Reggel voltam a sebészdokinál a köldökömmel. Sajnos úgy néz ki, ezen nem javít a torna, mert eléggé ki van dudorodva szerinte. Így jövőhét csütörtökre kaptam időpontot és megcsinálják. Helyi érzéstelenítés lesz és kb. 1 cm-t vágnak, amivel 1 napot bent kell maradni.
Napozni nem lehet vele, de igazából nem vagyok egy napimádó a bőröm miatt, úgyis csak pecsenyére égek és szeplősödöm. Szóval ez nem nagyon vet vissza. A MÁV-ban csinálja egy nagyon szimpatikus drnő. Első szusszra elmondott mindent mi fog történni, nem kellett harapófogóval kihúzni belőle mindent.
Nem mondom , hogy nem vagyok betojva, mert még sosem volt műtétem a mandulámat kivéve, de jobb mielőbb túlesni rajta. azt is mondta, hogy a következő baba előtt érdemes megcsináltatni, mert a következő terhességnél csak rosszabbodhat, még jobban szétnyílhat.
Ami a legrosszabb, hogy 2 napig nem láthatom a manókámat
Viszont amíg vártam, addig a vén banyákat kellett hallgatnom, kinek hány műtéte volt, hogyan nyisszantottak stb., rémisztgették egymást. Remélem én nem ilyen öregasszony leszek.
Holnap meg megejtem az éves rákszűrést a nőgyógyinál.
Kataa
Nyugodt evés. Nálunk pont fordítva van, amióta egyedül kanalazgat, rendesen meg tudom enni a kajámat, azelőtt, mindig csúszva, vagy előbb kellett ennem.
Dani evésével szerencsére nincs gond, nem kell noszogatni, hogy egyen. Sokszor maga is szól, hogy nyam-nyam, kime = menjünk ki enni, van amikor meg is mondja mit szeretne enni. Nálunk mindig van legalább 3féle választási lehetősége. Tegnap pl. tükörtojásra szavazott és be is nyomott egy egészet.
Tegnap voltunk bringázni is 3-asban, most mértem az időt és 1óra 7 percet mentünk egyfolytában. így megcélozhatjuk majd a Római partot, mert Dani egész jól bírta. Bár gondolom a köldöksérv műtét miatt kicsit pihentetni kell a bringázást, viszont valszeg hamarabb fog gyógyulni, mint egy mélyebb seb (pl: cszászár), mert ez eléggé a felszínen lesz.
Banyóci
Jobbulást Gyurcinak és neked is! Drukkolok, hogy ne krupp legyen.
A bölcsihez meg szorítok, hogy megoldódjon!
Áfonya
Nagyon jó a tortás kép!
Nyam, nyam
Sasha
Nekem is lesz idén szájsebészet
, üdv a táborban
Nekem 2 bölcsességfogamat fogják kikapni, amik még nem jöttek ki. Úgy látszik ez az év a nyiszálások éve nálam. Ilke
Ha megírod, hol dolgozik a párod, akkor én napközben ki tudok ugrani ebédszünetben. A reggel 1/2 8 még korán van, a délután 5 me már későn. Gyalog, vagy kocsival 5 perc? Holnap mondjuk kocsival leszek éppen.
üdv:
gumicukor

Mostanában egyfolytában lent vagyunk Emmával, szupi az idő. Imád homokozni, és olyan éde ahogyjátzsik a többiekkel.