Klári: nekem is a C-s helyett már D-s kellett. Néha „harangozik” benne a mellem, néha meg majd kidurran belőle.)))))) Ma éppen már az E kosáron gondolkodom reggel óta, úgy feszül. De ez változó. Terhesség előtt 85C-s kellett, most jobban esik a 90D-s. Aszem a hátam is nő, vagy körfogatom….Nekem a merevítő nélküli kényelmesebb, végre nincs az a vörös csík rajtam oldalt.
Adrienn, a szoptatós melltartónak nyitható az eleje, vagy milyen? Jól tart? Azt írja a vonalzód, hogy a héten érzed a baba mozgását. Te már érzed? Gratula a jó genetikai eredményhez! Nagyon szép a babód, gyönyörű ez a kép róla. Olyan éles, hogy huh! Tökéletes picúrod van!
Szcsm, milyen kutyusaitok vannak? Hogy bírsz velük? Nálunk tüzelés van, 1 hónapig folyamatosan szokott tüzelni a szukám, borzalmasan sír érte a kan és iszonyúan vonyítanak egymásért mindketten, aszem nem hülyeség az ivartalanítás, talán akkor nyugi lenne. Félévente a tüzelés nagyon nagy szenvedés nekünk. Nálatok van szuka?
Monyo, én is gyakran felkelek éjjel, állandóan pisilni kell. Napközben meg tiszta álmos vagyok egész nap.
Hékás, neked is biztos a kislányka? De jóóóóóóó!!! Kislányt szerettetek volna eredetileg is? Nekem is kislányt mondtad, a tegnapi UH-on sem láttunk kukacot, tehát marad a kislány gyanú Na, most már csak a 17. héten megyek UH-ra, remélem, hogy nem növesztünk addig kukacot.
Pici, nekem is volt most fertőzésem, gombásodás. Rohantam is dokihoz, kaptam kúpot és krémet. Azt mondta a doki, hogy nyáron nagyobb az esély a gombásodásra. Ez szomorú! Hát nekem színes is volt, sárgás. De most már minden okés. Canestent kaptam, csak nem a Kombit, hanem 6 tablettás, erősebb összetételű hüvelytablettákat, hozzá a Canesten krémet. Máris jobban érzem magam alul.
Tök jó, hogy nagy pocid nőtt! Tényleg, te már krémezed? Mivel érdemes krémezni? Nekem nagyon viszketni szokott, nehogy csíkosra repedjen a bőr.
Hékás: az olyan jó, amikor idegenek rákérdeznek, hogy ugye, baba lesz!:) Nekünk a kórházban kérdeztek rá, amikor látogatóban voltunk. Olyan jól esett, körbeért a szám a fejemen))) Olyan jó kisbabát váró párként kézenfogva sétálgatni, én is mindig mosolyogva, melegséggel néztem az ilyen párokat. Ez maga a beteljesedés.) Dopplerre most már én sem vágyom, mintha érezném a picúrt mozogni. Már amikor ledőlök a tévé elé, mindig ott a kezem a hasamon és figyelem, érzem-e. Néha mintha érezném….
Bogaracska, klassz lehetett a kismama jóga! És sikerült a párod ujjáról lehúzni a gyűrűt?_)))))
Fikuszka, irigyellek az alacsony vérnyomiért!:) Nekem marad ugyanannyi, mint szokott 135/70-80. Persze, csak ha fehér köpenyt látok. otthon csak 110/68