A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Pécsiek jelentkezzetek!

Sziasztok!
Bea: Hol van az a játszó? itt van a közelben? Mi a piac háta mögé járunk, de nagyon odasüt a nap egész nap úgyhogy ez nem valami jó!
Norki: elöször használtuk mi is a dentinoxot, de továbbra is nyügi maradt - szerintem nem használt. Vettem homeós cuccokat, kúpot meg golyót. A kúpot éjjel használjuk így csak 1x, 2x, 3x ébred fel - elötte 8x keltem. Nappal adom a golyót, de azt is csak akkor ha hajlandó inni. Szóval akaratos egy fiam van (olyan mint az apukája).
Ma megyünk dokihoz - elég sokszor piros a szeme és sokat dörzsöli, meg tüszizik de nem folyik az orra. Néha van hőemelkedése is. Kiváncsi vagyok mi lehet ez. Lehet, hogy örökölte az allergiámat?

Sziasztok
Eszti
beszti71

Eszti!

A játszo lent van a Nagy Imre 42 mögött,inkább azthiszem Melinda utca az!Nem a szabadidő parkra gondolok!

Bea

Kép
beatrix2

Halihooo!
Lanyok be kell vallanom en mar jo ideje nem vasalok csak ha muszaj... Kép
Eszti
Mit mondott a doki?
Bea
Hogy vannak a gyerkocok? Remelem mar jobb a helyzet... Tej Kép

Ma Terrariumban voltunk a kis csaladdal. Jázi nagyon elvezte Kép Aztan meg motorozott egy oriasit a belvarosban. Edes volt. Ti merre jartatok??
Norka
norkini

Sziasztok!

Norka: végülis nem mentünk orvoshoz, mert helyettesítés volt és az a doki volt akitől most jöttünk el. Tök ciki lett volna odamenni. Úhyhogy vettem homeós orrspayt, meg köhögés elleni szirupot. 7végén el is múlott neki a nyavajája.

Bea: sajna túl messze van nekünk az a játszó is.

Dandy: milyen volt a gyereknap?

Képzeljétek: tegnap akkora eső volt Pellérden, hogy anyuék konyháját 1,20 méterig elöntötte a víz. A hűtő, mikró, kenyérsűtő, húsleves, stb... ott úszkált a víz tetején. Annyira sajnálom őket. Nagy káruk lett. A párom gyors kiment segíteni nekik, még álmába is iszapot lapátolt. A pincéből (ott a hűtőláda volt) a tűzoltók szivattyúzták ki a vizet. Ott kb. fejnyi hely volt ott amennyezetig. Egész nap rajtuk jár az eszem.

Sziasztok!
Eszti
beszti71

Szia Eszti!

Tök jó, hogy írogatsz a homeo-s dolgokról.

A gyereknap jó volt, bár beszélgetni csak keveset tudtam a lányokkal.Kép A gyerekek lefoglaltak.
A családdal is nagyon jó volt találkozni, imádom a keresztanyám és az unokatestvéreimet.

Belvíz anyukádéknálKép

Martinnak ma reggelre kijött a 3. fogaKép)
Dorina vasárnapra betaknyosodott, de láza nem volt, ma már köhög is.Kép

Dandy
dandy

Sziasztok!

Dandy: megnéztem a többi képet is! Olyan jó lehet 2 gyerkőccel! Mi volt az az ünnep? Ha nem titok!
Eszti
beszti71

Eszti: Gyereknap volt a Városligetben, a Babanetesekkel.

Mára Martin is náthás lett, és a szeme is váladékozik.Kép

Dandy
dandy

Dandy: az okés stimmelt nálam, de én az előző képekre gomdoltam. Esküvő is stimmel, de a Dorka is rajta van és ez nem állt bennem össze.

Szegény gyerkőcök! Orvoshoz vitted őket?
Eszti
beszti71

Eszti: az esküvős képek, a mi esküvői képeink, de azokon nincs a Dorka.

Nem voltunk orvosnál. C-vitamin, orrcsepp és köptető van itthon.
Martin el kezdett mászni, és felül 4kézláb-ból.

Ákosnak kint van már a foga? Martinnak a 4. is kint lesz napokon belül.

Dandy
dandy

Sziasztok!

Remélem nem sértek meg senkit avval, hogy ide beírok egy talán hírdetés jellegű hozzászólást. 2003. december 1-én alakult német anyavállalattal rendelkező cég keres kiegészítő munkát vállalókat, elsősorban hölgyeket, akik mágnesberakású ékszerek forgalmazásában látnának fantáziát. Katalógus alapján, jutaléklevonásos rendszerben megoldott a pénzkereseti lehetőség.

Jómagam egy tavaly született kislány édesanyjaként jópár hete foglalkozom az ékszerforgalmazással, szívből ajánlom mindenkinek.

A babanet azon topicjaiba küldöm fel most ezt a hírdetést, amelyek olyan településen élő anyukákhoz jut el, ahol nincs még képviselőnk - ezáltal a lehetőség kimagasló. Akár ha többen összefogtok...

Neved, életkorod és lakhelyed (elég a település neve) megjelölésével kérlek írj e-mailt az alábbi címre: magnetpet@freemail.hu

Tájékoztatót, katalógust küldök.
Ide az oldalra is felnézek, amennyiben ide érkezne kérdés vagy kérés.

Köszönöm: Petra

Ha valakit a hírdetésemmel megsértettem, elnézést kérek.
magnetpet

Sziasztok!
Mindenkit üdvözlök és mindenkinek jó babázást kívánok!
Esztus
Esztus

Sziasztok!

Mit szoltok ehhez a pocsek idohoz? Sosem lesz mar nyar??? Kép

Dandy
Remelem meggyogyultak mar a gyerkocok?

Tobbieknel mi ujsag?
Mi jol vagyunk, ma kimereszkedtunk a Seta terre , kicsit megaztunk, de nem volt veszes. A csajszimmal eleg nehezen birok itthon...Bea, nalatok ,hogy van ez 3 kis boszival?
2 het mulva leutaznank par napra Balcsira, de ha ilyen marad az ido akkor olyan hideg lesz a viz,hogy csak messzirol nezegetjuk.
Irjatok valami vidamabbat!! Kép
Norka
norkini

Szia Norka!

Gyógyulgatnak a csemeték.
Martinnak kijött a 4.foga is. Feláll mindenhol, mászik, felül, és nagyon huncut. Mindez a hét termése.
Jön a meleg a héten, bár ez még nem fogja nektek a balcsit felmelegíteni.
Rossz időben mi is szenvedünk a nagylánnyal, Martint még annyira nem befolyásolja.

Dandy
dandy

Dandy
Ez igen! Gratula a kissracnak! Kép Akkor lassan majd te is gyozol szaladgalni utana, nameg mindent elpakolni Kép
Norka
Kaptok egy mai szosszenetet :
Kép
norkini

Sziasztok!
Itt a nyár! Kép
Dorka mindig ki akar menni, de nagy a forróság.
Hogy vagytok? Hogy viselitek a hirtelen meleget?
Esztus
Esztus

Sziasztok!
Hát tényleg nagyon meleg van. Úgylátom senkinek sincs kedve irogatni.

Esztus!
Örülök, hogy idetaláltál. Irsz egy kicsit magadról? Persze ha nem titok! Mekkora a kislányod?

Ma mis is csak 4 után mentünk ki, de még így is nagyon meleg volt. Ákosnak kijött a 3. foga és szörnyen csikorgat vele. A hátamon feláll a szőr! Szegénykém véresre reszeli a fogínyét. Na megyek mert veszélyben van a reset gomb.

Sziasztok!
Eszti
beszti71

Sziasztok!

Hogy öszinte legyek,én nem értem rá írni,ha meg ráértem volna akkor kedvem nem volt!
A lányaim éppen azt probálgatják,hogy mennyi türelmem van!Kimásznak a kiságybol,mindenre felmásznak és átmásznak,és naponta 15* kipakolják a fagyasztot!Kicsit gázosak lettek,ráadásul napközben nem alszanak!KépKépKép
De holnap vége lesz a jovilágnak,mert rendeltem 1méter magas butorlapokat,amiböl ajtot csinálunk(harmonikaajtoink vannak)!A szobájukbol kiszedjük a kiságyat,és szivacs lesz csak nekik,igazi gumiszoba!Kép
Miota ideért ez a nagy meleg hirtelen nagyon elevenek,és minden csínyt elkövetnek!

Na röviden ennyi!

Bea

Kép
beatrix2

Sziasztok!

Eszti
Fogzas Kép Most mar remelem hamar tul lesztek rajta!!!! Nalunk ma anyos delben jott es vitte Jazit setalni Kép Kép Apa meg elfelejtette bekenni az arcat napvedovel es olyan kis voros lett Kép Most mar tudom,hogy nem kellett volna elengednem Kép

Bea
Jaaaj, nagyon ugyes vagy am,hogy igy birod a csajokat! En neha 1 gyerkoccel is teljesen megkettyenek! ++++++++++++++++++++ (egy kis energia! Kép Kép )

Nalunk egyebkent semmi valtozas. Jazi a nagy melegtol kivetelesen alig eszik, inkabb csak gyumit zabbant. Sokat beszelget, soxor babanyelven. Olyan jokat bir mondani Kép
En azert orulok ennek a nagy melegnek!
7vegen borze! Jottok?
Norka
norkini

Sziasztok!

Én örülök a melegnek, bár elég hirtelen jött.
Mi de. voltunk kint, meg 4 után. Előtte veszélyes! Közben meg a loggián(erkély) élveztük a meleget(árnyékban).
Martin is csikorgatja a fogait, mióta kijött a 4.Kép

Norka: a babanyelv tényleg ari, én is imádom, ahogy Martin cseveg (párbeszédet is folytat velünk, ha utánozzukKép) )
Én megyek börzézni, ha valaki, valami közbe nem szól.

Bea: nagyon ügyik vagytok, ahogy a lányokat kicselezitek.Kép)

Dandy
dandy

Sziasztok!

Mikortól lehet kimenni a börzére?, mert vasárnap ebédre vendégek jönnek, bár nem én főzök Kép .

Tök jó lenne 1-2 rövidgatyeszt venni a kölyöknek, mert ebben a melegben jöttem rá, hogy nincs neki.

Eszti
beszti71

Eszti!

Ha jól tudom 8-tól van, de lehet, hogy már 6-tól. Biztos jön még Norka, talán ő jobban tudja.

Dandy
dandy

Halihoo!
Hogy aludtatok? Jazi folyton ebredt a dorgesekre Kép Szoval nem ez volt eletem legjobb ejszakaja... Kép

Dandy
Biztosan osszefutunk. Mi sztem olyan 8-9 korul megyunk!
Hablaty- mostabana a bingi-gimbi a nyero. Nem tudom mit jelenthet... Kép

Eszti
En is ugy tudom,hogy 6kor kezdodik a borze,de semmi penzert nem kelnek olyan koran Kép

Norka
norkini

Sziasztok!

Azért olyan korán én sem fogok kelni, bár Ákos felébreszt 6-kor. 7-kor van szopi, gondoltam utánna mennék.

Eszti
beszti71

Azt mondjuk még nem tudom, hogy apa elvállaja-e Kép
beszti71

Sziasztok!
Nekem egy 14 hónapos kislányom van, Dorottya. Nagyon huncut, levesz minket a lábunkról!
Mi Pécsszabolcson lakunk, kertes házban. Dorka mostanában mindig ki szeretne menni, de ebben a hőségben igyekszem bent tartani.
Az éjszakai dörgésekre Dorka is többször felijedt, de egy kis szopival hamar visszaaludt.
Nektek mekkorák a babáitok?
Lakik valaki Pécsszabolcson, vagy a közelében?
Esztus

Feltettem egy képet Dorottyáról! Kép
Esztus

Szia Esztus!

Megnéztem a képeket (elmentem a lapotokra), tényleg huncut a leányzó. Én kertvárosi vagyok és azt hiszem még nem is jártam felétek.

Ákos 10 hónapos lesz kedden.

na mehgyejk, mert már lábbal gépel a fiam
beszti71

Sziasztok!

Esztus!
Nekem 20 honaposak a lányzoim,a két nagyobb pedig 11 és 12 éves vegyespáros!Mi is kertvárosban lakunk,ellötte pedig vasason laktunk 11 évig!

Én az este a neten olvastam a viharrol és nem is tudtam aludni,de a skacok ugy aludtak mint a bunda!Eddig persze minden éjjel felsírtak!
Én nem szoktam börzére járni,még soha nem is voltam,Inkább ujjat veszek!Ma is vettem 12 badit,6 ujjatlant,6 rövidujjut,meg rövidgatyotkat a kinaiban.Végül is mind az 5 gyerköcnekk minden honapban veszek ujj ruhákat,25-35 ezer értékben.Kapjuk,nagy nehézségek árán a rendszeres gyerekvédelmit,és azt rájuk költöm! A nagyok fel sem huznák a használtat!Voltatok már az ázsiában?Sokkal nagyobb a választék,és valamennyivel olcsobb mint más kinai!

Bea

Kép
beatrix2

Sziasztok!
Bea, nagyon édesek a lányzóid!!!
Elképzeltem, milyen lenne, ha 3 "Dorkám" lenne! KépKépKép Azt hiszem, lefoglalnák az egész családot, de biztosan nagyon élveznénk!
Így is igényli Dorottya, hogy valaki mindig foglalkozzon vele. Olyan jó vele lenni, és olyan gyorsan nő, hamar elszáll az idő!
Esztus

Sziasztok!

Esztus: én is meglestem Dorottya weboldalát, nagyon ari a lányzó, és nagyon klasz az oldal.
Én is kertvárosi vagyok.

Beatrix: hol van az Ázsia? 2-2body elég a lányoknak? Vagy van már egyébként is nekik, ez csak pótlás?

Norka: igen, lehet, hogy találkozunk. Én is szeretnék 8-9 között indulni, remélem összejön.

Dandy
dandy

Az ázsia a volt konzum! Az elsö és második szint egy oriási kinai bolt!Eleve minden lányzonak fejenként 4 badit vettem,de minden honapban veszek nekik,mert fogy,vagy mert kinövik!Most megyek,mert ordítanak!

Bea

Kép
beatrix2

Akkor a Konzum mint "Konzum" meg is szűnt? Már régen jártam arra. Nincs is már méteráru, meg ilyenek?
Miket lehet kapni az Ázsiában?
Esztus

Sziasztok!

Esztus
En is meglestem a csajszid!Nagyon edes! Kép
Konzum- alagsorban meg van lent meteraru, gyerekruha stb. A Coop maradt a foldszinten a tobbi kinai lett. En ma voltam ott eletemben eloszor, de csak egy rajzolo tablat vettem Jazinak ami letorolheto, biztosan ismeritek.
Egyebkent nekem egy 16 honapos csajszim van, profilba talalsz rola kepet+albumcimet.

Bea
Felszereltetek mar a "mozgaskorlatozot" ? Kép Nagyon kivancsi vagyok mit szolnak hozza a csajok!

Eszti
Nincs valahol kep rolad? Ha esetleg osszefutunk borzen megismerjelek??? Apa elvalallta Akost?

Tegnap ismet egesz du. kint lofraltunk. Ugyhogy szalad a lakas....tenyleg
Kriszi
Reg irtaaaallll!!! Leccileccci!! Kép Amugy bevalt a takarito neni? Most per pill. hozzank is johetne egy....

Szep napot!
Norka (es a 1111-ik hozzaszolas Kép )
norkini

Sziasztok!
Norka, nagyon aranyos a Jázmin, ő is igazi kis "huncutka".Kép
Mi csak estefelé mentünk sétálni a Dorkával, akkor már elviselhetőbb a meleg. Szinte egész úton magyarázott, tetszett neki a kirándulás.
Jázmin mond már valamit?
Én is mindenkinek szép napot kívánok!
Esztus
Esztus

Sziasztok!

Igen felszereltük az ajtokat,és szétszedtük a kiságyat!Kicsit furcsa nekik,de azért már megbarátkoztak vele.Csak a furotol nagyon féltek,ezért kénytelen voltam levinni öket egyedül.Elövettem az ikerkocsit,és ugy gondoltam hogy kettö beleül,a 3. pedig sétál mellettünk!Kép
Igán ám,de mire elkészültem,addigra a 3.is bemászott a teso mellé,és igy mind a hármat tolhattam a kocsiba,és még élvezték is!KépKépKép
És igy azért egyedül is le tudom vinni öket,persze csak ha megülnek!Elmentünk egészen fel a dianna térig a cukiba fagyizni!Kép

Bea

Kép
beatrix2

Sziasztok!

Van a Dorkának egy sünije! Kép Nemrég sétált be az ajtón. (Ilyen még nem történt, pedig gyermekkorom óta itt lakom.) Anyukám megfogta, és betettük egy dobozba, kapott almát, vizet. Dorkának nagyon tetszett, ahogy a sünike sétálgatott az előszobában.
Megvárjuk Apucit, hogy megmutassuk neki, és este természetesen szabadon engedjük.

Esztus
Esztus

Elszökött a süni. KépKépKépKépKép És Apucinak nem tudtuk megmutatni.
De szerencsére Dorka nem sír utána. Kép
Esztus

Sziasztoook! Kép

Esztus
Koszi a dicseretet! Jazi tenyleg eleg eleven. Bar szerencsere altalaban le lehet kotni a figyelmet.
Suni Kép Kép Kép

Bea
Tyuhuuu ez naggyon jopofa seta lehetett a 3 csajszival!
Orulok,hogy bevaltak az ujitasok. Az ágyat miert kellett szetszedni?

Lanyok
Ma du. kimentunk a Pollack strandta. Nagggggyyyyon jo volt!! Van az uszomedence mogott egy sovennyel elkeritett oriasi zold terulet egy homokozo tarsasagaban(ezert nem is kell fizetni!). Jazi nagyon elvezte. A gyerek medence irto hideg volt, igy be sem ment a csajszi, viszont a felnott medence ..hhat szupi jo volt! Nyakig homokos volt mindenki mire hazaertunk... Kép
Szisztok
Norka
norkini

Sziasztok!

Esztus: a Konzum ruházati osztálya átköltözött a volt Új Centrumba.

Norka: mi két napja lavorban pancsizunk az udvarban, de ha marad a meleg jövő héten a medencét is felállítjuk. Holnap ablakberakás lesz Martin leendő szobájába (tetőbontással). Remélem nem fog esni.

Mi tegnap Malomvölgyben voltunk és mocsári teknősbékát láttunk, a fűben sétált előttünkKép Képünk is van róla. Írtó meleg páradús volt a levegő és nagyon megcsípkedték Dorkát a szúnyogok, de azért élveztük.

Dandy
dandy

Sziasztok!
Ma felavattuk a Dorka medencéjét a teraszon. Nagyon tetszett neki, élvezte a pancsolást. Kép
Esztus
Esztus

Sziasztok!

Milyen volt a börze? Sajna nekem ez megint kimaradt. Következő időpontja?

Ákossal szerdáig nem mehetünk napra, még jó hogy ilyen pocsék idő van.
Eszti
beszti71

Szia Eszti!

Én egy szandit vettem Martinnak meg egy bohócot, ami fa karikákból van összerakva, és ruhára lehet csiptetni. Mást nem találtam
A következő börze időpontját nem hallottam, de szerintem szept. közepén lesz.
Miért nem mehet Ákos napra?
Bocsi, hogy nem tudtunk beszélgetni, de 2 felé nem megy.Kép

Dandy
dandy

Halihoo!

Eszti
Engem is erdekel ez a napmentes dolog. Miert?
Idopont szept. 5 de a Nevkoban biztosan lesz meg idokozben.

En sem talaltam tul sok mindent. Par folsot vettem Jazinak.

Dandy
Mennyiert talaltal Martinnak szandit?

Ma nem tudom mi van (talan ez a nyomi idojaras) de olyan kedvetlen vagyok.Remelem holnapra mar elmulik... Kép
Norka
norkini

Norka!

Szandit 1000Ft-ért vettem használtan. Abszolult nincs sehol ki/megkopva, ezért mertem megvenni.

A Nevkoban csak 2x szokott lenni börze, tavasszal és ősszel.

Dandy
dandy

Sziasztok!

Hát igen nem voltam bőbeszédű: Ákos a kiütései miatt nem mehetett napra. Már egy hete megtámadta egy fránya vírus, nem volt semmi baja csak sok pici apró kiütése lett a vállán, nyakán, később a kezén ahol a nap érte, de ott csúnyább foltokban. Hát ezért. Érdekes módon a hét végére megjött egy homeopátiás szer (amit másra rendeltem, de jó kiütésre is) beadtam neki egy golyót (már olyan szépen elszopogatja) és másnapra egy db, kiütése sem volt. Kép Kép Kép

Jön a 4. fogunk is, már fehéredik a foginy.

Eszti
beszti71

nektek is küldök egy kis nosztalgia képet!\
popjpeg{92146,}Kép
itt 22 orásak voltak!

Kép
beatrix2

Kép

Kép
beatrix2

Sziasztok!

Bea, nagyon édesek a lánykáid! KépKépKép Milyen nagy hajuk volt! És nekik is hogy kivilágosodott!
Dorka is nagy, sötét hajjal született, mostanra meg szőkésbarna lett.
Kinél születtek?
Én a Csermelynél szültem a Klinikán, Dorka úgy tolatott ki.
Szép napot kívánok mindenkinek!

Esztus
Esztus

Bea
Hihetetlen,hogy milyen picik es edesek!! Kép

Esztus
Meg voltal elegedve a dokiddal?

Lanyok
Nem tudjatok veletlen,mikor lesz a Megyei Konyvtarban amnesztia het?....logok mar egy jo ideje nekik par konyvvel...
Norka
norkini

Sziasztok!

Norka, én meg voltam elégedve a dokimmal. Normálisan viselkedett, a vizsgálatoknál többször is elnézést kért, figyelmes volt velem. Az ultrahangon is mindig elmondta, hogy mit látunk.
Apás szülés volt, Anyukám pedig kint várt a szülőszoba előtt. A Csermely őt is informálta, hogy ne aggódjon, minden rendben.
Dorka farfekvéses volt, és természetes úton sikerült születnie.

Mindenkit üdvözlök!
Sziasztok!

Esztus
Esztus

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: