s.mónika
tök jó lehet ez a családi idill.
Jövő ilyenkor már én is ritkábban fogok jönni, gondolom a két picikém leköt majd rendesen...
renna77
Hááát nem lehetett kellemes ez a szondázás, szerencsére nekem nem csináltak ilyet. Mi az, hogy kiegyenesitetteék? És az úgy marad, vagy csak a vizsgálat kedvéért egyenesitették ki?
Fúú, én abszolút nem értek ezekhez, bocsika.
Na mindegy, hős vagy, hogy kibirtad.
Ezek után tutira be tudod adni magadnak a szurikat, az elsőt én is kértem, hogy mutassák meg, utánna már úgy ment, mintha mindig ezt csináltam volna
uzsuzs
Szerintem elég lesz a gyógyszer, ha a doki azt mondta , ne erőltesd a műtétet, én úgy tudom, hogy ezek a ciszták elég gyakoriak, fel nem szivódott tűszők vagy mik, szóval elméletben minden hónapban kialakulhatnak, persze nem biztos, hogy igy van, majd jön szimba és megmondja
Dévainak azért majd szólj, hogy nyaralás után mész uh-ra.
ercsikati
Ja már átpasszoltam a házimunkát, meg igazságszerint kezdek olyan fáradt lenni, hogy azt nem is tudom elmondani. Olyan, mintha egész nap fel se kellnék, percenként ásitok, és egész nap csak kóválygok, aludni nem tudok, de álmos vagyok.
Készülj rá, te is hamarosan megtudod.
ha mész dolgozni akkor is úgy viselkedj, mintha már most babás lennél-elvégre az is vagy

-szóval ne hajolgass, emelgess, meg ilyenek, csak óvatosan.

Mikor kell tesztelni?
Én is örülök neki, hogy ketten vannak, úgyis nagycsaládot szerettem volna és tényleg nem biztos, hogy mégegyszer végig tudnám csinálni ezt az egészet. Tudod most voltam 4. alkalommal és hát mondjak, nem egy leányálom. Szóval igy legalább egyszerre meg van mindkét gyermek.
emerenc
Ja, teljesen igazad van. Én sem pont erre lettem volna kiváncsi, hogy milyen nehéz felnevelni egy gyereket, kit érdekel ez ilyenkor?!
Tényleg az emberek nem tudják kezelni ezt a helyzetet, nem tudom miért akarják mindenáron osztani az észt? na mindegy, az a lényeg, hogy úgyis én vagyok a legokosabb és fogom a legjobban csinálni a gyerkőcökkel, más meg nem számit
Drukkolok a duplázáshoz

, mikor kezdesz?
melania
szerintem csinálj másik tesztet , ez biztos car volt.
Már az is jó jel, ha valamit mutat, habár nem tudom , ha szintelen azt hogy látod

, de inkább csinálj másikat
rencsi
én is elküldtem volna a tesóm, ez esetben, ez teljesen érthető.
Örülök, hogy már kevésbé dobod ki a taccsot, akkor ezekszerint már jóizűeket tudsz enni?
Könyvelőt elintézted?
Mi volt a védőnővel?
Bodzika hol csavarogsz?
Ikrek itt vagy néha, olvasol még minket?
Mikor folytatjátok?
moncsiga
Mi a pálya, el vagy tűnve, vagy massirozod a cicikéidet?