A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Folyton keményedik a pocakom, de csak ha lefekszem. Ülve viszont szétszakad a csípőm. Álldogállni már rég nem bírok..

Na jó, nem rívok tovább..
Vendég

no, beleolvasok én is abba a másik topikba. Aludni úgysem tudok.
Vendég

:?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.07.06 22:49-kor.
Vendég

naaaa... egyszer csücsülök ide éjjel és sehol senki? :(

Hgabi

Remélem már a szülőszobán vagy...

Bond

És te verárjuuuuu???
Vendég

Milyen jól elbeszélgetek itt magammal :)
Vendég

Csibe!1 nap hijjan egy idosek vagyunk...tuneteink is azonosak.....Hogy miert kell ennek ennyire kenyelmetlennek lennie :roll:

Orsi: :wink: Ha csak lassan szivarog,es nem zubog,ugy tudom akkor nem tud elore esni a zsinor.....bar en bazi gyorsan huzok be taxival a korhazba,mert a strepto miatt nagy a fertozesveszely....Vagy 5 perces fajasoknal.....

Boo:Felolvastam apanak a dumadat...bar mar sajnos o is ismeri Vikit :wink: muszaj volt elmeselnem mar a multkori sztorijat is.....Hiperjol fogalmaztal,mint mindig!Eskuvoi kepek :lol: :lol: :lol:
Tescos IQ :lol: :lol: :lol: Szunyog...most mar gurulgatok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ne baszogassmaaa mindenkit!!!!!Mindig!!!Ja az ma en voltam :roll: :roll: :roll: 8)

Sillia:Jo hogy jottel.....bar sajnalom hogy nem jok az ejszakaid.....olvass egy kicsit :wink: !

Kép
Kép
ancsurti

ancsurti!!!

de jó hogy itt vagy :D
Vendég

igazából álmos vagyok, csak aludni nem tudok. Folyton fájdalmasan összecsomósodik a hasam. De azért ANNYIRA nem fáj, hogy ez már a vajúdás lenne.
Épp csak aludni nem tudok. És folyton éhségérzetet érzek, miközben a vacsora vége épp csak nem lóg vissza.
Összességében olyan furcsán érzem magam.
Vendég

Éleselméjűen megállapítom, hogy már holnap van, azaz ma :)
Vendég

Vagyok am,csak apa megjott melobol,ot istapoltam...aztan elszaladt matracot venni,meg reteszt hogy genya modon neha kiiktassam macsekokat...bolcso problema azota megoldott,teleraktam csorgos,felig felfujt zacsikkal,amit letakartam lepedovel..ez hatasos volt :wink: Azota meg egy oriasi babahinta is van benne szetszedve...de neha nem fog artani a bunti az eloszobaban cicoknak...legyen hol gondolkodni :wink:

Ez a csipo es derekfajdalom eleg kinzo dolog.nekem mar fekve is bejatszik...most eppen megint a labdamon ucsorgok.....
Ejszakai elfoglaltsagra alvas helyett talatam online nezheto filmeket.....jobbhijjan :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
ancsurti

Még egyben... :wink: . Csak 4 oldalt kell visszolvasnom egynap kihagyás után :shock: . De délelőttig behozom 8) , ha addig meg nem szülök :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ez a furcsa erzes volt rajtam tegnap......mindezek melle tarsul mar par napja 100 koruli,es afeletti pulzuszam.....A vernyomim az okes....En rendszerint fel 2 fele alszok el ejjelente :oops:

Itt MA meg csak este fel 7 lesz :wink: A dokim ma volt ugyeletes...errol lecsusztam :roll:

Kép
Kép
ancsurti

Dodiiiiiii!Szeva!!!

Na mi van maaaaaaa veled?

Kép
Kép
ancsurti

Dodi

Üdv! hiányoltalak..

Ancsurti

egy pillanatra elgondolkodtam, hová mászkál tiedapa éjjel..
Aztán rájöttem. Hiába, későn van. Vagy korán?
Vendég

Tyuuuu es mar 39 hetes lettem :shock: :shock: :shock: ez az idoeltolodas megtrefal sokszor...banyek 7 nap......

Kép
Kép
ancsurti

itt figyel mellettem egy zacskó pillecukor. Egyek?

amúgy az index-et olvasgatom..
Vendég

Sillia:Dillemazgatsz mi?Viszonyitas kerdese......
Ja es meg fodraszhoz is beugrik.....Engem ez reggelente lep meg mikor probalok visszaolvasni.....akkor nalatok mar koradelutan van...en meg meg csipas szemmel pislogok....

Kép
Kép
ancsurti

Egyel nosza!Bevagtam tegnap ejjel 1 fele fel doboz fuget :wink: :wink: :wink: Hasonlo virrasztasok mennek :wink:

Kép
Kép
ancsurti

ancsurti

a zörgős zacskó remek ötlet volt!!!

Áfonya retteg a nejlonszatyroktól és mindenféle zörgős zacskótól.

Nálunk a ház mellett van a szemeteskonténer és sokszor úgy kell lelavíroznom, hogy egyik kezemben a szemeteszsák másikban a foggal körömmel kapaszkodó rettegő eb :)
Vendég

hihi

most olvastam, hogy a Harry Potter-ben a Ron-t alakító színész elkapta a sertésinfluenzát de legyőzte.

Valaki hozzászólt a cikkhez: "persze hogy legyőzte! hiszen varázsló.."

Pillecukrot már küldöm lefelé. A LIdl-ben szoktuk venni, olyan igazi békebeli ízű pillecukor.
Vendég

na, bedugulok lassan, mert szegény Dodi sosem ér az olvasás végére :)
Vendég

Lakik a hazunkban egy "Afonya"...osszevisza dogonyoztem egyik nap....Az uj lako kiskutyaja....az uj lako egy brazil srac....helyesek egyutt :lol: :lol: :lol: :lol:

Cikk:hihihi!!!!Elkapni neha derus hozzaszolasokat is...nem csak partuszito,kormanyellenes dumakat...sajnos azt mar mindenbe belekeverik....meg az ilyen temakba is kepesek :shock:

Most latom,gyorsan behoztam a mai napon a hozzakotyogasaimat....Mennem kene tenyleg..hajat mosni.....

Pihenj azert Sillia!!!

Kép
Kép
ancsurti

Ooolyan édik vagytok, tökre jól esik, hogy eszetekbe jutottam :mrgreen: !
Most ezen annyira felbuzdultam, hogy kijöttem a konyhába a laptoppal apa mellől, mert nagyon ontja meleget ez a ketyere...
Szóval érezzétek magatokat megtisztelve 8) :lol: :lol: :lol: !

Ctg-nvoltunk ma, aztán meg "barátkoztunk", azért nem voltam.
Enyémfiam 3800g :shock: ! Kis dumdumgolyó :lol: ! De hála Istennek az áramlás tökéletes, és minden rendben velünk 8) ! Bár afeje nagyon lent van, és apocimis leereszkedett, szerintükmég egy darabig marad a pocakban :? . Hááát,ő tudja, de próbálok vele alkudozni :lol: .

A kutyatémát már nem akarom boncolgatni, talán jobb is hogy nem voltam itt... :? Hobbitenyésztőként gondolhatjátok mi az álláspontom!
Tömören annyit, hogy nincs azzal az égvilágon semmi baj, ha valaki nem kutyafan, de akkor ne tartson kutyát és kész! Én pl. tudom magamról, hogy totál alkalmatlan vagyok a növények gondozására ( :shock: ), ezért egy tökös bonsai-on, ésegy strapabíró nemtomanevét fán kívül nincs is növény a házban, mert azért nem veszek, hogy aztán kinyírjam, pedig nagyon tetszenek amúgy! Remélem érthető a párhuzam :roll: ....

Viki!
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de mélységesen felháborít a hozzáállásod: az előző pincsike megy, mert jön a gyerek és nincs kerítés ( :shock: :?: :?: :shock: ), de ha lesz kerítés majd jöhet egy másik....?!?!?! :evil:
Azt meg majd azért cserélitek le, mert nincs hová tenni a jövő évi nyaraláskor?!?! :evil:
Viki, ezek nem telefonok, hanem élőlények!!!!! Igazából teljesen jogos, mikor 3 bullmasztiff és egy franciabulldog mellett megkérdezik, hogy hogy lesz az összeszoktatás, meg nem félünk-e...stb. De a picsid mit csinált volna a gyerekkel? Életveszélyesen beleliheg a kiságyba? Vagy agyonnyalja? És egy ideiglenes kerítést nem lehetettvolna összedobni, ha a véglegesre most nem is volt idő/pénz/energia.....
Mindegy, ez persze a ti dolgotok, de sztem se legyen inkább kutyátok! Még egy macska elvan ilyen gazdikkal,egy kutyának ennél több kell! Rád is vonatkozik, amit fentebb írtam: nem baj, ha te nem "érzed" a kutyázást, de akkor ne legyen!

Iringó!

Nagyon cukik vagytok :wink: !

Heni!

A szülésztoridat holnapra hagyom, mert nem akarok elsiklani felette :wink: !

Ancsurti!

Anyukádhoz, babókához hurrá-hurrá :wink: :lol: :lol: :lol: !
(Amúgy a témádhoz, csak annyit, h nekem előfordul, hogy csak átfutom a fórumot, és nem olvasok el mindent, nem ezért mert nem érdekel, hanem mert így jön ki, de akkor lapítok is, mint sz@r a fűben :oops: :lol: :lol: )

Még másfél oldal....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kicsidodi 2009.07.07 00:28-kor.

KépKép

KépKép
kicsidodi

Hgabi!

Megy a drukk++++++++++++++++++ :D :D :D

Katy!

Annnyira tünemény ez a kiscsaj :D :D :D !

Ancsurti!

Túrórudi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sillia!

Szép nagy már az a pocak :wink: ! Hogy neked milyen szép a bőröd a pocidon :shock: :D :D :D !

Ahogy így haladok a sorok között, úgy gondolom, elvesztettünk egy fórumozót :roll: . Most erre mit mondjak?! A búcsú néha fáj...de nem most :twisted: ! Azt hiszem közel sem a mi hibánk ez, hiszen elég sok kismami megfordult itt, mégsem volt ilyenre példa. És az állandó tagok között is előfordultak nem egyszer nézetkülönbségek, mégis mindig felül tudtunk kerekedni rajta, anélkül, hogy sértegetnünk kellett volna egymást, sőt azt gondolom "gazdagodtunk" ezektől a vitáktól.... :wink: .

Jáááj, gyerekek nem bírok ennyit olvasni ilyen későn.... :evil:

Boo!

Annyira büszke vagyok rád :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: !
Bár még csak most fogom elolvasni az irományodat.... :wink:
De kérlek, engem szeress :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ! (A világért sem szeretnék szembe kerülni veled :lol: )

Persze ez annyira jellemző: napok óta kavarognak bennem a kitörésre váró indulatok (lehet, nem csak rám jellemző ez? :twisted: ),és fézeknem kell magam, hogy ne daraboljam brassóira a környezetemet...
Erre mikor lenne kire mérget eregetni, kimaradok a buliból :evil: !
:lol: :lol: :lol: :lol:

na, csak szóóóójjjjatok be :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !

Tipli van, jóéjt mamikáim/kismamikáim!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sillia!

És tényleg... :lol: !
A pillecukor sorsa számomra nem volt kérdéses :roll: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi:Dumdumgolyo.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Orulok mindenesetre hogy jol vagytok...maaaa azt hittem bentfogtak!

Jo latni hogy azert tenyleg nem korhoz kotott a felelosseg....na meg a gondolkodas :roll: :lol: 8) !

Indulatok:hat neha kiszalad az emberbol,illetve kiszakad.....nem lehet mindig minden rozsaszin.....!bar belolem nem az indulat jott ki,inkabb az hogy lassan lezarul egy korszak,es belelepunk egy masikba.....es nem lenne jo ha a "nehezebb"akadalyokat nem tudnank venni egyutt.....mert nem figyelunk egymasra!(csopp-csoppp-csoppp)

Na megyek is,szep almokat!

Kép
Kép
ancsurti

Visszaolvastam én is,most bekukkantok a másik topikba,kiváncsi vagyok boo írására.
Ismét 1-2-ig forgolódtam,majd inkább lejöttem.
Egyébként nagyon ideges vagyok az anyósomra.Mikor tök jóban vagyunk,mindig tud olyat tenni,amivel úgy felhúz,hogy elgondolkodom,hogy tényleg jóban vagyunk-e? :roll:
Vasárnap jönnek haza látogatóba külföldön élő gazdag magyar nagyon távoli rokonaik.Anyósomék minden hétvégén a telken ba...ák a rezet,mert kertészkednek.Anyós 61,após 70,dédi 93.Márciustól szeptemberig nincsenek itthon csüt-től vasárnap estig.A gyerekek,unokák nem látják őket,aztán a mikor jössz hozzánk kérdésre adott sírása a Lilinek nem tetszik nekik.De mit lehet tenni,ha hetente egyszer látja a nagyszüleit,kb fél-1 órára.Anyámmal hasonló a helyzet,őt 3-4 hetente látjuk kb 2 órát,ők is telekre járnak a palijával.Szóval segítség nuku,és most anyóspajtás kitalálta faszán,hogy a férjem megy vasárnap ezekért a rokonokért,illetve barátokért,vagy hasonló,a repülőtérre,és leviszi őket Balatonlellére,mert oda mennek nyaralni.Ő meg persze be vasz szarva nagyon akaratos anyjától,és rábólintott,mint egy birka.Mondom neki,nem zavar,hogy már 40 hetes terhes leszek?És,ha szülnöm kell,anyám telken,anyád telken,gyerek jön velem a császárra?Ja,és kb 12-2 között jön a gép,addig pontosítanak még,Ferihegy tőlünk kb 1 óra,tehát,mire kimegy értük,elmennek Balatonra,és visszaindul,du. van,vasárnap,dugó.Ha hívnám,nem is ér ide csak 3 óra múlva.Erre várjak a császársebbel?Mi volt a válasz?Hívjak mentőt,gyereket hagyjam a szomszédoknál.Na,bameg,te se leszel hülyébb.Nem szóltam sokat,de az se volt kedves.Biztos nem aznap szülök.Jött még a kontra.Mondom most üssem meg először,ekkora hassal?És mindezt a hülye anyja miatt?Odébbálltam.Tiszta ideg vagyok,remeg kezem-lábam.Ja,még nem említettem,hogy van neki egy bátyja is,mármint a férjemnek,ő is lehozhatná őket.De neki van nagy pofája,és leállította az anyját.Merte.Mondjuk ő meg egy lusta seggfej,semmit nem segít,mindig a férjemet ugrasztják.
És a legfontosabb,hogy szombaton lesz a Lili névnapja,már alig várja,persze azt hiszi szülinap,de mindegy,cuki,ahogy várja. :D Szombaton telken anyám,anyósomék,így vasárnap jó anyámnak,a gyerek keresztanyjának,keresztapjánk,így vasárnapra tesszük.Mondom a férjemnek,akkor te itt sem leszel a bulin,egyedül leszek 10 emberrel,és kiszolgálom őket,sürgök-forgok,és még csak meg se szülök közben?Te meg itt sem vagy a gyereked névnapján,holmi gazdag elszakad hazafiak miatt,akiket láttál gyerekkorodban 3-szor kb?Persze,kibírod nem?Mért most tartjuk?Na,gondoltam,gyerek összepakol,és lelépünk.Ezt már nem bírom.Aztán elvonultam bőgni,gondoltam jobb lesz.De nem.Ez már 2 napja volt,de nem bíram tovább,nektek most elmondtam legalább.Pénteken már nincsenek itthon,meg munka után 5-től tartsak bulit?Meddig 6-ig?akkor minek készülök?Iszunk egy szörpöt,és mehetnek?Vagy mi?Jövő héten már meg lesz a Lotti,2 napos gyerekkel tartsuk?
Várom ötleteiteket,ha nem baj!Mit csináljak,hogy a kecske is jóllakjon,és a káposzta is megmaradjon?
Annyira akarok szülni vasárnapig,hogy ne legyen igaza anyósnak!!!!!!!!!!
Mellesleg,ha hazajönne a telekről szombat este,vagy vasárnap reggel,elmehetne értük ő,ha már beígérte,és levihetné őket.Az ő barátai.Vagy felszállhatnának vonatra,vagy beülhetnének taxiba.De az a spúr banda tudjátok,aki megteheti,mégis konzervet eszik nyaraláskor.Akkor minek jönnek haza?Repjegyre volt lóvé?Mentek volna el helyben valahova,ami olcsóbb.Meg kell mutatni,hogy haza tudnak járni 1 évben 1 hetet,és el kell mesélni mi van kint,mennyire szar nekik,milyen nehéz minden,és kell egy kicsit törni a magyart is.
Na,elég belőlem,bocs,most ez sok lett,de mindjárt a falhoz vágom a gépet!!!!!!Tiszta ideg vagyok. :twisted: :twisted:
Vendég

Jaj,vannak helyesírási hibák,de idegállapotomhoz képest nem sok... :D
Most mit írjak?Jó éjt,vagy jó reggelt? :shock: :roll: :wink: :D
Azt nem írtam az előbb,hogy halkan megjegyezte a férjem ma,amikor anyós kérdőre vonta,hogy,akkor leviszed őket,ugye?,hogy a Gabitól függ,ha megszül addig,akkor nem.Szóval ezért is akarnék szülni.Az,hogy rám verte,nem zavar. :D
Vendég

Kukurikúúúú!!!

PálKataPéter Jó reggelt,
már odakünn a nap felkelt :D :D
Vendég

Sziasztok,

Ancsurti,
köszi a hideget. Vagy legalábbis a vihart, ami tegnap este jött, egy kicsit lehűtötte a levegőt, jöhet még.

Iringó, tündéri a kis csöppség!

O. heni, köszi a szüléstörténetet. Úgy látom gyors szülésed volt, bárcsak így lenne velünk is, irigyellek érte.

Marietta, édes a kis Domi, már a képekért is megéri olvasni a topicot, feldobja a reggeli hangulatom.

Hendegabi,
hajrá, megértelek, hogy nem írod a nyákdugó összes részletét. Gyors és könnyű szülést kívánok Nektek is!

Katy76, édes a kis Petra! Az étkezés valóban nem egyszerű, de majd kialakul, lehet hogy egy idő után a kis csöppség is jobban bírja az anyatejen keresztüla dolgokat, csak figyelni kell.

Boo, öröm a történeteidet olvasni. Szólj, ha kiadattad a könyvet!

Magzatvíz ügyben, én csak annyit tudok, hogy célszerű mielőbb beérni a kórházba. Ha ez az élmény pont nappal jön rám, várnom kell min. 1 órát, mire apa hazaér, plusz lányomat eldobni a város túlsó végére a dédihez, aztán irány a kórház. Szerintem nem dől össze avilág, cska én bírjak ennyi ideig a fájásokkal.

Lilisgabi, ne idegeskedj, mert még tényleg ma meglesz a baba. Te vagy az első, ill. a baba, én a helyedben mással nem is foglalkoznék. Ha valaki képes pont szülés idejére érkezni, és ilyen elvárásai vannak, furikáztasd stb. oldja meg. Nálunk is van egy-két inteliigenes ember, aki már az előző szülésem után pár órával bent volt a kórházban látogatóban (mert mi barmok elég hamar küldtünk sms-t). Most megfogadtuk, hogy csak jóval a szülés után értesítjük őket, hogy kipihenhessem a szülést.

Remélem nem írtam duplán kivesézett témákról. Ha mégis bocsi érte, még korán van.

Kép
Kép
Kép
teranita

Boo :

Naagyon köszönöm, hogy megvédtél minket a "barom kismamák" és hasonló titulusoktól.Én is megtaláltam a hsz-át a másik topicon :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: , aztán olvasok tovább és ott van a tiéd is :D :D :D :D :D :D .Sosem bírtam az ilyen típusú embereket :twisted: :twisted: :twisted:

Sillia : nekem sem volt jó éjszakám, viszont nem volt pillecukrom :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Lilisgabi : NE IDEGESÍTSD MAGAD !!! Irgum-burgum!!! Amúgy igen , igazad van és megértem a dühödet és az aggodalmaidat is.

Nem kéne már valamit érezzek ??? Ma töltöttem be a 40 hetet.

Kép
ikoka7

Húhh Csajok volt itt tegnap élet és vihar!!! :lol: :lol: :lol:

Sillia, mi történt, hogy iiiiillllyyyyen jó kedved van? :wink: Csak nem szülni mész?

Dodi, szép mérete van Boti babának!

Hendegabi, vajon már babázik????

Lilisgabi, elhiszem, hogy ki vagy bukva!!!!

Én tegnap kiganajoztam az egész lakást, rendbe tettem a patáim és a karmaim, szal szülhetek. :lol:

kispiskóta

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:51-kor.

KépKép

KépKép
boo

Ikoka

Ezt neked küldöm :) Kép éjszakai muníció
Vendég

Dodi

"életveszélyesen beleliheg a kiságyba.."

:D :D :D :D :D :D
Vendég

Jó reggelt!

Látom, éjszakai baglyok is vannak a csapatban :wink:

Ancsurti
Apa csak hobbi szinten foglalkozik a fotózással :wink:
Egészségedre a Túró Rudit :lol: :lol: :lol:

Katy
Én is felejtettem már a mosógépben a cuccokat :cry: :wink:
Szépek vagytok :lol: :lol: :lol: :lol:

Viki-téma
Én szinte az első pillanattól kezdve simán csak átlapoztam :oops:
Az első néhány hsz-je után valahogy "furcsa" érzéseim voltak vele szemben (túl sok az ellentmondás) :cry: :cry: :cry: :evil:

Sillia
Szép a pocid :lol: :lol: :lol: :lol:
42? :roll: Nem mondtam volna meg a kép alapján... :wink:

Boo
Téged nem szabad szoptatás közben olvasni. Rötyögök, kiesik a Hercegnő szájából a cici és kap a képébe egy tejfröccsöt, a meglepetéstől meg sírni kezd :wink:

Orsi
Mi a magzatvíz elfolyása után indultunk a kórházba. Előtte még itthon lezuhanyoztam, gyorsan befejeztem a csomag összepakolását, közben apa is zuhanyozott.
Kocsival mentünk be...
(köldökzsinór akkor esik előr, ha a baba feje nincs teljesen beilleszkedve)
Vendég

Boo

Valóban nagyon keveset aludtam, 5:10-től már fennt vagyok.
A nyűglődés most csak testi, a hiányos alvás ellenére úgy érzem jó a kedvem és mintha tele lennék energiával :shock:
Ebben valószínűleg nagy szerepe van a felfrissült levegőnek..
Viszont a fájdalmas keményedések éjszaka óta szinte folyamatosak.
Jó lenne ha ezekből mostmár lenne is valami...

Reggel néztem a TV-ben hogy Szombathelyen meghalt egy egyhetes kisbaba és majdnem a 43 éves anyukája is mert állítólag az ügyeletes orvos nem ismert fel valamilyen terhességi szindrómát ami miatt azonnali császárra lett volna szükség.

Nem értettem milyen szindróma, de rögtön utána olvasok...
Vendég

Sillia : nyammmmmnyammmmnyammmmm :roll: :roll: :roll: , pedig nem is vagyok édességfüggő, de azt hiszem a ma esti sétába be kell iktatni egy Lidl kört ( bár arra szoktunk sétálni fagyiért : 99 ft pálcás vaniliáskívülcsokis ) kifejezetten pillecukorért . Hacsak nem lesz valami más elfoglaltságom....ugye értitek mire gondolok, mert én már leírni sem merem, nehogy elszóljam magam . :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
ikoka7

Jaaaaaj és mától az van a vonalzómra írva, hogy "bármikor jöhet a baba " . Sillia : csak most látom , hogy majdnem egyforma a vonalzónk. :D

Kép
ikoka7

Lilisgabi

Szomorúan olvastam a helyzeted..

Az én anyósomék azt sem tudják miben segítsenek, ha bármikor szólnék ugranának és fuvaroznák a seggecskémet, folyamatosan küldik a kertből a konyhára a muníciót, sokszor meg is főz ránk mama és mindezt anélkül hogy a nyakunkra telepednének.
Pedig a második felesége vagyok a fiuknak és Lóci már az ötödik unokájuk...

Azt gondolom, tiedapának kellene a sarkára állnia. És legfőképp MELLÉD állnia.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:51-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:52-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo : pihenőszék hiperszuperjóóóó és széééép. Az én baráti társaságomból és párom családjától nem tudom mit/miket kap majd Zsombi, de ez a lagjobb ha megkérdezik, hogy mire van vagy lesz majd szükség, És ezt jó előre , hogy akkor azt ne vegyen az ember lánya.Egyetlen barátnőm kérdezte meg, hogy mit szólnánk ahhoz, ha kapnánk tőle egy utazóágyat . Mondtam, hogy annak örülnénk , ígyhát azt kapjuk. Ill. egy másik barátnőmtől kaptunk sok mindent, megörököltük kölcsönbe a gyerekeitől ( leginkább ruhákat ). De ha már itt tartunk agybajt fogok kapni a "800. f@szság"-tól, úgyhogy az lenne a legjobb ha mindenki pelenkát hozna, mondjuk egy mérettel nagyobbat. Dodinak igaza van , ennél hasznosabb ajándék nincs.
De félreértés ne essék nem tartunk igényt semmire, ne azért jöjjön senki, hogy hozzon vmit, de ilyenkor ez a szokás. És ha már hoz , akkor legalább kérdezze meg , hogy mi kéne.

Kép
ikoka7

Boo

[quote]T írta:e gyanús vagy nekem, roppant gyanús!!! ez a sok energia nem a redbulltól lesz

persze hogy nem! hanem a pillecukortól :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Úgy néz ki, nekem is "sikerülni" fog a túlhordás :?

Hendegabi? vajon?....talán...reméljük!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.07.07 07:16-kor.
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Sillia!
Pont ilyent nyomtam be tegnap egy fél zacsival! Sajnos a zacsi akkora ,mint egy kispárna..
Vendég

conversano

ilyen zacsi volt?
ezt ugyanis későn este bontottam fel, de már sajnos közelítek az aljához... Kép
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:53-kor.

KépKép

KépKép
boo

Izé...

Azt hazudtam,h fél zacsival ettem meg..?Kép

Kép
Vendég

conversano

NAGYON egyezik az ízlésünk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ikoka

Látod, itt mi ilyet falunk, neked is irány a Lidl :)
Vendég

Boo :)

Műzli melyik menhelyről származik?

Olvastam a másik topicban a beírásod :D :D Király vagy :D :D De miért lett ott ilyen qss...
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: