A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 17:50-kor.
Vendég

Heni:Ez csodaszep...ahogy irsz a fiukrol!!!Annyira szeretnek panikmentesen,teljes atelessel Hangara koncentralni!!!Mondjuk nem felek semmitol egyenlore ami Vele kapcsolatos,igyekszek nagyon.A szules ami aggaszt,de hat az ismeretlen.....
Bar nagyon jo olvasni a torteneteket!

Itteni baratnom szombaton vegre eletet adhatott a kislanyanak!Nem meselte meg el,mert nagyon nehez dolga volt...majd ha mar tul vagyok rajta.....De megkonnyeztem a hirt rendesen,es hallottam a hangjat a telefonba 8)

Igen,HURRRAAAAA!!!!!Alig varom!!!!!

Menjenek Silliaek,de meg is osztozhatnank :wink:

Nehez volt a tegnap este,es most kezdek ketsegekkel kuzdeni,hogy felismerem-e majd idoben....de hat persze,biztosan...csak annyira elbizonytalanodtam tegnap....Ma is szetszakad a hatam,a hasam alja,a csontjaim a labam kozott......

Nincs ma kedvem fozni.....es hajat is kene mosni megint,szep alom hogy kozvetlen szules elott majd elintezem....de lesz ra idom? :lol: :lol: :lol: Ez a 8 nap a vonalzomon mennyire nem biztos....erdekes ez a szuksegallapot :lol: :lol: :lol:
Jobb lenne magzatvizfolyas...mint fajas szamolas......na de nemsokara meglatjuk hogy is van ez....Vagy varazspalca :roll: :roll: :wink: :lol:

Kép
Kép
ancsurti

Sillia, akkor mész is szülni, vagy csak gyenge a front? Légyszi küldd tovább délre!

Domi csodaszép...

Ancsurti felvetésésvel egyetértek és én is magamra veszem ami rám vonatkozik, igaza van. Nem olvasok vissza mindent és nem reagálok az esetlegesen felmerülő kérdésekre, de önző módon leírom mi történt VELEM.

De nekem ez per pillanat elég, több nem fér bele. Ha felületes visszaolvasásnál valami felmerül, leírom amit tudok segítő szándékkal, de amint olvasható ez sem szentírás, mert másnál máshogy volt.

Ami a lényeg, más is hozzám hasonlóan leírja a napját és konstatálom, hogy nem vagyok egyedül a problémámmal. Nekem erre való a topic, és továbbra is olvasni fogom, akit meg nem érdekel a nyűgöm, az lapozzon.

A kutyás témáról lemaradtam, de húzzunk már egy vonalat ezért aztán kár foglalni a sorokat!

Ancsurti, nyugi, biztos a kiborulás szélén állsz - Bond is így volt és éjjel ment szülni - úgyhogy pihi és koncentrálja Hangára. Nem semmi, amit külhonban végigcsinálsz egyedül, barátok, szülők nélkül, tisztelünk érte!

Na már megyek is, mer szétszedik a házat.

Éva

KépKépKép
agmano

Orsi:Tudsz elni :lol: :lol: 8) 8) 8) Egeszsegedre!!!!Szep estet!Mi is kint ucsorgunk mostanaban pasikammal sokat estenkent.....
Andris nagyon edes!!!!Uszopalanta :lol: :lol: :lol: Apa nemreg nezegette az itteni lehetosegeket.....jo lenne egy f@sza uszodat talani....

Domiiiiiiiii!!!!!!!A kis asztronauta!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8)

Sillia:Ugyanugy keszited mintha tokbol csinalnad?Kapor...ilyesmi?

Nekem milanoit kene csinalnom,apa azt kert...de ma meg csak a mosasig jutottammeg porszivozas.....na meg a forum.....De megemberelem magamat mindjart.....

Kép
Kép
ancsurti

Sillia: védőnőnek üzenem: gyümölcs csak lehet otthon! (áfonya vagy almacsutka :D )
Tökfőzelék: nyami-nyami!!!!!(én is szoktam cukkiniből)

Babucik nagyon-nagyon édik!!!!! MÉG KÉPEKET !!!! MÉG!!!!!

O.heni: én is ezt kívánom magunknak!!!!

Orsi: itt most esett kb. 10 percig az eső - kivételesen vihar nélkül

Röviden magunkról: egész nap jól el voltam a dagadt lábammal (Ancsurti: nem tudod véletlenül, mitől vizesedik a lábam???? :D :D :D :D :D - na jó, ez extra gonoszkodásnak szántam, nehogy bepörögj!)
3/4 5-kor tettek fel NST-re, hoztam a szokásos formámat: gyerek szívhangja tökéletes, fájás nuku.
Utána dokim megvizsgált, és újra elkérte az NST-s papírt, majd nagy szemekkel megkérdezte, hogy tutira nincsenek-e fájásaim (TUTIRA NINCSENEK! :evil: )
Ja, mert 2 ujjnyira totál nyitva a méhszáj, és eléggé el is simult :shock:

Végül hazaengedett (10-15 perc alatt a kórházban lehetünk), de azt mondta, szerinte nagyon hamar találkozunk.
Hozzáteszem, baromira fájt a vizsgálat.
Úgyhogy hazafelé megállítottam apát, és kértem egy extra fagylaltot (olasz főzött fagyi, naggggggyon finom, ócsó - 110 Ft/gombóc - és hatalmas gombikat nyomatnak). Citrom-grapefruit verzió figyelt be.

Mióta hazaértünk, már vagy 8-szor voltam pisilni, és távozott a nyákdugó is.
Korábban nem mertem ebben a kérdésben nyilatkozni senki felé (aki érdeklődött, hogy az milyen, hogy távozik), mert Nóci szülésekor ez számomra teljesen kimaradt (nem vettem észre). Most viszont egyértelműen az volt, sőt aztóta is még vannak nyomai.
Igyekszek valakit értesíteni, ha babónk elindult, de tényleg bocsi, ha csak már amikor kinn van, akkor szólok

Kép
Kép]
hendegabi

Agmano:Megint egy felreertes...de azt hiszem hagyom is a csudaba.....nem zavar ha valaki csak magarol ir.....en nem ertem.....nem csak angolul kell tanulnom ezekszerint :oops: :oops: :oops:
Kiborulas szelen nem allok,igencsak jo hetvegen vagyok tul,eltekintve a fajdalmaktol......bar bevallom mar nagyon hianyzott a tarsas elet 8) De kosz jol vagyok!

Sracokhoz kitartast!!!! :wink:

Kép
Kép
ancsurti

Huuuuuuuu Gabi:Akkor mar nagyon kozeleg a nagy nap!

:wink: :wink: :wink: (ugye nem az jon le mindenkinek hogy felment az agyvizem??Csak mert lemertem irni valamit.....tenyleg jol vagyok!!!!Ez biztos!!!Az azert nem ilyen.....kicsit ebben hasonlitok Boora!Szoval akkor azert az tornadosabb)

Mondjuk hogy minden alkalommal keresem a nyakdugomat....nem biztos hogy epp elmere vall :oops: :oops: :oops: De meg nem talatam :oops: :oops: :oops: Vagy a gyogyszeremet kene keresgelnem? :roll: :roll: :oops:

Kép
Kép
ancsurti

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 17:50-kor.
Vendég

Boo
Az alkoholisták nem alkoholmentes sört isznak :lol: :wink:
Helyesírás: sok ember dicsekszik azzal, hogy hány nyelvből van ilyen-olyan nyelvvizsgája... magyarul meg 2 értelmes mondatot nem tud leírni, helyesírási hiba nélkül :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :evil:
Apa volt fél évet Afganisztánban, másik alkalommal fél évet Koszovóban. A támaszponton volt net, webkamera, csak meg kellett szervezni, hogy én is akkor legyek a gépnél mikor ő. És azt nagyon nehéz volt kiszámolni, hogy ő mikor jut a géphez :cry:

Ancsurti
A legtöbb képet apa készítette, amiken ő is rajta van, azokat a szülésznőm kattintotta :wink:
Drukk a szüléshez, hogy anyudat fitten fogadhassad!
Szüléstől nem kell félni! Nagyon sok dolog fejben dől el!

Orsi
Nagyon aranyos Andris!

Heni
Nem engedték be apát? :roll: :roll: :roll:

Marietta
Dominik nagyon édes!
Vendég

Hendagabi
Én hasonlóan indultam :wink:

Ancsurti
Tömegpszichológia--leírtál valamit, amit elolvas x ember. És aki kicsit elgondolkodik, esetleg magára érti, magába nézve keresi a hibákat. Viszont--akinek szántad, talán nem is reagál, mert ezt is a maga felületességében olvassa :cry: :wink:
Vendég

Pápá... összebújok a dedemmel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

Iringo!Ez nagyon is igaz...tudom am hogy fejben dol el...... :oops: :idea: :idea: Csak nyusziskodok.....Koszi a drukkokat!
Apa foglalkozik is fotozassal?

Egyebkent ratapintottal............!

Jo osszebujast :wink: !Szep estet!!!

Keszul a kaja is :roll: :? kozben..................

Kép
Kép
ancsurti

Ancsurti!
De jó, hogy említetted a mosást!! Én is mostam ma egy adagot, aztán jól el is felejtettem, pedig du. 1 körül járhatott le a gép. És most Téged olvasva eszméltem fel, hogy Úristen, minden ott van a gépben (majdnem száraz :D ).

A kutyás témához tényleg csak annyit, hogy 2 palota pincsim volt, 86-tól 2004-ig ők voltak a mindeneink (mama és fia), úgyhogy engem külön érzékenyen érint Viki hozzászólása.

És még annyit, hogy Anyunál ugye most is van két kutyus, és a nővérem kislánya simán kúszik, jön-megy a lakásban, ahol a kutyák is. Semmi baja, szerintem ennyi baci kell a gyereknek is. Amúgy meg Anyu nyilván tisztán tartja a kutyákat is meg a lakást is.
Szóval megfér a gyerek és az állat egymás mellett, csak szoktatás és odafigyelés kérdése!!!!

Olyan furcsa volt ma, Anyu átjött vigyázni a picire, én meg elugrottam a Duna Plázába (5 percre lakunk) a postára, a DM-be, meg a patikába.
És olyan furi volt pocak nélkül menni, senki észre sem vett (a nagy pocakomat bezzeg sokan megnézték), tudtam sietni a régi farmeromban (egy mérettel nagyobb, mint a többi :wink: ).
Jó is volt egy picit kiszakadni, de szörnyű nehéz is, hogy a Petra nincs velem, mert hát hónapokon át szimbiózisban éltünk.

Bond!
Az én csomagomban is volt Szalon sör meg borotva Apának! :lol:
Inkább raktak volna bele egy tejgyűjtő poharat! :evil:

És Sillia!
Mi is a 4-en lakunk lift nincs, és pocak nélkül száguldok újra! Azt hittem, hogy vissza kell majd szépen lassan szokni, de ahogy lement a pocak, olyan lendület van bennem, hogy egy szuszra simán megmászom a 4 emeletet! :D :D

Kép
katy76

Katy:Mosas :wink:
Ezen (is)gondolkoztam a minap...hogy most okes hogy nehezen birom es Hangaznek mar...de azert mennyire mas pocisan az elet...es meg majd visszasirom par momentumat :oops: :cry:
Lendulet:na az mar nem artana 8)

Petra kiutesei elmultak?(malna)
Jut eszembe kiwi,paradicsom,eper...ezek azok amik allergizalhatnak meg...ha kijott Petran a malnatol,akkor ezekkel is ovatosan banj....De remelem nem lesz baja tole...apro mennyisegben probald enni,es figyeld a reakciot!

Kép
Kép
ancsurti

Hendegabi : Megy a drukk !!!

Czigka : Azért nekem is engedélyezhetnéd a szülést ma estére, mert az már úgyis átcsúszna holnapra és hát az a kiírt dátumom... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Ancsurti : Tök jó, hogy van véleményed, és ez Boo-ra is vonatkozik. Amúgy teljesen egyetértek mindkettőtökkel, csak nekem már az is macera , hogy ideüljek s miután olvasok még írjak is. Pedig pl. a kutyás témához a hsz-t valahogy én is nehezen tudom szó nélkül hagyni. És itt NEM rád gondolok Tabati. Barátaim szerint nyers a stílusom, persze ez csak azért , mert ami a szívemen a számon.Nem vagyok az a fajta , aki sokat kertel, mert szépít az igazságon. PL. ha egy baráton/barátnőn szerintem sz@rul áll vmi ruha, vagy gázul viselkedik, akkor inkább megmondom nyíltan és igen talán nyersen , de ugyanezt várom vissza is. Mindenkinek vannak hibái és ezekkel igenis szembesíteni kell , ha nem tudja, mert az ember " saját szemében a deszkát sem, máséban pedig a szálkát is észreveszi " ugye.
Lehet, hogy néha elkanyarodunk itt a csak kismamáknak való témáktól, dehát emberek vagyunk, itt már hónapok óta megosztjuk egymással a gondolatainkat, gondjainkat ,bajainkat. És nem , nem kell hogy megfeleljen mindenki álláspontja. Még jóóó, hogy nem vagyunk egyformák.

Viki elég érdekesen áll 1-2 dologhoz az életben, a minap is volt egy általa pár embert felkavaró téma. Na akkor nekem is kinyílt a bicska a zsebemben, de akkor annyira nyűgös voltam, hogy nem volt kedvem reagálni, aztán lapoztatok. :D

Itt is vihar készülődik és annyira jó , hogy a nyitott ablakon végre jön egy kis levegő is.

Voltunk megint egy jó órát sétálni,egyre nehezebben bírom, de bevállalnék még egy órát ha utána mehetnénk szülni. :roll: :roll: :roll:

Kép
ikoka7

Ancsurti!
Igen, már másnapra halványodott, harmadnapra meg el is múlt a kiütés.
Igen, nagyon vigyázok, egyáltalán nem eszek paradicsomot sem, mert szegénykém így is hasfájós, most inkább nem kísérletezek, megvárom, míg picikét nagyobb lesz.

Ez a kajálás dolog egyébként tényleg nagyon nehéz (legalábbis nekem), mert amúgy sincs étvágyam, semmi kaját nem kívánok, tényleg csak azért eszem, hogy legyen elég tejem. És a tetejébe még oda is kell figyelni, hogy mit eszek.
A gyerekorvosunk gasztroenterológus, úgyhogy ő nagyon durván komolyan veszi a tejes dolgokat is, napi max. 2 dl-nek megfelelő tejterméket ehetek (ami 1 túró rudi + 1 joghurt pl.).
Miután a túró rudi lételemem, így tényleg nagyon meg kell válogatnom, hogy mit egyek.

Leveseket eszek minden nap, meg pl. lekváros zsömit, v. sonkásat, gyümiből őszibarackot, görögdinnyét, sárgabarackot, almát, banánt.

Majd biztos könnyebb lesz, ahogy a Petra is nő, de egyelőre annyira féltem a hasfájástól, hogy inkább nagyon odafigyelek.

És akkor két kép tegnapról:

Kép Kép

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:45-kor.

KépKép

KépKép
boo

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 17:51-kor.
Vendég

Ikoka:Nagyon kiutalnam mar neked azt a szulest....!!!!
Hatha az a mai vihar segit...nem csak a husolesben :wink: !!!

Katy:Jol van akkor,azert kezelheto a dolog eves szempontjabol,bar biztos nem egyszeru...de inkabb igy ugyesen!

Szepek vagytok!De jo latni ilyen anyukas kepeket!!!!!!!Aranyosak vagytok!!!

Rudirol jut eszembe!Az elmult evben csak 2x ettem,mikor valaki erre jott latogatoba,es hozott par csomaggal ismerosoknek...na en el is voltam eddig,es van,itt nem kaphato....Na de!Az egyik boltban plakat:Pottyos rudi kaphato!!!!
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Apa hozott is tegnap!!!Es a csomagolas ellenere egy az egyben ugyanaz...nem am holmi Norbis vagy hasonlo gagyi...ugyanaz az ize!!!!!!Es nem itt gyartjak.....csak ilyen a csomagolasa,de europai termek!!!!
Megmutatom!!!
Kép

Kép
Kép
ancsurti

Akkora eső volt, hogy nem bír elfolyni hirtelen, áll a víz a városban, néhány helyen egész útszakaszok víz alatt.
De sokkal hűvösebb nem lett...

Igen, Ancsurti, ugyanúgy csináltam mint ha tökből lenne, kaprosan, habarással. És naggyon fini lett :)

Hendegabi

Nem ér beelőzniiiiii :!: :!: :!: :!:

Apa csinált rólam az előbb képet, pocakosan már (remélem) az utolsót.

Azért a végére sikerült nekem is megnövesztenem :) Kép 40. hét 42 évesen...
Vendég

-
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 17:52-kor.
Vendég

Sziasztok!

Előre elnézést kérek az össze- vissza hozzászólásokért, de nálunk a viharnak egy eredménye volt: állandóan ledobált a netről. Meg volt egy pillanatnyi áramszünet is, ami miatt meg elszállt minden- bond jótanácsára nem hallgattam, nem wordbe másoltam :( Ja az áramszünet miatt a kábeltv is elment egy órára :roll: Ezt mondjuk nem értettem, de mindegy is. Mi lenne itt, ha valami komolyabb tornádó jönne??? Ez csak egy sima vihar volt, nem is túl erős széllel...

A kutyás témához /mondjuk záróakkordként/ annyit, hogy nekem most ugyan nincs kutyám, de ha lenne, sem válnék meg tőle semmi pénzért. Tabati esete ugyan más, mert igazából nem ő a gazdája, de mégis neki kellett a megváltozott helyzethez igazítani a körülményeket. Pedig az apósa/ anyósa lett volna, akinek megoldást kellett volna találni. Viki esetében meg a kerítés hiány elég gyenge kifogásnak tűnik. Én, ha ilyen helyzetben lettem volna, legalább drótkerítéssel vagy valamivel lekerítettem volna neki egy kennelt az udvarban. Amíg nem lesz kész a rendes kerítés, el lett volna ott is. De ez csak az én véleményem, nem vagyunk egyformák.

Nyűgösség: nnnna, engem ma ért utol :( Reggel letusoltam, majd megpróbáltam felöltözni. De eljutottam odáig, hogy még a bugyimat is harmadik nekifutásra sikerült csak felvenni. Itt tört el a mécses! :( Hát nem igaz, hogy már erre sem vagyok képes! Szegény párom csak vígasztalt vagy negyed órán keresztül.... Már tényleg csak az tartja bennem a lelket, hogy nincs sok vissza... :D Addig meg már kibírom, ugye? :D Holnap is még NST, meg uh, ahol megnézik a babó méreteit. Kíváncsi vagyok, már mekkora, mert úgy nagyjából 20 kilósnak érzem estére.... :D

ancsurti: Tök jó, hogy nemsokára ott lesz veled anyukád is! :lol: paradicsomot úgy sem lehet enni, ha kiszedem a magvas közepét? :( Mert úgy néz ki, hogy pont azokat nem szabad szopi alatt ennem, amiket szeretek :roll: Bár a dinnye szerencsére maradhat :lol:

boo: átkeresztellek mrs. Beannek :D Persze, tudom, nem te bénázol, csak a körülmények olyanok.... :lol: :lol: Tudom, hogy idegesítő lehetett, de én azért jót mosolyogtam a sztoridon :lol: Bocsi :oops: :lol:

hendegabi: nem értek hozzá, de lehet, hogy te leszel a következő, aki már babázhat? :lol: /ha jól emlékszem, gabi1- nél is voltak ilyen gondolataim, s bejött! :lol: /

sillia: nekem nagyon tetszett a pacis- nagylányodos kép! :lol:
Te pedig nagyon csinos kismami vagy! :lol:

Egyelőre ennyi, a többit már sikerült elfelejtenem....

Kép
agi125r

Annyira jó nézni ezeket a babás-mamás képeket....
énis én is szeretném már....!!

boo

kicsit gondolkodnom kellet mi lehet az a "ahmeburger" de aztán kikövetkeztettem :D :D :D
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:46-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sillia!
Igy 42 evesen :wink: bar nem latszik(mar mint a korod) csodaszep kismami vagy!!!Es jol belehuztal igy a vegere!!!!Milyen szep a formaja es a bore is a pocakodnak :shock: :shock: :shock:

Czigka:Ezt nem mondod komolyan!!!!!! :shock: :shock: :shock: Es meg hozza sem szoltam akkor a mondandojahoz....Na szep!Eretten es okosan all a vilaghoz a kislany!Elismeresem,de egyben ez hihetetlen is.....mar most nagyon sajnalom a gyermeket!!!

Kép
Kép
ancsurti

Bejöttem az eső elől. Itt fúj a szél, villámlik, dörög. Közvilágítás nincs. Előbb úgy becsapta a szél az egyik ablakot a lakásban, hogy majd besz@rtam :shock:.
H. Gabi

Megy a drukk. :lol: :lol: :lol:

Minden baba nagyon édes.

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok!
Ma is jól telt a napunk a Lilivel,és már a bibik sem fájnak neki.Boo,ok,tudom,hogy elméletben nem szabad emelgetni,de a dokim engedélyezi.Nekik a 3. születik aug-ban,és szerinte nyugodtan lehet ugyanúgy élni,int terhesség előtt.És igaza van,én végig emelgettem a Lilókámat,wc-re fel,le,biciklire,stb.A 27. hétig magam is bicajoztam,gyerekkel együtt.
Csak erős idegzetűeknek!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hasam:131 cm.És 85 volt.
Most ennyi,lenne még véleményem,de mire elolvastalak benneteket,megfájdult a se..em.Elültem.Itt eső,-10 fok a nappalihoz képest,és végre hideg.Remélem ma egy jót alszom,és holnap szülök a teliholdnál.Mint egy farkas,olyan leszek...
Sziasztok! (lehet,hogy hajnalban jövök)
Vendég

Átnéztem én is a másik fórumba, hát nem mondom semmit. PFFFFFFFF.
Ahogy olvastam a többieket, ott sem lesz sokáig. De bunkó voltam :?

Most meg kinyilt az ablak, már megint megijedtem. Nem akarok megszülni egy ablak miatt. :shock: :shock: :shock:
A férjem most telefonált, egy óra múlva itthon van. Kérése: vacsorára adok neki zsíros kenyeret? Hát mást nincs is kedvem ilyenkor már készíteni.

Kép
Kép
orsi777

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:46-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo:Vazzzzeeee!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na atneztem en is!En mondok!Ez a lany a multkori temat sem fogta fel igazan....es meg duhos is..Na bummm!Csak tudnam melyik csatornat nezi :shock: :roll:
Eszt nem osztanak csak ugy...penzeeee meg nem adnak!Elegge egyszeru,igy a sztori is egyszerusitve van........de meeeee???
Ezt komolyan nem hiszem el :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
ancsurti

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 17:53-kor.
Vendég

Boo, nem hiába barátnőd
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
orsi777

hát jó sokat írtatok amióta nem írtam...alig győztem visszaolvasni...

viki!
teljesen egyetértek Booval és a többiekkel...
a továbbiakban no comment!

Ancsurti!
amikor írtad,hogy milyen panaszaid vannak,mintha csak magamat olvastam
volna,kivéve a repedést...de minden más stimmel...

kutya téma:
nekünk is van,de már mi is úgy szoktaktuk hozzá,hogy gyerek szoba
tabu...
de persze nem zárjuk ki semmiből.szerintem a lényeg,hogy ne érezze,
hogy elhanyagolnánk és az a vki v vmi miatt van,ami szinte mindig
a kezükben van...

Hendegabi!
várjuk a fejleményeket...

Tábla!
ma elküldöm Iringónak és akkor ha én nem leszek,akkor addig helyettesít...

Minden baba nagyon édes és még még kérünk mindig friss fotókat...

páromnak pont ma mondtam,hogy mennyire ki voltam akadva,hogy
csak 10-re kaptam a kórházba uhu időpontot és azt én már tuti nem
érem meg egybe,de egyre többet kételkedek ebbe...
max lesz egy potya uhum :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
csibe83

Csibe

Azért az a 10.-ei dátum nagyon necces.

Nálatok,hogy mondták a kórházban, vagy a doki mit mondott, mit kell csinálnotok, ha elfolyik a magzatvíz?
Nálunk ebben az esetben le kell feküdni, és hívni a mentőt.
Emiatt nem szeretném, ha elfolyna a m.víz.

Vagy már volt téma? :lol: :lol:
nem bírtam kihagyni

Kép
Kép
orsi777

és akkor a mai pocis tábla:
Kép
Kép

Kép
Kép
csibe83

orsi!
tudom,hogy necces...ezért is mentünk el akkor inkább 4D-re...

én nem tudok semmit,hogy mit kell tenni,ha elfolyik a m.víz.
bár mi 5percre lakunk a kórháztól...szóval mire hívom a mentőket és
ki is ér,addigra mi már bent is vagyunk...

Kép
Kép
csibe83

Na ez az, mi kb. negyed órára vagyunk a kórháztól, de ha itthon van a párom, mi is hamarabb beérünk, mint a mentő, mert csak egy utat kell megtenni. Csak hát azt mondták, hogy a köldökzsinor miatt fekve kell maradni.

Kép
Kép
orsi777

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:49-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
nem semmi a hsz-ed vikinek a másik topikba...de teljesen egyetértek
veled...

Kép
Kép
csibe83

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 17:54-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:49-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
csibe83

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 17:54-kor.
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 17:55-kor.
Vendég

Boo, amit írtál aláírom én is.
Na megyek kenem a zsíros kenyeret drága besörözött uramnak, aki se szó se beszéd, már be is pattant a kádba és tusol is.
Jó éjt Nektek.
Remélem reggelre már Hendegabiékat éltetjük!!!!

Kép
Kép
orsi777

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 17:56-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:50-kor.

KépKép

KépKép
boo

Lefeküdtem aztán kb. egy óra reménytelen forgolódás után feladtam...

Most itt gubbasztok egyedül a sötétben a gép előtt..
Vendég

Amint látom, mégsem vagyok teljesen egyedül :)
Vendég

hát czigka ez jó kérdés...

Kép
Kép
csibe83

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: