A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Na, nagyjából végigfutottam a hsz-eket 3 részletben.

Boo: mit ne mondjak, elég peches vagy.....
Rémálmok: gyerekkoromban én mindig azt képzeltem, kígyók vannak az ágyam mögött és alatt, így megmozdulni se mertem sokszor.
A legjobb alvásos sztorim, mikor apával úgy 1-2 hónapja voltunk együtt (és még javában nyomtuk az ipart), és éjjel álmában megszólalt: "üljél bele rendesen". :shock:
8) Kicsit furcsa helyzet volt :D , aztán kiderült, hogy álmában lovagolni tanított valakit, és ügetés alatt kikönnyítés után nem ült vissza rendesen a nyeregbe, hanem csak a combjára (conversano biztos érti, mit hablatyolok :arrow: tényleg, ő hol van?).

Na, lehet, hogy később még benézek, most teszek egy-két kört.
Este NST, és jó lenne dokibácsit egy UH-ra rádumálni.
No, meg hogy szerdán "letellik" a terminusom (számításaim, és a méretek szerint elég pontosan fogant a babó), és meg kéne vele dumálni, hogy mi légyen! (remélem nem kell befeküdnöm :? )

Kép
Kép]
hendegabi

Ezt még Silliának küldöm:

www.hazipatika.com/services/orvosmeteorologia

Kép
Kép]
hendegabi

köszi Gabi :)

szombaton még mára ígérték a hidegfrontot...
De már látok pár felhőcskét az égen...
Vendég

Katy szerintem azzal nem tudod elrontani,ha a közelében vagy és megadod neki a szeretetet,amire szüksége van :) .Bár már én is megkaptam egy párszor,hogy Domi túlságosan anyás :roll: :roll: ...de egy ismerős csaj mondta egyszer,hogy akkor milyen legyen,szomszédnénis? :shock: :lol: :lol:

Kép

Kép
lidike

Sillia

Én is akartam írni, hogy nem tudom hol hallotad az erős front hatást, reggel a tv2-n enyhe hidegfrontot mondtak.
Én inkább Ancsurti által mondott teliholdra várok, vagyis nem is várok, várja az, aki szülni akar. Én még nem.

Nekem sincs még előtejem.

07

Nincs mit megköszönni, nagyon ráértem azzal foglalkozni, de az utolsó idézetnél rájöttem, hogy lehet a legegyszerűbben rátalálni az első hozzászóláshoz :roll: . Már meg is néztem az enyémet :lol:

Kép
Kép
orsi777

orsi

a tévében láttam még szombaton, azt már nem tudom melyik csatornán.
végülis mindegy.

Hgabi

nekem is holnapután jár le az idő. én számítok rá hogy benntfognak a kórházban, az életkorom miatt.

Ja, most kitaláltam hogy kedd éjjel szeretnék szülni :)
Vendég

úgyértem holnap éjjel és nem a jövő kedden :!: :!: :!:
Vendég

Engem már az egész család küldene szülni, legalábbis jobban aggódnak, mint én.
Szegény Anyukámat már egy kicsit le is toltam szombaton, mikor délelőtt felhívtam , és sikítozott a telefonba, hogy na akkor most szülök, azért hívtam. Azóta csak e-mailtírunk egymásnak.
Ma reggel Apám+Anyósom hívott, hogy meg vagyok -e még. Tudni kell róluk, hogy nem szoktak felhívni.
A férjem úgy kel fel 2. napja, hogy simogatja a kezem. Ilyet soha nem csinált.
De a legőrjítőbb, hogy a kutyáim egyfolytában figyelnek, követnek, olyan mintha valamit éreznének. De akkor ugassák már el nekem, hogy mikor szülök.

Dodival mi van? Még ma nem jelentkezett, ez gyanus.

Kép
Kép
orsi777

sziasztok!

nyuszi!
mi is együtt alszunk majd éjszaka az elején....

orsi!
engem is követ a kutyám folyamatosan és én is arra gyanakszom,
hogy talán érez alamit amit én nem...

én is reménykedem a holnapi teliholdba és tényleg mondtak egy kicsi
hidegfrontot is.talán a kettő együtt hatásos nálam...
de holnap megyek ctg-re és az orvos is megvizsgál...
én is el lennék keseredve,mint lorca ha még mindig nekem is 3000es
lenne a méhszájam...

Dodi!
csak nem elmentél szülni???
bár gondolom akor irt volna valakinek sms-t...

Kép
Kép
csibe83

engem is az őrületbe kergetnek a mikor szülsz kérdéssel...
már félve hvok fel bárkit is és nem szvesem veszem fel a telefont,ha
hivnak....

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok!

Gratula minden babának/mamának :)

Kérdés:
Normális,h a csuklómban és a tenyeremben lévő izületek úgy fájnak,mint állat? Ez is a víztől van?
Vendég

conversano!
nekem az újjaim fájnak és az sztem a viztől van...
Gabinak is hasonló volt,de sztem a szülés után elmúlt neki...

teranita!
köszi a biztatást...

Kép
Kép
csibe83

conversano

én már egy bögre tejet is csak két kézzel tudok megemelni, éjjel a WC papírt is fáj letépni :shock:

nekem azt mondák, a felgyülemlett víz nyomja az izületeket és azért a fájdalom.
Vendég

Köszi lányok a válaszokat..

Qrvára fáj. Egyfolytában jeget tapogatnék.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:36-kor.

KépKép

KépKép
boo

Orsi: hát ezzel nem vagy egyedűl , napi szinten töltőn van a mobilom, mert minden nap MINDENKI hív, hogy egybe vagyok e még.. :D
Tegnap olyan szinten bevízesedett a lábam, hogy most csak pihi 1000rel!
alig várom már a szerdát, hogy lássam a babucim uh-n, hogy mekkorát nőt 8)

KépKép

Viki
viki23

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:37-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo

Évekig állatmenhelyen dolgoztam. Tudod mennyi ilyen állatot ápoltam? ...............
Vendég

aludtam egy picit :)

Már egészen nagy és mérges báránykák úsznak az égen. Sőt, ezek már inkább birkák :)

Ettől persze a dögmeleg mit sem változott, leizzadtam még az alvásban is.

Áfonya is csak kullog ide-oda a lakásban. Gondoltam kifigyelem hová fekszik, mert biztosan ott van a leghűvösebb.
A gond csak az, hogy én nem férek el a heverő és a fal közötti résben :?
Vendég

Sziasztok,

Látom újra nő a hsz-k mennyisége J, gyorsan igyekeztem átolvasni.

Silia, szerintem ez az előtej aggódás nincs összefüggésben a szülés időpontjával. Nekem egy jó ideje jön ez a fehér-sárgás vmi, de babóca még nem akar kibújni. Remélem hamarosan meggondolja magát. Én még nem is beszéltem a dokival, hogy mi van ha lejár az időpontom.

F. nikici,
Dorkili tündéri. A tejcsi pedig bizti be fog indulni. Ha kevés, próbálkozhatsz teákkal (pl. Laktoherb), ill. anno nekem a Moremilk tabletta is sokat segített, 1 éves koráig kapott Vivi anyatejet, 1 év után jött meg az első mensim, rögtön újabb terhesség és így 21 hónap, ill. most már pár nappal több lesz a korkülönbség

Nyuszi81, helyhiánya miatt Danika egyelőre velünk egy szobában fog aludni. Vivinek és Krisztiánnak külön szobája van, egyikőjükhöz sem akartuk betenni, hogy legalább ők nyugodtan eludhassanak az első időkben. Vivi is velünk volt anno az első időkben, és amikor kezdte átaludni nagyjából az éjszakákat, illetve már nagyon problémás volt, hogy nappal semmit sem lehet mellette csinálni, akkor beraktuk a kiságyát az előző lakásunkban a fiamhoz, így pár hónapig egy szobában aludtak, de úgy sem volt semmi gond. Most is így tervezzük. Pár hónapig velünk alszik Danika, aztán valószínűleg megy majd be Vivihez, a 2 kicsi szerintem el lesz egy szobában.

Silia, már kezdtem reménykedni, hogy tudsz vmi rejtegett hidegfrontról, de én is csak a holnapi gyenge hidegfrontról + teliholdról tudok. Itt még mindig nagyon meleg van, egy hideget, báránykákat, de akár birkákat küldhetnél ide is!

Képzeljétek, az előbb hívott a védőnőm, hogy mizu velünk. Mondtam, hogy sajna még egyben vagyunk. Ari, hogy legalább hívott. Ő egy új védőnő, kb. 2-3 hónapja, de személyesen még nem volt rám kíváncsi, nem is láttuk még egymást.

Hendegabi, megy a drukk, hogy ne kelljen befeküdni, mesélj majd, mi volt a dokibácsinál!

Ma 2 hét után hazautazott párom keresztanyja, úgyhogy újra izgi mi lesz Vivivel, ha megindul a szülés, állhatunk neki vele még furikázni v. valakit gyorsan iderendelni. Fiam szerencsére jövő hét keddig ottalvós táborban, ő jó helyen van.

Kép
Kép
Kép
teranita

Boo!

Hát sajnos így interneten keresztül nehéz átlátnunk egymás helyzetét...tényleg mindent megpróbáltunk, ugatásgátló nyakörv is itt figyel a polcról, de már nem is a hangokról volt itt szó. Sajnos annyira megvadult a kutyi, hogy akit mi engedtünk be a kapun, már annak is nekitámadt. Valószínűleg azért, mert néha meg volt kötve. Gazdit találni meg...biztosan tudod, hogy az újszülött kutyik sem kellenek már senkinek, nemhogy egy idősebb keverék kutya.
És igen a fiam miatt kellett legfőképp így döntenünk, mert ő a legfontosabb. Lehet pálcát törni felettem, lehet elítélni, de ez többemberes döntés volt, párommal megbeszéltük ismerősökkel is, akik tényleg látják mi a helyzet nálunk, és ez volt az egyetlen megoldás. :(

Kép
Kép
tabati

Tabati

Én nem török pálcát, még akkor sem ha valóban a legrosszabb megoldást választottátok. Nem is értem, miért kértek pénzt az ivartalanításra, hiszen az idősebb keverék ebek sorsa egy menhelyen elég biztos. Néhány nap várakozás után: végleges elaltatás.

Viszont számomra egyértelmű hogy van egy fontossági sorrend és ennek élén MINDIG a gyermekünk áll.
És nem gondolom hogy ezt az egész kutyaproblámát neked kellett volna megoldanod...
Vendég

Teranita

Az előtej témát kispiskóta vetette fel, erre válaszoltam azt hogy nekem sincs. És emiatt én egyáltalán nem aggódom épp az előző oldalon leírtak miatt.

Alá kellett polcolni a melleimet :shock: :shock:

Ugyanis rálógnak a hasamra és csorog róluk az izzadság...

Annyira utálom már magamat ilyenkor. Megyek is kiskacsát játszani, utána kb. 1-2 óráig jobban érzem majd magam.
Vendég

Bond

Hugi nem engedi el a cicit? :D :D :D :D
Vendég

Sillia!

Nem altatják el, Dabason van ez a menhely, elég alaposan utánajártunk, hova vihetnénk, és ez jó helynek tűnik. Sok-sok ápoló van, szeretik a kutyákat. Persze nem pótolja a családot, de megpróbáltuk neki al ehető legjobb helyet megtalálni.

Kép
Kép
tabati

Sziasztok!

Kutyás kérdésben én sem akarok senki felett pálcát törni, mi 2 tacskóval osztjuk meg a mindennapjainkat és nem tudom elképzelni, hogy megváljak tőlük. Nekünk is sokan mondták, hogy nem kéne legalább a lakásba beengedni őket nehogy megtámadja Hédit, de én azt hiszem, hogy soha nem tennének ilyet. Foglalkoztunk velük annyit pici koruk óta, hogy teljesen megbízhassunk bennük. Sőt szerintem már most érzik, hogy valami azért változni fog, mert sokkal óvatosabbak velem, nem ugrálnak fel rám, csak néha mellém ülnek és szaglásszák, óvatosan böködik a pocimat :D

Egyébként jól vagyunk, Hédi mégsem faros az uh szerint. Előtte a vizsgálaton megpróbálták meggyőzni :), de szerintem azóta ismét visszafordult, majd szerdán kiderül...
Dokim mégiscsak 2 hét szabira ment, a lelkemre kötötte, hogy 20-ig ne szüljünk, de szerinte a jelen állás szerint nem is fogunk.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Na... még mindig itt és még mindig egyben, merthogy én is folyamatosan kapom ezeket a kérdéseket, de engem nem zavar.Inkább érdeklődésnek, törődésnek élem meg ( na persze nem a vadidegenektől, azok hagyjanak ).

Tegnap voltam ctg-n+megnézett a dokim is, de semmi érdemleges nem történik. Zsombi köszöni szépen jól elvan még bent, semmi jelét nem érzem annak , hogy ki akarna jönni. :roll: :roll: :roll: :? :? :? :cry: :cry: :cry: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Elméletileg holnap szülnöm kéne legkésőbb, de semmi nyoma nincs még. Szerdán kell menjek legközelebb ctg-re, akkor megnéz megint a dokim is , aztán nem tudom ilyenkor mi van. Itt azt írtátok ,hogy 1 hétig hagyják túlhordani a Babócákat, de akkor viszont beindítják a szülést vagy mi ???

Egy csepp előtejem sem volt még , de látom ez nem akkora gond, utána attól még bőven lehet.Hát remélem lesz is :roll:
Tiszta gáz a cickóim alatti bőr, attól ,hogy folyamatosan izzadok, mint egy ló...és fááááááj .....naaaagyon fáj és viszket .....és szülni akarok mááááááár....én már megtettem tényleg a magamét......nem bírom már tovább.Akarooooooooom már puszilgatni Zsombit !!!

Kép
ikoka7

Sziasztok!

Dragak vagytok hogy hianyoltok....!

Kicsit mar nyuglodok is,mert szarra repedt a hasam az elmult 2 hetben :cry: ,nem birom mar ezt a meretet,igy is szep mereteket produkalunk....tegnap ittam grapefruitos cuccost,meg egy hasmenesem se volt,ma duplat nyomok,mert egyebkent meg nagyon izlett :wink: Megint napi 4-5 oras vircsaft van a pocakomban,de most mar nem kellemes....Kicsit parazok is a szulestol.de legyen mar........Faj a labamkoze baromira!!!

Kozben szetsetaltam magamat az elmult napokban,fesztivalok voltak itt a kozelben.....

Ja van mas is.....en megertem ha sokan nem ernek ra napjaban tobb oraban itt ucsorogni...De!Frissen elhangzott dolgok merulnek fel minduntalan,szinte 1 oldal elteressel :roll: :roll: :roll: Tehat ez elvette a kedvemet kicsit...mintha nem is olvasnanak sokan semmit.......ha valakit valami erdekel,vagy kerdez,legalabb a valaszokat elolvasna....ha mar a tobbit atugorja.....en ezt nem ertem.....persze irogathatunk vicceket is.Mar nem azert mert az rossz.........

Bond:Udv itt ujra!!!Mar vettem 2 uveg sorocsket :wink: A jovohetre tartogatom!Mondom:a jovohetre!Bar nem szeretem.....Anyukam meg hoz Maci-kavet :wink: !Malata tultengesem lesz a vegen!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsurti 2009.07.06 14:12-kor.

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok!

Nagyon édi Dorka!

Én is itt vagyok, semmi változás. Pedig múlt vasárnap már szülni akartam, vagy csak az etye-petye tette meg hatásást?

Na, szóval ma voltam posen, bekötöttek egy kis light-os oxitocint és figyelték a keményedéseket és a babót.
100-ig felment a fájáserősség mérő, amin azért kiakadtam, mert Martin szüléseskor 80 körülivel mentünk be a szülőszobára. Mindenesetre ez jó jel mert elég erősnek mutatkotott, pedig csak keményedés volt, nem is fájás - na jó, a 100-asnál már vettem egy jó mély lélegzetet, de ennyi.

Most lépek, mert a fiúk meg még durmolnak, így este 11-ig biztos fenntlesznek. És kész az új szemüvegem, el kell menni érte.

Lassan közelít a hidegfront, szülésre fel! Csak legyen hely a szülőszobákon, megtámadjuk, igaz csajok?!

Éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok

Nekem az egész terhességem alatt nem volt előtejem. És még is rendesen van tejem, úgy hogy szerintem nem kell ezen aggódni. Nem feltétlenül kell hogy legye előtej.

Kutya: én már ezt régebben is kifejtettem, hogy szeretem az állatokat, de nálam van egy határ, ebbe az is beletartozik hogy a lakásban nincs állat. Akármilyen tiszta is.
Egyébként nekem az egyik barátnőméknek volt egy kutyájuk a lakásban, és ők is rengeteget foglalkoztak a kutyával, imádták, aztán megszületett a babájuk, és a kutya olyan szinten féltékeny lett a kutya hogy megtámadta az újszülött gyereket. Na akkor ők is úgy döntöttek hogy mivel amúgy is már nagyon öreg volt a kutya elviszik állatorvoshoz és elaltatják. Ők is baromira sajnálták, és sírtak érte, de ők is úgy gondolták hogy a gyerekük a legesleg fontosabb.
Ezzel én is így vagyok.

Sőt tesómék már elköltöztek a házukba, de azt megfogom mondani nekik hogy amikor Nóra már a földön lesz a kutya nem jöhet be a lakásba, ott ahol a gyerek csúszik mászik, ott nincs helye a kutyának. Ez az én véleményem. És ettől még szeretem a kutyákat.
De azt hiszem tabatit is megértem, ő a gyereke érdekeit nézi és nem a kutyáét.
Egyébként meg az hogy esetleg gazdához kerül sem bizto hogy jó helyre. Ilyenre is van számtalan példa hogy azt hisszük milyen jó sora van a kutyának közben meg rosszabbul bánnak vele mint menhelyen.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sillia:Milyen aktiv lettel megint...azert jobb a kedved?Kuldok hideget!!!

Ikoka:Annyira szotitok hogy holnapra legyen tortenes!!!

Nikici:Dorkanak annyiraedespofija van!!!

Kép
Kép
ancsurti

[quote="ancsurti"]
írta:
ancsurtiJa van mas is.....en megertem ha sokan nem ernek ra napjaban tobb oraban itt ucsorogni...De!Frissen elhangzott dolgok merulnek fel minduntalan,szinte 1 oldal elteressel :roll: :roll: :roll: Tehat ez elvette a kedvemet kicsit...mintha nem is olvasnanak sokan semmit.......ha valakit valami erdekel,vagy kerdez,legalabb a valaszokat elolvasna....ha mar a tobbit atugorja.....en ezt nem ertem.....persze irogathatunk vicceket is.Mar nem azert mert az rossz.........

Ancsurti, ha az előtejes kérdésemre gondoltál, hogy ismétlődik, akkor bocsi. Én csak azért kérdeztem, mert Marcinál volt, Bendénél most meg nem. De megígérem legközelebb figyelmesebb leszek. :(

kispiskóta

Mar megint keveredik a tema rendesen...azert nem az allatok lakasban tartasarol volt szo megint...hanem egy "megoldasi" formarol...Egybkent sokan mennyire nem tudnak FELELOSSEGTELJESEN gondolkodni,es HOSSZUTAVON ha "csak"egy allatrol van szo...... :roll: :roll: :roll: (de hat mit is varok.....)Sokaknak szerencsejuk van hogy nem allatnak szulettek....van beleszolasuk a sorsukba!!!Nem igy forditva.....

Tabati:Ez nem neked szolt igazan,nem te "nem"nevelted azt a kutyat,es nem te vitted a hazhoz!Igazabol azt nem ertem,azok akik egy allatot igy nevelnek,azok a gyerekeiket is???

Kép
Kép
ancsurti

Mi kertes házban lakunk a kutyáink bent vannak a lakásban. Mielőtt teherbe estem már az ismerősök kérdezgették, hogy mi lesz velük, ha lesz baba. Honnan tudjam? Én arra gondoltam, hogy napközben kint lesznek, este meg bejönnek. Ez az egyik kutyánál már megy március óta, de a spánielemet nem tudom kint hagyni, mert sír utánam.De ő már 8 éves, egész nap alszik. Most is itt alszik a lábamnál.A gyerekszoba ajtajára már feltettünk rácsot, így már a kutyák tavasz óta szokják, hogy nem mennek be abba a szobába. A kertet is elfogjuk kis kerítéssel felezni, és amikor kint van a baba a kertben a kutyik nem lesznek vele együtt. Úgyis a gazdától függ az egész, ő neki kell odafigyelni, hogy ne legyen baj. De azt kizárt dolognak tartom, hogy menhelyre adjam őket, vagy elaltassam őket. Ennél embertelenebb dolgot nem tud hallani egy állatbarát kutyagazdi :twisted: :twisted: :twisted: .
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára orsi777 2009.07.06 14:39-kor.

Kép
Kép
orsi777

Kispiskota!Nem,nem erre gondoltam...dehogy is :wink: :wink: :wink: !!!!!
Egyebkent meg csak leirtam,ha mar kerdes volt hogy mi a baj.....igy most jobb nekem :wink: !Ugysem lehet mit tenni,csak neha olyan rossz,mintha elbeszelnenk egymas mellett...azt meg ugy utalom!!!!

Kép
Kép
ancsurti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:37-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Csak rövid bekukk, és gyors vágtában végig szaladás :oops: :oops: .
Domi mellett nagyon nincs időm, de mit mondjak én ezt egyáltalán nem bánom :lol: :lol: :lol: !!!
Amúgy a pocakfájást leszámítva, minden okés velünk, szépen gyarapodunk ám , tegnap átléptük a 3 kg-ot, hurráááá :lol: :lol: !!!!
Ja és talán holnapra 100% -os lesz a konyhánk, majd dobok fel képeket.Már csak apróságok hiányoznak.

O.Heni: Nagy gratula Nektek :lol: !!
Szonibaba: Szép szülésed voltál, jól meg is sírattál!!!
Sillia: Denevér :shock: :shock: :shock: ????????!!!!!!!!!!!!
Iringó is csuda szép babuci :lol: !!
Bond: Üdv újra itt :lol: :lol: !!!!! Már hiányoltam a hozzászólásaidat!! De szerintem a többiek is!!!
Nyuszi: Nagyon csini vagy :lol: !!
Nikici: Olyan édes Dorkili :lol: !!
marietta1982

ancsurti

Ezt a folytonos ismétlődés dolgot már én is megfigyeltem....

Jobb kedvem nem nagyon van, csak már próbálok mindent kitalálni az idő múlatására.
A hideg jöhet, minden mennyiségben.!!!

Ikoka

Nekem most kezd a mellem alatt kipállani a bőr.. pedig ez nem fog elmúlni a szülés után, azaz valami megoldást kellene találni.

Hintőpor vajon segít? Attól tartok hogy az meg összecsomósodik és kidörzsöl

:?

Állat a gyerek mellett témát igen hosszan lehetne boncolgatni de szerintem nem érdemes.
Ezzel én ugyanúgy vagyok mint a pl. vallással.
Igyekszem tiszteletben tartani a más ember más gondolkodásmódját. Cserében elvárnám ugyanezt.
Sajnos hiába, a hittérítők elől olykor valósággal menekülni kell.

Mint ahogy meglesz a magam harca a védőnővel a gyerekorvossal és némely rokonnal hogy miért van kutya a lakásban a gyerek mellett....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.07.06 14:51-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:38-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:38-kor.

KépKép

KépKép
boo

Ismétlés dologhoz csak annyit írnék, hogy én sem voltam itt a fórumon március végétől májusig, és természetesen nem volt időm mindent visszaolvasni. Az, aki minden nap itt tud lenni a fórumon, nem is kérdez rá kétszer ugyanarra a témára, de próbálj meg pl. 5. oldalt úgy elolvasni, hogy mindent megjegyezz, ki mit írt. Itt elég kihagyni 2 napot, és itt ülsz 5 órán keresztül, hogy visszaolvass.
Tudom, hogy már anno ki lett vesézve a kutyatéma, az előtej téma, de azóta már szaporodtunk is.
Nem akarok senkit megbántani, de nem tudom most még megjegyezni azt, hogy ki mivel serkenti a tejét, ki hogyan szopiztatja a bébikéjét, mert nekem Ő még bent van, és inkább azok a dolgok érdekelnek még, ami a bentléttel kapcsolatos. Biztos ráfogok akkor kérdezeni a dolgokra én is és nem fogok 50 oldalt átolvasni, hogy olyankor pl. mivel kenjem be a cicim, ha sebes. És biztos lesz valaki, aki szívesen megírja majd a válaszát ismét.Legfeljebb valaki leírja, hogy melyik oldalra lapozzak vissza. Ha valaki már kívülről fújja azt a dolgot, majd továbblapoz.
Én inkább azt jegyezném meg, ha lenne kérdésem és nem lenne rá válasz. De itt olyan jó banda jött össze, hogy erről szó sincs.

Kép
Kép
orsi777

Sajnos a tarsadalom nagyon nem jo uton halad,plane magyarorszagon az allattartast illetoen,ebbol kovetkezik sok-sok megoldatlan problema,ami mar kihat az elet egesz teruletere!(tisztelet a kivetelnek!!!!)Es meg csodalkozunk hogy milyen az elet otthon???Es milyen emberek cseperednek fel???A gyermekunk is azza lesz,amive mi neveljuk!Ahogyan neveljuk!Ezt nem lehet igy rendezni...generaciok nonek fel hulye elveken......es ez az ami elborzaszt!De hat mindenkinek lelke rajta!

De jo hogy vannak azert joerzesu es gondolkodo emberek.....

Sillia:en beporozom a kenyes hajlatokat!
(Igazad van,csak az a baj,hogy sokan azt hiszik bunbocsanatot nyerhetnek dolgokert......es minden el van intezve!Forditva mas elmelet nem mukodhet... :roll: :roll: :roll: )

Na jo leszakadok a temarol,mert ugy is meddo sajnos :cry: :roll:

Kép
Kép
ancsurti

bocsi az OFF-ért de muszály dicsekednem :D :D :D Kép
Vendég

Orsi: :wink: Nagyon nem a tejkerdesre irtam,es ne is vedd magadra.Sokan kerdeznek itt,es ez nem is baj...es az sem hogy keson erkeztek volna.. is a kutya tema...de amikor valaki kerdez,azert a faradtsagot vehetne hogy a valaszt is elolvassa.....nem 50 oldalra visszamenoleg!
De tenyleg kar volt leirnom...csak hat kikivankozott igy par nap utan....
Inkabb jegeljuk.....

Kép
Kép
ancsurti

Ancsurti

Oké, nem vettem magamra, csak belőlem is kiszándékozott jönni.

Kép
Kép
orsi777

Nálam kutya meg állattartás téma befejezve, mert én vagyok az egyik mumus. Mondjuk nekünk nincs és nem is lesz semmilyen állat.Hangsúlyozom nem azért mert nem szeretjük ,hanem mert 3 illetve most már 4 gyerek mellett én nem tudom és nem is akarom bevállalni az ezzel járó gondokat. Férjem meg épp eleget dolgozik.

A másik hogy valami többször van megkérdezve, engem nem zavar ha tudok válaszolok. Ha meg nem akkor nem. Amúgy nekem volt olyan hogy kérdeztem valamit és nem kaptam választ. Pedig számomra baromi fontos volt. Akkor egy kicsit el is gondolkoztam hogy jöjjek e még.

De nem érdekes. Ma hideg front van/lesz látom indulatosabb az ember. És persze mindenki utolsó hetekben napokban van, még nyűgösebb.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Boo, Sillia és a többi kutyis:Annyira nem vagyok képben ezzel a kutya témával, amit most feszegettek, de nálunk ugye már megvan a gyerek, és a kutya is a kégliben van, és no probléma. Szerintem minden csak odafigyelés kérdése. És bocsi , hogyha bárkit sértenék ezzel, de nekünk a kutya majdnem hogy olyan mintha a gyerekünk lenne , sőt asszem hogy olyan is. 3 évig őt édelgettük, most azért mert megszületett a bébikénk nem fogjuk sem kirakni, sem félre tenni. Eszünkbe se jutott ilyesmi. A kutya nálunk egy teljes értékű családtag. De már megkaptuk ám ezért a magunkét, baráttól , rokontól, hogy mit keres a kutya a lakásba a gyerek mellett, de aki nincs ebben a helyzetben, és nem élt kutyával, az könnyen ítélkezik és mond véleményt.
Sillia és igen én már vívom a csatákat!!
marietta1982

Irgum-burgum, mindjárt jön nagy nővérünk és rendet tesz itt :evil: :)
Vendég

Sillia : hintőpor részben segít, de nem tökéletes ...egy idő után eltűnik, felszívódik vagy mi, nem csomósodik, de ha felszívódik , akkor úgyanúgy elkezd marni, csípni, égni, fájni és akkor kezdődikelőlről minden ...... zuhanyzás , krémezés, hintőporozás.

Basszus ez egy földszinti lakás, de olyan meleg van mintha egy 10. emeleti panel lenne :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
ikoka7

Marietta

De jó volt olvasni, hogy minden rendben a baba és a kutya közt. Nálunk csak az a baj, hogy az egyik kutánk foxi keverék, találtuk 5 éve, és már akkor imádta a kisbabákat. Mivel, hogy foxi vér folyik az ereiben, olyan, mint a reklámban, egyfolytában felugrik, de nagyon magasra.
Amikor a nővéremék jönnek a kisbabával hozzánk, sajnos vagy ki szoktam csukni a kertbe vagy az egyik szobába, mert felugrik a kézben lévő gyerekhez. Ha sír a baba, akkor meg teljesen odavan, ő is sír. Majd, ha megszületik a bébink, szerintem meg fogja majd szokni, hogy nem szabad felugrálni rá, ha nem összekötöm a lábait :lol: :lol: .

Kép
Kép
orsi777

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: