A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

BOO TE MOST NE FIGYELJ IDE, UGORD ÁT EZT A BEJEGYZÉST!!!

Csajok én néha érzem a combomban/fenekemben azt a részt, ahová a fájdalomcsillapítós/oxitocinos injekciót kaptam. És néha még azt a helyet is, ahová a spinális érzéstelenítést. :roll: (Mondjuk azt én "csesztem el", mert nem domborítottam elég jól és csak másodjára sikerült beadni. :oops: :oops: :oops: )
Ezek elmúlnak majd? :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.07.13 15:28-kor.

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!!

Ági: Mi a szülésznőnek, a szülés után fizettünk.
Nyuszi: Gyönyörűek vagytok az esküvői fotón :lol: :lol: . Na és Hawaii :lol: :lol: :lol:
Katy: Domi se valami jó büfizős, ő is sokszor elalszik, és akkor nem jön a büfi :( :( , én is oldalra hagyom, mert akkor tud , ha kell neki, bár nekem ajánlották azt is , hogy ha nem büfizik tegyem hasra :roll: :roll: .
Nikici: Nagyon édes Dorkili :lol: :lol: :lol: !!!
Gabi: Nagyon szép család vagytok :lol: :lol: !
Szisz: olyan édi a kis nyuszi!! És mennek a drukkok :lol: :lol: !!! De lehet, hogy már meg is szültél :roll: :roll: :roll: ?!
Ancsurti: Hurrá!! Tök szupi, hogy végre ott van veletek anyukád :lol: :lol: !!

Anyukák szerintetek az normális, hogy napi 1 vagy 2 alkalommal van széklete a babának, eddig 5-6 alkalommal kakilt egy nap, most meg pár napja , csak egyszer kétszer.
Na miközben olvastalak titeket , láttam , hogy másnak is van/volt ilyen gondja. Tudom, hogy az anyatejes babáknak 7 napig is eltarthat mire lesz széklet, de Domi nem csak anyatejcit kap, hanem tápit is. És azért értetlenkedek, mert eddig volt 5-6 alkalom, most meg csak 1-2. Vagy csak én aggódom túl a dolgokat :roll: :roll: :roll: . Halkan megjegyzem , hajlamos vagyok :oops: :oops: :oops: .
marietta1982

marietta1982! :)

Ha nem bántja, feszíti a pociját, akkor teljesen jó. :wink:

Kép
Kép
200907?

Bond! Nekem is fáj a szuri helye, Nolka születése után is fájt, ez normális.

Marietta! Igen egyre jobban megemésztik az anyatejet. Normális, hogy ennyi idősen ritkul a kakik száma. Nolka ha jól emlékszem először az esti kakit "hagyta el".

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Bocsika, hogy nem jöttem még a képpel és a beszámolóval. Botika még mindig nagyon sárga, mindenki mást mond. Visszavittük a kórházba egy kontroll sárgaságmérésre, ahol a dokinéni megállapította, hogy valószínű anyatejes sárgasága van, és eltarthat 2-3 hónapig is. Azt javasolta, 2-3 napra vegyem el tőle a tejcsit, addig fejjek, tápszerezzem és akkor elmúlik neki, ha tényleg az anyatej miatt van, de ez nem biztos. Ma volt itt a gyerekorvosunk, aki azt mondta, hogy ilyen, hogy anyatejes sárgaság, nincs, de ő is nagyon sárgának találja. Szerinte egy kínai is megirigyelhetné, no komment. :shock: Végül az lesz, hogy ő ránéz egy hét múlva is, és ha nem javul, akkor vérkép, aztán majd meglátjuk a többit.
A kép elég gagyi lett, így lekicsinyítve, de azért felteszem Kép

Kép
gumilany

Ja és most néztem a táblát, a még várakozók megnyugtatására, én is erősítem a normál szülésesek táborát, sajnos elég kevesen vagyunk :(

Kép
gumilany

Anitja: Nati, egy cukorfalat :lol: :lol: :lol: .
Gumilány: Remélem nem lesz komolyabb gond Botiva és a kezdeti nehézségek hamar elmúlnak!!!A képen nagyon édes :lol: :lol: !!!

Köszi lányok az infót :wink: !!
Bond : azt nem mondanám, hogy nem bántja a pociját, nagyon hasfájós egész nap erőlködik és nyom, sokszor felsír, de csak a pukik jönnek,van olyan, hogy még álmában is síkit , úgy görcsöl neki hasa. Pedig kap köményes, kamillás teát, Infacolt, és még tornázunk is.
marietta1982

gumilany! :)

:( :( :( :( :( :( Kívánom, hogy mihamarabb rendbe jöjjetek!!!!!

marietta1982! :)

Akkor neked is csak a szappan faragást és kúpként való alkalmazását javaslom. (És légy résen! :wink: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

És én is úgy járok mint Nikici Dorkilivel,teleteszünk 4 pelsut :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: . Mondjuk ennek csak örülnék :D . Én már megrögzött kaki figyelő-elemző lettem :shock: :shock: :oops: :oops: :oops: , és még jegyzem is, hogy hányórakor, milyen, mennyi stb..... :oops: :oops: :oops: de hozzáteszem, hogy ez a vérzés miatt alakult így.
marietta1982

Sziasztok!

Szisz!

Megy a drukk+++++++++++++++++! :D :D :D

Sillia!

Megy a drukk+++++++++++++++++! :D :D :D Hátha :wink: !

Ikoka!

Akkor most már tuti, hogy téged láttalak CTG-re várakozva reggel :D ! Kék felső volt rajtad és a többi mamival beszélgettél, mi meg a férjemmel, meg anyummal jöttünk ki a vizsgálatról... Szóval ha láttál egy elefántlábú húmekkorahasavan kismamit, az én voltam :lol: . Neked is megy a drukk+++++++++++++++++ :D :D :D !
De nincs okod aggodalomra, anyu ma az ügyeletes 8) :D :D :D !
Be is jelentelek :lol: !

Boo!

Persze, nyugodtan irányítsd hozzám :wink: !!!!! Segítek, amiben csak tudok!
2560g :shock: ! Bár így, hogy te is picúr voltál, nem csoda! Állítólag az anya egykori méretei igenis befolyásolják az ilyesmit! De azért még bizony tessék hízlalni az a kislegényt, mert az a pár milliméter, amit a feje nőni fog, már nem sokat számít, de az a fél kiló amit még a 2 hét alatt összeszed, nagyonis!!!

Mi is ma voltunk dokinál: méhszáj zárt (tehát a múltkor is csak benézték sztem, és a koponya is "lebeg" :? ! De ez persze nem jelent semmit... :evil: (ezt mindenre el lehet sütni, ha jó, ha rossz...).
Bo most 4000g, szóval végülis nem óriásbébi (hála Istennek), csak egy erős kiskrapek 8) , ráadásul a buksija 95 mm átmérőjű, ami pont az átlag, szóval a doki szerint teljesen simán kijöhet spontán, ami a méreteit illeti :wink: ! Ami gondot okozhat, az az,hogy nincs beilleszkedve, de elvileg nem mindenkinél illeszkedik be hetekkel előbb, szóval még az is simán beleférhet...
Pénteken még lesz egy CTG, hétfőn meg megnéz a doki, és eldönti mi legyen.
Először eléggé elkámpicsorodtam, hogy a sok vergődés ellenére még semmi nem utal a szülés közeledtére, de mostanra beletörődtem, hogy vlsz. még min. egy hétig ez lesz :? ! Pedig napról napra drasztikusan vizesedek, és sztem átérzitek milyen nehéz 160 centivel egy 4 kilós gyereket hordozni...
Komolyan mondom nektek, minden létező kórházi dolgozó megjegyezte, hogy úristenmekkorapocak, és szegééééénykém :? ! Egy kórházban!!!! Mikor egy nap látnak 150 kismamát... Szóval én tényleg egy bálna vagyok, nem csak úgy érzem magam :roll: :lol: :lol: ! Persze a lényeg, hogy a kisnyúl makk egészséges, de azért ma is gugolok, amennyit csak bírok :twisted: :lol: :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Nyuszi!

Heti 25 deka a "nagykönyvi" hízás ilyen korban, szóval vlsz. a doki teljesen jól mért :wink: ! Bo is 20 dekát hízott, pedig nekimár nem nagyon kéne, szó mi szó.... :roll: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi! Becsült súly UH: Natasát 3500-4000gr közé mondták, 4400 lett :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok

Először is köszönöm a gratulációkat.

Minden új babához gratulálok.

Tegnap értünk haza délután, túl vagyunk az első éjszakán. Odett csak háromkor kelt fel enni, szóval igazán nem panaszkodhattam.
Tejem van bőven, így nem adok tápszert Neki. Nem sírós baba, csak akkor sír, ha ennie kell. Ma négyszer kakilt!!!
Jaj, én úgy bőgők. Visszaolvastam férjem írását, nagyon szeretem.
Én két napja időközönként sírok- bizti a hormonok- , nem tudok a lányunkkal betelni, egyfolytában puszilgatnám.Imádom a kis családomat.
Ja, és a szülésre már nem is emlékszem!!! Jöhet a következő.

Képzeljétek Krissyvel feküdtem egy szobában, Ő ma mehetett haza kisfiával,Dominikkal.
Rég nem írt fórumozónk is, Gabi 83 is megszült, vele is sikerült személyesen találkoznom és beszélnem.

Üdv. Mindenkinek, remélem Odi hagy nekem időt arra, hogy Titeket olvashassalak.
Aki még nem szült, annak kitartást kívánok, és könnyű szülést.

Kép
Kép
orsi777

Anitja!

Oh-óóó :roll: :roll: :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Épp az imént állapítottam meg, hogy az én kis búvárbenőm, nagyon nem jó felé kapisgál, ugyanis a fezembe tudom fogni a fejét, sőt szabad szemmel is látható :shock: : a pocakom alján, de közel sem a medencémben, hanem fölötte-előtte... Jaj, nem tudom érthetően... :? , szóval ha leülök, a gyerek feje az ölemben van :shock: !

Végülis nem hülyegyerek: csak puhább anya pocijánakaz alja, mint a medencecsontom :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 22:52-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo
95mm az átmérő,Te meg a körméretét írtad. :)
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 22:52-kor.

KépKép

KépKép
boo

Na most összekócolódtam én is... várjá..
Vendég

Nu :
Fej átmérő:94mm
Fej kerület: 326mm
Akkor csak jól írtam,csak az egyiket mm-ben a másikat cm-ben.
Jóvanna én is terhes vagyok ám..
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 22:53-kor.

KépKép

KépKép
boo

Kép

Köszi kérdésed,szarul van a kezem..
Ja és úgy döntöttem,h a héten megszülök..
Vendég

Boo!

Kérdés megválaszolva :wink: !

Conversano!

Ja és úgy döntöttem,h a héten megszülök..
Ámen :wink: !

Én akkkor úgy döntöttem, holnap megszülök :roll: :D :D :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

boo! :)

Igazad van, nem számoltam a Felvonulási térrel. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Leragadtam a ligetnél és a közvetelen környékénél.
Azzal együtt a Normafánál kevesebb a hajléktalan és a széthagyott kutyakaki illetve jobb a levegő. :wink: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
200907?

Római part? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Úszni akarunk, tekézni vagy sörözni? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(BKV-vel kissé nehézkés. De jöhetnek a további ötletek. :wink: )

Kép
Kép
200907?

Oxitocint jó eséllyel kapsz. Ha más nem azért, hogy hamarabb összehúzódjon a méhed. :roll:

Most megkeresem krissy3 és gabi83 hozzászólásait, akiknek ezúton is GRATULÁLOK!!!! :D :D :D :D Remélem, hogy jól vannak és hallunk még róluk. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.07.13 19:01-kor.

Kép
Kép
200907?

[quote="krissy3"]S írta:krissy3ziasztok.
Én egy hasonlo forumba már benne vagyok,remélem nem baj hogy ide is irtam,én is juliusra várom a babám,pontosan 2-ra,már van egy 10 éves fiam,látom már nektek kerekedik a pocitok,enyém nem nagyon akar még.48 kg vagyok.
lidike:

én is kiváncsi vagyok rád,rakjál képet.
moncsi:aranyos pocakod van.
gabi:
elolvastam a sztoridat,én is akkor mentem férjhez elöször amikor te,csak én 3 év mulva el is váltam,egyedül maradtam a 2 éves gyerekkel,és most boldog párkapcsolatom van 6 éve,de férjhez mégegyszer nem mennék.

[quote="gabi83"]S írta:gabi83ziasztok!

Szeretnék én is csatlakozni hozzátok! :D Már egy jó ideje nézegetem a hozzászólásaitokat, de ma Apa meglepett a teszteim fotóival, így gondoltam, itt az ideje a csatlakozásnak. :lol:

Gratula mindenkinek! :D :D

Lehet hogy fura, de én már a fogantatás napja után úgy éreztem, hogy nem vagyok egyedül. :)
Az első tesztet okt. 22-én csináltam, azon már halványan látszik. A másodikat okt 27-én, aznap kellett volna megjönnie.

Két csíkos :D :D (kicsit homályos)
Kép
Babás csíkos férjemtől (kicsit halványabban látszik)
Kép

Sajnos április elején elment a babánk, nem találtak nála szívangot és elvették tőlünk :cry: Úgyhogy most is izgulok picit, hogy minden rendben legyen. :oops: De a dokim megnyugtatott, bízom benne! :)
Csütörtökön voltam UH-on, először azt mondta, hogy lehet, hogy még nem fogjuk látni, de mégis látszott a kis drága, vagyis csak annyi, hogy 6 mm-es a petezsák és méhen belül van. 13-án megyek legközelebb. Borzasztóan izgulok. Minden vágyam, hogy lássam a monitoron a kicsi szíve kalapálását. :) Így kell hogy legyen! :wink: Nagyon várjuk már a kis csöppséget! :D

Tegnap éjszaka én is nagyon szenvedtem, meg esténként általában, majd megőrültem, annyira fájt az alhasam és a hátam, meg hányinger... De a sógornőm még rosszabbul volt az Ő picijükkel és épek egészségesek :D

Az ubit én is nagyon kívánom!:D :D

Bocsi, hogy kicsit sokat írtam. :oops:

Üdv: Gabi

Kép
Kép
200907?

Bond!

Mivel nekem a Normafa húdeatúloldal, és is a Városligetre zavazok :roll: ! Viszont mentségemre szolgáljon, gyakorlatilag sose járok oda! Ellenben Boo valóban nem készül valami egzotikus kirándulásra :twisted: :lol: :lol: :lol: !
Vagy mit szóltok a Veresi macifarmhoz?!?! Hát az ooolyan cuuukiiii :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: .
(De amúgy viccen kívül is...)

Már megint 4 perceseknél járok :? ! Ezzel az égvilágon semmi baj nem lenne, ha érne is vmit, de semmi, csak demo, ahhoz meg azért elég fájdalmas :evil: . Pfff.......... környezetem szerint húdejólbírom, de sztem egy seggfej hisztérika vagyok.... :evil:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ennyi erővel szerintem conversano örülne a legjobban szentendrei skanzennel. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Vagy Sillia a Bory-várral :roll: :lol: :lol: (....)

De nyilván vmi pesti hely kell, mert zömmel pestiek vagytok....

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lányok!!

Ha tehetek egy javaslatot a találkára,először azt kéne kideríteni,hogy hányan vannak,akik BKV-val közlekednek és nagyjából nekik kéne kedvezni,hogy minnél egyszerűbben oda tudjanak jönni,mert mi,akik kocsival járunk,végülis bárhova oda tudunk menni,nem?!
Dodi!! Nem tudom mi van veled,de hagyd már abba!! Mond meg a kicsi fiadnak,ha már csinálja a fesztivált,akkor jöjjön is ki,ne kínozza anyát feleslegesen :lol: Lehet,hogy együtt fogunk mégiscsak szülni?! Ma gondolkoztam,szerintem nem fogja megindítani a dokim a szülést szerdán,mert Lili nagyon jól érzi magát és a CTG-k is tök jók,tehát semmi nem indokolja,legfejjebb az,hogy jövő héten a szülésznőm szabin,és ugyan itthon van,de nem mindig lesz elérhető. Fasza!! Úgyhogy csak ezért örülnék neki,ha így vagy úgy,de ezen a héten még megérkezne Lili.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Én nem pesti vagyok. Hanem budai. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: És only BKV. :roll:

Kép
Kép
200907?

Nyuszi!

Nekem mondod.... :roll: Gondolhatod, hogy unom :? ! Most tényleg amiatt hánytam be, hogy a jóslóimnak semmi eredménye, a babó feje közel sincs a helyén, és az egész tök link kör,mert 6-ból 5 doki szerint teljesen reménytelen hogy meg tudnám szülni, tehát úgyis császár lesz! Tehát a további egy hétnek értelme nulla, max. arra jó, hogy még többet aggódjak, hogy még mindig jól van-e, tovább dagasszam a lábaim, tovább repesszem a bőröm, és tovább gyarapítsam az alvás nélkül töltött éjszakák számát, amiből amúgyis lesz elég....

Na de most már leálltam a hisztivel, nem szoktam ilyen lenni, csak 3 órát aludtam két pisiléssel megszakítva, amit alapból jól viselek, csak most "jó" táptalaja volt a továbbiaknak....
De holnaptól remélem megint magam leszek, legalábbis mentálisan, ha testileg még nem is :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

sziasztok!

csak gyors bejelentkezés egyenlőre...igyekszem visszaolvasni és a
táblákat is frissítem majd felteszem...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 22:54-kor.

KépKép

KépKép
boo

na jelentem végigolvastam az egész hétvégi termeléseteket!!!

Krissynek és Gabi83-nak gratula...táblába akkor iktatom őket,ha
több infót tudunk...

jelentem én mára voltam kiírva,de gyermekem nagyon jól érzi bent
magát.CTg normális,méhszáj teljesen zárt:C3000
holnap is CTG és egész héten minden nap...

Dodi!
üdv a 95-ős fejátmérő táborában...szóval neked azt mondták,hogy
normál??!!mert engem megijesztett az uhus csaj múltkor...

nikici,gabi!
nagyon édesek a lánykáitok és nagyon sokat változtak...

Szisz!
mennek a drukkok!!!!!!

Tali!
én is benne vagyok és a kocsisok táborába tartozom,így tudok
alkalmazkodni a tali helyszínével kapcsolatban...

máris dobom a táblikat!

Kép
Kép
csibe83

Kép
Kép

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 22:55-kor.

KépKép

KépKép
boo

és itt mindenki éppen édesdeden alszik vagy szül vagy szoptat

én neeem! Ha ettől könnyebb :roll: :lol: :lol: :lol: !
Nekem leesett a vércukrom ("hipózok"), ezért most toltam le egy derék adag ivójoghurtot (sole flört- nagyon fincsi :wink: ), meg eszem vmi öszetett szénhidrátot, s visszafekszem, csak bekuksiztam, hátha....

Sajnálom,kis Bootám, hogy vergődsz, bár segíthetnék... :( ! Nem is teszek szemrehányást az erőltetés miatt, tudod, te is... De ideje lenne tudomásul venned, hogy "mindenórás" terhes vagy, és felelősséggel tartozol a kisfiadért! (Főleg, haapát ismeg akarjátok várni!!!!!)
Épp mondtam a Ricsinek, hogy vlsz. azért vagyok ilyen hisztis, mert rohadtul frusztrál, hogy nem tudom befolyásolni a dolgokat ("Lorca-para" :lol: ), de talán ez az első "próbatétele" a szülővé válásnak: meg kell tanulnunk lemondani a legmagátólértetődőbb dologról, ami eddig csak a miénk volt: a testünkről!
(Pl. ha kívülállóként nézek a lábaimra, ami nem nehéz, mert képtelen vagyokvelük azonosulni, egészen viccesek :roll: :lol: :lol: )

Na, befigyelegy kis kenyér, és szundíííítás :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

[quote="200907?"]
írta:
200907?Utólagos kiegészítés ( :oops: :oops: :oops: ): szeptemberben még nincsen suli

2009.szeptember 1-én kezdődik a tanév!!!!!
Vendég

Képek nagyon jók!
Olyan szép gyereke van mindenkinek :lol: :lol: :lol: :lol:

Talira új helyszín... Hortobágy :lol: :lol: :lol: :lol:

Krissy, Gabi83
Sok szeretettel gratulálok!
Vendég

[quote="boo"]
írta:
booés itt mindenki éppen édesdeden alszik vagy szül vagy szoptat :( :( :(

Vagy éppen próbálja vigasztalni a síró babáját.... :cry: :wink:
Vendég

Vagy magát vígasztalja, hogy ne sírja el magát....lesz holnap szülés vagy nem....ha megint azt mondja a doki, hogy a héten sem lesz ebből baba, nem is tudom mit csinálok ezzel a kis mazsolás kuglóffal. :roll: :D :D :D :D :D

bertina

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 22:55-kor.

KépKép

KépKép
boo

[quote="iringó"] írta:iringó
[quote="200907?"]
írta:
200907?Utólagos kiegészítés ( :oops: :oops: :oops: ): szeptemberben még nincsen suli

2009.szeptember 1-én kezdődik a tanév!!!!!

Mondom: ...kezdődik a tanév...

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
200907?

Újabb helyszín: Millenáris Park. Kulturált (még wc is van :) ), a levegő belbudai viszont fizetni kell a parkolásért... :oops: :oops: :oops: :? :? :?

Beszéltem silliával. Kórházban van, de baba még nincs. Viszont holnap jár le a plusz 1 hete, úgyhogy ebből legkésőbb akkor baba lészen. Részemről megy a drukk! :wink: :) :) :) :) :) :) :) :)

Ma már találkoztok Apával. Lehet, hogy jól összevesztek, de legalább KÉZNÉL LESZ! :wink:

Kép
Kép
200907?

Hello Lányok !

Itt Apa beszél !

Sillia (én nem így hívom :D ) kórházban van. Tegnap reggel nagyon lapos volt az NST- görbéje, amit egyes dokik a közelgő szülés előjelének tartottak. Aztán más dokik szerint a méhszáj meg még nagyon nem mutat ilyen jeleket, ezért jól megtúrkálták, hogy a vére folyt tőle, és megállapították, hogy preventíve, már ne menjen haza.

Most ott kuporog szegénykém egy kincstári ágyon, a különböző előjelű előjelek közt őrlődve, és várja (várjuk) a szerdát, amikor is lejár az egy hét túlhordás, és valami lesz.
Addig is óránként drótokat kötnek a pocakjára, és újfent megállapítják az előbbieket.
Mindenesetre a kölök úgy tűnik jól érzi magát bent, esze ágában sincs kibújni. Azóta produkált normális görbéket is.

Bevallom, nem tudtam minek a rövidítése az NST, hát beütöttem a googliba. Találtam is frappáns választ: az NST nyugalmi állapotban végzett CTG. Ez megnyugtat... :) Jelen helyzet viszont kevésbé !

Ha lesz valami történés, hírt adok.

Z.
Vendég

Jó reggelt,jó reggelt!

Boo!
az éjszakázást megértem...n már egy hete 1körül alszom el...
viszont szerencsémre sokáig tudok aludni...kivéve,ha kelnem kell
és menni kell valahova,mint tegnap és ma is...
tegnap is még reggel elmentem körmöshöz,aki persze minden jajgatásomnál
összecsin
lta magát,hogy szülni fogok...akkor még nem tudtuk,hogy teljesen zárt a
méhszájam....
mai napom:
mindjárt leviszem kutyumat,aztán pancsolok egyet és elindulok
CTG-re...

viszont tök meglepő,hogy a párommal mi nagyon jól megvagyunk és
már semmi hiszti nincs rajtam....ezen már túl estünk legalább
egy hónapja...nekem akkor volt ezek szerint a mélypontom...
viszont,ha nem emlititek,akkor le sem esik és fel sem tünik....

Ancsurti!
zért majd nézz be néha s mesélj hogy érzi kint magát anyukád...

Kép
Kép
csibe83

Dodi,Boo!! Tök normál szerintem,hogy az utolsó hetekben(héten) hisztisebbek vagyunk a kelleténél!! Rádásul rám mindenki azt mondja,hogy tök jól bírom,de azért néha észreveszem magamon,hogy nem úgy reagálok,ahogy az elvárható lenne,de hát könyörgöm,ez már a finish,a pasik ezt tuti nem tudnák utánunk csinálni hiszti nélkül,nem??!! Az éjszakák nekem is nagyon szarok,elalszom a tv előtt olyan 10 körül,de éjfél- fél 1 felé kinyilík a szemem és malmozok. Nagyon fáj,feszül már a hasam,és érdekes,hogy ezt csak éjszaka érzem,nappal nincs semmi bajom. Na mindegy,már nincs sok.
Boo!! Apa estére itthon lesz,úgyhogy végülis onnantól kezdve jöhet Zsiri is,de azért szerintem még maradjon bent egy kicsit. Apával meg ne kezdj el veszekedni,ha hazaér,inkább örülj neki,hogy végre otthon van,mert azzal csak magadat is felidegesíted.
Délre megyek a dokihoz,nem tudom utána megyünk-e még valahova,de ha hazaértünk,mindenképp írok,hogy mit mondott!!
Ikoka senkinek nem üzent?

KépKép
KépKép
nyuszi81

Kedves 'Z'apa! :)

Köszönjük Silliáról az infót,nagyon szorítunk! Kitartás!!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: