A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

laptetőőőőőőőőőőőőő!!!!!
sting1982

szerintem amíg az elevitet szeded addig szedjed nyugodtan a folsavat...bemásoltam :D
kiss angyal

FEMIBION 800 FOLSAV + METAFOLIN TABLETTA

erről van szó ugye?
sting1982

köszike a másolást...... :D :D :D :D
sting1982

sting: a sógornőm már terhesség előtt elkezdte szedni az elevitet és most a 8. hónapba hagyta abba mert veszélyeztetett terhes lett mivel a baba túlságosan nagy, hogy az elevittől vagy nem, hm... nem tudni. A folsavat meg nyugodtan elkezdheted szedni.

kiss angyal: igen igen igen!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ma már apásak leszünk és nem sokára babásak :D :D :D

Kép
sztyopane

Böbe: bemész a gyógyszertárba és kérsz egy femibion 800-at és abban már benne van minden :D nem kell külön mellé elvileg szedni semmit..én még önszorgalomból szedek :C vitamint 500,halolaj kapszulát és méhpempő kapszulát :D
kiss angyal

Én is a Femibiont nyomom, + 500mg C-vitamint mellé én is. De ennél több nem kell. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sajnos nem kérdeztem rá a dologra. Még nem tudom, hogy zajlanak itt a dolgok, azt gondoltam, hogy a stimulációs lapra rá fogják írni (de sajnos tévedtem) :(
Ja az egyik oldalon mért azért valamit, de nem írta fel sehova.
Csak azt mondta, hogy még folytatni kell és hétfőn ismét megnézik.
Nektek, akkor mindig mondják ezt? Nem írják rá a lapra?Hétfőn ismét megyek, akkor talán nagyobb (nagyobbak) lesznek és rákérdezek. Már ezt is tudom.
woody

woody: Csak a lombikosoknál írják rá, én csak azt hallgattam mikor méregette és diktálta az asszisztensnőnek. A méhnyálkahártyát is csak innen tudja az ember. A gépbe írja csak be.
vicky79
Budapest III. kerület

Woody:igen csak hallomásból tudod éppen mekkorák a tüszikék!neked sem irják sem mondják külön!
csak mindent hallomásból! :? :? :? :? :? de hétföig még sok víz lefolyik a dunán.....
ne izgulj.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vicky:mostmár beszedem ezt a havi adagot max nem szedem majd csak hetente 2-3szor!az úgy jó lenne+folsavat akkor külön eszegetem majd!
sting1982

na jó lányok én léptem mert meek melózni!!!!!!
pusszantás mindenkinek.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kismamik vigyázzatok magatokra ebben a melegben......

leendő kismamik meg hajráááááááááááááááááááááá :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Böbe!

Szerintem ha szedsz vmit, akkor szedd rendesen. Az Elevitről én sem hallottam sok jót. De az egyik barátnőnk szülésznő, és ő azt mondja, a femibionban tényleg minden benne van, ami kell...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Ok, értem.
Nálam a vizsgálatnál nem volt bent az asszisztens, csak utána jött be. Gondolom ezért nem mondta hangosan. :lol:
woody

Sziasztok lányok!

Olyat írok hogy kiakadtok !!!!!!

Képzeljétek ma tök poénból csináltam egy terhességi tesztet mivel 2-3 napja nem jön meg és:

SOKKOT KAPTAM mert POZITÍV lett !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A legfosabb terhességi tesztet kértem a patikustól annyira biztos voltam a negatívban....

Csak álltam és fél órát bőgtem, főleg hogy nem tudom elhinni és még félek attól hogy mi van ha a műtét után adott gyógyszerek miatt pozitív? Szerintetek az bezavarhat? Fájdalomcsillapítók és antibiotikum?
Az orvosomat / a sebészt/ egyből felhívtam és mondta hogy ezektől tuti nem lesz pozitív a teszt, és vigasztalt hogy ezektől a gyógyszerektől semmi baja nem lehet a babának, mert fél óráig bőgtem a telefonba neki hogy nem hiszem el hogy így műttettem meg magam, hiszen akkor még senki nem tudta, és álmomban sem gondoltam, hiszen már lassan 2 éve várunk a babára!!!
Szerintetek kezdhetek örülni vagy lehet hogy a gyógyszerek miatt lehet poz????Rettegek hogy csak a gyógyszerek miatt van, és ez egy álom amiből majd felébredek.....

És most mi a fenét csináljak, hívjam fel a bmc-t és kérjek jövő hétre időpontot egy uh-ra, vagy inkább egy vérvételre? Kérlek, segítsetek !!!! :roll: :roll: :roll:
csézjang

Csézjang:

Háááát, mit is mondjak:)
csendben még, de gratulálok :lol:

A gyógyszerektől nem lehet, és még nem is árthattál vele, mert még nagyon az elején vagy.

Vagy a recepción kérdezd meg, vagy kérd a dokit, ha tudod a számát, akkor hívd fel, és ő megmondja, mi a tuti:)

jajj mik történnek, ez tök jó :lol: :lol:
havri1

Ja én az első gyermekemmel csak ELEVITet szedtem, semmi folsavat mellé, és tök egészségesen és 3.5 kilogrammal és 54 cm-vel született.

Most is azt szedem, nekem tökre bevált, semmi gondom vele.
Mindenki másra esküszik szerintem.
csézjang

csézjang: :shock: :shock: :shock: Nem is tudom mit mondjak. Szerintem csak a tüszőrepesztő injekciótól mutathat pozitívat egy teszt, azt meg nem kaptál. Biztos minden rendben. Hívd fel nyugodtan a bmc-t és mond el hogy mi van. Valamire csak behívnak. Vagy vv-re vagy uh-ra.
vicky79
Budapest III. kerület

cséz, ezt nem is hiszem eeeeeeeeeeeel :D
látod, itt szomorkodtál, hogy mikor lesz ebből inszem, erre mindenkit beelőzöl!!!
hogy a fenébe lenne a gyógyszerektől tévesen pozitív? nem hinném, hogy hcg tartalmú bármi is.
de én akkor most nem vagyok képben... a műtét előtt hoztátok össze?
vagy most ez hogy is van? :oops: :roll: :D
telefon bmcnek aaaaaazonnal, vagy saját nőgyogyinak!
halkan grat...
kpn

Válaszoltam a tüszős kérdésre, de rossz fórumba tettem fel. Most átteszem.

Woody: Nekem az utolsónál a 8 adag puregon beszúrása után nem láttunk 1 árva tüszőt sem. Utána kaptam újra a merionalt és lett az inszemre 4 tüszőm. (És abból kettő termékenyült meg és ágyazódott be, csak az egyik már nem osztódott.) Szóval lehet, hogy neked is másik szuri fog beválni, de az is lehet, hogy most fognak beindulni.
vicky79
Budapest III. kerület

Csézjang: na ez a nem semmi, halkan gratulálok én is. Biztos, hogy a gyógyszerektől nem mutathat pozitív tesztet. Csaje megijedtél az inszemtől és gyorsan összehoztatok egy babót. :lol: Holnap hívd a BMC-t.

Kép
sztyopane

kpn: Mikor mész tesztelni a BMC-be? Előtte otthon csinálsz tesztet?

Vicky: te milyen tüszőrepesztőt kaptál most utoljára?

Kép
sztyopane

sztyopane: Már nem annyira emlékszem. Ovitrelle-t vagy pregnylt. Talán az ovitrellet.
vicky79
Budapest III. kerület

kiss angyal merre vagy? Megérkezett apa?
:lol: :lol: :lol:

Kép
sztyopane

Csézjang!

Szép csendben: gratula!
Ha gondolod, priviben elküldöm neked a közös dokink számát.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

csézjang: halk gratula! Ez szuper jó hír. :D Tuti, hogy nem a gyógyszerek miatt van.

Vicky: köszi remélem igazad van és csak most kezd beindulni a dolog és majd úgy járok mint te, lesz egy szép pozitív tesztem. Most megyek is és beadom a napi adagot:))
woody

Csézjang: Úristen :D :D :D a gyógyszereknek semmi köze a tesztedhez :D :D :D holnap szerintem reggel pisiljél egy üvegbe és ne hívd,hanem a pisivel indulj a BMC-be :D :D :D

Sztyopane: nem jön :( csak reggel :(

Woody: azért,mert nem mondtak semmit nem azt jelenti,hogy nem indult el semmi!!!!!!!!!!!de ha nem indult volna(bár ezt kétlem)még akár mi is lehet!!!!!!!!!
kiss angyal

Kpn: te mikor mész tesztre?ez egy sikeres hónap!!! :D
kiss angyal

Sztyopane: a tied itthon van már? :) vagy már el vagy foglalva :D :D :D
kiss angyal

kiss angyal: hívott, hogy úton vannak kb hajnal 1-re ér haza :cry: :D
akkor ember hullán megy cuccolni pohárba? szegény, mennyél segíteni :wink: :lol:

Kép
sztyopane

Sztyopane:annyira birlak :D :D :D
kiss angyal

első alkalommal én is bementem "segíteni", de nem kellett csak azt hagyta, hogy nézzem :shock: :lol:

Kép
sztyopane

Sztyopane: Apa egy "tünder" :D :D :D nem kellett melózni? :D na jó,ezeket priviben :D :D :D
kiss angyal

Sziasztok!

Csézjang:
:shock: :lol: Miiiiíííííííííí van????? Pozitív? Menten berosálok!!! :lol:
Jujj de izgi! Azonnal nődoki, majd ő elirányítgat, h. merre hány méter! Picit merek gratulálni, tudom mennyi fájdalmon és nehézségen mentél már keresztül, pedig örömömben nagyon-nagy ordíthatnékom van!
Ja, velem semmi extra, bládit várom, már megint szórakozik velem... Pedig már mennék uhu-ra és inszemre/lombikra mittudénmá mire - szívesen! :)

Lugi:
Akkor tényleg nagyon szorítok nektek :wink:
Kép

Sztyopáné:
Kívánságodnak eleget teszek, az első képen a "maradékok" :lol: , ebből lehet még választani (Tigriske kettőt anno kivett magának):
Kép

Azért megmutatom az eredetit is, így megnézhetjük, h. mely csöppségek landoltak Tigriskééknél:
Kép

Tigriske:
Hmmm... Az a bűvös kanapé! :lol:

Sting:
Szerintem nagyon jó tüszőid vannak, úgyis nőnek még ééés belőlük lesznek az IKREK! Reszkess!!! :wink:

Woody:
Hétfőig rengeteg idő van, szépen megnőnek, ne izgulj! :)

Kiss Angyal:
1 insz. volt magánrendelőben, 3 pedig itt a BMC-ben. Tehát akár lombikolhatnék is ??? :roll: Nem is tudom, hogy ez most jó hír, vagy inkább végigmenjek a 6 inszemen? Illetve úgysem kell ennyit végigcsinálnunk, mert a következő sikerül és kész! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Sajt@:

Kitartás a lakáshoz, milyen jó lesz ha már minden kész lesz, mint egy új lakás :lol: :lol:
és jöhetnek a babyk :wink:

én kérhetem a bal sarokban lévő kék-fehér csíkos pulcsis, kék nadrágos kis manót :) ???? aki ott elbújt a sarokban :lol: ??
havri1

Havri:
Bármelyik szabad! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Asszem mára besokalltam a fáradtságtól, mindenkinek szép álmokat, álmotokban szép szüléseket :lol: (lásd: Babszika :lol: ) !

Pá Drágáim!
sajt@

Sztyopane!

Nyugodtan mutogasd, hátha ihletet ad valakinek :lol: Én is naponta többször megnézegetem. Nagyon furcsa érzés, hogy hárman vannak.

Sajt!

Ez a kanapé jól bejött nekem :lol: , remélem másoknak is szerencsét hoz.

Egyébként én is a femibiont 800-at szedem, mert a másik kettőtől nagyon éhes voltam és elkezdtem hízni. De amióta ezt szedem nem nagyon híztam, most jelenleg fogytam:-) Nem hiába egészséges babák lesznek ezek, csak a gyümölcsöt és a salátát kívánják, semmi nasit :lol:

Kép
tigriske1978

Lányok nem tudjátok laborba hány óráig lehet menni?
9-ig?

Ma felhívom a bmc-t és hétfőn tudok menni.
csézjang

szia csézjang!

Talán 9-ig ,de van, hogy a recepcióhoz se ér be a sor vége addigra. Apa mit szólt? :D

Sajt@ :bátorkodtam lelopni 1 babát

Kép

Kép
sztyopane

Apa tök kiakadt amikor tegnap focizás közben felhívtam telefonon, és nagyon örül csak még nem mer annyira, amíg még nem látjuk uh-n, csak majd ha szívhang is lesz mert a sógornőm is így járt tavaly, tök örültek, aztán az uh-n nem volt szívhang és a 8 héten elvetélt.....úgyhogy majd akkor örülünk ha minden oké lesz de természetesen őrülten boldogok vagyunk már így is !!!!!! :lol:
Hátha még kislány is lenne a kisfiam után...persze tök mindegy!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A föld felett lebegek/ csak nehogy koppanjak jövő héten, de addig is boldog vagyok!/ :D
csézjang

Sziasztok!

Cséz:
Menten besz@rok, úristen, még a hideg is kirázott, meg a szemem is megtelt könnyel. De jó!!!!
Látod, ennyit számít, hogy a természetes útról úgymond lemondtatok, és az inszemre koncentráltál, erre tessék!!!!

Jujj nagyon várlak a további jóhírekkel!!!

Tigriske!
Hát nem térek napirendre feletted, még mindig "sokkot kapok" ha eszembe jutsz. :shock: :D :D :D

Femibion kontra elevit vagy Gravida:
Hát bizti nagyon jó ez a Femibion, de szerintem is, most ez a legfelkapottabb, és azért favorizálják ennyire.
Momentán én az Elevitet azért hagytam abba, mert nagyon nagy székrekedést csinált nálam, de a Gravidával semmi gondom nincsen.

Jópár évvel ezelőtt még nem voltak ilyen flancos vitaminok, és lám, mégis élünk, nem?

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Ja igen........remélem jól csináltam :D Kép

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

jóóó reggelt 8)

ezen a kanapén mekkorákat röhögtünk, aztán tessék :lol:
nekem 20-án van teszt. összességében sokkal +abb vagyok mint az eddigi inszemeknél, ma vagyok a 7. napon és még nem jelentettem ki kategorikusan, hogy nem sikerült :lol:
bár jelét sem tapasztalom, hogy igen. minden nap fájt a hasam, de lehet, hogy idegi :oops: :shock:

cséz, tudósíts, hogy mit intéztél!!!

a tábla nektek megnyílik?
kpn

sziasztok!

Csak én vagyok olyan béna, hogy nem tudom lelopni a képről az én kis manómat :) ?? Megmondanátok, hogy kell??

Csézjang:: látom Te is óvatos vagy, és nem akarsz nagyon hamar örülni, de egyszer mindenkinek sikerül, és úgy néz ki itt a te időd :lol:

Tigriske: Hogy érzitek magatokat :D ?? nincs semmi rosszullét meg ilyenek?
havri1

Szívből remélem, hogy ez a kanapé bejön másoknak is.

Csézjang!

Nagyon halkan gratula, én is azt hittem, hogy a szívhang után leszek nyugodt, de nem lesz több nyugodt perced, mindig lesz kiért félni/aggódni :-), persze csak egészséges mértékben. Eltúlozni nem szabad.

Heni!

Én sem térek napirendre. És néha elcsodálkozom, hogy tényleg három élet növekszik bennem és egyáltalán, hogy jönnek ki és hol és mikor? Nem találtam még új nőgyógyászt aki elvállal ilyen kövéren hármasikrekkel, nem kér túl sokat és olyan kórházban dolgozik, ahol van kellőképpen felszerelt újszülött osztály. De azt sem tudom, hogy mikortól fektetnek kórházba, tehát nem elhanyagoltató szempont, hogy hol van a kórház (Buda jobb lenne mint Pest) Szóval van aggódás egy rakat, de közben lebegek a föld felett 20 cm-vel.

Kpn!

Nagyon sokat szorítok neked, most jó lesz ez. Csak így tovább!

Lugi!

Mi volt?

Kép
tigriske1978

Havri!

A Paintben vágtam ki a babókat és tettem a helyükre kanapészínt.
Köszi jól vagyok, ha folyamatosan eszem vagy iszom (pl jeges vízet), akkor nincs hányinger, de nagyon fáradt vagyok és a szagoktól jön az öklendezés.

Kép
tigriske1978

Kép

Nahh, hát így sikerült :lol: :lol: :lol: :lol:
havri1

Tigriske:

Köszönöm szépen a segítséget :wink:
Még szerencse, hogy most nincs olyan meleg, mert még az is rátenne egy lapáttal..
De örülök, hogy jól vagy :)
havri1

Kép Remélem sikerült!

Kép
rózsa11

Sziasztok Lányok!
Bocsi de elvettem 2 babát!
Cséz:
Olvastam az éjjel hogy mi a helyzett halkan gratula!Teloztál már a BMCbe?Majd el megyek az ebédért és aztán vissza olvasok mert éjjel voltam fent és már nem nagyon emlékszem mi a helyzett.Nagyon fáradt voltam meg vagyok.Ma már nem megyünk Pestre mert még nincs semmi.Sziasztok!

Kép
rózsa11

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: