A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Nem, szerencsére semmi mensi-szerűvel nem találkoztam! Kopp-kopp-kopp!!! Nem is szeretnék! Bár ez a hülye Utro mindig a frászt hozza rám. Párszor már remegve megnéztem, milyen színű, ami visszajön...
Néha pl, ma délelőtt is volt ilyen kis nyomás alul, nem fájdalom,csak olyan kis "valamilyen" érzés, azt inkább a belső átrendeződésnek tudom be, és nem izgatom magam miatta.

Ja és ami még előfordul: szemkáprázás napi rendszerességgel (gondolom ez vérnyomi), és füldugulás már 2X!!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

moncsi:értem.Ne is legyen csak kiváncsiskodtam.Azt hittem már nem vagy.Mondjuk én is nézgélődöm más oldalakon.Mitől lehet ez a mensi késés??? Így felborult a hormonom.Már ideges vagyok. :twisted:

Kép
Kép
melánia

Milyen hosszú ciklusaid szoktak lenni? Sokminden lehet az oka... Stressz, azt hiszem, ciszta is... éééés BABA!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

32-33naposak a ciklusaim.Baba,áh nem hiszem.Itt van elöttem két teszt.Amit nem értek.Biztos nem jó.

Kép
Kép
melánia

már kettő "szellem csíkos" is van?

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Igen.

Kép
Kép
melánia

Ráadásul egyformák.Itt rendeltem a neten őket.Ki kéne próbálnom egy 10-es tesztet is.

Kép
Kép
melánia

Olyan bemélyedés van a második csíknál=így de nem színes. :cry:

Kép
Kép
melánia

Vegyél másik fajtát, vagy menj el hcg mérésre. Az egyértelmű lesz.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

na itt vagyok újra

melania
nekem a párom a gyógyszertárba vette a tesztet, mindig ugyanolyat és gyönyörűen erősődött, úgyhogy, ha baba van tuti a teszt kijelzi :wink:
lehet carok ezek a tesztek amiket vettél, inkább menj be egy gyógyszertárba, az a tuti :wink:

moncsiga
én is sokszor szédelgek , nem biztos, hogy vérnyomás, én úgy tudom ez is egy tünet :lol:
Otthon maradtok, vagy mész vissza anyósodhoz?
chilike1

Tudom,ezt kéne csinálnom.Hihetlen hogy most meg ennyire várom a mensit.Ezt is megértem.

Kép
Kép
melánia

chilike:igen a szédelgés is tünet!! Anyukám is szédült velem.Ez volt neki az első jel!

Kép
Kép
melánia

megyünk még vissza. Szerintem megvárjuk a hétfőt...

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

moncsi:ezek szerint nagyon jó anyósod van!! :lol:

Kép
Kép
melánia

Sziasztok!

Ha megengeditek csatlakozom Hozzátok. Julcsival és Kittivel egyszerre volt a leszívásunk. Én 3 naposan kaptam vissza 3 babát, és most nagyon bizakodunk a sikerben.

Gratulálok a kismamiknak!!!!
A most kezdőknek jó tüszőnövesztést! +++++++++++++
A várakozóknak kitartást és zebra tesztet! +++++++++++++++

Bodzi, puszi itt is! :D

Melánia, lehet, hogy tényleg másik fajta tesztet kellene venned, de a legbiztosabb egy vérvétel! Drukolok, hogy baba legyen a késés oka! +++++++ :D

Bea
beus77

moncsi:olyan jó,hogy legalább láttalak Dévisznél benneteket.Igaz nem beszéltünk de én tisztán emlékszem.Te vagy még Hoxán????

Kép
Kép
melánia

beus:persze hogy megengedjük. :lol:

Kép
Kép
melánia

beus:és mikor kell tesztlned??? Melyik dokihoz jársz??

Kép
Kép
melánia

Szia Beus! Drukkok Neked!

Igen Meli, legalább tudom, kivel "beszélek". Ott már nem nagyon fórumozok, csak néha írok a naplómba.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Akkor nem tudsz semmit moncusról??
melánia

De jó ez a kis figura! Hová igyekszel, Melikém?
Moncussal kapcs.írtam privit.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára moncsiga 2009.07.08 16:25-kor.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

moncsi:értem,köszi az infót.

Kép
Kép
melánia

moncsi:hát mindig előre. :lol: Már untam azt a vonalzót.

Kép
Kép
melánia

Bár még ez sem biztos hogy végleges.

Kép
Kép
melánia

Na, csövi Drágáim!

Szerintem hét vége felé újra bekukkantok. Addig is vigyázzatok nagyon-nagyon Aranyos Kis Magatokra!

Puszulykák!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Kép Ez milyen??

Kép
Kép
melánia

Szia moncsi.

Kép
Kép
melánia

szia moncsiga
ha jössz még a héten, akkor beszélünk, ha nem akkor hétfőn uh-n :wink:
chilike1

A Dévai dokihoz járok. Vasárnap tesztelek egyet, hétfőn pedig elmegyek vérvételre.

Vigyázz Magatokra Te is Moncsiga! :)

Bea
beus77

szia beus
hányadik próbálkozásotok a mostani?
Az a legfontosabb, hogy bizz a sikerben és ne parázz :wink: , próbáld meg könyedén venni a dolgot, csak úgy természetesen.
Én is igy csináltam és két baba van a pocimban :lol: ,
Otthon tudsz maradni a 21.napig?
Mikor tesztelsz?
Gyere majd sűrűbbenmesélj, mi van veled?

julcsi
tényleg ma egy kicsit eltűntél :roll:

melania
na akkor szivesen fogadom a szédülést :lol:
chilike1

beus
hányadik napon leszel hétfőn?
Én előszőr a beülti utáni naptól számitott 13.napon csináltam tesztet, 14.-en voltam vérvételen.
Szóval, ha úgy veszed a beülti napjától számitott 14. napon
Én úgy tudom, hogy a 3 napos babáknál még 3 napig kóvályognak, osztódnak és csak utánna kezdik el a beágyazódást, ami a beülti utáni 6. naptól kezdődik és , ha jól tudom 12.-ig tart, szóval a hcg-t is akkor kezdi el termelni, ezért inkább érdemes kivárni a tuti időpontot :wink: -tudom, hogy nagyon nehéz, én ne tudnám :lol: , de érdemes-annál jobb érzés nincs , mint amikor meglátod a pozitiv tesztet-na jó azért az jobb érzés amikor a monitoron látod a babát :lol: (babákat)
chilike1

Chilike, ez a 4. lombikunk, és remélem, hogy az utolsó. :lol: Bízok nagyon, de nem élem bele magam, nehogy pofáraesés legyen a vége. Sajnos nem tudok 21. napig itthon maradni, csak 2 hétig. De ez is nagyon jó. A munkám nem stresszes szerencsére, tehát ha sikerül, és visszamegyek dolgozni, nem lesz gond.
Vasárnap tesztelek, hétfőn vérvétel. Azért csinálom így, hogy valamennyire felkészüljek a vérvétel eredményére.
Egyébként jól vagyok, csak olyan mensis érzésem van, ami még nagyon korai lenne, mert nekem elég hosszú, 31-32 napos ciklusaim vannak, és most még csak a 25. napon vagyok. Ez az érzés egyébként múlt hét csütörtök óta van. Nem folyamatosan, de minden nap jelez. A melleim is érzékenyek, aminek azért örülök, mert eddig mindig a leszívás után kezdett fájni, és beülti után max. 1 hétig tartott. Most meg beülti után 3 nappal kezdődött, és úgy érzem egyre inkább erősödik, pedig beülti után vagyok 9 nappal. Szóval bizakodom nagyon.

Bea
beus77

Hétfőn a 14. napon leszek.

Bea
beus77

Pozitív tesztem volt már, de sajnos méhen kívüli volt a terhesség. 2 is volt. :cry:

Bea
beus77

Te hány naposan kaptad vissza Őket?
Megkérdeztem a Vass dokit (Ő csinálta a transzfert), hogy mennyi idő alatt tapadnak meg, és azt mondta, hogy 3 nap. :?

Bea
beus77

hát Vass doki biztos jobban tudja, mint én, én csak olvastam valahol róla.
Na akkor pont úgy csinálod , mint én. Nekem is a 4.volt-3-at kaptam vissza, 3 naposan, és a 14. apon teszteltem egy szép pozitivat, másnap mentem vérvételre, ott már olyan magas volt az érték, hogy lehetett sejteni, hogy többen vannak az én kicsikéim.
Amit az uh meg is erősitett :lol: :lol:
Hétfőn megyek a következő uh-ra, addigra már 7 hetes leszek :wink:
Kivánom, hogy neked is hasonlóan szerencsésen alakuljon minden.
Ja mondjuk én nem mentem vissza dolgozni, azóta sem, nem kockáztatok.
De ügyes kislány vagy te, el tudod dönteni mi a helyes, főleg, ha majd meglesz a teszt eredménye könnyebben döntesz :wink:
chilike1

Remélem követem a példádat és én is pozitívat fogok tesztelni. Örülnék, ha nekem is ikreim lennének, de nem vagyok telhetetlen, egy Babának is nagyon fogok örülni. :)
De jóóó lesz Neked, hogy hétfőn már hallod a Kincseid szívdobogását! :D Remélem hamarosan én is hallani fogom. Bár előtte annak is örülni fogok, ha látom Őt/Őket. :)

Te kaptál progiszurit?

Bea
beus77

Sziasztok,most csak gyorsan,este még jövök.
Pénteken lesz a punctio! :lol:
Rencsi segíts nekem légyszi agykontroll ügyben, nagyon izgulok,nem akarom,hogy e miatt gond legyen.Köszi koszi,előre is .Bocsánat hogy csak így futtában,de rohanok dolgozni. :?
ritu75

csak gyors bekukk, mert Apa jön haza éppen:

Beuuuusss, de jó, h itt vagy! Nagyon vártalak!
Én is vasárnap tesztelek, nekem is van mensis érzés péntek óta, de nekem a cicifájdalom csökkenőben van :(

Drukkolok nagyon nektek! :)
Puszi
vjulcsi

beus
igen, kaptam és még most is kapom még van 5db, aztán nemm kell több
julcsi, beus
húú, de jó akkor vasárnap jöhetnek a zebrás tesztek :lol:

hétfőn meg hozom a szivecskés uh képet :lol: :wink:

ritu
nem tudod elrontani a punkciot, de azért jobb, ha nyugiba vagy :wink: rencsinél a legjobb kezekben vagy, tuti rendben lesz minden :wink:
chilike1

Sziasztok!

Chilike! Kösz a számot!Ez a Dévai doki száma, nekem a Vass dokié kellene!

Meli!

Holnap csinálj egy tesztet! Már tűkön ülök! :wink:
agnyes

Agnyes: itt van Vass doki száma:309-7752
De ő csak hétfő-szerda-pénteken van...

Én holnap megyek első kontrollra, 8. ciklusnap, és a 4. stimus nap lesz...
Ma már simán ment az injekcio beadás, nem hagytam ki a kinyomos részt sem :D
A hasam már elég jol feszul, néha fájdogál. Remélem sikerul sok petét gyártani :)
renna77

Jó reggelt!

Kicsit rossz kedvem van, mert reggel elég erős mensis görcsöm volt kb. 5 percig... aztán hirtelen elmúlt, de ez gondolom az időközben használt utrotól volt :(
Holnap lenne a mensi napja, szóval gondolom meg akarna jönni, ha nem lenne a progipótlás :(
vjulcsi

Julcsi, ne legyen rossz kedved a mensis érzés miatt. Lehet, hogy a Baba csinálja a helyet magának. :D Nekem kb. 1 hete van minden nap mensis érzésem, pedig jövő hét kedden kellene megjönnie (de nem fog!!). Sőőőt, hétfőn szinte egész nap fájt a hasam megállás nélkül, bár az nem mensis hasfájás volt. Inkább olyan, mint amikor az első lombiknál víz volt a hasüregben és feszített.
A mellfeszülés már úgy tűnik nekem is mintha csökkenne, de azért nagyon bizakodom. Ne szomorkodj, ott lesz a Baba, meglásd!!! :D
Vasárnap tesztelsz? Nem lesz az még korai? Még 2 hét sem telik el a beültitől számítva.

Lányok, azt akartam kérdezni, hogy a János Kórházban vasárnap beutaló nélkül levennék a vért ßHcg-hez? Hétfőn már megyek dolgozni, és nem akarok egyből később bemenni, vagy eljönni a munkából a vérvétel miatt.

Renna, ügyes vagy, hogy már simán megy a szuri beadása. Én nem tudom rávenni magam, hogy beadjam magamnak. :?

Bea
beus77

julcsi
ne aggódj , nekem is fájdogált a pocim a beülti-illetve a leszivástól kezdődően, aztán a beülti utáni kb. 4-5.napon elmúlt egy-két napra és pont amikor már kezdtem hiányolni akkor újra el kezdett fáni , főleg éjszakánként. Ez nem ezen múllik, ne aggódj, tuti rendben lesz minden. :wink:

beus
én úgy tudom, hogy a nyirőbe is leveszik valami 2000 ft körül van, délelőtt leveszik 12.-ig és délután meg van az eredmény, de nem mondják meg telefonon, be kell érte menni személyesen-én is csomee-tól tudom.
Ne annyira jó szerintem, hogy mész dolgozni,jobb lenne, ha otthon tudnál maradni még egy kicsit, vagyis ilyen szempontból lehet jobb lenne a vasárnapi vérvétel, hogy mielőbb megtudd az eredményt. Habár nem tudom vasárnap vesznek-e vért? Az nem szűnnnap?
Nagyon nem javasolt a kocsikázás, tömegközlekedés főleg nem, szóval azért vigyázz magadra.(magatokra) :wink:

ercsikati
Úgy tudom már túl vagytok a huncutkodáson :lol: , mégis ritkán jössz...
chilike1

agnyes
ja, bocsika én csak ezt a számot ismerem, de nekem Dévai az orvosom :lol:
Gyere, ha tudod már mikor tudsz menni Vass dokihoz :wink:
Hétfőn megyek uh-ra, tudod :wink: , gondolj rám és , ha van a tarsolyodban valami szép sziv uh-kép, szeretettel várom, köszike :lol:
chilike1

Szia Beus!

Igen, tudom, hogy önmagában a mensis érzés nem olyan gáz, nekem is sokszor volt az elmúlt napokban. De ma reggel olyan erős volt, amilyen eddig nem, igaz, kevés ideig tartott, de nagyon megijedtem.

Szerintem nem korai a vasárnap, én valahogy azt gondolom, nem a beülti a lényeg (hiszen igaz, hogy szerdán volt, de 5 naposan, és ő már csüt-pénteken beágyazódott), hanem a punkció, a fogantatás...Nem? Lányok, ezt rosszul tudom?
Egyébként egy másik fórumon egy lánynak szintén múlt szerdán volt a beültije, blasztobabával, és ma már pozitív lett a tesztje, sőőőt, már tegnap is. Gondolom jó érzékeny teszt volt.

Drukkolok Beus! :)
vjulcsi

Chilike,
köszi, aranyos vagy! nekem egyébként ugyanez volt, hogy beülti után 2 napig fájt (de tudod, én 5 naposan kaptam vissza), aztán 2 napig semmi. Pont, mikor már mondogattam, hogy fenébe, nem fáj a hasam, onnantól kezdve megint elkezdett, és azóta is fáj. De ez a mensis görcs rémisztő volt. Na jó, abbahagyom :) Néhány napon belül most már úgyis kiderül, hogy mi lesz.

Drukkolok neked a hétfői UH-ra! :)
vjulcsi

Sziasztok!

Örök visszaolvasó vagyok,aztán rendre elfelejtem ,kinek mit akarok mondani! :oops: De azt hiszem nem csak én vagyok így vele.
Julcsi ne aggódj,tudod,az a legrosszabb amit tehetsz.Nyugi,tényleg csak a babó helyezkedik.A mensi próbálkozna,de nem hagyjuk! Itt olyan sokan küldjük a pozitív hullámokat egymásnak,biztos lesz hatása!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Beus neked is mennek!++++++++++++++++++++++++++++
Albi nektek is drukk!++++++++++++++++++++++++++++++++
Renna ügyike vagy! Holnap találkozunk?Én is megyek
Nekem punctio lesz holnap! Izgulok,hogy nőljenek még a tüszők,mert van egy pár kicsi,meg 4 nagyobb(össz 10-et számoltam) Remélem lesz használható belőlük.Kérlek szorítsatok nekem!
Rencsi? Segíts!

Emerenc most olvasom,hogy együtt voltunk felvilágosításon,meg szerdán uh-on is,de nem tudlak beazonosítani :shock: bocsi :oops:
Nagyon drukkolok neked,hogy növögessenek azok a tüszők!
ritu75

Ritu,

Aranyos vagy, köszi :)

Ne aggódj a tüszők miatt. Nekem az utolsó, szerdai UH-n Apánk nagyon csóválta a fejét, mondta, hogy nagyon kevés tüsző lesz, mert csak pár nagyobb van, a többi kicsi. Teljesen el voltam keseredve. És ehhez képets pénteken 12 petécskét sikerült nyerni! És hasonló volt Rencsinél is, és neki is 11 lett végül, de az utolsó UH-nál ő is el volt keseredve. Szóval nyugi neked is! :)
vjulcsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: