Na úgy látom megint későn jöttem, mindenki lelépett...
Beszéltem moncsigával kölcsönösen megnyugtattuk egymást-na jó csak egy kicsit-, hogy ugyanazok a tüneteink vannak, vagyis , hogy nincsenek tüneteink, ripsz-ropsz tegnap óta, elmúlt a cicifeszülés, a pisi, és az alvás is. Szóval azért ez lehet jó jel, hogy pont egyszerre múlt el mindkettőnknek, mivel ugyanannyi idősek vagyunk-mármint ami a várandósságot illeti.
Jó, hogy igy meg tudjuk beszélni egymással a dolgokat, persze az is jó, hogy veletek meg tudjuk osztani az aggodalmunkat, de én azt figyeltem meg, hogy mindig abban a fázisban lehet a legjobban sgiteni egymásnak aki ahol tart, szóval akik beülti után vannak, azoknak a legjobb támasz azok akik szintén beülti után vannak-na mindegy, nem bonyolitom, remélem értitek. Meg persze az is jó, ha valaki már átélte ezt vagy azt és úgy tud tanácsot adni, hogy neki, hogy volt.Mivel úgy tudom, hogy rencsike elég carul van, szegénykém, igy kicsit megijed az ember, hogy mi meg jól vagyunk, de azért igy sokkal jobb, hogy nincs egyedül az ember.
miciona
én jövök holnap is, úgyhogy majd holnap köszöntelek
Igen együtt megyünk hétfőn, mármint külön érkezünk, de ott talizzunk moncsival
Köszi a biztató szavakat, biztos minden rendben lesz és halljuk a picikéink szivdobbanását, csak mégis az ember úgy be van tojva. Hülyeség, mi amikor élvezni kéne minden percet...
Na majd meglátjátok hamarosan...
julcsi
nagyon erős vagy, hogy kibirod keddig
a pocifájáson ne izgulj, nekem is fájt végig, még amikor ültünk moncsival az uh-ra várva, ott is arról beszéltünk, hogy mindkettőnknek fáj, szurkál a petefészke, úgy tudom ez a hormonokkal függ össze, szóval nyugi, ott van már a pici , kapaszkodik erősen, kedden majd meglátod
renna
szerintem a gyógyszertárban is meg tudják mondani, hava kell beadni.
Én nem kaptam ilyet, úgyhogy sajna nem tudom megmondani, habár én úgy gondolom, hogy azért nem mindegy, mert amikor a hasba szúrod, ott a zsirszövetbe megy, amikor meg combba akkor az izomba. Azért gondolom , mert én kapok progi injekciót amit izomba adnak-a fenekembe-, de mivel már olyan vagyok, mint egy tűpárna múltkor javasolták, hogy esetleg adhatnánk a combomba is.Szóval inkább kérdezd meg
ritu
na ne légy telhetetlen, egyszerre egy baba nem elég?
Vagy engem akarsz követni és rögtön duplázol?
Az az egy bébike biztos tuti erős kis életre való kölök lesz, úgyhogy hajrá még lehet, hogy találkozunk is hétfőn.
ágnyes drága
Köszi a biztató szavakat
Na akkor úgy látszik nem vagyunk egyedül, ha a barátnőd is ilyen későn kezdte

(mármint a hányást-már bocsika

)
Örülök a kezdésednek, de leirhatnád, hogy állsz, mi lesz, stb, mert nem vagyok túlzottan képben
Holnap ne felejtkezz meg a szerencseképről.Tudod dobbogó szivecskék, köszi drága puszi neked
na megyek ebédelni, akinek nem irtam most küldön annak is megy a drukk ezerrel.++++++++++++++++++++++++++++++++++