Sziasztok!
Olyan vagyok megint, mint a mosott sz@r, Boróka 4x kelt az éjjel

...ráadásúl most álomszopi is volt, most előszőr, fél11kor-mert ő általában 8kor már alszik-, na, 2kor már fenn volt, úgyhogy ezt se vezetjük be...amúgy én rájöttem, hogy semmi köze az ébredések számának és annak, hogy hánykor ébred előszőr ahhoz, hogy mennyit evett este...volt már, hogy 50ml-vel reggel 6ig bírta, és olyan is, hogy 150ml-vel 3 órát...szerintem csak a fogzás lehet, ami miatt gyakrabban ébrednek..
Lucus,
2 mellből eszik másfél-két óránként, de szerintem 50-60ml-nél nincs már több a kettőben...gyümiből megeszik 150-200-at is, de azzal meg ugye szintén nem bírja tovább, mert nem olyan tápláló...Sinlac-ból is megeszik 150-200-at, de azt meg kora este adom, kb. 2 órával az utólsó szopi előtt, lehet, hogy azzal tovább bírná...amúgy Zillének milyen sűrűre csinálod?Lehet, hogy az állagával van baj, nem?Borka pl. folyékonyan nem issza meg, jó vastagon viszont imádja...a tápit ő sem issza, nem tudom, hogy miért...mondjuk én is a HA-s tápit adom, ami elég keserű...
Azért furcsa az orvosotok, tudja, hogy allergiás Zille, és mégsem írt fel tápit

...pedig azt is tudhatná, hogy minél később adod, annál kevésbé fogja elfogadni...főleg ezeket a tejmentes, nem túl finom tápikat...
Tetyk,
puliszka

Hmmmmmmmmm...gyerekkorom fincsi juhtúrós puliszkái...itt még kukoricadarát se lehet kapni, csak a bioboltokban
Erdélyi taliban én is benne vagyok, tudok jó pár jó helyet
Bár én sem voltam már vagy 2-3 éve...
Batkata,
üdv itthon

Ti még jártok Erdélyben?
És szó volt valami fogyókúráról, mielőtt elmentél

Mikor kezdjük?..Eszter már mindjárt megjelenik a Playboy-ban