Volt pár jóslatom az esti programot illetőleg, azután pár oldalt elolvastam a fürdőkádban és elmúlt.

Igy marad mára is az alvás és a pisilni rohangászás.
Szeretnék már átkerülni a másik tábliba.

Bár ha összehasonlítom, amit Natra várva éreztem, azért annyira nem is érzem rosszul magam a túlhordás miatt.
Furcsa látni a táblán, hogy alig pár perc és mindenki betölti már a "nem koraszülött" kort.
007,
Az egyik albérlőnk a Blikknek dolgozott. El nem hinnéd, milyen készségesek az emberek, amikor A Sajtó (még ha gagyilap is) kérdez valamit.

A cikk pedig Pagikáék engedélyével kellett, hogy megjelenjen.
"élvezzük ki, hogy most még mi vagyunk a figyelem közép pontjában"
Köszi, én inkább a szürke egérke a sarokban szerepet játszanám, inkább, mint egy partra vetett bálnáét a rivaldafényben.
"Nektek mondott olyat a doki néni, hogy 2 órán belül ne kapjon enni a baba?"
Nem. Nem is hangzik jól, hacsak nem tápisról van szó. Nekem persze jól hangzana, hogy 3 óránként etetek, majd átalussza az éjszakát, csak épp nekem így nem lenne tejem. A valóság nálam az volt/lesz, hogy ismét küzdök, hogy két cseppel meghaladjam az igényeket.
Ági,
"Hol kezdődik a lestrapált időszak?"
Amikor eszedbe se jut, hogy a szexet válaszd, ahelyett, hogy bambulj ki a fejedből vagy aludjál.

Vagy amikor már elaludni sincs kedved, mert az is túl sok energiát igényel.
Enyémapa nagyon is horkol. Már hónapok óta együtt laktunk, mire észrevettem.

Túl hamar aludt el és lebukott. Az én alvókámon nem olyan egyszerű kifogni. Laktam templom és reptér közelében. Sem harangszó, sem egy Concord nem tudott felébreszteni.
Sillia,
Nálunk a 100 lépcsőfok csak a 3. emelethez elég. Személyes tapasztalat, nem működik, mint szülésbeindító, bár a váltott lábbal ugrálást még nem próbáltam.
A bokabedagadás az nekem is jól megy, bár a kartonomra az került, hogy "ödéma nincs". Most azzal szórakozok, hogy a buciban megpróbálom kitalálni, hol lehet a bokacsontom. Amikor elsőre sikerül rábökni, akkor én nyertem. Utána pedig nézem, mennyi idő alatt múlik el a lyuk, amit a csontra nyomott ujjam hagyott. Kb fél perc.
Magzatvízkukucska nem olyan rossz, mint ahogy hangzik. Azért azt a kütyüt, amivel csinálják, ne vizsgáld hosszan, mert az rontja az helyzetet.

Nekem amikor csinálták, még vicces is volt, mert a doki első megjegyzése az volt, hogy na, jó sok haja van.
Kispiskóta - Dani,
Szerintem hasonlítanak.

Az álla, a szeme alatti kis redők nagyon is egyformák.
Szonibaba,
Én is úgy gondolom, hogy tiszta illetlenség 3. terhességet túlhordani. De azt hiszem, nem sok választásom van.