Ezt el kell mondanom! Lent voltunk játékboltot cserkészni. 3/4 12 kor indultunk, csak 12ig van nyitva, apa lehozta a babakocsit szép lassan, én meg már rohantam volna, szerencse, h közel van a játékbolt. Ok, bemegyek, nagy nehezen megtaláltuk a játékot, veszem megfelé, amikor a férjem belibben a boltba

Persze ki is fordult rögtön, h ne lássam meg (de én ilyen kis szemfüles vagyok) az eladónő meg rájött a dologra,mármint, h ez meglepetés lenne és dugta elfelé a játékot, de késő volt 

Apa meg jól kihasználta hogy mi ilyen ügyin elhúztunk sétálni és névnapomra meg akarta nekem venni ugyanezt 

Még jó, h 60ban csak ez az egy játékbolt van 

Vera, képzeld, Hami tök jól viseli az oltást, mintha semmi se lenne - sőt, mivel kapott utána chamomillát még nem is nyügi. Most is a saját szobájában játszik!!! A lába se fáj, ugyanúgy mászik, áll, minden. De én így is terveztem, mondtad, h Bencinek se volt semmi, én is erre koncentráltam - jó ez a 2 alkalmas oltás!
Dokinkat ne is monddddddddddjátok, mert begerjedek! Van diplomája már vagy 40 éve, sztem ez a baj...
1. nem képes követni az új dolgokat
2. figyelmetlen, felületes (pl. "elolvassa" az oltás használati utasítását, oda van írva, h 12 hó alattcombba, 12 hó fölött felkarba, erre aszongya felkarba - közelharcot vívtam vele, h ne a pici karjába adja be!!!)
A nyáron lecseréljük, ez tuti, csak nem tudom, kire. A másik 3 is hasonló díszpinty, de ki kell próbálni mindet. Szerencsére a körzetinket még nem próbáltuk személyesen (sajna az unokatesóimnál a sírba tette a családot

) úgyhogy esély mindig van! Gabi, tényleg nagyon éééédibédi képet vág Zsoltika!
Talira visszatérve - szerintem lehetne több kis talit is szervezni, meg nagyobbat 7végén is, mert úgy nézem, hogy ha A NAGY talira várunk, akkor sose lesz meg, mert mostmár szinte mindig lesz aki nem ér rá, nem? Szigetet is kipróbálhatnánk!
Bébikomp pl.:
http://interstore.hu/cgi-bin/interstore.pl?page=1&uid=8w7iv3XTrpFhwgRb&menu=0304 &id=__20031105_000023
A természetes mozgásra nem ösztönöz, ill. helytelen mozgásmintákat tanul, sztem ez a fő baj, bár hülye balesetek is lehetnek vele
Na megyek, mert Hami rámmászott
Cupp
Ann

\