A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Zsófi!

Mi 2 hete adunk neki tejterméket:
joghurtot és túrót, nagyon szereti, mindig gyümivel keverem, de volt már 1*, hogy a joghurtot magába kapta. Ja! a joghurt natúr. Mi a bio joghurtot vesszük. 170 egy 175 grammos, a túró vagy házi vagy bio, sima boltit nem adtunk neki.
Vendég

Zsófi
Ez nagyon jó hír az oltóanyagról, mert tegnap voltunk dokinéninél, de helyettesítették, és nem kértem, hogy írja fel. Utána olvastam itt nálatok, hogy 1 éves kora alatt kedvezményes.

Tejtermékek
Én Jogobellát szoktam Máténak venni, mert az 2,8-as tejből készül. És a babajoghurt is abból van. De ettünk már Danone-t is. Danoninoval az ára mellett az is a baj, hogy nagyon kicsi, így abból kapásból lecsúszik 2. Szerintem az Activiat is nyugodtan adhatod. Kistejest is ettünk, és itt nálunk a boltban nem drága.

Gyermekem étványa visszajött, ma lecsapott a rántott halra, pedig anyósom csak megmutatta neki, de ő elkapta és betömte. Szerencsére szálkamentes hal. Úgyhogy gyorsan megszabadítottam a bundájából, és adogattam neki krumplipürével, nagyon bejött neki.

És végre mászunk, eddig is próbálkoztunk, de nagyon ügyetlenül, tegnap este már ügyesebb volt, ma meg már egész nagy távot mászott. Tudom, hogy a ti babáitok már régóta másztok, de nekünk ez most nagy szó, mert eddig csak én akartam, hogy másszon. :-D
kittina30

Hahó Csajok!

De édesek a babócák!Sziszka kezd egész ügyi fényképész lenni! :lol:

Mecsi és Katica!
Feladtam a popsitörlőket!

Julcsi!
Priviben ment a számlaszám!

Össz-vissz 3 karton van még(57-et küldözgettem szét a fórumokon :shock: ),ha valaki még szeretne,akkor most sikítson! :lol:

A törpjeim egyik pillanatról a másikra meggyógyultak! :shock: Még kicsit fosnak ugyan,de ez már az antibigyótól van,nem a vírustól.
Viszont Maja tiszta gyogyós lett,mert kicsit elkapattuk,amíg olyan beteg volt.Egész nap nyüsszög,cumizni akar,pedig eddig csak alvásnál cumizott,nem is eszik rendesen még és egy kis hisztis pics@ lett! :roll:

Mi már mindent eszünk,amit a nagyok,csak tejet nem.Aktívia joghurtot imádják.És a krémtúrót is!
Csak a hússal van baj!Az nem nagyon akar lecsúszni.... :roll:
De mivel A a vércsoportjuk,nem is erőltetem nekik.Inkább több tejterméket kapnak,később meg -ha lehet már- akkor diót,mogyorót,stb...

Kittina!
Grat a mászáshoz!
Már épp ideje,hogy nekiálljon!Kis lustaság! :lol: :lol: :lol:

Kép Kép

binyek

Jók a talis képek :D

Elolvadok nálunk a lakásba kánikula van !! Törpöm szobájába 31fok van pedig nyitva van az ablak és le van engedve a redőny :shock: :shock: a nappaliba muszály voltam bekapcsolni magamnak a aircondit mert szétfolyok :P :P

Ma adtam először Áronnak üvegese halas kaját , hát csak úgy cuppogot és fujj de büdit büfizett :? :lol: :lol:

Mi még benne vagyunk a fogatlansági versenybe , sehol semmi :(

Talán kicsit jobban vagyunk tegnap telefonon beszéltem dokinénivel,igy nem mentünk le. Már jobban vagyunk de még tüsszögünk.
Anyósék úton vannak hozzánk, felrendeltük őket hogy tudjuk csinálni a dolgainkat, de vasárnap már mennek haza sajna.

Mindenkinek szép hétvégét jó pihenést a napon vigyázzatok!
Betegeknek továbbra is gyógypuszi

Kép

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Binyek szupi köszi!!! :D :D Jók a képek !

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Jó volt tegnap találkozni veletek lányok :) Jók a képek is.
Sziszka, nagyon jókat raktál fel! A többit is megnéztem volna, de csak letölteni tudtam, megnyitni nem. Mivel lehet megnézni?

Barbi, a ti képeitek is tetszettek, Dönci nagyon cukifalat.

Sajnos a fiaim kidőltek :( éjjelre Zsombi, ma délre meg Zéti lett lázas. Egyelőre egyéb tünet nincs, csak tüzelnek szegények rendesen. Most épp egyszerre dőlt ki mindkettő, de Zsombi 10 percenként ébred. Ha lemegy a láza a lázcsillapítótól akkor egész jó kedve van.
Vendég

Sziasztok!

Nagyon jók a talis képek ismét, valakit felismerek, de nem mindenkit! :oops:

Betegeskedő Zétinek és Zsombinak gyógyulást!

Egy kérdés: lakik valaki c&a közvetlen közelében??

Köszi

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Zsófi!

Ha kéred a recepted, bevésem ide neked. Nem piskóta és nincs krém se benne. Az ünnepeltnek is ízlett, de a család többi tagja nagyon rávetette magát. :)
Szóval a tészta olyan linzer jellegü, a ribizli 6 felvert tejfehérjének és a 200 gr. mandulának a felével van bekevve, a másik fele-fele a tojásfehérjéböl és a mandulából rajta, ennyi. Egyszerü és nagyszerü!

Ma olyan özönvíz volt itt, hogy mire hazaértünk, a résnyire nyitott fürdöszobaablakon több liter víz ömlött be, eláztatta a pelenkázót és a pelenkákat ill. a wc-papirt... :(

Barátnömmel ma futottam össze a gyerekdokinál. Szegény nagyon le volt lombozva, mert sajnos igazam lett megint és nem hallgatott rám, gondolom ezért nem is jelentkezett. Még koratavasszal mondtam neki, hogy amit leírt tünetnek a terhességéröl, az pont a toxikózis jele. Nem telt bele 4 hét kivették a babát, mert majdnem meghalt a lányzó. A nögyógyásza meg hazaküldte 240/nagyonsok vérnyomással, hogy minden rendben, stb. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy már a 31.hétben járt. A kiscsaj 1,4 kg volt és 40 cm. Próbálom a lelkét felépíteni, görcsöl a szoptatás miatt is, ma engedték szegényt haza.

Mentem. Puszi: én
Vendég

Barbi, igen, megköszönném, ha nem is Beni, majd mi jól megkóstoljuk! ;)

most rohanok!

sziasztok! és jó éjt mindenkinek!

sophie27

Sziasztok lányok!

Csak most kerültem gépközelbe. Nagyon jól éreztük magunkat a talin! Köszi Szuszunak, hogy hozott-vitt minket. Sziszka, olyan jó hogy veletek is találkoztunk, kész szerencse, hogy a cég Budapestre tette a székhelyét. A párom el van olvadva Málnus szigorú nézésétől :). Kata, Dia, örültem, hogy titeket is megismerhettelek. Kata, nálunk maradt a pellusotok, de átpasszoltam Csandinak, lehet, hogy már meg is kaptad. Köszi! És a képek is nagyon jók!

Barbi - fotóid remekek, mint mindig.

Képzeljétek, ma délután pampers reklámfilm forgatáson voltunk. Emma háta lesz benne, egy felhúzható nyuszi után kellett másznia 2 másik babával. Ő élvezte :) Sajnos Magyarországon nem adják majd.

sushy

Kép

megszületett unokahugom ! 15kor folyt el a magzatvíz 18.50kor kibújt.3550g és 55 cm! :lol: :lol: :lol: kis fekete hajas babánk!

micsoda képek! :lol: jó lehetett a tali irigy irigy,,,

Barbi bababarát szülinapi tortarecepted nincs? 8) olyan jókat sütsz mindig! :lol:

Mecsi jó ügyintézést

Anna de jó majd talán valahogy mégis látjuk!

nálunk meg áll a víz az utcában, Béke tér, Petneházy utca, Béke út végig feljött csatornából... kaptunk vízpartot..de hogy megyünk így holnap boltba? sétálni?

ZSigámnak egy napig 39fokos láza volt, tele pöttyökkel, szerncsére nem bárányhimlő...
Vendég

Sziasztok!

Boni nagy-nagy gratula az unokahugihoz, tegyél majd fel képeket, nagyon kíváncsi vagyok rá...nálunk is bármelyik nap megszülethet már :D Zsiga Csigának is jobbulást! Szerintem ez a változékony idő az oka ezeknek a betegségeknek, szegények hol izzadnak, hogy meg fáznak, akár egy napon belül többször váltakozva. És milyen kiütésetek van, csak mert nekünk is tele a testünk, a doki szerint a melegtől, de elég randa látvány, és már a nyakától, a csuklói ill. a bokáig olyan szegény :( Nagyon zavar engem, már azon is gondolkodtam, hogy meg kelle mutatni egy bőrgyógyásznak, mert amikor 2 hétig hűvös volt, akkor sem tűntek el :(

Máténak is nagy gratula a mászáshoz!

Beninek nyugisabb napokat kívánok....mi is adunk már tejterméket, nálunk a natúr aktivia bármilyen gyümölcsel, ez a kedvenc, minden nap ezt reggelizünk, egyszer egyszer adtam túrót Nádudvarit, mert valahol olvastam, hogy ők gyártján Mo.-n a legjobb minőségű tejterméket, náluk csak a Bio jobb, de azt felénk ritkán lehet kapni. Aztán ami nagyon még mostanában az a főzelékhez egy kis reszelt sajt. Itt azt mondja a védőnő, hogy semmilyen gyümölcsös joghurtot ne adjunk, inkább natúr és keverjük mi valamivel, akkor biztosan tudjuk mi van benne

Kata, dehogy baj! Örülök hogy tetszenek, és nagyon jól esett ez a sok sok dicséret is, bár a nagy számok törvénye alapján 200 képből azért lehet néhány jó :D Arról nem is beszélve, hogy ilyen édes manókról könnyű jó képeket csinálni :)

Csenge, ZIP-elt fáljban vannak a képek, ki kell csomagolnod ahhoz, hogy meg tudd nézni.(total commander/file/kicsomagolás) Jobbulást a fiúknak, és önző módon nagyon örülök, hogy nem egy nappal előbb lettek betegek....persze az lenne az igazi, ha egyáltalán nem lennének azok! Nagyon gyors gyógyulást!!!!

Még szuszu képeire is nagyon kíváncsi vagyok!

Adri, mi volt ma Pesten? Ugye minden rendben Dorca szemével?????

Anna, nektek sem lesz meg a reklám film, nagyon kíváncsi lennék rá, biztos nagyon édes Emma :) Hogy keveredtek ti ilyen helyekre?

Szilvi, holnap délelőtt megyünk C&A-ba, ha reggel még megírod mit szeretnétek, nagyon szívesen megnézem neked! Egyébként Szekszárdon van, szóval nem pont mellettünk...

Megyek, megnézem Kata képeit :)

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Zsófi, csak az egyik oltást tudom pontosan az a kombinált hepatitis (A,B,C) a másikat a dokinő javasolta, bár a 11 hós kontrollon nem említette, de attól még biztos kapjuk.

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Sziszka, hihetetlen, hogy milyen agyad van, ilyen fergeteges tali után is tudod, hogy ma voltunk és tényleg csak ez miatt most röviden leírom mi van, aztán holnap majd reagálok mindenre, mert hulla vagyok, az út után még kajszit szedtem, vagy 50 kilót és most fejeztem be egy nagy adag befőzést is.

Szóval: A jobb szemünkön teljesen jó a nyomás, kb. 12-es, de a bl még így szemcseppel is magas, kb.23-es, igy arra mióost szintén marad a napi 2 csepp, mint a jobba, de e mellé még kell egy kenőcs is éjszakára, de azt magyarországon nem forgalmazzák, így csak hétfőn tudom majd megrendelni, Bécsből jön.

Egyébként nem merem elkiabálni, de vettem Aloe activator-t, és tudni akartam tényleg jó-e a szemnyomásra is. De hogyn tudhatom meg, ha nem hagyom el a felírt cseppeket, mert nem kockáztatok, hát csak az egyik szemébe cseppentettem a felírt mellé, és most az eredménynél megsöbbentem, az a szeme lett jó!!??? Mától a másikba is megy a csöpi: HÁTHA!

NAgyon szép éjszakát mindenkinek!!!!!

KépKép
koadri

Sziasztok!

Most csak gyorsba!

Sziszka:
előre is köszi! A kisebbik lánykámnak van egy barna plüss nyuszija, alvós. De kellene belőle egy pót, mert csak ezzel alszik, ez kell neki, ha nyűgös. Nagyon-nagyon szereti! C&A-ban vettük, de itt már nincs, elfogyott. Pestiben sincs már. A címkéjén az van, hogy simba, felvettem velük a kapcsolatot, de még nem reagáltak rá.
Teszek róla képet, ilyen van Dórika kezében a képen, meg a szájában.

Köszi előre is! Ha látsz, nyugodtan kettőt is vegyél, itt darabja volt 1300. Köszönöm!!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Nyuszi

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Nyuszi2

Két nyuszi van itt nála, de az egyiket sajnos azóta elhagytuk, úgyhogy erre most ezer szemünk van! :(

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szilvi!

Oké, megnézem nektek :)

Adri: az Aktivátoron már meg sem lepődök, nagyon örülök, hogy használ, én egyre kevésbé hiszek a gyógyszerekbe, és egyre inkább a gyógynövényekbe....(azt pedig végképp nem hiszem el, hogy a nagypapám 20 féle különböző gyógyszerét, amit szedetnek vele az orvosok, ezeknek az egymásra hatását bárki is ellenőrizte volna, és ezt már egyszerre 2 orvosság szedésénél sem látom biztosnak) Éljenek a gyógynövények!

Egyébként a memóriámba annyira ne bízz, sosem tudom hova tettem a kocsikulcsot :wink: de a fontos dolgok azért megmaradnak :D

Kellemes hétvégét mindenkinek!

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Sajna tegnap délutánra lerobbantam, így nem volt sok kedven géphez ülni. Valami náthaszerűség :cry: Mára kicsit jobban vagyok, de messze vagyok a jótól. Szegény Virág is tüsszög, de ő látszólag jól van.

Zsófi,
Örülök, hogy tetszik a torta, én szerintem ezt fogom csínálni Virágnak. Veszek majd piskótatekercset és metöltöm barackos túrókrémmel, tetejére pedig növényi tejszínhab kerül majd, és arra rá mindenféle dísz. Virág is imádja a macikat, neki is olyan marcipán figurát fogok keresni!

Sushy,
Csak nem a Sunnymodels ügynökségen keresztül kerültettek a reklámfilmbe? Hol fogják vetíteni?

Kata,
Megmondom őszintén, fogalmam sincsen, hogy miért nem tudod megnyitni :( Esetleg azért, ha nincsen letöltve neked a Picassa, vagy le van??Valakinek ötlete, hogy mi lehet a baj??

Koadri,
Örülök, hogy a jobb szemének jó a nyomása! Szurkolok, hogy jó legyen a csepp, szegény Dorca már annyit szenvedett!

Boni,
Gratula az unokahúgodnak! Képek esetleg??

Csenge,
Jobbulást Zétinek meg Zsombinak!

Binyek,
Nagyon édesek a képek!!
Majd lehet, hogy a jövőben kérünk popsitörlőt ha akkor még lesz, de most kaptunk anyósomtól, itt egy közeli patikában felfedezte, hogy most egy karton Neogranormon 2600 ft volt (2+1 akció), így vett nekünk, most jól elvagyunk látva!

Kép
Kép
dia123

Binyek, elutaltam, majd nézd meg hétfőn, hogy megkaptad-e... Bár lehet, hogy tovább tart, mert én OTP-s vagyok :roll:

yuyu79

Zsófi íme a recept:

Tészta:
200-250 gr liszt
80 gr cukor (részemröl 60)
1 egész tojás
1 csipet só
125 gr hideg vaj

mindez összegyurva, kinyújtva a kerek formához, alul és körbe.

A töltelék:
1 kg rbizli
2-3 kanál cukor a ribizlihez
6 tejfehérje
180 gr cukor, de én ezt is redukálom
180 gr darált mandula
egy fél citrom lereszelt
2 evökanál morzsa a tésztalap kiszórásához, mert a ribizli sok levet ereszt és eláztatja a tésztát

A hat tejfehérjét kemény habbá verni (egy csipet só csodákra képes), a cukrot hozzáadni és rövid ideig keverni, majd a mandulát és a citrim hélyát hozzáadni és röviden összekeverni. Ezt követöen elfelezni a masszát, a felét a ribizlivel összekeverni és a morzsával megszórt tésztára önteni, majd a maradék masszát rá és kész. 180 fokon kb. 40 percig sütni. Én a biztonság kedvéért a tésztát elösütöttem 10 percig, majd morzsa és töltelék, így nem lett nedves. Szúrkáld meg a tésztát, ha elösütöt, mert különben hullámos lesz.

Jó étvágyat hozzá!

Binyek kukoricaevöi szuperek!

Adri örülök a jó híreknek!

Sziszka a 20féle gyógyszer kölcsönhatásairól biztos hogy senkinek semmi fogalma sincsen és feltehetöleg tök feleslegesek így.

Dia jobbulást! Regö meggyógyult, de Dönci még mindig taknyos.
Csórikám!

Csenge nektek is gyors gyógyulást kívánok!

Mi ez a popsitörlö biznisz egész idö alatt? Lemaradtam valamiröl?
Sushy gratula a lányod sikeréhez! Tényleg elbüvölö kiscsaj!

Fö a marhahúslevesem. Délután megyünk az egyetemi méhészeti nyitott napra.
Vendég

Szilvi, rossz hírek...sajnos csak micimackós plüssök voltak, pedig még rá is kérdeztem :(

Barbi, érezzétek nagyon jól magatokat délután, és várjuk képeket! :)

Dia, neked jobbulást!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Köszönjük az együttérzést, jól esik! :)

Emesedóra Szilvi köszönöm az invitálást,de komáromi vagyok. és a telszámot is,de már bejelentkeztem a budaiba.

nagyon szuperek a képek

Zsófi milyen képet kell küldeni?

Barbi jól hangzik ez a recept, tejfehérje nem tojásfehérje? :oops:

mindenkinek szuper 7végét.
Betegeknek gyógypuszi!!
makadu

Sziasztok lányok!

Kicsit eltűntem, na jó nagyon, de volt oka, vagyis sunnyogtam kicsit, visszaolvasni nem tudtam, de leírom a sunnyogásom okát.

Van egy kis 8mm-es tesóka a pocakomban, aki ugyan úgy megkínoz, mint a kis törpém annó. Jó kis testvéri összetartás.

Szóval lányok most vagyok a 10. hét elején és nagyon megkínlódok, mert reggeltől estig hányok. Ezután sem fogok tudni jönni csak ritkán, ha elszabadulok a wc árnyékából.

Most csak ennyit, azért igyekszem.

Ritus

Kép
rituspoc

Ritus!!!!

jaj, de szuper hírek! GRATULÁLUNK!!!!

Nagyon vigyázz magatokra, és ha jobban leszel, akkor jelentkezz mindenképpen, nagyon várjuk a híreket, és olyan jó lesz veled izgulni :D

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Ritus, nagy gratula :) :wink: Sajnálom, hogy "rosszalkodik" a picur :) Zorka azért tud még cicizni?

Adri, drukkolok, hogy Dorca bal szemecskéjén is hasson a "csodaszer", reméljük tényleg az.

Köszönjük a jókívánságokat, már félig hatottak, Zéti szerencsére már elég jól van, neki már ma nem adtam lázcsillapítót, mert ugyan van még néha láza, de jó kedve van. Étvágya az sajnos nincs, de majd megjön az is. Nem is erőltetem az evést, mert tegnap csak egy tányér levest evett, de azt is viszontláttuk :? Zsombi sajnos nincs túl jól, neki mr felváltva adok kétfajta lázcsillapítót, mert 4-5 óra után ismét felkúszik 39 felé a láza és a nap nagyrészét az ölemben tölti. Most épp a párom elvitte az ügyeletre, szerencsére nem találtak semmit, vírurfertőzést mondtak.

Sziszka, arra gondolsz, hogy tudtunk találkozni vagy, hogy remélhetőleg nem fertőztünk meg senkit? :) Nem tudom hol szedhették össze ezt a nyavaját a srácok, nem emlékszem, hogy találkoztunk volna bárkivel, aki beteg volt.
Vendég

Rita! NAgy-nagy gratula a kistesóhoz! Te vagy az első!!! :) (ha, jól emlékszem... :) Majd gyere és mesélj, ha kiléptél a WC árnyékából.
Vendég

Rita!
Csatlakozom az előttem irottakhoz,én is gratulálok! :D :D
l.veronika

Sziasztok!

Csenge, természetesen a találkozásra értettem! :D Örülök talán jobb egy kicsit a helyzet!

Kitti, Zsófi talán nem jár erre: olyan kollázst csinál, ahol mindenkinek a babájáról szerepel egy néhány napos és egy 10 hónapos kép, kíváncsian lennénk, hogy mennyit változtak, és hogy össze tudjuk-e "párosítani" a képeket. Ehhez várja Zsófi a képeket a mailre :)

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!
Ritus! GRatula az új kis pocaklakóhoz! Vigyázz magatokra nagyon Jobbulást, Rókakoma meg monnyon le!

Talis képek már megint tutik!

Adri! Örülök, hogy van vmi javulás! Hátha a cseppek tényleg segítenek!

Binyek! Réka is irtó hisztis volt a háromnapos lázas betegség után, igazából akkor amikor pöttyös volt, majd a vége felé, amikor már úgy tűnt semmi baja. Nyugi, Majácska is visszatér majd régi önmagához, ha teljesen kikecmereg belőle. Milyen vírust nyaltak be az ikrek?
Popsitörlős biznisz hogyis van? Mennyit mennyiért?

Csenge? Nálatok mi a helyzet? JAvulnak a srácok?

Boni! Unokahugihoz gratula! Jó egészséget, sok tejcsit nekik!

Réka tegnap este óta hébe-hóba hőemelkedéses, és eléggé bújós, nyűgös. Tegnap csak a napsütésre gyanakodtam, mert pancsizott odakint, a napon, úgy f5-5 ig, de be volt kenve és vizes sapi is volt rajta, úgyhogy talűán mégsem. Ma már a fogára gyanakszok, hogy a kisrágó talán most töri át teljes keresztmetszetben az ínyt )eddig csak a csücskei lűtszottak), mert enni se akar igazán... Na reméljük nem lesz semmi komoly, kibújik végre az a fog, és nem kínozza tovább picimet.

Sziszka! Én lehet megnézetném a pöttyöket... Sima gyerekdoki mit mondott rá? Az is lehet, hogy vmi kajától van nem?

panna1

Zsófi! Instrukciók a kollázshoz: egyész alakos kell vagy csak pofikás képeket küldjek? Mi a cél amúgy, hogy felismerhető legyen vagy hogy ne? Mert biztos találok két olyan képet, hogy nagyon nem hasonlít meg olyat is hogy igen....

panna1

Sziasztok!

Rituspoc: nagyon gratulálok!! Hát nem lesz egyszerű két picivel (tapasztalat), de csodálatos érzés! Teljesen egybenőttek a picijeim és nagyon imádják egymást!
Lassan túl leszel a hányós időszakon is (remélhetőleg)! Vigyázz magatokra!!

Boni:gratula kis rokonhoz! :)

Panna:
Rékának jobbulást! Zsófi azt írta pár napja, hogy inkább olyan képet küldjünk, amint pofi látszik csak.

Sziszka: köszi szépen, erre számítottam! :( Még a Simatoys-ban van reményem, hátha....

Tegnap voltunk a nemrég nyílt helyi élményfürdőben (már voltunk kétszer). Nagyon jók a medencék, csak babakocsival elég nehézkes a közlekedés. Ennek ellenére úgy hirdetik magukat, hogy az első családbarát strand az országban! Konkrétan a forgóajtóba beszorult a babakocsis kisfiam (még jó, hogy aludt), férjem akkor már olyan állapotban volt, hogy mindjárt megüt valakit! :twisted: :)
Kicsit meg is égtünk (apa és én), pedig mindenkit kentem ezerrel.És én úgy, de úgy utálok megégni!! Éjjel nem is tudtam a hátamra feküdni! :(

Na megyek, család minden tagja alszik még, addig lefutok a boltba.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kimaradt:

Koadri: nagyon örülök, hogy viszonylag jó híreket kaptatok! Hajrá ALOE! :) Csak így tovább!!!

Felíciáról még semmi hír? Nincs meg senkinek a mobilszáma? Gondoltam, hogy esetleg valaki küldene neki egy sms-t, hogy ha tud, jöjjön írni pár szót, hogy hogy vannak, mert aggódunk érte. Vagy ez hülyeség?? :oops:

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Olyan hülyeségeket írok, persze, hogy tejfehérje! :oops:

Emesedora! Én is utálok leégni, a gyerekeket bekentem, magamat meg elfelejtettem a nagy igyekezetben és most én is kínlódok. :(

Ritus!

Szívböl gratulálok, nagyon szuper! A hányásos figura mondjuk nem a legkellemesebb, de az eredmény önmagáért beszél, nem? :)
Remélem számíthatunk idönként egy kis életjelre és képekre a pocakdombságról ill. majd hegységröl. :wink:

Tegnap hajnali egyig még eperlekvárt föztem be.
Még valami: bdöglött ismét az autó. Most a gyújtással lesz gond feltehetöleg. :(
Vendég

Nekem meg kell valahol lennie Mariann mobilos száma, megpróbálom megtalálni.
Vendég

Ritus gratulálok!! Kitartás a rókához!

Édesdrága Barbi! :lol: :lol: persze,h tejfehérje? :lol: annyira jót nevettem rajta. tojásfehérje . :lol:

Felíciát már én is akartam kérdezni....
makadu

Sziasztok!

Köszi a jobbulást kívánságokat, meg is tette a dolgát, már sokkal jobban vagyok! :) Szedtem homeós bogyót, mézet+propoliszt, vitamint + c vitamint, szóval kúráltam magam, nem akartam beteg lenni!!

Ritus,
GRATULALÁSOK!! :D :D Remélem hamar túl leszel a rosszul léten és élvezheted a babavárást! Mindenképpen írd majd meg, hogy fiú v lány, amint megtudod! Megérzés mit súg? :wink:

Emesedora,
Sajnálom a leégést, próbáld aloe verával kenni, ha van otthon! Az nekem mindig beválik

Kép
Kép
dia123

ooops, mármint GRATULÁLOK! (nem tudom, hogy ezt hogy sikerült így elírnom!)

Kép
Kép
dia123

Sziasztok!

Itt vagyok én is. Már Tiszaújvárosban vagyunk, ami nagyon szuper, mert egyrészt van segítség, másrészt meg van kert.

Először is köszönöm a szép délutánt a Kopaszi gáton. Amilyen ramaty állapotban voltam a héten, annyira jó tett nekem a találkozás veletek és a csudaszép pindurkákkal. Kár, hogy nem tudtak a többiek eljönni, de azért remélem sikerül legközelebb is eljutnunk és még többetekkel találkozni.

Az én képeim letölthetők itt: http://www.sendspace.com/file/tupd1e

Ritus, gratulálok a kisbabához és kitartást kívánok neked a hányós szakasz elviseléséhez.

Adri, örülök, hogy Dorcának az egyik szeme jó lett, reméljük a másik is követi a sorban. Amilyen stram kislány, szerintem rajta nem fog múlni.

A betegeskedőknek jobbulást kívánok.

Mindenkit puszilunk.

szuszu

Ritus, nagy-nagy gatula! Kicsit irigyellek, de nem a rókákért... Kitartás, remélem nem tart sokáig!

Adri, tök jó, hogy legalább az egyik szeme javult Dorcának :D :D

Jobbulást minden betegnek! Enikő szerencsére gyógyultnak tűnik :wink: :D

yuyu79

HÁROMSZOROS HURRÁ A MÁSODIKBABAVERSENY GYŐZTESÉNEK!!
HURRÁ!HURRÁ!!HURRÁ!!
nagyon jók a képek és a tali is jó vol.jó, hogy ilyen sokatokat láthattuk és jó lenne sűrübben :wink:
én se nagyon voltam/leszek, mert a hétvégén anyuméknál voltunk Fóton aztán csónakházaztunk kedden meg megyünk a Balcsira :D 15-én jövünk haza aztán 24-én megint vissza :D
Vendég

sziasztok lányok!

bocsánat, hogy így eltűntem...

először is! utólag is nagyon boldog születésnapot Dávidnak! remélem, hogy Felícia hamarosan jelentkezik errefelé és beszámol, hogy mi van velük, hogy telt az első szülinap, stb.

Ritus, hát gratulálok! nagyon remélem, hogy hamar túl leszel a dolgon. remélem, hogy a hányásokon kívül másban nem hasonlít az a terhességet az előzőre, pl. eredmények miatti izgulás, stb. stb. szóval kitartást! és nagyon örülök nektek! amúgy régóta próbálkoztok már? vagy még nem is volt annyira nagyon tervben a kistesó? sok puszi nektek, Zorka nővérkének is, és mihamarabbi szebb és jobb napokat! fotókat, uh képeket pedig kérünk! mikorra vagy kiírva???

én is irigykedem ám, de persze én sem rókakomára... :oops:

Szuszu, szuperek a fotóid a taliról! annyira édes Andris, meg persze a többi lurkóka is! amúgy Benim is hasonló fejeket szokott vágni időnként, mint Andris. meg pont ugyanígy jön a két felső, középső fogacskája is! ;) akár kicsit tesók is lehetnének! :)

Adri, örülök, hogy Dorcádnak legalább az egyik szemére jó híreket kaptatok. remélem, az aloe vera a másikon is segít! drukkolok! puszi nektek és kitartást!

Kitti, Panna, az előttem szólók már segítettek kollázs ügyben. küldjétek a képeket. nehogy lemaradjatok! :) ja, és Panna, inkább olyan fotót, amit még esetleg annyira nem ismerünk. tehát nem az a cél, hogy egyből rájöjjünk, hogy melyik fotón van újszülött Réki, sőőőt! :)

a hétvége elröpült, gyerek iszonyat hisztis volt ma is. nem tudom, hogy mi lelte!? :( remélem, hogy holnaptól visszakapom az én jól evő, jól alvó gyerekecskémet!

Nikianyuékkal mi lehet? ezer éve nem jelentekezett ő sem!? csak nem ott is jön a tesó? :P

Boni, tesódéknak jó egészséget. gratula nekik! majd képet dobj már légyszi!!! :) köszi!

Barbi, köszönöm a recit! megnézzük, hogy mit tehetünk az ügy érdekében! ;)

és akkor végül, de nem utolsó sorban, puszi a hófordulós babóknak, érkezési sorrendben:

Csimby Hannájának, Dia Virágjának, Niki Barnusának, Verocs Mikujának és Boni Zsiguszának!!!

jó éjt mindenkinek! betegenek továbbra is jobbulást!

sophie27

Andi, jó nyaralást! ha máskor nem a fórumtalin találkozunk! ;) merre vagytok a Balcsin amúgy, mi Füredre megyünk 20-tól 24-ig

sophie27

szepezden leszünk.
nikiék meg lent vannak szegeden és környékén családlátogatásügyileg , mivel ferci "turnézik"
Vendég

Sziasztok!
Mi is áttesszük székhelyünket a balaton partjára Ábrahámhegyre.Mivel internetünk 1-2 hétig még nem lesz igy sajnos nem tudok majd jelentkezni.Aki arra jár jelentkezzen,szívesen látjuk!!

Zsófi! Köszönjük a köszöntést,Bence nagyon hiányolta a taliról "azt a kisfiút aki mindig sarazni akart"(momos tali)

Szép nyarat mindenkinek!
Vera és Miksa
l.veronika

Ritus jupijé ! Igyál jéghideg kólát nekem az bejött anno. :)

Betegesek hogy vagytok? Mi már meg is gyógyultunk, szombaton már nátha sehol szerencsére.
NÁlunk a lakásban őrület meleg van azt se tudom hogy öltöztessem szegény gyereket alvásra. Főleg hogy az ágy összes szegletét bejárja és takaró sosincs rajta.
Mamáék itt voltak elmentek végre elintéztünk egy csomó dolgot! megkönnyebbülés.

Úgy irigykedem hogy mentek nyaralni, én tervezni se tudok nagyon a párom melója miatt :( Most lett fix hogy júli 13tól szabin lesz 3hétig de az első héten nem tudunk vidékre menni mert még be kell mennie intézni ezt azt. :( Ilyenkor meg már hol találjak jó kis szállást olcsón. :twisted:

Boni gratulálok Unokahugihoz!

Adri nekem is volt Aloés cuccom és csak jót mondhatok róla, aktivator, propolis krém , first és a vitaminokat szedtem terhesség alatt is.

Barbi sajnálom a barátnődet , de rád mint tapasztalt anyuci igazán hallgathatott volna!!!

Anna ha esetleg mégis látjuk a reklámot Emma szép hajáról még hátulról is biztos felismerjük majd ! :D

Hétvégén pedig voltunk a Nagy Lajos királynén a Háda turiba hát 5000ért 13 ruhát-felsőt-inget vettünk , iszonyat jó cuccok vannak és itt kilós árusítás van. Gyerek ruha is van de sajnos lányruhából van dömping fiú nagyon kevés van.

Szép napot mindenkinek!

Mi ma megyünk csavizni a lurdyba ha felkel végre a törpöm aztán édes semmit tevész. Lesz a héten ligetes séta lányok?

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Megjöttünk, szép volt, jó volt, majd hozok képeket!

Zsófi, nagyon köszönjük a köszöntést! Ugye csütörtök a talis nap. Azt írtam be a naptárba, de péntekre emlékszem....:-)

Ritus nagy nagy gratuláció! Terveztétek már?

Szuper lehetett a Kopaszis tali, mi valahogy mindig lemaradunk Sziszkáékról...:-( Na majd legközelebb.

Adri, szuper, hogy szépen javul Dorca szeme, annyira örülök. Mi is voltunk a doktornőnknél, még mindig nagyon kedves, és figyelmes, szóval jó kezekben vagytok. Csak így tovább!

Tegnap este 7.55-kor, a szivárvány alatt megszületett Levi unokaöccse Mátyás Áron 2850 gr. Utolsó pillanatban előreesett a keze, így sajnos sürgősségi csaszi lett, de minden rendben már, jól vannak. Főleg, hogy 36. hét és már 8 hete szed brutál gyógyszereket és azóta ment az izgalom, hogy még kihúzza eddig. Szóval minden jó, ha a vége jó! Holnap megyünk leselkedni, már úgy várom.

Na, szaladok dolgomra, mert hegyekben a mosnivaló és még bevásárlás, főzés, kocsitakarítás is....brrrrr.....

:lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aproo, igen csütörtök! :) majd írok privit is! gratula unokaöcsihez! :) tényleg a lényeg a lényeg, hogy most már minden okés!

Mecsi, mit csináltok Lurdy-ban? én mivel sokszor a babakocsiban altatom Benit, és, ha meleg van, van, hogy csak egy szál pelusban nyomja és így alszik is jókat. most estére pedig egy rövid ujjú body, és betakarom, ha kitakarja magát, akkor kitakarja. szóval nem hinném, hogy fáznának. a lakás annyira nehezen hül ki, vagy csak simán szellőzik ki!

Verocs. na, akkor még majd a suli előtt mindenképpen összehozzuk fiainkat! :) de a Balcsis megatalin úgyis talizunk! nem? jó nyaralást nektek!

Andi, köszi az infót Nikiékről, nektek pedig jó pihit!

tegnap elfelejtettem... Szilvi, Emese lánykádnak nagyon boldog névnapot, immár utólag is!

illetve Csabi babának is sok boldog névnapot!

boldog első születésnapot lanyané ikreinek, Amirának és Jázminnak, valamint Csutak Judit Danijának!!!!

mi itthon punnyadunk szerintem ma. max. játszóterezés lesz a dologból! :)

sophie27

Sziasztok!

NEkünk nagyon jól telt a hétvége. Először pancsiztunk a kismedencébe. :)

Mi is eltűnünk péntektől pár napra a Balcsira aztán 1 hét itthon és újra. Már várom... :)
Most először megyünk Kristóffal máshová éjszakázni :)

De szerencsére egy kölcsön nyaralóba.

Szép napot mindenkinek és nyugodt, mosolygós babákat. :) :) :shock:
Vendég

Jó reggelt!

Ritus jaj de jóó! vigyázz magatokra! kitartás, remélem elmúlik a rosszullét..másnem 2 hét múlva :lol: :lol:

Unokahugi Kép
Kép
szerdán jön haza sógorom külföldről, leutazunk vele ha minden igaz szülőkhöz Zsigivel július 27én jövünk haza.mindenkit puszilok! Vigyázzatok magatokra!

Szülinaposoknak óriási ölelés!

Szisz a kiütések elmúltak a Biotherma atópiás bőrre való kenőcsétől 1 nap alatt! babakekszet adtam neki, utána jelentkezett nálunk..

Vigyázzatok egymásra!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: