Olvasom jövöhézen a Drnö szabin lesz hát akkor nem tudom kihez kerülök mert nekünk ö az orvosunk.Azért nem fogok még 1 hónapot várni igyis már alig várom hogy meg jöjön a héten kell neki.
Havri!
Valszeg én irtam már az ajándék csomagot mert volt egy hölgy aki ikreket vár és vitte a recepciosoknak is meg a többieket is hivata kifele a laborból.Mondjuk mi már eldöntötük hogy pénzt nem adunk meg beszéltük mit visszünk mondjuk azt még nekem meg kell csinálnom!
Drága Böbém!
Hogy állsz a szurikkal?Mikor kell mened uh.ra?Hát most tudom egy kicsit sokat dolgozom már érzem de aztán pihi.Majd irsz mi a helyzet!!Puszillak!!
Cséz:Te mikor mész?Hogy vagy?
Woody!
Sok sikert az inszemhez!Szerintem ugyis látják a véreredménynél hogy kinnél kell IR vizsgálatot csinálni.Nálam kiderült a korom miat kellett!Benne vagyok a korba!Szerintem nem kell eröltetni de mindenki maga érzi!!
Sajtocskám!
Veled mizus?Hogy áll lakásod már nagyon várom hogy képet tegyél fel hogy milyen szép lesz.
Heni!
Neked is igazatt adok mert igy mindenre gondol az ember hogy mért nem sikerült és ilyenkor az embernek nagyon sok pénze van.Egyébként hogy vagy??
Bocsi hogy a többieknek nem irok de rohanok az ebédért aztán meg melozni 14-24ig. Tök jó a nyomtató amit vettem. ]