Sziasztok,
Móni, bejelöltelek

Én is jártam úgy mint Enikő, meg akartalak keresni Zsuzsi ismerősei között, erre Zsuzsa sem volt az ismerőseim között. Most már rendeződött
Kriszta, teljesen megértelek, biztos én is így éreznék. Abban meg különösen igazad van, hogy a modern orvoslásban valahogy eltűnt a "beteg", azaz elfelejtik a dokik észrevenni, hogy egy érző emberről van szó, akinek ki kellene kérni a véleményét mielőtt bármit tesznek vele gyógyítás címén.
Kata, én általánosságban nem tartok az állatoktól, de egerekkel nem szeretek összetalálkozni. Az ízeltlábúak nem zavarnak annyira, ha találok, megfogom és kirakom az ablakon. Blani is ezt teszi már. Arra szeretném tanítani, hogy állatot nem ölünk meg, és vegyszert sem használunk. Azért biztosan adódhat olyan helyzet, hogy nincs más megoldás...Mit szólnál egy cicához egér ellen? Én nem tudok németül, mi a könyved témája?
Edina, szerintem nagyon szép a pocid, a baba súlyát ügye elírtad? Nem lehet ekkora... Én is mindig ámulok ám,hogy milyen háziasszony vagy...minden nap főzés, takarítás... Bevallom én nem főzök minden nap. Apa már nem vacsizik, Blani meg elég válogatós. (neki olyankor bedobom a tésztát, ha nem ízlik a főztöm, azt mindig megeszi) Összességében gyorsan elkészíthető kajákat készítek.
Zsuzsi, de jó, hogy eljutsz fodrászhoz, én is ...én is... Majd mesélj, milyen volt a házavató buli:)
Képzeljétek, a múltkor, mikor Blani beteg volt, megfogadtam,hogy mindent megteszek érte...No másnap játszani kellett: én voltam Hófehérkével. Blani kiadta a parancsot: Hófehérke söpörjön, aztán esik az eső, szaladjon be a házba. Ruha le, hajszárítás, addigra megszárad a ruhája, felvenni. (kb. 1,5 perc összesen) Ekkor kezdődik előlről....söprés, eső, öltözködés. Mindezt 4 és fél órán keresztül. Már nem nagyon bírtam hiszti nélkül, mikor sikerült rávennem, játszunk valami mást, de akkor hirtelen újra meglátta a seprűt... és "Neeem...Hófehérke söpörjön!"

Kemény türelemképzés volt

Ehhez képest százszor elolvasni egy mesét már semmi.
Nektek nem ég a gyomrotok? Valahogy nagyon fent van most a picúrom és teljesen összenyomja a gyomromat. Ráadásul nekem terhességnél a gyomorszájam sem olyan rugalmas (simaizom, mint a méh és le van lazulva). Szóval van, hogy órákig nem zár vissza, és olyankor büfizek egyfolytában. Nagyon kellemetlen és főleg késő este van, nem is tudok aludni. Blanival csak a nyolcadik hónap körül volt ez és egészen szülésig, szóval nem sok jóra számítok. Akkor csak egy hónapig kellett ülve aludnom.
Beindult a pocakom növekedése. Megjegyzések nekem is voltak már...nem túl kedves...Pl. a szomszéd néni mondta, hogy a menyének már sokkal kerekebb a pocija, pedig csak 14 hetes. Mondom, nekem kicsi a hasam...Mire ő: persze mert, széles vagy...Na kösz...Na jó, széles a csípőm, de 55 kg vagyok most és 165 magas, szóval rosszul esett.
Na lelövöm magam....mert lassan regényt írok...
Jó éjt!
R