[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
Élet a vetélés után babásai! - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Hát én általában tudnék aludni, de a tegnap éjjel nálam sem jött be. Amíg én aludtam volna, addig Csabi akciózott - pedig rá sem jellemző, aztán mikor végre elaludt, akkor én nem tudtam aludni, pedig nagyon fáradt voltam, reggel alig álltam a lábamon. Pedig nekem lassacskán hozzá kellene szoknom az álmatlansághoz, mert Andrist mese nincs etetni kell 3 óránként, hogy nőljön. A kórházban is általában az tart legtovább, hogy sikerüljön felébresztenem, aztán a kajával már nincs gond.

tücsökbogár
 
 


Lányok!

Képzeljétek itt az utcánkban van egy hölgy aki a férjével szintén már a második babát fogadták örökbe és a csaj SZOPTAT!Közös a gyerekorvosunk és ő is megerősített a hírben hogy tényleg szoptat.Először szoptatnít szerkenytyűvel kezdte és a hormonok beindultak és beindult a teje is.A La Lache Liga segített neki.
Sztem csodálatos hogy mire képes az ösztön és a természet :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Tücsi!

Nagyon szép nevet választottatok!Tetszik h nem ezek az újonnan divatba jött nevek!(mondom ezt én az Izabellel :wink: )


Panny!
Igen,ez nagyon érdekes!Mire nem képes az emberi szervezet!!!


Álmatlanság:tuti az idő!!!!+a terhesség :wink: Kitartás!!!!!!

annus11
 
 

 
 

Panny!
Nagyon irigy vagyok!!!! Én is nagyon szerettem volna Csabinál. Ezért is próbálkoztunk a szoptaníttal, de sajnos nálunk Csabinak nem ment a dolog, így sajnos nem tudtunk továbblépni. Most meg a terhesség miatt nem próbálkozok.
De ha a kórházban rábólintanak, akkor hazaérkezésünk után a tápszer nagy részét kiváltjuk anyatejjel, mert még ha nem is az enyém, biztosan akkor is jobb a tápinál. Csabi is kapott 8 hónapig.

Az ígéretek szerint Andris pénteken hazajöhet! Nagyon beindult, mára 50 g-ot hízott, így már 2160. Mondta is a nővér, hogy látszik hogy készül haza. Remélem addigra végzünk a papírmunkával is, nehogy az legyen az akadály.

tücsökbogár
 
 


Tücsi
ez nagyon jó hír! szurkolok nagyon,hogy minden rendben legyen!!! :wink:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Tücsi!!!!!

Nagyon örülök nektek!!!Annyira jó!Nekem ez a történet felér egy csodával :wink:

Pár kép tegnapról és máról! :oops:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

annus11
 
 


Csabinak boldog névnapot!!!!(ha ma tartjátok)

annus11
 
 


Annus
nagyon aranyos Iza! és hogy tud már nézelődni...... :lol:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dy!
Köszi!
Tegnap jó kis vásárt csináltam!Azt a chicco tornáztatót 11helyett 7ér vettem a boltban.Meg vettem egy kengurut szintén akciósan!zt 6ér a 7500 helyett! :lol: Szóval angyon beleválasztottam!Csak én lehetek ilyen akció mázlista :wink:

annus11
 
 


Annus
valóban szerencsés vagy!!!!! :lol: :lol:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Annus!

Tündéri a kis Iza :wink: de nem is olyan kicsi..látom hjő mint a gomba :wink:

Tücsi!

Boldog Csabi napot a nagyfiadnak! :wink:

És klassz hogy a kicsi is mehet haza nemsokára!!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Köszönjük a névnapi jókívánságokat! Nagyon figyelmesek vagytok!

Annus!
Kislányod nagyon szépen fejlődik. Csabinak is ugyenilyen tornáztatója van és nagyon szereti, még mindig játszik vele, csak most már nem igazán rendeltetésszerűen. :wink:

tücsökbogár
 
 


Sziasztok Lányok!

Kicsit visszaolvastam! ÉS! Látom a kismsiknak szépen telnek a hetek!
Tücsi! Olyan boldog lettem, hogy olvastam a soraid! Te aztán belehúztál!!!

Annus! Gyönyörű a babád! Némely képen a férjed kicsinyített mása... :P Természetesen lányban :wink:

Wruska! Ez igen tényleg hirtelen mennyi fogatok lett! Nekünk is nőhetne, így felnőtt korban a rosszak helyett!

Irigykedve olvasom, hogy valakinél már a negyedik van tervbe!!!! :wink: :wink: :wink:

Nálunk is becsúszhatna egy kislány...bár erre kicsi az esély.

Picurkám jól van! Pörög forog! Még mindig nyugis és szeret aludni nappal is. Éjjel azért 1-2* még kitartóan szopik!
A nagyobbik pedig nő mint a gomba és "kiskamaszodik", a szája be nem áll. :twisted:

Kép Gombóckám
merszi
 
 


kismsiknak=kismamiknak :oops:
merszi
 
 


Merszi!
Ezek a szemek!!!!!Elájulok tőle!!!!!Örülök h jól vagytok!!!!Gyere máskor is és hozz még képeket!!!!!! :lol: :lol:

annus11
 
 


Merszi
tündéri a Gombóckád! :lol: valóban szép szemei vannak...
nem akarsz a kiskamaszról is feltenni képet?

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Köszönöm lányok!

Egyébként a szeme az enyém, vagyis csak a szeme! Az összes többi az apjáé! :lol:

*dy*!
A kiskamasz már nem szereti ha "mutogatom" :wink: Egyébként a szeme szintén az enyém, de míg a picié kék, addig a nagyé zöld!
Azért csempészek neked egy képet, hogy "megismerhesd" ! :wink:

Míg "rossz idő van" jövök, mert ha 7ágra süt a nap csavizunk!


Ide pedig a Gombóckámról egy kis vicces fotót teszek:
Kép Címlapon :)
merszi
 
 


Merszi
várom a képet! :wink:
a címlapos fotó is tök jó!

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 



]Sziasztok!Kulcsár Bogi vagyok,4.éves dietetikus hallgató.Most írom a szakdolgozatomat:Gyermekvállalás örömei és veszélyei 35 éve feletti várandósok körében címmel.
Ha valakinek van kedve és ideje kitölteni a kérdőívemet,kérem írjon emailt nekem,és én elküldöm neki.Olyanok jelentkezését várom,akik jelenleg várandósak.
címem:bogibogarka26@gmail.com
köszönöm:)
bogibogarka
 
 


Merszi
megkaptam a privit! Nagyon helyes a kiskamaszod is!!!! :wink:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Merszi!


Tényleg nagyon édes a kis Gómbóckád!!!

(már nem csak tervbe van nálunk a negyedik :wink: )

Hajrá nektek is egy kiscsaj!! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Hajrá Panny! Kívánok egy copfost, ha nem az lesz akkor sem fogsz meglepődni ugye :wink: ?
Kicsit, sőt inkább nagyon irigyellek! Nálunk kb csak 10% az esély a harmadikra... :roll: Nem valószínű, hogy be merjük vállalni! Ezért nagyon irigykedem!!! :oops:
merszi
 
 


Merszi!

Az anyagiak miatt nem meritek bevállani a harmadikat vagy más miatt is?Sztem túl sokat nem szabad rajta agyalni mert akkor úgyis előkerül egy csomó ellenérv sajnos:?És nagyon igaz az a közhelyes mondás hogy :"Ahol elfér 2 ott elfér 3 is...stb.."És én ezt tényleg így gondolom.Amíg kicsik alig plusz kiadás..persze amikor nagyobbak és jönnek a sulik,táborok,különórák akkor már húzósabb....de akkor már jobb esetben az anya is doglozik legalább fél állásban..meg különben is...egy apa,egy anya bármire képes a gyerekeiért és hiszem és vallom hogy el fogjuk tudni tartani őket még úgy is hogy egyátalán nem vagyunk milliomosok,sőt.A férjemnek van mellékállása is és így elvagyunk.Nem vágyom hatalmas dolgokra,nem vágyom külföldi repülős utakra mert az ezek után már nem a mi pénztáncánknak való lesz ennyi gyerekkel..arra vágyom hogy boldogan éldegéljünk,cseperedjenek a lurkók békességben,szeretetben,boldogságban,mindenük meglegyen ahhoz hogy egészségesen fejlődjenek testileg-lelkileg..ennyi..azt hiszem ezt képesek leszünk megadni!:)

Ne tudd meg hogy miket kapok kéretlenül ismeretlenektől-ismerősöktől amikor meghallják hogy a 4.-et várjuk :shock: Mintha legalábbis azt kérném hogy ők tartsűák el a gyerekeimet..vagy ha legalábbis kozsos,ápoltlan,fejletlen lennének a már meglévő gyerekeink :shock: eszméltelen..nem hogy örülnének hogy lesz aki az ő gyerekeiket is eltartasa ,lezs aki kitermeli a gyerekeik nyugdíját!!!Erre persze senki nem gondol akik kérve-kelletlenül méltatnak bennünket.
Azért én már nem hagyom magam...finoman osztom nekik az észt :wink:

Ma voltam dokinál..van egy 15mm-es petezsákocskám,teljesen jó helyen és a korának abszolút megfelelő mérettel.Még nem látszódott a szívhang mert az SZTK-ban elég szar a gép.Majd a 12.hét után megyek a választott dokimhoz a magánba,addig SZTK-zom :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Panny!!!
Az első bekezdéseddel teljesen egyetértek!!!Én is így gondolom!!!!!Mintha én írtam volna,sőt nem olyan rég egy másik fórumba vmi hasonlót írtam pont,amikor sokan mondták h nekik fontos az anyagi biztonság,és h még várnak pár évet a babával stb.

Egyenlőre az uramnak még nincs másodállása,de arra csak akkor kerül sor ha nem tudnánk fizetni a számlákat,de z egyenlőre nem áll fenn! :wink: Ja és azért zsíros kenyeren is ellehetnénk,de egyenlőre ez sem áll fenn :lol:

Én örülök a 4.babának!!!Nem is értem h vki hogy lehet ilyen tuskó...mondjuk mi is meg a páromék is 4en vagyunk testvérek,szóval nekem ez a természetes :wink:

A petezsákocskához meg gratula!!!!Már elég nagy 8)

annus11
 
 


Panny! Én is egyetértek veletek teljes mértékben! És senkinek semmi köze, hogy bevállaltátok a 4.-et és hogy éltek!!!
Én viszont beszari vagyok... :oops: , sőt inkább a párom. Az a helyzet, hogy kinőttük a lakást is...hiába 3 szoba.Már most sem akarok elférni... Nézegetjük a családiházakat...de mivel nincs kölcsönünk, nem szívesen változtatnánk meg ezt az állapotot. Szóval ez a jövő zenéje, és azzal a 10%-al marad a 3. terv... :oops:

Más: megkezdődik nálunk is a fogzás! Már látok 2 fogacskát az ínyben, aminek Gombóckám hangot is adott az este OÁÁÁÁ, aztán elaludt! 3 napja nyüsszög. Kérdés mikor lesz belőle fog. A bogyókat már kapja rá tőlem.

Annus! Én imádom a zsíros kenyeret! :wink:
Szóval Panny! Hajrá 4. ! a lényeg, h jó helyen van és nagyra nőljön!
merszi
 
 


Köszi csajok a bíztataást!Eddig is tudtam ,hogy jól döntöttünk de ezek a pozitív vélemények megerősítenek jobban :wink:

Annus!

Akkor ti is követitek a családi hagyományt és 4 gyerkőcöt vállaltok majd? :wink:

Merszi!

Nekünk már adott a családiház 4 gyerekszobával :wink: és adottak hozzá a hitelek is :? ..egyikünk se egy elveszett ezért tudom hogy mindig lesz valahogy.Egyenlőre nem kell se nekünk se a gyrekeknek nélkülözni semmit..ha netán az az idő is eljönne azt is túléljük :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Panny!

Na ez nem mindegy! A gyerekszobák száma! Én már így is dugászolok mindent mindenhova! A gyerekrucik pedig mind másnál vannak a padláson. Én már nagyon utálom, hogy mindig menni kell értük és kitúrni a zsákokat! Jobb lenne ha a saját lakásunkban kéne csak elővenni! Mert tuti mire kimegyek értük kinőtte a gyerek :cry: Hiába a precízségem és minden felírva, mit hol találok! Ahhoz időpontot is kell egyeztetni,h mehessek értük! Persze így is hálás vagyok érte! Jaaa és még ott vannak a gyerekjátékok, bicaj, stb...ez sem kisméretűűűűű.
Na ennyi az én gondom...nem sok de sz@r így... :roll:
merszi
 
 


Merszi!

Természetesen totél megértelek...sokat dob nálunk is a latba hogy itt van a ház nagy kerttel...meg az is hogy anyukám ilyen gyerekcentrikus és nagyon sokat tud segíteni,sokat vigyáz a srácokra és imádják egymást :wink: (meg apu is :wink:)
Azért ezek tényleg nem lényegtelen körülmények,totál igazad van :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Panny
gratula a petezsákhoz!
hát,vannak még hülye emberek.... :roll: jól teszed,hogy nem foglalkozol velük,oszd csak nyugodtan az eszet! :wink:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Na végre végeztem mindennel!Reggeliztem.Kész a tökfőzelék,hozzá a fasírt,kitakarítottam a halaknál a szűrőt,indulásra kész a babakocsi!Izust várom h ébredjen,egyen aztán indulunk turiba,postára.Aztán kell még boltba menni,meg anyagot akarok venni,de ez lehet h a köv kaja után fér csak bele!

Én is dobok képet a névnaposról 8) Többi a blogomban!

És tegnap mit ajándékozott nekünk Iza...csak ámultam!Nevetett!!!Nem kis mosoly,nem kacagás.Nevetés!!!!!Ilyet még nem hallottam tőle!!!!Persze az apjával beszélt éppen....én meg csak tátott szájjal lestem h miket nem tud!Mintha egy viccen nevetett volna,annyira édes volt!!!! :oops: :lol:

Kép

annus11
 
 


Annus!


Gyors voltál! Most akartam boldog névnapot kívánni Izának!

BOLDOG NÉVNAPOT IZA!

88 - no ezt pedig a kissebbik fiam üzeni neki :lol: :lol: :lol:
merszi
 
 


Merszi!
Köszönjük szépen!!!És a pici fiadnak is egy nagy puszi cserébe :wink:

annus11
 
 


Boldog névnapot Izának és Csabikának is, így utólag.

Mi tegnap jöttünk haza Sopronból. Nagymamáztunk egy hétig. Nagyon jól éreztük magunkat (bár féltem anyóstól), csak apa hiányzott nagyon, mert ő dolgozott itthon. Meg is beszéltük, hogy ősszel megint elmegyünk, de ennyi ideig nem maradunk apa nélkül, jön ő is velünk.

Kisfiam természetesen a fogzását nem a nagymamás hétre időzítette, pedig így legalább többen lettünk volna a nyűgös éjszakákra, hanem mostanra. Megint kezdődik - legalább is az éjszakázásból a nyáladzásból, meg az állandó rágásból erre kell következtessek. És persze az étvágytalanság. Nincs túl sok kedve enni, pedig igazi haspók. Uzsira megeszik másfél nagy banánt és egy marok meggyet turmixolva, általában. Bár a gyümölcs nagyon megy neki szerencsére. Most pedig van is bőven.

És az utóbbi két hétben nagyon anyás lett. Sehol nem jó, csak hozzám bújva, az ölemben a nyakamat átkarolva..nagyon hízelgő, de piszkosul fárasztó is. :oops: A játszószőnyegén is addig addig kukacoskodik, míg hozzám nem simul és akkor már minden jó :lol: Egyébként meg imádni való kis krapek. Igazi pasi. Kéjenc, mondhatni. De igaza is van. Az életet élvezni kell :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
wruska
 
 


Annus, Iza baba

Kedves, kicsi lányka, Isten áldjon téged,
növelje jókedved, éltesse szépséged!
Ünnepeljünk téged, ma van neved napja,
Áldjon meg az Isten, kicsi Iza baba.

sok boldog névnapot Izának!

Wruska
Olivér nagyon aranyos! A szeméből sugárzik a pajkosság! :lol:

Tücsi
mi újság Andriskával?

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dy!
Köszönjük a rövid kis versikét!Nagyon tetszik!!!Amúgy hogy érze magad?Olyan hülye idő van már megint...én tiszta kába vagyok...

Tücsi!
Igen igen,Andrisról várjuk a híreket!!!Biztos otthon van már és ismerkedik a tesóval!


Oli...hát nem jutok szóhoz!!!Megzabálom azokat a szemeket!!!!És a szőke fürtjei....elájulok tőle!Még jó h Iza alszik,különben megmutatnám neki :lol:

annus11
 
 


Wruska!

Igazi kis "csávó" lett a fiadból! Gyönyörűűű! nagyon jó időpontban született, hiszen mostanra sok a friss zöldség és gyümi! én a jövő hónaptól kóstoltatok!

Élvezd is ki, hogy ilyen bújós Olivéred van! Az én nagyobbikom szintén ilyen! A mai napig a "fenekembe bújik". Ahogy apa melózni megy vagy éppen dumcsizik a rokonokkal már ugrik is a helyére az ágyba. Most is alszik már a helyén, de ahogy lefekszem rám mászik! Anyaaa fogd a kezem vagy simókázzál :lol:
Állítólag Apuci is ilyen volt...

A picurt egyelőre nam zavarja a fogzás, de a hasra fordulás igen. Meg nem állna! Sajna éjjel is átpörög, aztán meglepődik. Csak nappal szeret hason nézegetni, éjszaka utál hason aludni! Ahogy visszaforítom, már fordul is be, aztán jön a sírás. így még nem megy az alvás.
merszi
 
 


Annus!

Boldog Névnapot a kicsi Izának!!! :wink: :wink:

Wruska!

Tündéri Olika!!! :wink: :wink:

Úgy látszik a név kötelez mert az én Olim is dettó ilyen bújós és hízelgős mint amiket te írtál.Csak anya vígasztalhatja meg,hozzám rohan-siet csak egy össezbújásra már messziről,nekem is átkaorlja a nyakam és úgy szorít magához...nekem meg azért is plána fura(de nagyon jóóóó :oops: :wink: )mert a nagyok nem nagyon voltak ilyenek.

Tényleg Tücsi!

Már otthon is bővült a család?Gondolom nem nagyon van időd jönni a picitől meg a kicsitől :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Lányok, mit csináltok a picikkel ebben a melegben?

Olivér alig bír elaludni a hőségtől :cry: Ventilátor szerintetek mehetne a szobájában? Persze nem a kiságyra irányítva..csak hogy keverje a levegőt. Nem szeretném, ha megfázna.

Panni: de jó, hogy már van vonalzód :P

Kép
wruska
 
 


Wruska!

Sztem úgy ha nem emgy közvetlen Olira az erős levegő akkor mehet a szobájában..de tényleg messze az ágyától,nehogy a szemét is megcsapja.

Hál'Istennek a mi Olink szobája viszonylag hűvös marad,ha lehet ilyet mondani :? én minden függönyt és rolót lehúzva hagyok és talán így 1-2 fokot nyerünk rajta.Meg megpróbálok alvás előtt huzatot csinálni(ha épp van miből) :lol:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Annus
köszönöm érdeklődésedet, szuperul vagyunk! Manócska egyre többet van ébren,és már 1 hete láthatóvá tette a mocorgásait is... :lol:
a meleget én sem nagyon bírom,hát ez van... :?

Panny
tök jó a vonalzód!!!! :wink:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Sziasztok csak gyors bekukk.
Igen, péntek óta itthon van Andris is. Hát Csabi először igencsak meg volt sértődve és ha a látóterébe került a tesója még a fejét is elfordította. Most azért finomodik a helyzet, itt van vele Andris is egész nap, hogy szokja a látványt. Hát az éjszakázás azért nem túl pihentető és a nappalok is elég mozgalmasak. Szinte egyik evés-büfizésből megyünk a másikba. Két napja elmentem anyumék, azóta napközben egyedül vagyok, úgyhogy egyenlőre nem túl sok időm van. Ha lesz segítségem, akkor jövök bővebb beszámolóval, meg képekkel.
Addig is üdv mindenkinek.
Iza és Oli imádnivaló!
Panny! Gratulálok!!!!!!

tücsökbogár
 
 


Tücsi!!!!

Kitartás!!!Csak az eleje a nehéz!!!Aztán pár hónap és ugyan ezt játszod el!!!Olyan lesz mintha ikreid lennének!!! :wink: Tejed van?vagy tápizol?Remélem h tesóbaba megszületik lesz tejci és akkor Andrisnak is jut :wink:

annus11
 
 


Tücsi
tök jó,hogy végre kibővült a család! elhiszem,hogy nagyon nehéz lehet most nektek, de sok erőt küldök!!! :wink:

ha ráérsz,várjuk a képeket Andrisról! :wink:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Tücsi!

Sok erőt és kitartást nektek és sok-sok Boldogságot a fiúkhoz!!!!

Csajok!

Megyünk holnap a Balcsira egy hétre!

Írjatok sokat,majd jövök!

pusza,Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Panny
de jóóóóóóó már nektek!

jó pihenést,és kellemes időtöltést nektek!!!!!! :wink:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk a nyaralásból,jó volt.Képek az iwiwen.


Zalánról:

Zalánt végül nem 14-én hanem 16-án kellett vinni.
Ez jó volt így mert 14-én fel kellett volna jönnünk Balatonról,így meg pont 16-án délelőtt kellett elhagyni a szállodát.
Az eredeti terv az volt,hogy 15-én este mindent le cuccolunk a kocsiba és reggel indulunk,hogy délre beérjünk.De akkor Zalánt fel kellett volna kelteni,és onnan egyből a kórházba menni stb.Így aztán úgy döntöttünk,hogy inkább még 15-én este eljövünk.
Nagyon jól döntöttünk!!!
A kórházban baromi sokat kellett várni.11.30-kor már ott voltunk és du.fél 5-kor jöttünk ki a kapun!!!

A doki egy nagyon aranyos,kedves szimpatikus ember!!!!
Megvizsgálta Zalánt,de ő már nagyon fáradt volt ezért tiltakozott az Uh ellen ahogy csak tudott.Erre a doki átrendezte a vizsgálót,arrébb tolta az ágyat és egy széket tett oda nekem,hogy arra üljek és Zalán az ölemben hátradölve legyen,így megtudta simán csinálni az Uh-t.

Fél éven belül lesz a műtét!
Előtte kb 3 héttel szólnak,hogy pontosan mikor.
Szerencsére megoldható katéterrel,ami jó,viszont így 24 órán keresztül nem mozdulhat utána!!Ez nagyon rossz lesz!

Bent alvással kapcsolatban:Kérdeztem,hogy mi újság?
Mondta,hogy elég gáz a helyzet,de adott nevet,telefonszámot,hogy kit hívjak fel az anyaszállás miatt és akkor gyakorlatilag végig vele lehetek!

A férjem közben Vácon csinál egy házat,a tulaj egy doktornő!
Kiderült,hogy együtt dolgozott azzal az orvossal aki műteni fogja Zalánt!!Csupa jót mondott róla és hogy nagyon nagy szaktekintély a doki.Mondta,hogy nem mindenki kerül hozzá, és rögtön mondta annak a dokinak a nevét aki szerinte hozzá küldött minket.Eltalálta!

És még egy csomó megnyugtató dolgot,de nem akarom ide leírni,mert senkit nem akarok kellemetlen helyzetbe hozni,ki tudja ki olvassa azt amit leírunk.

Igyekszem visszaolvasni!
Vendég
 


Halijó!

Remélem jó lesz az idő a héten, mert mi is mindjárt indulunk 1 hétre nyaralni! Alziza nektek jó időtök volt! Remélem hamar túl lesztek majd Zalán "megpróbáltatásain" !!!

Tücsi! Most nagyon jó lehet neked, akár milyen nehezen is boldogulsz időnként ,azért a babázásnál nincs is szebb dolog a világon! Sok erőt küldök hozzá!!!


No akkor startolunk, szép hetet mindenkinek!!!!
merszi
 
 


Alziza!
Akkor ezek jó hírek,ugye?Majd feltétlen szólj ah tudtok időpontot,szorítunk nagyon!!!!!

Merszi,Panny!
Nektek jó pihenést!!!

Na hívnak! :wink:

annus11
 
 


Bocsi az eltűnésért, bár ahogy látom, mindenki pihizik - internettől távol :lol:
Én a héten részmunkaidős háromgyerekes anyuka lettem. Nővérem két nagyfiára (9 és 8 évesek) vigyáztam. Reggel jöttek már 8kor és délután fél 5ig maradtak. Akkor már a nagyszülők tudtak rájuk vigyázni, és ott is aludtak náluk - tesómék 12 óráznak és hát a nyári szünet csak a gyerekeknek nyári szünet.

Féltem, hogy majd nehéz dolgom lesz velük, mert azért nem mintagyerekek (bocsi tesóm), és hát bármilyen hihetetlen, a kamaszodás jeleit mutatják :shock: - számomra legalábbis hihetetlenül korán.. de nagyon jól elvoltak Olivérrel, játszottak vele, babusgatták és az egy hét alatt még nem unták meg, inkább élmény volt nekik. No meg az én kis kópémnak is, hogy végre rajtam kívül más is van a közelében. És még én is pihenhettem!!!Mert nem kellett állandóan Olivérrel foglalkoznom, hiszen ott voltak a fiúk - így tudtam egy kicsit újságot olvasni, meg kicsit rendet rakni.. Szóval nagyon jó élmény volt - úgy tűnik mindnyájunknak. Elnéztem őket hármójukat és az jutott eszembe, talán nem is lenne olyan nehéz 2 vagy akár 3 gyerkőccel (mostanában sokszor jut eszembe a kistesó pro és kontra :wink: )...mert azért néha elbizonytalanodom, hogy képes lennék e rá, de a vágy olyan nagyon nagy, hogy legyen még babánk, hogy az aggódást mindig elnyomja és a mostani hét is az igenis belevágni oldalára tolta a gondolatainkat. Végül is a picire már hárman leszünk :lol: na jó két és felen... :wink: És apa is sokkal többet vállal az éjszakai műszaknál mostanában, amiért bevallom nagyon hálás vagyok (igaz így ő is sokszor fáradt, de egyensúlyt tudunk tartani). Már a gondolat is segít, ha nem jutok dűlőre Olivérrel, akkor felkelthetem és ő segít :wink: És most Olivér is jól alszik - a meleg és a foga ellenére. Hiába. Maholnap 8 hónapos lesz :shock:

Na jó, befejezem a monológot. Írjatok, ha megjöttetek a nyaralásból.

Annus, Iza gyönyörű, mint mindig.

Tücsi: hogy megy a nagycsaládos élet? Legalább neked nem volt időd azon gondolkozni, hogy mihez kezdesz 3 gyerkőccel :lol: :lol: :lol: Én túlkomplikálom :oops:

Alziza: hogy vagytok?

Vera: mi van veletek?

Csige, Dy..kismamák??? Hahó!!!!!

Jajj csajok, tényleg jól eltűntetek. De hát ilyen a nyár :lol: :lol:

Kép
wruska
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: