A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Boni, kár hogy szemcsés, pedig amúgy nagyon jók lennének... Mecsi, a Te képeid is szupik :-)

Bocs hogy sok mindenre nem reagáltam, de egyre ritkábban jutok gép elé :oops:

yuyu79

Boni kár a képekért :(

Zsófi :oops: :oops: remélem már jó címet írtam :)

yuyu nem baj hogy ritkán jössz , de legalább jössz!

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Na mi is hazaértünk a Lurdyból, Mecsi, Boni, sajnálom, hoyg elkerültük egymást, de mi csak fél 1 körül értünk oda. Fényképezőgépet mi sajnos nem vittünk, majd legközelebb;) Srácok nagyon élvezték (mi most voltunk először) Csenge, jó volt veletek találkozni, még ha csak ilyen kicsi időre is. Jó utat nektek és pihenjetek (főleg Te) minél többet;)

Zsófi, én lemaradtam erről a kollázsos dologról, de pótoltam, küldtem neked mailt:)

sniky

Sziasztok!

Zsófi! Én is küldtem a képeket.

Mi tegnap este megjártuk a kórházat, mert kúp és 2 hűtőfürdő után 39.2 volt a láza Gergőnek. Semmit nem találtak, kapott egy szurit, ami ugyan levitte a lázát, de ma ordítva ébredt reggel és csak úgy volt jó, hogy a vállamon feküdt és sétáltam vele. Ha leültem sírt, ha kaját próbáltam adni sírt, ha valaki el akarta venni megint sírt. Reggel aztán kihívtuk a dr nénit, aki megint megvizsgálta és megint semmi furcsát nem talált. Kaptunk antibiotikumot, de nagyon rossz állapotban van a kisfiam. Tiszta karikásak a szemei, rá sem lehet ismerni. :cry: Aztán délután rakott egy olyan adagot a pelusba, hogy még nekem is át kellett öltöznöm, mert mindenhova potyogott a kaka :oops: Utána elaludt a kis durmi.

És akkor néhány kép a nyaralásról, kicsit sok lesz, nehéz volt választani. :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Barbi
Kép
manci79

Barbi, sajnálom, jobbulást Gergőkének és nagyon jók a képek, látszik, hogy jól szórakoztatok;)

sniky

Sziasztok!

A jövő heti utunk pontos napja kedden derül ki, szóval szerintem valamikor szerda vagy csütörtök magassága :) Nekünk teljesen mindegy hol lesz, csak olyan jó lenne, ha sokan lennénk :)
Igazából holnap is jövünk Pestre, mert lesz egy tárgyalása a férjemnek, és direkt intézte holnapra, mert meg akarja nézni a tüntetést, szóval, inkább a jövő heti találkozás a tuti :)

Boni, Mecsi, annyira édesek a fiúk, nagyon szuperek a képek, kedvet kaptam a játszóházhoz, nálunk is van egy, de még nem merészkedtünk el, lehet, hogy el kellene :)

Niky, Barnus punk frizurája tényleg nagyon vagány, lehet, hogy nekem sem lenne szívem levágni, arról nem beszélve, hogy azt leszámítva pedig nem hosszú a haja :)

Manci Barbi, a nyaralásos képek is szuperek, és nagyon remélem hamarosan kilábaltok ebből a betegségből, küldjük nektek a gyógy manókat!

Julcsi, nektek pedig jó hétvégét! Reggel jelentkezünk :)

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Zsófi, neked akartam még írni, hogy nagyon vagány a kollázs, és én is befürödtem vele, talán azért mert kicsit a képek, legalábbis most ezzel nyugtatom magam, persze messze nem biztos, hogy nagy képekről felismerném :D :D :D

<
sziszka78
Tolna

Mecsi, Csenge, Niki, Szilvi!

Köszönjük a gyógypuszikat és a dícséreteket, el sem hiszitek mennyire jól esik, főleg ebben az állapotban. :) Erőt ad, ha gondoltok ránk és le is írjátok! :lol:

Este már evett kölesgolyót a picikém, talán a kedve is jobb, remélem holnapra minden oké lesz! Szeretném visszakapni az én örökmozgó kis drágámat!
Egyébként mi is nyiratkoztunk és már sokat megy egyedül Gergő, bár az utóbbi napokban nem volt ereje hozzá, de előtte ügyeskedett :)

Niki!
Gyönyörű Beni baba, gratulálok a nagynéniséghez! :D Írtó szuper dolog!
Csillagszemű Barnus baba nagyon cuki! :) Nekünk is van kormányos képünk, a Balcsin Gergő vezetett, nagyon élvezte.

Julcsi!
Jók a képek! Eni fodrász lesz vagy modell? :)
Csodaszép kiscsaj!

Lurdy-s fotókért irigy, még mindig kár, hogy ilyen messze lakunk. :?

Barbi
Kép
manci79

Manci, mi vettünk ma Málnusnak Kuki-t, amit gyerekkorunkban mi is ettünk, és ő szereti a kölesgolyót is és a Bulátát is, de ennyit még semmiből nem evett, mint ebből. kb. 20 db-ot, próbáld meg, hátha bejön Gergőnek is, és legalább van valami a pocakjában!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Szilvi!

Okés, megpróbálom, köszönöm a jó tanácsot, nagyon aranyos vagy! :)

Barbi
Kép
manci79

lányok, bocsi, de csak egy gyors kérdés. mi volt az az ekcéma elleni krém, amiről régebben szó volt itt? bármelyik patikában meg tudom venni?

Barbi, nektek jobbulást! :( a te lelkednek, és Geri testének is! ++++

sophie27

Zsófi nekünk a bioderma atópiás bőrre való krémet javasolták, attól el is múlt.

Bioderma Atoderm PO zinc ez amikor eljön, ezzel lehet kezelni

majd rendszeres használatra testápolóként a BIoderma Atoderm PP
Vendég

MAnci Gergőnek jobbulást! a Kukó tényleg jó, csak ne legyen túl sós! :cry:
Vendég

Szalai Borbála

Csiga Zsiga

Csiga család kicsiny fia,
a kíváncsi Csiga Zsiga
gondolt egyet nagy merészet:
„Megyek én és széjjelnézek,
ki lakik e bokor alatt,
kié az a fura kalap?!”
El is indult Csiga Zsiga,
lassan ment mint,mint minden csiga.
Míg odaért – azalatt
jókorát nőtt a kalap.

„Az én nevem Gomba Gábor,
gomba vagyok a javából!
Nagyot nőttem reggel óta,
így növünk mi – gomba módra!”
Nézte Zsiga a kalapot,
bánatosan sóhajtozott:
„Hej ha gomba lettem volna,
de nagy lennék már azóta!”
Míg így töpreng - azalatt
nyugovóra tért a nap.

„Hallod-e, te csigagyerek,
itt az este,mi lesz veled?
Éjszakára szállást ki ad?
Meglásd,félni fogsz itt magad!
„Dehogy félek,kedves Gomba!
Bebújok a házikómba!
Nem lehet itt semmi hiba,
azért vagyok Csiga Zsiga!
Mire felkel majd a nap ,
Jól kialszom magamat!”
Vendég

Sziasztok!

Manci,
Jobbulást!! Nagyon jók a fotók!

Boni,
Jópofa a versike! :wink:

Zsófi,
Jó a kollázs, viszont tényleg elég kicsik a képek. Esetleg azt lehet, hogy külön a újszülött képeket és a külön a 10 hósakat, és esetleg számokkal megjelölni őket, hogy aztán lehessen párosítani?? Bár gondolom az macera, és neked is van jobb dolgod! :wink: Csak úgy talán jobban látszódnának a babók arcai is!

Jók a játszóházas képek is! Kár hogy amikor én írtam, hogy megyünk, nem jött senki :( Na majd talán legközelebb.

Kép
Kép
dia123

Lilikéknek Boldog Névnapocskát!

Kép

Kép

KépKép[/url]
mecsi

a tegnap esti beírásom eltűnt:twisted:

Lilinek boldogságosat!

MEcsi köszi

és a csúszda!
http://www.youtube.com/watch?v=bBwcJtRK7cE
Vendég

sziazstok

gyors bekukk, Mancibarbi Gerinek jobbulást kívánunk!! sok gyógypuszi!

Boni nagyon jó a versike! édes Csigusz a csúszdán, hogy kűzd ... :lol: haláli

Boldog névnapot Lilinknek!

Mecsi én voltam az ülésvédős is :lol: ....ki más bénázna a neten.... :lol: :lol: :lol:

Zsófi sztem is szét kéne szedni a kollázst,h joban lássuk, bár én enm értek hozzá.... :oops:

suttyomban én is nekiálltam a 90 naposnak 4 nap alatt 20 dekát fogytam....baromi éhes vagyok folyton.....

Mindenkinek szép pihenős 7végét!!
makadu

Kitti kitartás diétához!
Vendég

Sziasztok!
Most telefonról vagyok így csak gyorsan:)
boni: nagyon édes ez a versike, a videót innen nem tudom megnézni, majd otthonról.
Mecsi, hogy bírod a gyümi napot? Én dinnyézek egész nap:)
fogyisoknak: kitartás csajok, én egy hónapja csinálom, ezen a héten
inden nap találkoztam olyannal, aki megjegyezte, hogy mennyit fogytam, és az ÖSSZES terhesség előtti nadrágom feljön rá
.ugyan mérlegre most nem álltam de olyan jó érzés!
Kitti, azért ne 4 naptól várd, még nagyon az elején vagy:)
Szép vasárnapot mindenkinek!
Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Köszönjük a névnapi jókívánságokat!

Nagy csavargással ünnepeltünk, egész nap sétáltunk, jártunk a Lánchídon, meg a franciáknál az intézetnél, kapott Lili kis lapozós könyveket, formás, állatos, ilyesmi, olyan cuki, lapozgatja és közben mintha olvasná, egyfolytában csacsog. Kapott még matchboxokat, most az autókorszakot éli, tologatja és még berreg is :).
A Balcsi nagyon jó volt, sikerült jó időt kifogni, előtte is, utána is rossz idő volt, de akkor szuper. Be is vittem minden nap a vízbe, hihetetlenül élvezte, pedig eléggé hideg lehetett neki, de ha csónakba tettem, azonnal mászott vissza a vízbe. Képes volt addig pacsálni, míg már lilult a szája, de ha kivittem, hisztizett.
Kép
Kép

Ekcémásoknak mondom, Zsófi, Sziszka, én Sudocreammel kentem neki, kb. két hét alatt el is múlt, pedig az egész bal csípője ki volt ütve. Nagyon szépen rendbe jött és azóta sem tért vissza. Most már minden pöttyét azzal kenem, és nagyon hatásos!

Fogyisoknak hajrá! Ha találkozunk, ígérem, nem megyek hamburgerrel, úgy ég a fejem azóta is... ne hari.
:oops:

KépKép
columbine

Sziszka én bűnöztem ettem egy kistányér tésztát mert nem birtam ki így az óriás séta után de nem bánt,mert az ájulás kerülgetett meg az agresszivitás.

boni nagyon szupi kis verset írtál!

Dia legközelebb gyertek ti is lurdyba ha tudtok, sajna én akkor nem értem rá mikor ti voltatok.
Ági még mindig nagyon csini vagy jók a balcsi képek, örülök hogy ilyen szép napokat töltöttetek el.

voltunk ma a citadellánál sétálni , nagyon szép kis park van a háta mögött és hinta is van. Ja és vettünk Budapest-es hűtőmágnest az még hiányzik a gyüjteményből :lol: :lol:
Budapest
Kép
3 sör rendel
Kép
Kép
nem megyünk sehova maradunk
Kép

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Jajj nagyon édesek a fotók!
Ági,
örülök, hogy jó időtök volt és hogy jól éreztétek magatokat!
Mecsi,
Áron is nagyon cuki!

Sajna Virág elkaphatta tőlem a náthát, szegény két napja alig kap levegőt, szívom ezerrel a nóziját! :( Na de a kedéllyel nincsen gond!

Ma mászkáltunk erre-arra, Virágnak is kerestünk szülinapi ajándékot, és találtunk is! Vettünk neki egy gyerektriciklit, amolyan tolókarral meg van lábtartója is mivel még nem tudja elérni a pedálokat, na meg van egy felemelhető védőkar is ami körbe veszi az ülést hogy ki ne essen. Ja és hát a legfontosabb, hogy a kormányon van egy zenélő-villogó bigyó is :wink: Mondjuk most így utólag lehet hogy korai egy tricikli, de annyira megtetszett, meg bele is próbáltuk, úgy látszott neki is tetszik! Vagy már szoktak ebbe a korban (van néhány hónap múlva) triciklizni? Kismotorozni mikor szoktak? Lehet hogy azt kellet volna...ááááhh nem tudom!

Ja Mecsi, Elmo-t láttunk a Ferihegyi bevásárlóközpontban, a Magma üzletbe. Megnyomtuk a hasát és beszélt, de kicsit megijedt tőle Virág :shock: De amúgy ari!

Kép
Kép
dia123

Sziasztok!

Jelentem még egyben vagyunk, de kedden fekszem be és szerdán császároznak. Majd jelentkezem ha tudok, mindenkinek puszi

Gabi

Kép
Kép
minimano74

Gabi!

Szuper! Nagyon várjuk a képeket! Hogy eltelt az idö... :)

Barbi
Vendég

Gabi, én is csak kapkodom a fejem, hogy már mindjárt itt a baba :) remélem írsz nemsokára és küldesz tündéri picibaba képet is.

A hétvégi termésből csak a képeket futottam még át, tündérek mind. Most jöttünk haza, beszereztem a fiúk mellé egy kislányt is magamnak a hétre :D unokatesó, 10 éves és nagyon aranyos, sokat fogunk csavarogni a héten négyesben mindenfelé, állatkert, gyermekvasút, Balcsi, medvepark ezek a tervek.

Zsombi tegnap megijjesztett, elkezdett megint sípolni a tüdeje, de szerencsére nem gondolta komolyan, azóta nem hallottam többet, csak kicsit nyűgös, de úgy néz ki minden rendben.
Vendég

Virágnak jobbulást!

Beni babánknak Boldog Hófordulót! :)

Jaj Gabi szurkolunk aztán várjuk ám a képeket!

Jó éjt mindenkinek

Kép

KépKép[/url]
mecsi

sziasztok
mi is megvagyunk Csabival :)
múlt héten átment rajta a 3 napos lázzal járó vírus. Nagyon meg voltunk ijedve az elején, de aztán nurofennel és hűtőfürdővel szépen kontrolláltuk apával a dolgokat. AMikor lenyomtuk a lázát egyből elkezdett gengszterkedni Csabi, aztán mikor felszökött a láza olyan kis elesett és bújós lett szegényke. Aztán a harmadik nap után mintha elfújták volna a lázat, és előjöttek a piros pötttyök mindenhol a kis testén. Állítólag roscea a neve ennek a vírusnak és a pöttyök is elmúlnak pár nap alatt. És tényleg ma már nem annyira pöttyös a gyerek. Persze rokonok egyből paráztattak, hogy biztos bárányhimlős, vagy rubeolás a gyerek. Volt is nagy vita ebből. De most már lenyugpdtak a kedélyek. Holnap reggel még vinni kell laborba pisimintát a biztonság kedvéért.

Biciklisülést imádja a gyerkőc, apja mögött ül és nézelődik, meg kiabál közben. Voltunk hétvégén Kopaszin Sárkányhajó európa bajnokságon, nagyon jó volt a hangulat. :)

Jövő heti találkozó Kopaszin engem is érdekelne majd!!! Meg esetleg egy Lurdy házas játszóházazás is, ha jól értettem amit erről irtatok.

Ritus: GRATULA a következő babához!!! :)

Ja, elmentünk a Madfarász gyerekkórházba ALváscentrumba tanácsadásra. Egy nagy kaki volt az egész iszonyat fellengzős, lekezelő stílussal fűszerezve. Nagyot csalódtam bennük....
lei

Kép

Kép
lei

Bocsánat a vírus neve roseola!

Kép
lei

mecsi: PUMA cipő hányas méret? Ha 37-es, akkor lehet hogy érdekelne :)
lei

Sziasztok!

Csak gyorsban, mert hív az ágy.

Ritus gratulálok! Róka koma remélem mielőbb nagyívben elkerül.

Gabi! Várjuk a híreket!

Betegecskéknek jobbulást!

Talira mi is próbálunk jönni a héten.

Tegnap bringáztunk 1 óriásit, Viki 2x bealudt, sajnáltam szegényt, olyan lehetetlen pozícióban volt. Ma meg Cintus volt apával a nagycirkuszban, nagyon bejött nekik a 120 éves jubileumi műsor.

Minden babafotó nagyon édes, Csabi ahogy elaludt az elsőn :D

Boni! Erre mondják, hogy a barátait megválaszthatja az ember, de a családját nem. Én most biztos nem keresném őket egy darabig. Fel a fejjel!

Fogyizóknak kitartást!

Jó éjszakát!

KépKép
jazmin2005

Lei cipő 37-es.
MIlyen ez a hordozókendő ,hogy viseli Csabi?

Szerdán mi megyünk strandolni, csütörtökön remélem utazunk de az majd csak szerdán derül ki.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Jó reggelt!

először is a képeken szereplő kis drágaságok tüneményesek! Virág Csabi Áron :lol:

Anyukám minden nap hív.. apukámmal is elbeszélgettem már..szóval a lényeg, hogy azért viselkedtek így mert nem akartak pártot fogni... mondtam pedig sikerült.. :wink: Apu azért volt ideges,mert anyu elsírta magát, mert ugye hugom elég nehezen viselte a terhességet, végignyafizta, a végén a huzattól lebénult a fél arca, és ők felszoroznak mindent.. és nem akarta idegesíteni hugomat.meg ő tényleg úgy gondolta,hogy csak a kialakult betegsége miatt van ez. mondtam neki az sms.t amit persze anyu nem említett neki! hát jól kiakadt, főleg azon a részén,hogy sajnos a hatás nem maradt el a kevés tejem is elapadt!

ja és egész nap nem lehet anyuékat elérni telefonon, mert húgom maximálisan leterheli őket! pedig férje is otthon van!

nővérem hívott tegnapelőtt ,hogy a húgommal beszélt:

beszéltél Nikivel? nővérem persze azt mondta hoyg nem nagyon..képzeld be van sértődve, mert nem jöhet haza 3 hétre! :shock:(ő ennyit vett le az egészből) erre nővérem: de miért nem? kit zavartak volna a Zsigivel?

délután újból hívott a nővérem, hogy anyu felhívta mit mondott a húgomnak mert szegényke egész nap bőg és nem mondja meg ... :twisted: :shock:

lányok komolyan ezt el se hiszem..kíváncsi leszek rá hogy mától mit fog csinálni, mert egyedül kettesben lesznek a picivel...amikor anyáék feljöttek hozzánk, 1 hétre tavaly, akkor nem ők csináltak mindent a babánál.. hanem takarítani segítettek! mert ugye nekem a végén feküdnöm kellett sokat, és olyan igazi extranagy takarítást nem tudtam csinálni... ebből látszik mennyire mások vagyunk! áá

viszont a jó hír, hogy a hétvégén B.unokatesója szerzett ingyenjegyet a aqua world be megyünk j,övő héten péntektől Keddig pedig barátainkhoz megyünk a nyaralójukba Siófokra és az üdülési csekkünkkel fogunk kajálni! ! :lol:

tök jó! :lol:

szisz meg tudod írni mennyibe kerül a szállás, mennyit tegyünk félre a hétvégére? :lol:
Vendég

ja és egy jó dologra bukkantam!

http://www.tanulokartya.hu/index.html

én megkaptam már két ingyen linket , veszek többit is ami 1 éves kortól van , és kinyomtatom, kartonra fogom ragasztani! :lol:

bár ha valaki tud nekem mondani hasonló már kész kártyát hol lehet beszerezni..

mert tök jó dolog, nővéreméknek is volt. és a gyerekek szerették jókat játszottak vele, tanultak :lol:
Vendég

Sziasztok!

Szeretnék egy kis segítséget kérni! Emlékeztek Niki báránykájára, ami nélkül, nem élet az élet? Megvan még, de nagyon rettegünk mi lesz ha elveszik, illetve néha szeretném kimosni, de eddig mindig vizesen vissza kellett adnom a gazdinak. Nos, úgy tűnik sikerül helyettesíteni. Tegnap a Camponában vettünk egy ugyanolyan anyagból készült plüss macskát, amit végül magához ölelt és elhangzott a bűvös Babé szó is közben. (hatszázadik játékbolt, milliomodik megfogott plüss után végre ennél nem fordította el a fejét és nem röpült a delikvens a babakocsiból )

Most úgy döntöttem, nem variálok, szeretném, ha még egy macskánk maradna talonban. Megnéztem a neten, ott sajnos elég drága. A camponában egy bababoltban akciósan adták 3580 Ft- ért. Tegnap még volt belőle, nem az utolsó darabot hoztuk el.

Ha valamelyikőtök, vagy a párja a közelben jár, megtenné nekem, hogy leveszi az utolsó macskát a polcról és megveszi a lányomnak?

Nagyon megköszönnénk.
Közben Emesedoráéknak kutatjuk a nyuszit azitt lévő C&A- kban .

Előre is köszönjük.
bende

Kép

Erről a cicusról lenne szó!
bende

Amúgy vagyok ám, csak olvasó üzemmódban. Irigylem a sok találkozót, meg közös játszóházazást!

Rituspocnak gratulálok a kistesó érkezéshez!

Mindenkinek a gyönyörű és egyre ügyesebb babákhoz!

Barbi a végtelen türelméhez és kitartáshoz!
Feliciának drukkolok a családi boldogsághoz!
Pöttömnek szorítunk, hogy Nono végre teljesen egészséges legyen!
Boni! sajnálom, hogy ilyen a húgod...remélem azért le tudtok majd menni néhány napra.
bende

Mecsi! mi is találtunk Elmot 14 ezer Ft- ért:( Niki szerencsére annyira nem rajongott érte, így a boltban maradt.

Nemsokára Nyanyó is egyéves. Ez a cicus az egyik ajándék neki, a másik pedig egy medence, amivel strandot varázsoltunk neki a 6. emeleti erkélyre.
Kép
bende

ManciBarbi, remélem már sokkal jobban van Gergő :!: :roll: Köszi hogy raktál képeket, tünemény a kisfiad! ;-) Köszi a bókokat a képeinkre... hát nem tom mi lesz a kiscsajból, lehet, hogy kosaras, amilyen nagy ;-)

Sziszka, milyen volt a szombat? Köszi a popsitörlőt!! A másik csomag is megvan? ;-) Mondta a Zsotli, hogy Lackó pakolt be :lol:

Beninek boldog hófordulót, meg Enikőmnek is múlt szombatra ;-) :lol: :!:

Lilinek boldog névnapot utólag, és jók a balcsis képek!! Áron is nagyon cukker a képeken!!

Gabi, mennek a drukkok szerdára, de miért is lesz császár? Nem jól fekszik a Picúr!! Remélem hamar otthon lesztek egészségben, boldogságban, és kapunk képeket is majd ;-)

yuyu79

Dia!

Szerintem nagyon jó ötlet a tricikli, mert a motort mindenképpen hajtani kell és kar sincs rajta, ami megtartaná a babát. Én is ezt szeretnék venni Dorinak, csak olyat, amiin van tető, na ebből van kevesebb. Egyet talántam a kínaiaknál, de balra fordítottam a tolókart és jobbta ment a tricikli :cry:

Mecsi!

Áronnak adjatok 3 sört!!! Cuki! :lol: :lol: :lol:

Ági!

Nagyon égi Lili fürcsis képe és elképesztő, hogy kékülésig bírja!

Csenge!

Remélem Zsombi azóta tényleg jól van, hisz szuper programot raktál össze a kicsiknek! Majd számolj be róla! Hol az a medve park???

Gabi!!!

Nagyon szorítunk, hogy minden jól menjen és hogy hamar felépülj a császárból! Gyere a hírekkel és a képekkel!!!!

Bende!

Nagyon jó a strand a 6-on, és ott aztán fröcskölhet is senkit nem zavar :wink:

Végre a mecseken is lett egy babakocsos kirándulóhely, bár én Marci miatt kaptam a levelet, mert akadálymentes a terep, azért bemásolom, hátha ti is kirándulnátok errefelé!!!

Jövő héten adják át a Mecseki Erdészeti Zrt. új tanösvényét, amelyen a
hátránnyal élők is gond nélkül elindulhatnak egy erdei sétára.

Az új tanösvény Árpádtetőről indul majd. A több mint 1300 méter hosszú - egy
stéghez hasonlóan deszkákkal kirakott, szegélyezett - sétaút a
kerekesszékesek és a fehér bottal közlekedők számára is biztonságosan
használható; sőt még a babakocsis szülők is kényelmes kirándulásra
indulhatnak csemetéikkel.

A tanösvényen elindulók minél pontosabb tájékoztatását szolgálja az az öt
darab információs tábla is, amely a Mecsek természeti értékeiről, a
területen zajló természetközeli erdőgazdálkodásról, a folyamatos
erdőborítottságot biztosító törekvésekről szól.

A látáscsökkent látogatókat Braille-írásos feliratok segítik a jövő héttől.

KépKép
koadri

Csabi is nagyon vagyány, meg a csúszdázós Csigusz :-D

Bende, remélem sikerülni fog a macska-beszerzés... Én sajnos nem olyan helyen lakom ;-) Nagyon édes Nikid a képen :!:

MaasBarbi, Veletek mi van? Nagyon rövid voltál :wink:

yuyu79

Adri, egyszerre írtunk ;-) Tök jó lehet ez a tanösvény :!: Dorca szeme hogy alakul? Remélem egyre jobb a másik is! :roll:

yuyu79

Adri!

Mi már túl vagyunk az utolsó szemészeti kontrollon. Nikit gyógyultnak nyilvánították. Remélem Dorca is egyre jobban van.

Nyanyó úgy pacsál az erkélyen, hogy a háztömb előtt egy nagy tócsa szokott lenni :oops: , meg ha valaki alattunk kitereget, csodálkozik, hogy miért nem száradnak a ruhák.
Egyébként általában hasal a medencében és az alsó résen kukkol az utcára. Erre bármeddig képes. Hasal a vízben és nézelődik.
Tud élni!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bende 2009.07.13 11:39-kor.
bende

Ez a fórum, mindig annyira pörög! Most lehet, hogy én ijesztettem el Mindenkit?????
bende

Sziasztok!

Én is csak gyorsan!

Bende, dehogy ijesztettél el bárkit is, szerintem sokan nyaralnak :) Viszont nagyon örülök, hogy hallok rólatok :) Nagyon édesek a képek :)

Nem biztos, hogy mindenre tudok reagálni, de azért megpróbálok :)

Csabi annyira édes a képeket, róla is rég láttunk képeket, egész nagy fiús ő is! Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás :)

Lili baba is nagyon édes, imádom, hogy ennyire élvezik a Balaton, Málnus is ugyan így volt vele :) A hamburger pedig na aggasson, egyáltalán nem zavart, csak vicceltem :)

Boni, egyre durvább a sztori, de nagyon örülök, hogy elmentek egy kicsit kikapcsolódni :) Érezzértek nagyon jól magatokat :)

Julcsi, természetesen megvan, csak Lackó pakolt be az autóba, és azt hitte csak egy a tiétek :) Szerdán jövünk Pestre valószínű, akkor behozzuk! Voltunk ma Süni Táborban, hangszer készítés volt, és nagyon élveztük mind a ketten, szerintem érdemes elmenni, holnap lesz a festés, majd azt is elmesélem!

Biztos akartam volna még egy csomó mindenre reagálni, de kicsit szét vagyok csúszva, öcsém és a sógornőm reggel 6 óta a szülőszobában :) :) :) Jön az unoka hugi :D

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Hajrá unokahugi :!: :!: Durkkolunk!

Akkor szerdán majd csörgess meg, ha el tudjátok hozni... Köszike!!
Remélem itthon leszünk épp... Lehet hogy megyünk sünizenére délelőtt, meg hát a nagymamám sajnos kórházban van a szívével, de nem tudom mikor-kivel-hogyan megyünk látogatni :( Ez a sünitábor naponta mennyi idő? És minden nap van szerda kivételével?

yuyu79

Julcsi, igen minden nap szerda kivételével és 10-11-ig egy óra, kicsit mondjuk nálunk elcsúszott az idő, kb. fél órával tovább tartott :)
Szerdáig még egyeztetünk, nagyinak jobulást!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Köszi Julcsi a kérdést, még mindig elég rosszul vagyunk, hasmenés, ami kevéske bemegy, az szinte azonnal ki is jön. És még be is pöttyösödtünk estére, de ez állítólag lehet annak a jele is, hogy dolgozik a szervezete.
Ma is voltunk dokinéninél, másik gyogyó, másik tápszer, laktózmentes, eredmény még nincs. Nyűgös a drágám, de ma legalább már evett gyümit és főzit is és játszott is egy kevesett, meg végre mosolygott. :)

Bocsi, hogy másra nincs időm, de kihasználom, míg alszik és ebédelek valamit, hogy legyen erőm cipelni a popóját estig.

Barbi
Kép
manci79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: