Megjöttem a vérvételről, szerencsésen túléltem. Már a piacon is bevásároltam és rohantam a géphez, de látom Zsuzsáról nincs újabb hír.
Ildikó! Már biztosan úton vagytok, de utólag is napsütéses, hullámmentes és szülésmentes utat kívánok Tallinnba! Úgy hallottam gyönyörű város, remélem egyszer én is eljutok oda!Irígylem a nyugdíjasaitokat. Hogyhogy ott nincs macska?
Soraya! Jó dajkaságot neked, az már remek, hogy csak egy hetet dolgozol, remélem akkor gyakrabban jössz. Egyébként meg a 2004. őszi kisbabákhoz képest aranyérmes helyen állsz, fő a pozitív hozzáállás!
Bori! Imádom a karfiollevest és a cvekedlit is!!! Ezt fogok rendelni anyukámtól vasárnapra. Én ilyet nem főzök itthon, mert a párom utálja mindkettőt és magamnak nem főzök. Meg mennyivel jobb az, ha elém teszik a már kész kaját, ugye?
Azért fújtatsz annyira, mert a pocid nyomja a tüdőd meg a gyomrod? Érdekes, nekem sosem volt olyan fenn a hasam én például végig nagyon jókat aludtam/alszok a hátamon is, és még levegőt is kapok. valószínűleg ezért is esett le olyan lassan, hogy milyen az, amikor ereszkedik le a pocim.
Ne vegyél fel nadrágot, járj csak királykisasszonyos-menyasszonyosan, ha az a kénylemes!
Azt még elbirod, ha John rádtelepszik?
Linduskám! Tehát megkaptad a számom.
Vigyázz a játszón magadra meg Danira!!! Egyébként egy cseppet sem vagy elfogult, Dani annyira bájos!!!

DzsCsiga! Azt hallottam az "öregektől", hogyha viszket a hasad, az azt jelenti, hogy nagy lesz a baba haja.
Jól aludtál? Anikó! Te szegényke, hogyan segíthetnénk rajtad? Ne legyél ennyire szomorú!!! Biztosan van rá valamilyen mód, hogy rendbe hozd a dolgot az öcséddel, csak ne add fel! De miért ne látogathatnád meg a sógornődet a kórházban, ha ő örülne neked? Nem tudnál vele időpontot egyeztetni, amikor nem futsz össze az öcséddel? Vagy ezzel felhívnád az öcséd, hogy csak a babát meg a sógornődet szeretnéd meglátogatni? Persze nem akarok okoskodni, ne vedd tolakodásnak nem ismerem a hátteret, csak nem akarom, hogy szomorú légy!!!! Puszi neked!!!
Orsi! Ház, költözés, kiságy, ezek szuper hírek!!
S látom jó kislány voltál, mert pihiztél is, ugye hogy jobb volt a pocidnak is? csak így tovább!!!
(Mondjuk bagoly mondja....
) Lino! Remélem pihizel ezerrel! Tegnap itt is szörnyű meleg volt! Ezek a keményedések nálam is egyre gyakoribbak, de nem fáj egyáltalán. Meg a doki "megígérte" hogy van még egy hetünk.
A légzésfigyelőre most már kérdezzetek rá egyenesen, hogy legyen idejük másikat venni, sajnos tartok tőle, hogy valami gáz van vele...
Anyukád nagyon aranyos!
Panó, Te szegény!
remélem most már tényleg véget ér ez a pech széria! A "mesterekkel" meg igenis tudasd, hogy ne nézzenek madárnak! A számom elküldtem, szerintem remek ötlet, s jó hogy van időd ezzel is foglalkoznod, köszönjük!!!!
Süncsi! Jó étvágyat én is most pótoltam elhullott véremet.
Swen

Most itt vagyok. 

és Neked is, meg az egész családodnak!! Remélem a képeket egyszen én is láthatom!