis Hipp-es szilvát kevertem a kajájába, mert az alma nálunk nagyon fog. Tegnap a 3 kiskanál 30 perces sírást okozott :( Próbáld meg hátha így szereti Bence.

Kép

Kép
lucus16

Kép na remélem, most sikerül
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára csöre74 2009.07.14 16:24-kor.

Csöre
csöre74

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: