Sziasztok!
Annyira édesek a képek! Beni nagyon jó képű, Zsigi frizurája pedig annyira vagány lett! Egész komoly kis pasi lett
A csajok pedig tüneményesek, Virág is és Lili is.
Katica üdv újra itt, hogy álltok a költözéssel, kereséssel?
Felíciának nagyon sok Boldog születésnapot, Emma babának pedig nagy sok boldog névnapot kívánok
Boni, szerintem a tesód hozzáállása még egy egykétől is nagy önzőség, le vagyok döbbenve, de az esküvős sztori nekem még ennél is durvább.Fogalmam sincs mit tennék a helyedben, de azt hogy időnként már egy nyugodt órának is örülnél, azt teljesen átérzem.
Mazska, nagyon szuper az új ház, és jó nagy kertetek lesz nektek, Laura is nagyon édes ahogy pancsol

Mi is jövünk a kerti partira ha lesz
Tegnap voltunk méretszkedni, és sajnos Málnus életében először fogyott

Kicsit rosszul érintett a dolog, persze pocsék evő, eddig nem akartam erőltetni a kaját, de most kénytelen leszek, ma már el is kezdtem, tetszik nem tetszik ennie kell
A pöttyökre visszatérve köszönöm a sok jó tanácsot, de nekünk tutira nem kajától van, mert már március óta van, és akkor még alig ettünk valamit, pontosan tudom, hogy amikor jöttek a foltok, akkor már két hete nem vezettem be semmi új kaját, továbbá egy éve ugyanazzal fürdünk pelenkázunk és mosunk

Boni krémét viszont kipróbálom, hátha segít. Orvos is és védőnő is látta, mindenki azt mondja a melegtől van
Csajok van még rajtunk kívül valaki aki nem alussza át az éjszakát, vagy már mindenki kipihent és kivirult rajtam kívül...mondjuk nálunk most kezdődik a fogzás is, de ettől függetlenül sem aludtunk át sosem egy éjszakát sem

Kezdek zombi lenni...a legdurvább éjszakán 20 percenkét álmában felsírt aztán aludt tovább, de nem lett reggelre fogacska....
Nem tudom mi lesz, de azt hiszem az energiáim végét járom....csak én vagyok ezzel így?
Maass Barbi, megkaptad a mailemet?
Szilvi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sziszka78 2009.07.08 21:38-kor.