A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Nyuszi!
Nagyon szépek azok a képek (most nagyon irigy-irigy-irigy vagyok) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Boo,
nekem tegnap a lánykám vágta le a körmöm :wink:

Sillia
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: én is szoktam hasonlókat olvasni és jókat röhögök magamban ha egyáltalán észre veszem :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Lányok nem tudom, hogy holnap tudok-e jönni, igy mindenkinek megy a drukk aki még nem szült meg :wink: :wink: :wink: :wink:
Én kedd reggel fekszem be a klinikára.

Mindenkinek puszi előre is majd jelentkezem.

Gabi :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Nyuszi!
szuperek a fotók!

Sillia!
Először én is azt olvastam :lol: :lol: :lol:

Kép
szisz89

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 22:44-kor.

KépKép

KépKép
boo

sillia! :)

Amíg el nem felejtem végképp ( :oops: ):
BOLDOG NÉVNAPOT DALMÁNAK! :wink:
(Tulajdonképpen hogy jutott eszetekbe ez a név? Régen is ritka volt, most is az. :o )

norka81! :)

Boldog névnapot neked is tegnapra! ( :oops: )

minimano74! :)

Jelentkezz, ha tudsz és természetesen megy a drukk holnap utánra! :wink:

iringó! :)

A SOTE I.-n is egy épületben van a szülészet a neonatológiával. De ha valaki egyszer ki, akkor vissza már nem.

boo! :)

Okés, hogy 6 hét a gyerekágy, de ne szórakozzon velem, döntse már el, hogy mit akar. Utálom az ilyet! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

f.nikici! :)

Nekem mindenhonnan az jön le, hogy bárki jelentkezhet a vizsgálatokra. :!:

Csatlakozom a szőrös pasi fenekesek táborához... :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 22:45-kor.

KépKép

KépKép
boo

Jányok!
Véleményt kérek, bitte.
Hugi zárójelentése a következő képpen néz ki:
-hiányzik róla a második keresztneve
-rossz a házszám
Az én zárójelentésemben a következő mondat van:
"...A szülés során primer fájásgyengeség jelnetkezett, ezért iv. oxytocinos fájástámogatást alkalmaztunk, ennek ellenére a szülés megfelelő ütemben haladt...ezért császármetszést végeztünk..."
Attól tartok kimaradt a fontos nem szócska a szülés haladására vonatkozóan...
Kérdés: ezek után mennyire higyjem el, hogy 0 Rh- a vércsoportja? :?: :?: :?:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 22:46-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 22:47-kor.

KépKép

KépKép
boo

Tartok tőle, hogy ezzel ő sem sűrűn tud mit kezdeni... :roll:
Amúgy sem árt tisztában lenne ilyenekkel, ráadásul még a Krionak is le kell adni. (Ők ezt nem nézik meg) :?

Kép
Kép
200907?

Bond!
Ez ám a zárójelentés! Egy csepp ellentmondást véltem fellelni benne. Mindenképp vagy a dokidnak, vagy a kórházban egy illetékesnek mutasd meg, és reklamálj!

Boo!
Ma ahogy láttam elég sokat ültél gép előtt, nem kéne már pihizned????

Kép
szisz89

Bond!
Elveszítettem a fonalat, mit kell a Krionak leadni?
A gyerek vércsoportját? Nekünk azt nem írták fel sehová, így nem tudom, hogy mi a vércsoportja.

Ne aggódj, én is hol vérzek, hol nem. Már két napja semmi nem volt, erre ma nem is vérteztem fel magam betéttel. Sajnos, mert moshattam.....

A hegmasszázs azért jó, mert a műtéti területen nagyon könnyen letapadnak a szövetek, és egyrészt nagyon érzéketlenné válik az a terület, másrészt pl. a hason pukli lesz, tehát mindig be fog mélyedni a vágásnál és az elég csúnya.
A hegmasszázs semmi extra, csak masszírozgatni kell a heget és környékét. Szar érzés, de hatásos. A körömvirág pedig nagyon szépen gyógyít.
Nekem már egyáltalán nincs rajta seb.

Én megnéztem az általad beszkennelt oldalt. Petrának csináltak koponya- és hasi uh-t a kórházban, csípőszűrésre meg már van időpontunk aug-ra Újpestre. Ettől függetlenül gondolkodom rajta, hogy elmenjünk-e a Tűzoltó u-ba egy komplett vizsgálatra.
Lehet, hogy szeptemberben elviszem, majd meglátom.

Bond! Vérvételre mikor kell mennünk a Krioba? Neked is minden rendben volt a levételnél?

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 22:48-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
Biztos szuper lesz a video!

LÁNYOK! ÉN MA SZÜLÖK AZ TUTI!!!

hajnali 2 óta 25 percesek a fájások, akkorák, h a szemem majd kiugrik az első percben.
Egészen fél 4-ig nézegettem az órát, 25 percesek, na mondom itt már több is lehet, úgyhogy elmentem zuhanyozni, de nem múltak el. Azóta is 20 percesek , de most mióta felkeltünk, talán kezdek sürüsödni.
Apa felkelt, h megy dolgozni, vázolom neki a helyzetet, erre totál pánikba esett szegénykém. No azóta már nyugtatgatom, de ollllyan éééédes.
ma már nem írok, csak ha mégsem lett baba.
Ohho asszem pont most váltottunk 10 percesekre:D:D
Csodás, az egész család pánikol, rohangál fel alá. Anyu mindenképp visz a kórházba.
Puszi mindenkinek
drukkoljatok!!!

Kép
szisz89

Szisz!
Hát persze, hogy drukkolunk. :D Ez tényleg babagyanús reggel.

bertina

Hajrá szisz! :lol: :lol: :lol: Megy a drukk! :lol: :lol: :lol:

Kép
agi125r

Megy a drukk Szisz!!!!
Vendég

Ikoka? Sillia? Ancsurti?
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 22:49-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok! :)

Ma én sem sűrűn leszek - de nem szülésből kifolyólag. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

szisz89!

Drukkdrukkdrukk!!!!!!!!!

katy76!

Nem felejtettem ám el a múltkori kérdésed sem, csak még nem jutottam el odáig. :oops: :oops: :oops: :oops:
Minden rendben volt. :) Ha elolvasod a Krio honlapját, akkor ott is szerepel, hogy 4 hónap újra meg kell ismételni a szűrő vizsgálatokat illetve szükség van a gyerek vércsoportjára.
(Ezt a Klinikán csak akkor nézik meg, ha gubanc van :? És nem voltak ultrahang szűrések sem...)

Kép
Kép
200907?

Szisz!! Drukkolunk,ügyi legyél!!
Boo!! Hát persze,hogy én fotóztam azokat a szörfös fiúkat!! De csak azért,hogy látszódjon,hogy ott kint mennyire nem érdekli a másikat,hogy hogy mászkálsz az utcán :lol: :lol: (egyébként tényleg,ott mindenki leszarja a másikat,nem az a fontos,hogy miben van,milyen autód van stb)!!
Nekem megint rohadt szar éjszakám volt,tegnap a Wasabi-ban voltunk a barátainkkal,nem ettem sokat,de úgy éreztem egész éjjel,mintha szétdurrannék,annyira keményedett a hasam. Nagyon szar volt. Ma nem megyek sehova,már kivasaltam,amúgy meg megpróbálom magam takarékon tartani. Holnap doki,és kiderül,hogy szerdán szülünk-e.
Ikokáról semmi hír?

KépKép
KépKép
nyuszi81

Szisz, hajrá!

Elmeséljem az estémet?

3 napja rendszeresen du kezdődnek a fájások és tegnap zuhany és lefekvés után sem maradt el, 10 perceseket nyomtam majdnem éjfélig. Akkor jöttek az 5-ösök, elrendeltem a riadót, majd visszaálltunk 10-esekre hajnali 3-ig. Aztán majdnem teljesen elmúlt. Anyám 1/4 1-től itt "aludt", de reggel elment, már elegem van ezekből a jóslókból! Még ilyet, hogy 5 perces és abbamarad... Azért a ma férjecském őriz, nem ment be melózni.
Most olyan vagyok, mint a mosott sz@r és az egész család is.
Remélem most már tényleg nem kell sokat várni. Mára vagyok kiírva, még egyiket sem hordtam túl :twisted:

Éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok! 8)

Kis kukk, fejek, közben Dorka alszik. :lol: :lol:

Bond: a zárójelentésen ne csodálkozz!!! Nekünk azt írták Dorkáéra, hogy 39 grammal született, de még csak nem is 3900al..Dorkának meg 0Rh+, mivel kicsit besárgult, vért vettek tőle, így megtudtuk.és még egyéb elírások is vannak, és persze a cím sem jó nálunk sem....

szisz: drukkdrukkdrukk...ennek a szitunak nagyon babaillata van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

f.nikici

Agmano!! Szegénykém,nagyon szar lehet,hogy görcsölgetsz és mégsem történik semmi!! Drukkolok,hogy azért végre egyértelmű legyen és szüljetek mielőbb!!
Nekem nem tudom mi lehet,a reggeli 3in1 kávé vagy szülésre készülök,de az előbb hasmenésem volt,ami már nagyon régóta nem fordult elő!! Lehet,hogy Lili mégsem engedi megindítani a szülést?! :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 22:50-kor.

KépKép

KépKép
boo

Továbbítom:

A budai gyerekkórházban ingyenes a koponya- és hasi uh és a csípőszűrés! Csak beutalót és utána időpontot kell kérni. Egy dolgot nem lehet ott várni, kedvességet.
Vendég

Boo!! Amint visszaértél a dokitól,írjál,nagyon kiváncsi vagyok mit mond!! Drukkolok!! De mostmár mindjár itthon van apa,Zsiri biztosan megvárja őt! :wink:

KépKép
KépKép
nyuszi81

:!: Csajok!
Este agymenésem volt. Arra gondoltam, hogy megvárjuk, hogy ki szül utoljára és rá 4-6 hétre találkozhatnánk a Normafanál.
Az időpontra nagyon nem hegyezném ki a dolgot, mert úgy sincs olyan, ami mindenkinek jó. (Esőnap: előző illetve következő hétvége) És azért a Normafa, mert ott jó levegő van, BKV-val is jól megközelíthető és parkolni is lehet (ingyenesen?)
Vélemények?
:!:
Utólagos kiegészítés ( :oops: :oops: :oops: ): szeptemberben még nincsen suli
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.07.13 11:07-kor.

Kép
Kép
200907?

conversano! :)

Kösz az infót! :D (Csípőszűrésre szinte csak "kihalásos" alapon lehet bejutni. :? :? :? :? :? :? )

Kép
Kép
200907?

Bond!! Szerintem ez tök jó ötlet,én benne vagyok!! Most úgyis jó idő van,még az is viszonylag hamar ki tudja hozni a babát,aki utoljára szül.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Bond!
Én benne vagyok! Már én is sokat gondolkoztam ezen, hogy össze kéne jönni, csak én kényelmi szempontból a Margitszigetre gondoltam. De a Normafa is jó, majd csinálok magamnak útvonaltervet. :D (rendszeresen eltévedek, hosszú km-eket szoktam levezetni, mire oda találok valahová, ezért aztán az interneten meg szoktam terveztetni az útvonalat... :lol: :lol: :lol: :lol: )

Petra nem alszik reggel 9 óta. Most boldogan fekszik a szopipárnán, és szívja azt a k@rva cumit, ami már megint kezdi kisebesíteni az orrát. De vagy ez a megoldás van, vagy pedig lóg a mellemen, amit meg már fizikailag nem bírok.
Fél óra múlva úgyis újra etetni kell, addig pihentetem a melleimet.

Tegnap én hülye ettem pár szem mogyorót, de tényleg csak kb. 10 szemet, mire eszembe jutott, hogy biztos nem lehet enni, mert allergizál.
Szegény kislányomnak este is és hajnalban is durva hasgörcsei voltak. Hülye anyja!!!!!

Szisz! Megy a drukk!

Kép
katy76

Sziasztok

Bond a vérzésre reagálnék.

6 hét kell a méhnek mire teljesen visszanyeri eredeti méretét. Ezalatt az idő alatt váltakoznak a vérzéses és a vérzés nélküli időszakok. A fájdalmat azért érzed mert a méhed összehúzódik, és löki ki a felgyülemlett vérmennyiséget. Tehát ez normális. Majd ha 6 hét után is lesz akkor már nem normális, de akkor meg úgy is menni kell a 6 hetesre és akkor megnézi hogy jól visszahúzódott e a méhed.

Nekem pl kellett szednem ergam cseppeket mert nagy baba lévén a méhem is nagyobb volt és 4-. terhességnél nehezebben húzódik össze. Most fogyott el. Vérzésem 2 napja nincs egyenlőre, és ekem is csak tisztasági betétem van.

Szemem: megoldottam a problémát: van itthon zselém amit lehet mikróba is tenni, azt melegtettem fel, bekentem a szemem, ráraktam, és láss csodát, kezd kifakadni, és már nincs annyira bedagadva sem.
Ezért aztán mehettem a szemészetre. Az általuk ajánlott párakötés sz@rra sem volt jó.

Szisz megy a drukk.

Hasfájás: nekünk bevált az espumisan cseppek.

találka jó ötlet:)

Szopi: nekünk két három óránként eszik egy ciciből kb 15-20 percig. Ő köpi ki. utána vagy rögtön bealszik és a következő etetésig alszik, vagy nézelődik egy kicsit és utána altatni kell, és alszik 1 -2 órát.
Éjszaka viszont eszik és rögtön alszik tovább. Ma pl este evett fél 10-kor és aludt hajnal fél 4-ig. Utána csak reggel fél 6-kor evett, majd fél 9-kor

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Ééés akkor a képek:

Gatya lent:

Kép

Gatya fent:

Kép

40 dkg van rajtam :roll: :roll: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
200907?

kicsidodi! :)

Anyukáddal és papáddal mi a helyzet?

ancsurti! :)

Édesanyád megérkezett?

gabi1! :)

Kösz a választ! :)

katy76! :)

A szerződés 5.9.-ik pontjában a "megbízó és megbízott kötelezetségei"-alatt olvashatod:
"Megbízó vállalja, hogy a szülést követően a gyermek vércsoportjára vonatkozó adatot,
valamint a szülés után legalább négy hónap elteltével az anya ismétlő vérvizsgálatának
eredményeit eljuttatja Megbízottnak."

Kép
Kép
200907?

Nyuszi
"úgy éreztem egész éjjel,mintha szétdurrannék,annyira keményedett a hasam. Nagyon szar volt."
"Holnap doki,és kiderül,hogy szerdán szülünk-e"
Pont én is ezt írtam volna annak, aki esetleg a hogylétemről kérdez. :D :D

agmano:
Én is napköziben vagyok. A férjem elment dolgozni…amíg nem jön haza, addig apám felügyelete alatt vagyok. Neked már nagyon kijár a szülőszoba…megszavaztuk. :roll: :D

f.nikici:
"ennek a szitunak nagyon babaillata van" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

conversano:
Ingyéé is van és még kedvesek is legyenek? Nem sok az kicsit?

200907?
Ez már csak olyan poci, mintha belaktál volna töltött káposztából....na jó, legyen dinnye.:)

bertina

Sziasztok!

Vagyok ,es meg nem szulok.....pedig ma mar eppen ideje lenne!
Anyu itt van,szoval Hangi mar johetne!
Anyukam uyesen megjarta a nagyvilagot,miden okes.....csak az idoeltolodas lesz necces...

Szisz:Megy a drukk!!!!!!!!!En is -en is!!!!

Most nem sokat tudok joni,de igyekszem :oops: Anyu netezik,infor mal mindenkit,hogy mizua nagyvilagban :lol:

Hajra csajok!!!

pusza!

Kép
Kép
ancsurti

bertina! :)

Napközi: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ancsurti! :)

HURRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!! Ezennel felmentést kapsz és csak akkor szeretnénk felőled hallani, ha szülni vonulsz. :wink: :lol: :lol: :lol: (De akkor nagyon! :wink: )

Sillia vajh hová tűnt? :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

ancsurti:
Megértjük, hogy elfoglalt vagy...de a következő szavak, kifejezések, tőmondatok egyikét kérjük minden nap bepötyögni életjelként:
"még egyben" VAGY "indulunk"
:D :D :D

Silla gyanús. Ő szokta indítani a napot. :shock: :roll: Szegényemnek is kijárna már a "soronkövetkező" tábla. :roll: :)

bertina

tímea83? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
(Tudom, hogy most nem aktuális, de elfogom felejteni :oops: :oops: :oops: :oops: : a Mammut I.-ben a Libriben lehet kapni a Gyűrűk Urát)

Kép
Kép
200907?

Sziasztok !!!

Még itt, aztán legközelebb már hozom a babafotókat. :D :D :D Ma regge voltam a kórházban, megvizsgáltak, ma este fél8-ra kell bemenjek, befeküdjek.Megkapom a ballont, aztán induuuuuul a mandula, vagyis hát Zsombi. Köszönöm csajok a császáros infókat, nem tudom még mi lesz , majd holnap kiderül.De holnap már biztos , hogy a karjaimban lesz a " pici " fiam.

Mindenkinek drukk, aki hasonló cipőben jár!!!!!!!!!!!!!! Sillia Te már meg is szültél ??? :shock: :shock: :shock: Vagy csak besokalltál és csak ezért nem vagy ma ???

Puszi mindenkinek, már nem biztos, hogy írok ma ( de lehet ) ,addig is mindenkinek hatalmas cupppp.

Ja és szurkoljatok naaaaagyon, mert megmondom őszintén , hogy naaaaagyon félek. De tudom , minden rendben lesz Zsombival és velem is és nagy hatalmas lesz a boldogság.- :D :D :D

Kép
ikoka7

ikoka megy neked a drukk, és ne félj minden rendben lesz.

Kép Kép

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

ikoka7! :)

Felesleges félni, minden rendben lesz! :wink: És legalább azt is megtudjuk, hogy milyen ballonnal szülni. 8)

csibe83 se nincsen sehol sem... :?: :?: :?: :?:

Kép
Kép
200907?

Hajrá Ikoka! Szorítok!!!!!

Nekem is az jutott eszembe,h hol van Csibe,meg Timi?

Gabi!
Nagyon ari a kiscsaj :)
Vendég

sziasztok!

Na éjfélig aludt:) azért sok volt az neki..

Köszi a tippeket, kicsit meg is nyugodtam, akkor, hogy nincs baj velünk...és másoknál is hasonló a szopi.

Bond,

a séta nekünk is ment tegnap este hajnal 2től 3,30 ig. aztán bealudtunk, pedig annyira nem akartam :lol: :lol:
Ja, de ha kaja után cseszteted (pelusozás) bukós babáknál, sokszor előfordula bukás, szal nem tom..

Ikoka
kiktartás, biztos ki fog bújni, bár tudom sok okosságot hallhattál az elmúlt napokba.

Teranita

De jóóó neked hogy ennnyi tejcsiid van!irigy irigy

Vérzés:
én már csak barnázok..de még bizti kedvéért betétet hordok

Gabi

De szerencséd van, hogy ilyen rendszeresen szopizik!

IKOKA SZISZ HAJRÁ HAJRÁ!!!NO PARA!!!

KépKép

KépKép
ronmay

...
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 22:51-kor.

KépKép

KépKép
boo

ronmay! :)

Szopi után vedd a válladra és kicsit simogasd, ütögesd, "rázd a fenekét". Ha bukni akar, akkor záros haráidőn belül fog is. Tisztába tenni ráérsz akár fél óra múlva is (feltéve, ha nem üvölt miatta...) :wink:

Kép
Kép
200907?

boo! :)

Erre az ultrahang méretekre inkább már ne adjál. :wink: Tudod: +/- 10% a tűréshatár. Jó lesz a baba, nem lesz kicsi, hidd el. :wink:

"a FEKÜDNI KELL összetételből mégis melyik rész nem érthető a számodra???"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :? :? :? :? :? :?
"mert ugyan az én magzatvizem meg van, de az ő agyvize néha mintha eltűnni látszana "
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :? :? :? :? :? :? :?

Azé' nem Városliget, amiért nem Margit-sziget: nem lehet normálisan parkolni a környéken.

Kép
Kép
200907?

Ikoka!! Na végre,történik akkor mostmár valami!! Nagyon szorítok!! Holnap én megyek be a kórházba a dokimhoz,nem tudom te végülis kit értesítesz,de nyugodtan írhatsz nekem is és én továbbítom a többieknek!! Nem mondom,hogy meglátogatlak,mert ki tudja mennyire leszel fáradt,de ha nem,akkor szívesen.
Ha még olvasol, és benne vagy,elküldöm priviben a számom!!
Boo!! Na,ezen a dokin tényleg nem lehet kiigazodni... Én is azt hittem,hogy Lili nem lesz nagy,mert legutóbb,amikor voltunk 2650 g volt,aztán 2 hét alatt szedett fel 500 g-ot,most 3150,de ezek az adatok nem mindig tökéletesen pontosak mint tudjuk!! Pihenjél mostmár,apa nemsokára megérkezik

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok Mamikák!

Szisz
! drukk!++++++++++++++++++++++++++++++
Ikoka! Neked is nagyon szorítunk!
és minden Mamikának aki épp szülni készül :lol:

Gratulálok az újabb Babácskákhoz!!!

Kép
Bocsika, egy kicsit elvesztettem a fonalat gratulációkat illetően...

Hát nem könnyű a Kicsivel meg a Picivel :lol: de annál nagyobb a boldogság :lol:

Szopi: én most nem fejek, egyszerűen nincs rá időm-energiám, de egyenlőre úgy tűnik több tejem van, mint Nolkánál, pedig akkor éjjel-nappal fejtem :!:
Mindkét ciciből eszik egy alkalommal Natasa, és igény szerint, van, hogy óránként, de volt olyan is, hogy több mint 3 óra volt a két szopi között.
A pelenkázást szopi közben végezzük - kifújjuk egy kicsit mindketten magunkat, akkor még nincs teli a pocak, nem bukik, de nem is éhes, és nem sírja végig a pelenkázást.
Éjjeli szopi: mellettem van Natasa, nem most "romlik el" az tuti, Nolka 1 éves koráig egyedül aludt a kiságyában, amióta ki tudott mászni, átvándorolt éjjelente. Most az Apukájával alszik.

Köldök: nem esett még le a csonk, furcsa is nekem, mert Nolkát már mikor hazahoztuk a kórházból nem volt meg, egy kicsit most vesződöm vele :roll:

Fúúúú annyi mindent akartam még írni...
Addig is míg eszembe jut, hoztam 2 képet:

Kép Anyukámmal
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Ancsurti! De örülök Anyukádnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Innen is puszilom!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: