Első sorban hatttalmas gratula lidikének a még hatalmasbb babájához! Remélem, ettől már csak a tej lesz több!
boo!
Minden szülés más. (Micsoda újdonság
Én 3 perces fájásoknál is veled telcsiztem -jóóó nagy légvételekkel
Egész egyszerűen semmire nem alapozhatsz, csak abban bízhatsz, hogy Zsirike szót fogad. Müzli sétáltatást pedig bízd másra.
(Ja...! Nem véletlenül tanácsolják, hogy a 36. hétre legyen összekészítve minden)
agi125r!
Apa melója: hülye munkaszervezés és irreális feladatok, lehetetlen határidőkkel, feltételekkel. Nagyjából van rálátásuk egymás munkájára, de igazán mélyen nincs. És mivel egy ember egy területen van igazán otthon, marad a sikítozás, ha valami gebasz van. Ezért hívogatták Apát. Aki ki is kapcsolhatta volna a telefonját, de akkor ultra szívás lett volna, amikor visszamegy a szabiról...
Azt ne kérdezd, hogy mi van akkor, ha valaki a metró alá esik...
(Egyébként azt fontolgattam, hogy web kamera kéne. Így ő is tudna a kollegáival beszélni, akik nyomon tudnák követni, hogy éppen hol tartok illetve ti is online nézhetnétek
De nem vettem rossz néven tőle, mert tudom, hogy ez a munka ezzel jár, nekem is volt benne részem. Amikor feleségül mentem hozzá, akkor ezt is "választottam" valahol. És tudom, hogy ő élvezi a legkevésbé...