A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Laptetö :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hátha bejön :!: :!:

Kép
rózsa11

Tigriske:

http://www.golyahaz.hu/

Csak egy tipp, ha érdekel persze. Itt a János kórházban nagyon rendesek az orvosok a szülészet/ nőgyógyászaton.
Az én orvosom itt főorvos Dr. Balog Imre. Ugyan én a maszek rendelőjéébe jártam (valahol az 1-es villamos mentén). Ő műtött tavaly, nagyon rendes, lelkiismeretes ember, de ott mindegyik orvos az (szerintem). Jahh, és ő ajánlotta a Zekét amikor ide jöttem.
havri1

Rózsa:

A sarokban a kis kék pulcsist már eltüntettem az előbb :wink:
havri1

Én is lopnék 2 babát. :D :D Kép
woody

Sziasztok
Bocs a bepofátlankodásért, de ezt már nem bírtam kihagyni. Kép
vnbeni

Ajjajj...
Keresni kell új kanapét, mert ez minnyá kiürül :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

pont ezt akartam írni én is:)
havri1

Kép

igyekezzetek, mer elszaladnak :D :lol: :lol: :lol: :twisted: [/url]
kpn

Tigriske: A te babáid is a gyümölcsre vannak rákattanva? Az enyém is, pedig nagyon édes szájú voltam, most meg nem nagyon kívánom a sütit meg a csokit. Mondjuk ez a terh. cukornál jól jöhetne.
vicky79
Budapest III. kerület

Bocsi Havri!
Nem veszünk össze rajta 1-1babóca!!!
Kérek véleményt a csokoról amit felrakok nektek! Kép

Kép
rózsa11

Lányok!

A BMC-t hívtam, ott mondták a recin a lányok, illetve aki felvette hogy most már célszerűbb ha saját dokit keresek mert Skriba dokinő úgyis szabin van. Úgyhogy most jó dokit keresek a Jánosban. / vagy akár máshol/
Tudtok segíteni ??????
csézjang

Rózsa, nem semmi. Nagyon szép ez a csokor. Én is kérnék egy ilyet...
woody

Dehogy veszünk össze, van még egy-kettő szabad :lol: :lol: :lol:

Nagyon szép, ezt ugye Te csináltad???
milyen alkalomból készítetted?
havri1

Csézjang:

Az én dokim a Jánosban főorvos Dr. Balog Imrének hívják.
Pont az előbb ajánlottam tigriskének. nézd meg a linket..
havri1

Még meg probálok tenni fel nektek adom sok sok szeretettel!!!!!! Kép Kép

Kép
rózsa11

Rózsa! Nagyon szép csokor!

Vicky! Hát szerencsés vagyok, eddig csak a szénhidrátot szerettem, de ezek a gyerek az egészséges dolgokat szeretik és az édességtől lesz hányingerem. Szóval örülök neki, mert így abszolút nem szenvedek és megkapnak mindent.

Harvi! Köszönöm szépen! Ezt én is néztem már, csak nem ismerek itt dokit. Jövő héten megnézem az I.sz.női klinikát, mert ott találtam dietetikust, aki tud fogadni és Ő felajánlotta, hogy megmutatja a kórházat. De a Jánosban jobb lenne, ha találnék valakit, hiszen valószínűleg sokat kell majd bent feküdni és ez közelebb van hozzánk és anyumékhoz.

Kép
tigriske1978

Rózsa!

Te nagyon ügyes vagy, ezek a csokrok nagyon szépek :lol:
minden elismerésem :)

Tigriske:
Még van időd körülnézni:)
havri1

Sziasztok!

Rég volt időm olvasni titeket, most visszaolvasgattam és milyen csodákat látok? Inszemből hármas ikrek, inszemre készülve spontán babásodás? :lol: Nem vagytok semmik! Hatalmas gratula!

Mi sajna szép lassan lövögetjük el a spontán esélyeinket. Műtét óta a harmadik alkalom hogy megjött. Most épp késett is már kezdtem reménykedni, mikor megjött Piri nénje, hogy a frász törje ki. :shock:

Kb még 2 esélyt kap a természet, utána már el szeretnénk kezdeni az inszemet. Fogytán a türelem. :cry: De úgy látom itt a BMC-ben jó kezekben leszünk, alig várom a találkozást Skriba doktornővel.
vayacon

Kép baba 1

remélem jól
kiss angyal

elloptam a maradék két babát :D
kiss angyal

Sziasztok!

Akkor a babák elfogytak :lol: :lol: :lol:

kiss angyal: apa megérkezett? :D Enyém itthon van, megyünk csavardába este meg moziba.

rózsa: nagyon szépek a csokrok!!!

Kép
sztyopane

Csajok kezdődhet a vásár !!!!!!!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
sztyopane

tigriske ezt neked küldöm, remélem tetszik

Kép

Kép
sztyopane

Köszönöm!!! Nagyon tetszik! El is mentettem!

Kép
tigriske1978

Sztyopane:igen,itthon van Apa,mi most jöttünk haza csavargyárból :D leadta reggel a cuccost, és utána jött hozzám :D

Tigriske:jól megőrítetted a népet a kanapés, gyereklopós,3 baba betaláslós projekteddel :D :D :D Sztyopane nagyon jó fotót küldött neked :D :wink: :lol:
kiss angyal

Kép

na levettem én is a magamét :)

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Cséz!

Hát ez nem semmi!!! Szerintem sem a gyogyiktól lett az a teszt pozitív :wink: Nekem is az jutott eszembe, -csak előre nem akartam írni- hogy a BMC-be lehet azt mondják, hogy inkább már rögtön a nődokidhoz menjél, mert őrájuk tulajdonképpen nincs is szükséged. (ne is legyen :wink: ) Micsoda mázlista vagy, csajé :D

Rózsa!
Nagyon szépek a csokrok. Csak nem a rózsa a kedvenc virágod?

Sajti!
Lakásfelújításhoz kitartást, nagy élmény ide-oda járogatni fürödni, wc-re :?

Woody!
Ha nem látnának egyetlen tüszőt sem, akkor már rég leállították volna az egész stimut, úgyhogy nem aggódj, minden ok csak nőniük kell egy kicsikét. Az a pár nap már elszáll a sok hónaphoz képest, nemigaz?

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Cséz! Én Pálmai Bálintot nagyon jó szívvel ajánlom, fiatal, lelkiismeretes....magánrendelője a Mammutnál van.
lugi

Tigriske, Csézjang,

zugolvasóként hatalmas gratula Nektek.
Orvoskeresésben engedjétek meg h írjak.

Amennyiben a Jánosban kerestek akkor nagyon tudom ajánlani Dr. Molnár Lászlót. Saját tapasztalat, csak jót tudok róla mondani sőt a megkérdezettek (BMC, orvosok, szülésznők, nővérek) is mind hasonlóképpen nyilatkoztak.
üdv
kubu

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Tigriske!

Csak, hogy ne legyen könnyű dolgod, engem Dr. Elekes Tibor műtött a Jánosban, nagyon jó orvos, láttál engem, mindenki dícsérte, hogy igen komoly ilyen vastag hasfalon elvégezni a lapart, és nagyon ügyes volt a doki, hogy nem kellett felvágni teljesen.

Szerintem ő is nagyon jó orvos, fiatal, kedves, és igen szakértő. szülész nőgyógyász, engem anno Wiegandt doki küldött hozzá mindkét műtétre...

Úgyhogy dönthetsz, ahogy akarsz :lol: :lol: :lol:

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

cséz!
tejóisten!!!!!
nagyon örülök és várom, h sikíthassak és ne csak halkan gratuzzak! :wink:

Én már az előző képnél is kinéztem vkit, de akkor msot én is leveszek egy babát magunknak:
Kép

én ismét el vagyok veszve, mert itt vannak a szüleim látogatóban, de próbálok majd jönni.
hétfőn reggel irány a BMC! jön vki????

babszika

Lányok!

Olyan cukik vagytok hogy így drukkoltok nekem, csak még úgy félek / mert a tesztre rá van írva hogy ciszta miatt is lehet pozitív/ hogy tényleg terhesség miatt legyen poz!!!!! Bár mondjuk nem jön meg, és ez jót jelent gondolom..../ hatodika körül kellett volna megjönnie/

Ja nagyon köszi a doki infókat, végülis Nellike javaslatársa Szuromi dokit választottam, remélem szimpi lesz, aki tud írjon róla infót, megköszönném.Úgy néz ki pénteken tud fogadni uh-ra, d emég hétfőn fel kell hívnom időpontot egyeztetni.
csézjang

Styopane !

A fotó halálos :lol: :lol: :lol: !!!!!!!

Vayacon!

Nagyon drukkolok majd neked is!

Rózsa!

Ezt a csokrot te csináltad? Mert gyönyörűszép!

Babszika!

Édes vagy!!!
csézjang

Sziasztok!!
Cséz!
Te tényleg mázlista vagy, ez tuti baba lesz. Azt mondják, hogy az ilyen műtétek után könnyebben összejön.

Babszika!
Hétfőn mire mész? Uh-vagy már inszem? Hogyhogy a Zekéhez kerültetek???

Rony! Mi van veled??

Rózsa!
Szépek a virágaid!

Tigriske! Hogy érzed magad? Rókakoma kerülget?

A világoskék pulcsis babát lestoppolom magamnak + a zöld zoknist úgyhogy őket nemér elvinni. Csak sehogy nem tudom őket leszedni a kanapéról. Remélem, hogy ez nem azt jelenti, hogy a valóságban sem tudnak lejönni hozzám.

Rólam! Csütörtökön megvolt a 4. inszem, azóta fájdogál a hasam és állandóan kő kemény. Ilyen még nem volt. És inszemkor is tök kellemetlen volt, remélem, hogy ez jót jelent és nem rosszat.

Üdv. Mindenkinek és jó hétvégét kívánok nektek
szöszi1977

szöszi: Nekem is a 4. sikerült és ugyanilyen tüneteim voltak. teljesen mást éreztem, mint az eddigieknél. Remélem neked is szerencséd lesz, mint nekem. Mikor kell menned tesztelni? Akarsz csinálni otthon tesztet?
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok!

Én is levettem egy drágaságot! :D :D
Kép
Mindegik csöppség nagyon édes![/quote]
Vendég

Szöszi:
én úgy vettem le a babát, hogy előbb elmentettem egy mappába, aztán jobb egérgombbal a paint-et kiválasztottam, és ott ki tudtam radírozni, aztán mentettem és újra feltöltöttem. :)
Vendég

Vicky!
Nagyon remélem, hogy igazad lesz. Most attól félek, hogy nehogy túlstimuláció jele legyen. Azóta is a hasam, nem görcs szerűen, hanem egyfolytában tompán és nagyon gyengének érzem magam. Most megpróbálom minél többet inni és ha nem múlik akkor visszamegyek. Neked is fájdogált a hasad???
szöszi1977

Vagyis társítottam a képet a paint-tel.
Vendég

Kép
szöszi1977

Sikerült!!!
Köszi Zsu! Bevállt a szájbarágós módszer. 2-őt levettem. Hi-hi-hi.
szöszi1977

[quote="heni77"]T írta:heni77igriske!

Csak, hogy ne legyen könnyű dolgod, engem Dr. Elekes Tibor műtött a Jánosban, nagyon jó orvos, láttál engem, mindenki dícsérte, hogy igen komoly ilyen vastag hasfalon elvégezni a lapart, és nagyon ügyes volt a doki, hogy nem kellett felvágni teljesen.

Szerintem ő is nagyon jó orvos, fiatal, kedves, és igen szakértő. szülész nőgyógyász, engem anno Wiegandt doki küldött hozzá mindkét műtétre...

Úgyhogy dönthetsz, ahogy akarsz :lol: :lol: :lol:

Jogos, én mint ember, barát ismerem őt, emiatt mint szakembert nem kereshettem fel nem vehettem igénybe szaktudását, ajánlása alapján kerültem Molnár dokihoz. De igaz Dr. Elekes is hihetetlenül jó szakember.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sziasztok !

Most már én is áttérek az olvasó üzemmódból...
A jövő héten a ciklus 2. napján mehetek UH-ra, és már a recepteket is megkapom, ha minden igaz.

Közben biztos, ami biztos én is kiválasztottam egy babát. Kép [/img]

Kata
kata0411

Sziasztok Lányok!
Szöszi1977:
Nekem is fájt a hasam az elsö inszemnél egész végig mint ha meg akarnat volna jönni meg nem voltam vele valami jól söt még az inekcioknál is szarul voltam gyenge meg nagyon fáradékony mindjuk az meg is maradt!Kivánom neked hogy sikerüljön!Mikor kell menned uh.ra?

Cséz,Vicky.Hogy érzitek magatokat?

Kata!
Én is jövöhéten megyek uh.pént.kellet volna meg jönni.Neked az elsö lesz?

Köszönöm a kedves szavatokat a csokrokkal kapcsolatba!Nagyon jól eset!!!
Igazábol nincs kedvenc virágom valahogy a rózsa meg a lilliom közzel áll hozzám.Ballagásra megy szülinapra kötöttem a csokrokat imádom csinálni mert ez a szakmám.
Ma egész du.a konyhába voltunk a Drágámal föztünk csirke húslevest töltött csirkét meg rántottunk ki húsit meg karfiolt meg csusztatott palacsintát.Holnap nem érünk rá fözni igy meg föztünk ma.Nem engedet Apa a hétvégén dolgozni azt mondta elég legyen már pihenni is kell egy kicsit.Majd teszek fel goblein képet is mert azt is csináltam már egy jó párat.
Láttom van már uj kanapé babocákal az a tigrises az nagyon szupi!!
Drága böbém!:
Hogy vagy?Igérem vigyázni fogok nem dolgozom olyan sokat/DE TE SE!!!/
Megyek mert menni kell az egyik barátunkhoz! Kép Ja és delfinekket is imádom de még sajnos men simogattam meg egyett sem pedig nagyon szeretném!! Kép

Kép
rózsa11

Visszakerültek a babáim, megint kiválasztom Őket. Kép
szöszi1977

Rózsa!
Most csüt.-ön volt a 4. inszem és 28-án megyek vissza, reggeli első vizelettel. Remélem, hogy nem azért fáj a hasam mert ciszták lesznek a tüszőből. Várom mindenkitől a tapasztalatokat.
Köszi
szöszi1977

szöszi1977: Igen, nekem az inszemtől kezdődően feszül a hasam alja. Hol jobban, hol kevésbé. És én is állandóan fáradt vagyok és akkor is itthon voltam még egy hétig és sokat aludtam. Remélem nálad is ez van. A ciszták miatt nekem még sosem fájt, pedig nálam mindig maradt. Ez teljesen más érzés.

rózsa: Köszi, elvagyok. Néha ébren is vagyok, de főként aludnék. A hasam alját érzem folyamatosan, de nem fáj csak úgy feszít. És a hányingerem is még mindig kínoz reggelente és ebéd környékén. Vettem homeós bogyót és az jó rá. Mostanában elkezdett a gyomrom is égni. Persze nem panaszkodni akarok, nagyon boldog vagyok és már csak 2 hét és vége az első trimeszternek, amit már nagyon várok. Azt valahogy választóvonalnak tekintem, pedig még utána is lehet baj, de nem lesz. Így érzem.
vicky79
Budapest III. kerület

Szöszi!

Tegnap megvolt az első terheshányásom, de egyébként jól vagyok. Eddig mindig eltudtam mulasztani a hányingert egy kis jeges vízzel, de úgy tűnik Ők hárman termelnek hormont bőven. fájdogál a méhem és csak remélni tudom, hogy épp növekednek.
Egyébként a sikeres inszem nekem is kellemetlen volt.

Köszönöm az orvosokat!

Kép
tigriske1978

Vicky! Tigriske!

Köszi az infókat! Remélem, hogy igazatok lesz. Én egyébként nappal sosem tudok aludni, de ma többször is szunyókáltam pár percet.
Ne aggódjatok biztosan minden rendben lesz veletek, mostmár így kell lennie.
szöszi1977

Hoppá ! Laptető! És a babákat is sikerült levennem a kanapéról.
szöszi1977

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: