A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

moncsi:miújság???? Hogy vagytok????

Kép
Kép
melánia

melania
jaj bocsika, ha elirtam a neved, néha olyan gyorsan irok, nem birja követni a billentyűzet :lol: :lol: :lol:
apukám fennt van és az ő oldalán szoktam nézelődni, régebben fennt voltam, de akkor nem volt túl sok időm, sokat dolgoztam és sose értem utól magam, meg az ismerősőket se, úgyhogy inkább letöröltem magam.
na megyek lecsekkollak :lol:

moncsiga
jaj, de jó, hogy itt vagy. mizújs? mindjárt hivom Dévait, befűtöm a hétfői időpontra, inkább várok-látod, hogy bele tetted a bogarat a fülembe- :lol:
chilike1

chilike:semmi gond.Csak ha melcsit írtok akkor azt hiszem,hogy gmelcsinek írtok.
gmelcsi:?????

Kép
Kép
melánia

na itt vagyok.. :wink:
szép neved van :wink:
Jaj ezek a kutyusok engem mindig levesznek a lábamról :P , úgy látszik itt mindenki nagy állatbarát :lol: :lol:
laptetőn vagy :lol: -jó jel
chilike1

moncsi biztos olvasgat.

Kép
Kép
melánia

Sziasztok!
Olvasgattam, de mostanra már el is felejtettem szinte mindent. :oops:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Én is kérek iwiw-es elérhetőségeket! Jó???

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Na beszéltem apánkkal, anygon aranyos volt, meetek hétfőn sziv Uh-ra, JUHÉJ! :lol:
Moncsiga
akkor megint együtt izgulhatunk! :wink:
és persze megint minden rendben lesz :lol: , úgyhogy felesleges is lesz az izgalom :wink:
chilike1

Melikém, jobban vagy?

Chilike, kíváncsi vagyok, mit szól Apánk, hogy így beáldozod magad?

ALBI!!! Szorítok Neked !!! Nagyon-nagyon!

Szimbáék Nektek is, hogy végre kezdhessetek!

Jaj, ez az utazás nálunk is nagy gond lesz. Aug.8.-án lesz az uncsihúgom esküvője az ország másik végén, 12-től meg befizettük magunkat egy hétre a Balcsira még a zebrás teszt előtt. Most esz a fene bennünket, hogy mit tegyünk majd.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Chilike,
jaj de édibébi vagy!!!!! :D köszike

Képzeld, most hívott anyu, hogy jár be hozzá egy pasi aki név ellemzéssel és számmisztikával foglalkozik és anyu mesélte neki, hogy hamarosan unokája lesz. Erre mondta a pasi, hogy ha szeretné kielemzi a Domikát. Anyu nagyon szkeptikusan fogadta a dolgot, erre mondta a pasi, hogy úgyis jön erre délután akkor megcsinál valaki olyat aki felnőtt, hogy lássa anyu, hogy működik-e. Erre azt mondta, hogy elemezzen ki engem. Na lényeg a lényeg a pacák visszajött és úgy hogy semmit nem tudok az én személyiség jegyeimről kielemzett. Anya döbbenten hallgatta, mert állítólag tökéletesen leírt engem. Gondolhatod.....rögtön mondta, hogy az unokáját is elemezze ki.
Azt mondta a Domiről, hogy nagyon jó gyerek lesz, szófogadó, hatalmas szíve lesz és kicsit művészlélek lesz.....

Meséltem este Domiapunak, persze nem nagyon akart benne hinni, majd ennyit mondott viccelődve, hogy szegény Domi tehetségtelen művész lesz?!!!! :D (mert hogy se hangunk, bot fülünk van és semmi művészi dologhoz nincs tehetségünk)

Moncsimamika,
hogy vagy???? Te hétfőn mész?

Kép
rencsi79

Mikor fogsz jönni hétfőn? Nekem 3/4 10-et mondott.

Csajkók, szerintetek is ukkmukkfukk hagyjam abba a Duphastont (a doki szerint igen), vagy némi fokozatosságot vigyek bele?

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

moncsi:jobban vagyok de még nem az igazi.Tegnapi volt a mélypont.
Szerintem apánk majd megmondja az okosságokat csak kérdezzétek ki.

Kép
Kép
melánia

Szia Rencsibaba!
Attól, hogy a szülők nem épp művész-típusok a dédiktől is jöhet valami késői örökség!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

moncs
mi az hogy beáldozod magad?
Úgy gondolom inkább várok egy -két órát, mint egy plussz napot, nem?
megint úgy be vagyok zsongva, nem is tudom, hogy birnám ki keddig?!
én is pont most fogom tőle megkérdezni mi a véleménye arról, hogy egy hétvégére lemennénk balcsira.
Igaz most hétvégére elküldtem a páromat, meg a nagylányt kicsit wellnes-elni, elvégre nyári szünet van, de jó lenne hármasban is elmenni valahová-ja bocsánat, már nem is hárman leszünk , hanem öten!!! :shock: :lol:
chilike1

moncsi:szerintem fokozatosan kéne de ha apánk ezt mondta akkor....

Kép
Kép
melánia

moncsi
azt csináld amit a doki mond, elvégre a gyereket is ő hozta össze, na jó azért kicsit ti is kelletetek hozzá :wink:
chilike1

Chilike, hát azt, hogy a protekciós keddi időpontot :wink: feladod egy proli hétfőiért... :D :D

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Moncsikám,

én abbahagytam ahogy mondta. De aug 12én nem lesz már túl az első 12.héten? Mert akkor talán már nem olyan gáz.... Most hazaköltöztél?

Kép
rencsi79

rencsi:ez is szuper.Én hiszek ebben.Sőt én is megcsináltatnám.

Kép
Kép
melánia

Ugye Meli??! Van még pluszban 3 szem, abból megoldom a fokozatot. Napi 2X1 helyett 2Xfél jól hangzik?

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Melcsike, Te írtad annak idején nekem a márciusi Vénuszt, ami kedvez az anyaságnak??? :wink:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

mi az, hogy proli?
nagyon is szép, mit szép, gyönyörű hétfő lesz, ahol hallhatom a kis babáim szivdobbanását!Életem legszebb hétfője :lol:
moncsika, te nem vagy izgatott, húú én nagyon, te meg olyan nyugisnak tűnsz
persze én is tudom, hogy minden rendben , de akkor is már alig várom a hétfőt, ugyanigy voltam a múltkori uh-nál is
chilike1

moncsi:nem miciona volt??

Kép
Kép
melánia

én úgy tudom, hogy most vagyunk 6 hetesek, ugye moncsi?
szóval szerintem aug.közepe -vége felé leszünk a 12..héten
chilike1

DE!!! Ő volt! Bocsi!

Chilike! Hogy én nem izgulok??? Teljesen készen vagyok! Mindig mondom a babámnak, hogy figyelje, hogy csinálom a szívdobogást és utánozzon ügyesen!(csak kicsit gyorsabban!)

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Ja, valahogy úgy! Nekem ezek a programok mind a 10-11. hétre esnek.
Írtam privit, láttad?

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

ühüm-ühüm.
Én is akarok menni uh-ra szívdobogásért. :cry:

Kép
Kép
melánia

moncsi
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
na ez még eszembe se jutott, de mától én is mondom nekik, és mivel okos szófogadó gyerekek lesznek, ezért le is utánozzák a mamit hétfőre :lol:
chilike1

Ez itt már kismami topik!!! :lol:

Kép
Kép
melánia

Bár az volna! Szívemből kívánom!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Kép
Én azért örülök ám nektek!!

Kép
Kép
melánia

moncsi:iwiw??? Írok privit.

Kép
Kép
melánia

moncsi
válaszoltam nézd meg, és irj te is :wink:
chilike1

melania
nagyon jó a kép :lol:
na látod jó helyen vagy, itt a kismamik között
chilike1

chilike:ugye ugye Kép tudok én.

Kép
Kép
melánia

moncsi:jaj ezt neked is küldöm.Elvégre csigusz!! Kép

Kép
Kép
melánia

Köszi, igazán bájos... :lol:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Jól van na,nem fárasztalak benneteket.

Kép
Kép
melánia

moncsi
ide akartam folytatni, de inkább küldöm privibe
chilike1

Nem fárasztasz, vicces képek!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

moncsi:jól van,visszajelöltelek! Az a szép ház a tiétek? Szépek vagytok.És most már ti is jogos tulajdonosok vagytok!!

Kép
Kép
melánia

Írjatok nekem is hogy hogy vagytok??

Kép
Kép
melánia

:shock: :shock: :shock: Jó is volna! Az egy társasház, ahol a tesómék laknak. Tényleg nagyon szépen sikerült megépíteni,meg parkosítani. Jó nagy füves rész van Boginak játszani/meg nekünk is, ha arra járunk. :lol:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

moncsi
irtam privit, kajálok és jövök vissza
chilike1

moncsi:hát gondoltam sose lehet tudni. 8)

Kép
Kép
melánia

Oksa! Jó étvágyat! Remélem, még itt leszek, mire jössz!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Aranyos vagy Melikém! Sajnos nem az alatt a csillagzat alatt születtünk... Jó, nem nyomorgunk, de nem az igazi...

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

moncsi
ja látom már válaszoltál is
ja most lenne jó, mert én úgy tudom, hogy a következő uh-ra vass dokihoz kell majd menni, amig Dévai szabin lesz.Habár nem biztos, mert , ha jól tudom két hetente kell menni uh-ra, szóval legközelebb 9 hetesen megyünk. Milyen furi, mi?Nem rég még epekedve vártunk a babákra, meg hogy tudjunk kezdeni, erre mostmeg nemsoká 9 hetes kismamik leszünk :lol: :lol:
de szupi

melania
jaj, bocsika ám, hogy igy belefeledkezem a saját témámba, de nemsokára te is megtudod majd, hogyha az ember egyszer kismami lesz onnantól kezdve már másra nem is tudsz gondolni, igaz moncsi? :lol:
chilike1

chilike:Jó étvágyat nektek!!
moncsi:és amióta tudjuk hogy kismami vagy azóta se híre se hamva a mensinek??? Ne is jöjjön nem azért érdeklődöm csak spontán kiváncsi vagyok.

Kép
Kép
melánia

Ha minden igaz akkor én szerdán megyek apánkhoz.Elötte meg kedden a Balcsin fogunk pancsizni.

Kép
Kép
melánia

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: