A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Kata,
Én is nagyon szorítok neked!!!

Nagyon várom már Moncsit és Chilit a beszámolóval! :)

Beusról nem tudtok valamit?
vjulcsi

Köszönöm a szorításokat! Rám is fér!
Tünet az nincs! Többet járok pisilni, de ezt annak tudom be, hogy sok folyadékot iszom, és sok-sok dinnyét eszem - főleg sárgát! :) A cicik már kicsit nagyobban és érzékenyebbek, de nem keresem a tüneteket. Ha meg akar jönni, úgyis megjön! Ha meg nem, hát akkor én sem fogom megszakítani ezt a szép sorozatot! :)

Moncsiga! Chilike!
Várunk már benneteket nagyon, hogy jobbnál jobb hírekkel gyertek hozzánk, és adjátok a pozitív energiákat és ragacsokat! :)

Kép

KépKép
ercsikati

no meg jottem Irontol...hááát nem volt valami jo kedve szerintem, igy egy kicsit engem is lelombozott :(
Igaz nem mondott rosszat sem, csak valahogy nem volt aza mosolygós mint szokott...én emg iylenkor mindig magamra veszem, azt hiszem valami nem oké...
Ismét azt mondja lesznek itt tüszők, nem sok de lesznek. A méretekről sem mondott semmit...A hormon szintemre azt mondta nem rossz, de még látszik "messze" az érés csúcsa. Szóval szerdan ismet reggeli vérvétel, délutan uhu, és pénteken lesz s punkció! Ettől már előre félek, igaz én tutira altatást fogok kérni!!!!
UGyhogy mehet tovabb a 75 egység gonal meg az esti egy-egy adat orgalutran:( utobbinak nem orulok, de hat ez van..tul élem. MUSZAJ!!!!!
Iron nem mond semmit se husrol se mozgásról...hát nem valami bőbeszédű az igaz.
Na mindegy én azert mozgok rendszeresen, és eszem a húst..Ma pl. majdnem 20 deka marhahust toltam be. Éeltemben nem ettem ennyi hust egyszerre!!! :)

ritu: pont egy héttelelőzöl meg mindenben :) remélem a babában is. MEsédl majd mi volt!!!

vjulcsi: mikor telik le a 3 hét?

chilike: hozd ám a képet!!! :)
renna77

Sziasztok.

Vagyok,csak készülök a holnapra.Megyünk felétek Pestiek.Reggel irány a Balaton szerdán meg IR vizsgálat+utánna apánkhoz megyünk randira.
csomee:nincs mensi és nem is teszteltem mostanába.Tudod a szellem csíkos volt az utcsó.

Vjulcsi:EZ IGEN!!! GRATULÁLOK!! Küldöm a csíkerősítőket!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Katám:Jó,hogy vagy!!!!Ragi+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ritu:GONDOLOK RÁD EGÉSZ NAP!!! :lol:

Pakolok,és sütök Kép főzök holnapra.

Kép
Kép
melánia

REnna,

Ne félj a punkciótól, de tényleg! Én korábban soha életemben nem voltam kórházban, nagyon idegen volt az egész, de olyan kedves volt mindenki, és olyan pikkpakk ment minden, hogy tényleg nincs mitől félni!

A 3 hét majd csak jövő szerdán telik le, addig még jó sok ideje van nőni a babának.

Meláni,
Köszi a drukkot!
És nem tervezel tesztet csinálni?
vjulcsi

Sziasztok csajszikák!
Most csak gyorsan jövök aztán este jövök újra!

Minden rendben volt a picikéimmel, olyan kis szépek, megint kaptam fényképet róluk majd felrakom. Mindkettő gyönyörű egészséges jó erős volt a szivverésük 140-es, mondta a doki, hogy szupi. Az egyik picikét kisebb, de ő is tök jó méret :lol: , csak a másik egy picit nagyobb nála, mondta apánk, hogy ez igy a természetes állitólag szülésnél akár 1kilónyi különbség is lehet a két baba között. na mindegy, most azért majd tuningolom őt is picit. Olyan tök jól megnyugodtam, megfogadtam, hogy innentől nem rinyálok, hanem élvezem a terhességem elvégre már VÁRANDÓS vagyok, szóval tudatositom is magamban. :lol: :lol:
Jaj nagyon boldog vagyok!
Moncsikával is minden szupi, rendben van minden. Az, hogy nincsen hányingerünk meg ilyenek , semmit nem számit, örülni kell neki, szóval nincs miért aggódni! :lol:

Na csak ezt akartam elmesélni, jövök később, visszaolvasok és irok mindenkinek külön.

Rencsikém
Bocsi, szivem, hogy csak most küldtem üzit, de mire végigértem mindenkin már majdnem lemerült a telóm :lol: , puszikállak, remélem jól vagy. :wink: majd irj

julcsi
Én 3 naposan kaptam vissza 3 bébikét és a beülti utáni 13. napon teszteltem először. A babanet@gmail.com-on fennt van a kép nézd meg, ha akarod :wink:
Nekem meggyőződésem, hogyha elszineződik a teszt azonnal(szóval nem úgy, hogy 20 perc múlva, hanem azon az 5 percen belül) akkor tuti baba van.,teljesen mindegy, hogy mennyire erős a csik. nem is lehet még olyn nagyon erős nálad, mert még csak pár napja termelődik a hcg, szóval ez teljesen jó teszt. Pár nap múlva megcsinálod újra és tuti tök erős lesz, majd meglátod. És nyugodtan örülj, nekem most a legfontosabb feladatom, hogy felhőtlenül boldog legyek, ezt javaslom neked is , mert nagyon fontos a kiegyensúlyozottság. :lol:

Ja és el lettem engedve akárhova, Pl balatonra is, csak úgy, hogy egyik nap lemegyünk és min. 1 hétig lent is maradunk. :lol:
Egyébként nem megyek sehova egyenlőre, de azért jó, hogy mégis, ha akarnék mehetnék :lol:
na puszi
chilike1

Chilike,
Nagy gratula, úgy örülök, hogy minden rendben van a babáiddal!
Látod-látod! :) És igazad van, tényleg most már élvezd ki minden pillanatát, pláne amig semmi tüneted nincs :)
Nem tudom megnézni a teszted, mert nekem erre a linkre kattintva email jön fel :( de igazad van, én sem aggódom már, pláne, hogy a 2. csík kb 20 mp-en belül megjelent, nem hogy 5 percen belül :) Szóval azért elég meggyőző volt :)

Moncsi,
Neked is nagy gratula a szívdobogáshoz, csodálatos lehetett.

És felhangosította nektek Dévisz az UH-t?
vjulcsi

Chilike!

Gratulálok a két kismanóhoz én is! Nagyon boldog babavárást kívánok!

Julcsi!

Lépj be a babanet09@gmail.com-ra. Ott meg tudod nézni a tesztet.
A jelszó: babanet2009

Elmész vérvételre is?
agnyes

Sziasztok!

Köszönjük a drukkokat mindenkinek. :D
Voltunk ma Apánknál, kezdünk. :D :D :D A helyzet nem ideális, de nem is olyan vészes és nem szerettünk volna tovább várni ... meglátjuk.

Moncsiga, Chilike gratulálok!!! (Tudom, kicsit megkésve, de azóta még nem írtam. :roll: )

Albi, Ercsikati, Julcsi, Ritu, Renna szorítok ezerrel, zugolvasó üzemmódban is. (Ha valaki kimaradt, vessetek a mókusok elé... 8))
szimbáné

Agnyes,
kösz a segítséget, de nem fogadja el nekem ezt a címet :(

Nem, nem megyek vérvételre, csak tesztet csinálok.

Szimbáné,
Drukk a kezdéshez! Szuperjó :)
vjulcsi

Julcsikám! Annyira örülök és még hány tesóka vár? :wink: És köszönöm a drukkjaidat is! Már évek óta elhatároztuk, hogy nem tesztelünk, most azt beszéltük meg, hogy ha valami rossz történik, akkor megnézetjük a HCG-t. Addig pedig a legjobbakat gondolhatjuk.

Bodza, Csomee! Nektek is köszönöm és bizony nagy dolog, hogy az ember ilyen csodaszép gyermek szülője lehet, mint Eszti vagy Kitti és természetesen Petikém!

Ritu! Nagyon ügyes a kis 5 sejtes babócád. Biztos ilyen ügyes lesz a pocidban is.

Moncsi, Chili! Nagyon-nagyon örülünk 3 kis dobogó szívecskéteknek.

ErcsiKati! Kezdesz már a régi lenni megint. Remélem ez a sok gólya most már nem lustálkodik!

Szimbáné! Örülök, hogy kezdtek, hogy nincs ciszta, köszönöm a drukkot és én is szorítok.

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Jó reggelt!

Hát igen, nem tudok aludni. A reggel 6-kori utro nagyon bezavar, lehetetlenség utána visszaaludni.

Albikám,
Köszönöm, nagyon aranyos vagy! Akkor azt nem mondom, hogy nektek is ilyen tesztecskét kívánok, hanem azt, hogy kívánom, hogy hamarosan láthassátok a kis pöttyöket az UH-n! Na jó, vagy pöttyöt, ahogy akarod :)

Ritukám,
Hogy vagy, így babóval a pocakodban? Most nagyon sokat pihengess, az sem baj, ha néhány napig nem jössz, koncentrálj csak a kis picire.

Szimbáék,
Még egyszer drukk nektek (bár tegnap este már írtam, de drukkból sosem lehet elég), úgy örülök, hogy kezdhettek!

Bodzikám,
Neked külön köszi a sok figyelmet! :) Majd a pajzsmirigy dologról is szeretnék veled beszélni, tudod, az eredeti vérvételen rossz volt az értéken. Dévisz most a stimu elején megint megnézette, de persze egy szót sem szólt az eredményről, de majd kifaggatom :)

Chilike, Moncsigusz,
Nagyon várjuk ám a képeket a kis dobogó szívű babáitokról (tudom-tudom, a képen nem fogjuk látni hogy dobog a kis szívük de akkor is).

Amúgy én jól vagyok, reggel már sirdogáltam az ágyban a boldogságtól :) gyagya vagyok :)
vjulcsi

Jó reggelt!

Az idő csodás, és nekem is nagyon-nagyon jó kedvem van! Tegnap megbeszéltük ErcsiApuval, hogy ha most sem sikerül, akkor megyünk tovább! Nem adjuk fel!

Szimbáné!
Szuper, hogy kezdhettek! Remélem összefutunk végre, és Nektek is Szerencsét hozhatok végre! :) Mit szólsz?

Albi!
Remélem én is, hogy a 20 gólya nem tétlenkedik, és egyszer végre már hozzánk is beköszön! :) Nagyon-nagyon szorítok, hogy Petikének legyen kistesója! :) +++++++++++++++++++++

Julcsi!
Ne parázz! Az az én reszortom! :) - vagyis volt! :) Szerintem baba van a dologban, vagyis a pocakban!

Chilike!
Szuper hír! Vigyázz magadra bárhová is mentek majd! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Hú Kata most látom, hogy pont olyan vonalzót sikerült kiválasztanom, mint neked.
Nem baj, maradhat? :roll:
vjulcsi

Julcsi!
Miért ne maradhatna?! Én lassan úgyis lecserélem, vagy azért mert baba van a pocakban, vagy azért mert kezdem a következő stimut! Látszik jó ízlésed van! :) :P :lol: :lol:

Moncsiga!
Téged is nagyon várlak, hogy gyere a hírekkel!! A jó hírekkel! :)

Kép

KépKép
ercsikati

3x tünt el az írásom!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁ
miciona

Ez bezzeg elment elsőre!

Albi, azt kívánom minden úgy történjen , mint előzőleg!!!

Moncsi, Chilike, gratulálok a picikékhez!
Moncsika, Te már vissza sem mész a gyerkőcökhöz?
miciona

Julcsi,
már veled várom az első uhu-t!

Rita, te pihenj sokat, vigyázz a kis embrikére!

Csomee, köszönöm a köszöntést!

Szimbáné, örülök a kezdésnek! Mit jelent, hogy nem túl rózsás a helyzet? Nincs ciszta, de nem túl sok tüszővel indultok?

Kata,
20 gólya?! Az nem semmi!!!
Anyósom meg azt álmodta, hogy 3-as ikreket vár , de álmában őrlődött, hogy mit csináljon, mert neki, már nem lesz ideje felnevelni, így nekünk adta:)
miciona

miciona
Milyen édes álmai vannak anyósodnak :lol: :lol:
Köszi a gratulát :wink: , remélem hamarosan én is gratulálhatok neked :P

ercsikati
köszi, vigyázok. :lol:
Egyébként most a héten bizti nem megyek még sehova, habár párom is nagy horgász, állandóan hozza haza a sok halat, itthon pucolja, mindig kimenekülök addig a konyhából, nem birom a látványt :lol: , szóval kb 2-3 hete rengeteg halat fogott(19 kilót hozott haza :shock: ) mondtam neki, hogy oké, ez most elég lesz egy darabig, szóval inkább az élmény miatt menne most is horgászni-persze a halakat visszaengednénk, amit ő egyébként nagyon utál megtenni :lol: , de mindegy-szóval fűtőget, hogy menjek vele hétvégén, persze vinnénk sátrat meg ilyenek, hogy ne érjen a nap, meg tudnék olvasgatni, esetleg bográcsolnánk, csak amiatt nem lelkesedek az ötletért, mivel én mindig befújom magam kullancs és szúnyogriasztóval, mostmeg nem fújnám be magam, mert kerülöm ezeket a kémiai szereket, anélkül meg nem tudom biztonságban érezném -e magam a kis vérszivóktól. Szóval nagy dillema! :lol:
Jó lehetett a halászléfőző verseny. Neveztetek vagy csak kóstolgatni mentetek? 8)

julcsi
ma én is rosszul aludtam már 4 kor felkeltem, pont mire visszaaludtam volna jött az utro szóval fennt vagyok egy ideje.
Mikor csinálsz tesztet legközelebb?
Mikor kell menned Vass dokihoz jövő hét szerdán?Júj , de izgi :lol:
Hozom ám a képet, csak még le kell kicsinyitenem, hogy fel tudjam rakni és ma nem tudom mikor lesz rá időm, de igyekszem
Na az szuper, nekem is nagyon gyorsan kimutatta a teszt, úgyhogy akkor nálad is tuti baba van a dologban, vagyis akarom mondani a pocakban :lol:
Igen mostmár élvezem , hogy jól vagyok, nem aggódom rajta, sőt inkább örülök is, csak kellett hozzá ez a tegnapi megnyugtató uh és mára már minden csodás :lol: , na jó tegnap is az volt, csak még vegyült hozzá egy kis aggodalom is. :P
Annyit érzek csak, hogy délutánra fáradt vagyok meg mindig elég sok a savam, pedig sosem volt ilyen problémám, de most mindig ég a nyelőcsövem, akármit eszem, úgyhogy ez egy kicsit car, de még bőven belefér.

albi
Mikor mentek uh-ra? Hol tartasz most? Bocsi, de nem tudlak követni :lol:
Örülök, hogy örülsz, én is veled örülök :lol: :lol:

szimbáné
köszi a gratulációt mindig szivesen fogadja az ember, nincs időhöz kötve :lol:
drukk neked is :wink:

agnyes
köszi drága, minden bizonnyal nagyon boldog babavárásos időszak következik, mindent megteszek, hogy igy legyen. ma már sokkal nyugisabb vagyok, olyan jó látni ahogy fejlődnek a picikéim, el sem tudom mondani milyen jó érzés. hamarosan te is megtudod.csak lazán csináld és minden rendben lesz :wink:
chilike1

Sziasztok Lányok!
Múlt héten jelentkeztem be Dévai doktorhoz, és aug. végére kaptam időpontot. Most megyek hozzá először, szeretném tudni, hogy milyen vizsgálatokat szokott kérni. Szeretnék már úgy menni, hogy néhány lelet a kezemben van. Elsősorban a férj vizsgálatra gondolok, elég neki a mennyiség, minőség, aktivitás, vagy kér további tenyésztést is? Elfogadja szerintetek az alig egy éves átjárhatósági vizsgálatom eredményét, miszerint teljes mértékben átjárható mindkét petefészkem? Egyébként inszemezni szeretnénk, mi már nagyon sok mindenen túl vagyunk egy másik intézetben.
Előre is köszönöm nektek,
Timso

Timso
Kép
Milli baba születésének várható napja 2011. június 03.
timso015

Julcsi:Hurrá!Nagyon örülünk a tesztnek és mennek a további drukkok!+++++++++

Chilike:Várjuk a képet az uh-ról!

Albi:Frukk 1000-el++++++++++++++++

Csomee:Édesek vagytok és puszi nektek.Mi megvagyunk,jelenleg nem történik semmi így reménykedünk a csodába hátha spontán babó érkezik,de nagyon halkan!Én is hiányoltalak már hogy régen írtál!

Szimbáné:Drukk a kezdéshez!++++++++++++++++

Melánia:Ma nincs tul jó kedvem,de ahogyan főzöl jókedvre derített!Nagyon szupik a rajzok az üzikbe!

Ritu:Nagyon örülök nektek és drukkolok!++++++++++++++

Beus77:?Hogy vagytok?Tesztet csináltál?Nektek is drukkolunk nagyon!+++++++++++

Rencsi:Hogy vagytok?

Bodza:Millio puszi!Füzetecske kézbesítve!A postásról hatalmas kő esettle hogy végre megérkezett!Nagyon vigyázok rá,mindíg velem lesz!Kérdéseket Apánknak nem abba írom fel mert betelne hamar,de az ikrek lagzijára a szervezést abba írjuk Apával!

Szép napot mindenkinek!
kitti4

Timso:Üdv a csapatban!Nekünk nem fogadta el a spermavizsgálat eredményét amit vittünk,ott kért.Átjárhatóságot elfogadja és minden más eredményt amitek van vigyétek magatokkal.Nekem a rákszűréshez is ragaszkodott hogy Ő megcsinálja hiába volt friss leletünk.Sok sikert itt!
kitti4

Sziasztok,

képzeljétek, Domi tegnap este rugdosott!!!! :D :D :D szegény Dommiapu mindig lemaradt róla, de mondtam neki, hogy bőven lesz még ideje kiélvezni.... :wink:

Jön ma du 4-5 között valaki Apánkhoz?????

Albi, Kata, Ritus, Szimba család, Renna

Nagyon- nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
rencsi79

Rencsi:De szupi!Először jelezte hogy ott mocorog?Apánk után írj!Pocaksimi Dominak!
kitti4

Renna:Nagyon szurkolok nektek is!Most lesz a punkció?
kitti4

Kittikém,
már buborékolás volt, gondolom az is ő lehetett, de ez most egyértelműen kivehető volt, hogy ő mozog :D
Neked most augban kell újból menned?

Beuska,
nagyon eltűntél :cry: mi van veled????

Kép
rencsi79

kitti4: igen ez lesz az első és azért bennem van a félsz rendesen...attól a sok rossztol amiket elmondtak nekunk. igaz muszaj végig hallgatni de talán jobb lenne ha utolag tudnank meg a veszélyeket :shock:

rencsi: köszike, két kézzel kapkodom a drukkokért :lol:

holnap ismét vérszivókhoz megyek...aztan du 2-re Ironhoz uhura...
és aztan pénteken...

ritu: hogy vagy? Minden rendben van? Igaz most pihizni kell, de majd gyere mond mi volt....

Én tegnap este ismet az orgalutrant szurtam. Lányok tiszta nem normális vagyok. Úgy adtam be, hogy közben az ajtófélfának dőltem és néztem a tévét :lol: !!!! És nem is fájt úgy mint elsőre, lehet nem kellett volna ülve beadnom. és most az a pici duzzanat is elmaradt!!! Szóval ennyit a bőrirritációtól!!! Még jó hogy vasból van mind az immunrendszerem mind a szervezetem :) Igaz sokszor sopánkodtam, hogy már mindenki volt influenzas meg nagy beteg a télen én meg mindig megúszok mindent!!! Remélem ennek most végre nagy hasznát veszem és talán elsőre is sikerülhet a lombik!!!! BIZAKODOM EZERREL!!!!
Lesz, akivel estetleg pénteken talizhatom?
renna77

Rencsi,
De szuper lehetett :) Remélem apukája is hamarosan megérezheti :)

Miciona,
Köszi, aranyos vagy!

Kittim,
Köszi!
Ti mikor mentek a pöttyökért?
vjulcsi

Katám, írtam.

Bodzim, neked pedig küldtem emailt és képeket. Pusz

Kép
gmelcsi1

Renna,
Tudom, hogy ijesztő egy picit, de tényleg csak a cél lebegjen a szemed előtt! Próbálj meg nem izgulni, hidd el, nagyon nagyon ritka, hogy bármi baj történjen! Minden rendben lesz!
Drukkolok nagyon!
És igen, az első lombik is sikerülhet, nézd csak meg Rencsit és Domibabát :)
vjulcsi

Melcsi!
Én is írtam neked, és küldhetsz nekem is képeket ám! Tőled Szívesen fogadom! :) Ha kell e-mail cím írj privit és küldöm azonnal! :)

Kép

KépKép
ercsikati

rencsike
júj, de szupi lehet érezni Domibébit :lol:
majd gyere délután a hirekkel, mi volt apánknál :wink:
chilike1

csak kipróbálom az új vonalzóm,
Hogy tetszik?
chilike1

na miért nem rakja ki a vonalzóm?
chilike1

Kata,
ment neked privi!
vjulcsi

Melcsi és te hogy vagy?
Nem nagyon szoktál magatokról írni...
Már 25 hetes vagy, hihetetlen :)
vjulcsi

Az előbb már Julcsitól megkaptam a fejmosást!
Bocsánat! Az előbb picit félre érthető voltam!
Természetesen MINDENKITŐL várom a fényképeket!
Bocsi, néha hülye vagyok! :) :roll: :? :?

Kép

KépKép
ercsikati

Nem is volt fejmosás, csak csodálkoztam :D
vjulcsi

figyú valaki tud segiteni, miért nem tudom kitenni a vonalzóm?
julcsiiiiiiiii?
chilike1

na jól van megoldottam

Szerintetek jó?
úgy gondoltam, hogy majd lecserélem, ha már tudom, hogy kisfiú lesz vagy kislány?
de azért még nézelődök, hátha találok valami cukit, még
chilike1

Chilike,
aranyos, de az én ízlésemnek őszintén szólva túl sötét.... én a vilgás, színes dolgokat szeretem, de hát neked kell, hogy tetszen :D
vjulcsi

julcsi
Ja nekem se tetszik, közben rájöttem, de egy próbát megér
Amúgy tetszet csak nekem is túl sötét volt, kerestem valami mást, nem tudsz még ilyen oldalakat, ahol találok jó vonalzókat?
Most épp böngészem..
chilike1

Nem, én csak ezt a tickerfactory-t tudom, meg a nagyonbaba-t láttam sok helyen...
vjulcsi

na egyenlőre ez a kiskacsás jó lesz :lol: , aztán majd ha lesz időm keresek másikat, tudod olyan kisbabásat szeretnék feltenni, de valami olyasmit amin tudom érzékelteteni, hogy két kisbabát várok-ha valaki tud ilyen vonalzót, kérlek szóljatok :lol:
na megyek, letussolok, mert már nagyon melegem van
chilike1

Üdv. mindenkinek!

Köszönjük a drukkokat és a cisztaűzőket! 8)

Renna: bocsika, de már napok óta nem jutottam el ide. Örülök, hogy az Orángutánnal kapcsolatban megoldódott a problémád. Egyébként kb. ugyanazt írtam volna, amit Mici is.
Szerintem szerdán kérdezz rá a méretekre, lehetőleg még az UH elején. Ráhangolódás szempontjából nem mindegy, hogy tudod-e, valójában mire is számíthatsz. Ha mást nem, annyit legalább áruljon el neked, hogy mennyi olyan van, ami a mérete alapján tutira jó lesz.

Emerenc: sajnálom, hogy így alakult, de a műtét sokat segíthet a helyzeten. Sajnos a jóindulatú elváltozások a hormonokra nagyon érzékenyek, ezért fontos, hogy a programot úgy kezdjétek el, hogy a méhűrben minden OK.

Miciona: a tüszők száma az, ami nem ideális. A múlt havi mélypont (1 db :shock: ) után most Dévisz 3-at látott, én viszont négyet, de talán(!!!) az 5 sem elérhetetlen. Annyi újítás lesz most, hogy a saját hormonokat nem tuningoljuk (no Closty), a prolactin szintjét is kordában tartva ezáltal. (Dévisz jobb híján a bromo-nak tulajdonítja a múltkori mélypontot, így tablettával az amúgy nem igazán magas, kb. 24-es prolactint most nem fogjuk csökkenteni.) Az előjelek nem túl jók, de nem veszítünk semmit, ha most belevágunk, mert az újabb két hónap szünet nem tenne jót az idegeinknek.

Julcsi: csíkerősítők elküldve! 8)

Timso015: ha a petefészek átjárható, az már régen rossz. :D Nyilván a petevezetékekre gondoltál, de ezzel egyelőre ne is foglalkozz. Legelőször a párodnak kell egy új spermakép (10 ropi és hamar meg is van), utána hamar ki fog derülni, hogy a Doki melyik eljárásra szavazna. (Ha például a katonák miatt csak lombik lehet, az átjárhatósági is okafogyottá válik.) Az intézet honlapján megnézheted, hogy milyen vizsgálatokat kér. Ezek közül azokat érdemes most beszerezned, amelyekhez nem kell nődoki (EKG, tüdőszűrő, általános belgyogyi vélemény, mammo). A kenetvételt, rákszűrést majd megcsinálja ő és a vérvételekre is ad beutalót.
szimba

Szimba!
Köszi a helyreigazítást, tényleg a petevezetékre gondoltam. :wink: :oops: Pedig ha tudnád, milyen képzett vagyok már a meddőség fogalomkörét illetően? :?
Köszönöm lányok a segítséget, akkor lemondom a férjvizsgálatra kért időpontot, ugyanis a Krióban ezt 15e forintért csinálják konzultációval együtt. De ha a doki ezt nem is fogadja el... :?
Mammográfiát minden esetben kér?

Timso
Kép
Milli baba születésének várható napja 2011. június 03.
timso015

Julcsi, köszönöm kérdésed nagyon jól vagyunk, Marcikánk ficánkol sokat, élvezzük apával. :wink:
Mi is mindig ezt beszéljük, hogy milyen gyorsan telik az idő, már 25. hét. De Te is hamar itt fogsz tartani meglátod észre sem veszed. :wink:

Rencsi, nagyon hamar elkezdett Domibaba rugdosni, gratulálok.
Ugye milyen csodás?

Kata, válaszoltam.

Kép
gmelcsi1

Halihóóóó!

Micsoda jó hírek!

Julcsikám, szoríííííítok!!!! :lol: :lol: :lol: A szomjúság jó! Én ittam, mint a gödény!
Szimba család, annyira örülök, hogy végre kezdtek! Meglátjátok, most beindult a szekér, Ti sem menekültök!
Katás! Drukkok!
Rencsikém, csodálatos érzés lehet...egy IGAZI jól irányzott rúgás, nem hiába pasi a lelkem... Írj, ha hazaérsz!

Szerintem csütörtökön hazajövünk!Akkor végre többet tudok veletek lenni! Már nagyon várom!

Köszi Chilike a "közvetítést"! A hír igaz, Csigabébi jól van, szépen dobog a kis szíve. A Petim azóta is a látvány hatása alatt van... és nekem ez az igazi boldogság.
MINDENKINEK köszönöm a kedves szavakat! Ígérem, ha itthon leszek és jobban átlátom, hogy ki, hol tart mindenkinek fogok külön is írni.

Lányok, fiúk mindenkinek nagy-nagy ölelés! Vigyázzatok magatokra amíg nem figyelek rátok!
Puszik!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára moncsiga 2009.07.14 19:03-kor.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok!

Moncsi,
Gratulálok a dobogó szívű babátokhoz!

Lányok,
Mi holnap elmegyünk Balcsira, ahol nincs net, úgyhogy nem fogok tudni jönni hozzátok kb. másfél hétig. Holnap reggel csinálok tesztet, remélem szép erős kétcsíkos lesz... szóval holnap reggel még szerintem beszámolok a fejleményekről.
Aztán meg Rencsivel és Bodzival leszek telefonos kapcsolatban (ha ez őket nem zavarja :)), majd írok nekik, ha történik valami.

Addig is nagyon sok drukk nektek, Szimba, Renna, a szép petécskékhez, Kata, Albi, Ritu a megtapadáshoz!
A többieknek is sok puszi, pocakosoknak (már jó sokan vannak) pocaksimi.

Puszi!
vjulcsi

[quote="timso015"]. írta:timso015..akkor lemondom a férjvizsgálatra kért időpontot, ugyanis a Krióban ezt 15e forintért csinálják konzultációval együtt. De ha a doki ezt nem is fogadja el... :?
Mammográfiát minden esetben kér?

Amit az intézetben lehet, azt érdemes is ott megcsináltatni. A katonavizsgálatra általában hétfőn és kedden van lehetőség, de szükség esetén máskor is lehet adni mintát. (Telefonon érdeklődj!)

A mammográfia eredményét általában két évig elfogadja a Doki, tehát ha neked ennél frissebb van, emiatt se aggódj! 8)
szimba

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: