Lara még mindig alszik

Ilyen még sosem volt.5től igen, na de fél 3tól
Masut!
Francia szakot végeztem, és 2 éve bepróbálkoztam az angollal is, de megállapítottam, högy öreg vagyok én már ehhez
Igen, imádtam a focit, leginkább élőben.A "híres" magyar-olaszon is ott voltam annó

Abszolút Italia fan voltam(vagyok?

)de amióta a férjemmel megismerkedtem, egyetlen meccset sem láttam, még tévében sem.Ő nayg antifocista, így elsikkadt a dolog.kicsit sajnálom.
A mai napig nem igazán tudom, miért a húgom volt a favorit(még 2 féltesóm is van anyai részről, ő az egy "édes")pláne,hogy anyuék a mai napig nem ismerik el(pedig a tesóm már igen).Azt az egy érvet tudom felhozni, hogy a tesóm világéletében bújós, puszilós,hízelgős volt,én meg egyáltalán nem.Persze ez nem szabadna,hogy ok legyen a különböző bánásmódra, de szerintem az volt.Őt jobban lehetett szeretgetni.Pedig a szeretetért én is nagyon sóvárogtam ám, csak egyszerűen más személyiség vagyok.Ebből kifolyólag gyakorlatilag egész gyerekkoromat a nagymamáméknál töltöttem, mert ott szerettek.Anyuék ezért még ellenségesebbek voltak.
Mindenesetre hamar megtanultam, hogy csak magamra számíthatok, és elértem, hogy igen hamar önálló lettem, 6 osztályos gimibe jártam, hetedikesen már kollégista voltam, nagyon nehéz volt, anyuék hajtogatták, hogy nekem lesz jobb, jobb színvonalú iskola stb, de én azt éreztem, el akarnak küldeni otthonról.Iszonyú volt látni, hogy a többi gyerekhez jöttek, hívták telefonon, engem nem.
Az eredmény viszont az lett,hogy igen hamar felnőttem, "beletanultam" mindenbe, a főiskolán már albérletben laktam, aztán lett állásom, lett férjem, lett családom, akiknek sok-sok szeretet adhatok, amit én nem kaptam annó.A tesóm kb.3szor próbált öngyilkos lenni(nem csak "egyszerű" gyógyszerszedéssel)amikor valami nem úgy történt, ahogy ő azt elképzelte, a mai napig a szüleim tartják el, pedig 2 szakmája van, dolgozik, csak semmi nem elég neki, egy normális kapcsolata nem volt eddig(25 éves),nem tudom, fel fog-e nőni valaha

Szóval nem biztos, hogy jól járt az agyonabajgatással...
huhhhhhhhhhhh, erről ennyit.
Nemlajos!
Igen, kell műtrágya a dinnyének, meg valami savval szokták "kezelni" a gyökerét,miután kirakják a palántát.Csak az a különbség,hogy lehet ésszel meg ész nélkül is.Mi hülyék vagyunk, nem a súlyra meg a pénzre megyünk(így se úgy se éri meg)hanem arra,hogy finom legyen.A faluban mindig alig várják, hogy legyen végre, mert tudják, hogy mind finom, ha mégsem, visszahozzák és kicseréljük
De a férjem azt mondta, mikor felvetettem ezt neki, amit írtál, hogy szerinte műtrágya nélkül is lenne belőle dinnye.Jövőre Larának kipróbáljuk.Nem akarok OFFolni, de az is baj, hogy mióta feltalálták, hogy tökbe oltják a dinnyét

(kész vagyok ettől, valami vagy tök legyen vagy dinnye)na azóta nem nagyon lehet finom dinnyét találni.A termelőnek jó, mert sokkal nagyobb=>nehezebb=>több pénz, az íze viszont semmilyen, ráadásul ilyen "gumis" az állaga, úúúúúúúúúúúúútálom.A környéken mi vagyunk a fehér hollók, akik még mindig "hagyományos"dinynét termesztenek.
Amúgy meg, mitől piros a paradicsom?mitől sárga a sárgarépa?Mitől zöld a borsó?És így tovább...Nem tudom, ki mondta ezt, de nagyon okos vóóóóót