Lilla haptapizik, fél szemem ott...legújabban az a kedvence, hogy kiborogatja a játékosdobozát
Tapizás: na, mostantól bátrabb leszek!
Peni: na igen, ez a magyar mentalitás sajátja. Mindenki mindent jobban tud nálad, és kötelességének érzi, hogy beszóljon
Alvás: olvasom, több baba nyűgös éjjel. Hát, Lilla eddig 1-2* kelt éjjel enni, ehhez képest már a 4. éjszaka szinte egész éjjel cicizni akar, 5* kelt legalább. Nem éhes, csak úgy cummogni. És keserves sírásra fakad, ha nem ugrok elég gyorsan. Pedig közvetlenül mellettem alszik a kis boszorka. Álmi vagyok!
Őszibarack: hát, halljátok, hogy én hogy megszívattam szegény lányt. Annyira érdekli az evés, hogy adtam neki egy pici őszit almareszelőn lereszelve, kb. olyan volt, mint a baracklé. Eszméletlen ízlett neki. 2* kapott. Úgy megfogta a hasát, hogy már drukkoltam a pelus fölött, hogy legyen végre valami. Tegnap szerencsére lett, de sokkal sűrűbb, mint eddig, és a barack konkrétan úgy jött ki rostokban, ahogy megette. Várunk 6 hós koráig mégis
Lucus: Zille nagyon szép!!!!!!!!!!!!!!!
A MT háti kötést bátran, könnyebb úgy a baba sokkal, mint elöl.Ágy fölött és tükör előtt bátrabb is vagy, meg könnyebb is megkötni

[/url]

a>

tesók