A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Ágica, jobbulást!

Mesi, ez van, pelenáról lecsúsztam :?

Köszi a lányok-bókokat :lol:

Mi ma már voltunk postán, rossmannban, dm-ben, hát öröm és boldogság volt az ordító Fruzsival, és a mindent elérő és lepakoló Zsófival :D Bár a dm-ben Zsófi tolta a gyerek bevásárló kocsit, ott segítség volt, még pakolni sem ért rá, annyira lefoglalta a tologatás :lol:

Fruzsi éjszakái továbbra is jók, Zsófi kilenc fele alszik el, Fruzsi egy órával később, és reggelig szunya van :lol:
Vendég

Lányok!
Natasa lehet elkapta a streptococcust :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
átvitték a koraszülött osztályra :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
most harcolnom kell, hogy én is átmehessek :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok

anitja: Nagyon sajnálom.Remélem minden oké lesz és hamar rendbe jön! Remélem hamar átkerülsz te is!!

Panndi: Igazán jó móka lehetett igy vásárolni :D

Mesi: Szupi napjaitok lehetnek hogy igy együtt vannak a gyerekek :)

Regi:Hajrá tesó project ha még távlati akkor is :wink: :D

Viranka: Használd ki az idődet míg lehet mert Mirella gyöngylány biztos leköti minden idődet újra.Mikor kezdi az ovit? :D

Vindo:Miért volt rossz az éjjel?

Mi szerencsésen "nem" aludtuk végig az éjszakát és tök jó volt nem fájt a lábam az éjjel de amint felkeltem kezdődött előről minden. :roll: :?

Kép

Kép
agica1126

Anitja! Ne aggódj!!!!!!!!!!! Fog kapni antibiotikumot!

Kép
Kép
Kép
gremese

Anitja!
igaza van Mesinek :wink: kap majd 5 napig AB-t és minden rendben lesz :wink: fejjél,ha nem engedik szopizni,s próbálj kicsit megnyugodni

Ágica!
de legalább éjjel nem fájt a lábad :) Mirella már most kis terrorista :)

:arrow: már pakolná ki apja fiókjait :)

:wink:

KépKép
viranka

anitja: szülésnél nem kapott antibiotikumot? Nyugi, minden oké lesz!
Vendég

:arrow:

Kép
Kép
Kép
gremese

Panndi! Szülésnél csak az anya kap. De ha nem tudták, hogy kókuszos, akkor utólag kap a baba. Nekem is volt streptom, de Zsozsi nem kapta meg, viszont voltak az osztályon kókuszos babák, őket antibigyózták.

Kép
Kép
Kép
gremese

Mindkettő alszik :lol:
Vendég

Nálunk nem! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi, igen, az anya kap, jogos, de az átjut a babába, legalábbis nekem ezt mondták, így értettem, na :)
Vendég

Meg én szedtem szülés előtt is antibiotikumot. Ahány ház, annyi szokás :roll:
Vendég

Ja, Mesi, nagyon vagányak vagyunk mi most itt :lol:

Hoztam fotót, Fruzsi egy órán át bámulta a zenélő forgóját, mert az ilyen érdekes ám :lol:

Kép

Kép

Kép
Vendég

Sziasztok!

Anitja: szívből gratulálok Natasa babához! És ne izgulj, minden rendben lesz!!!

Éva: nekünk a bölcsibe szoktatásvál az jött be, hogy elszöktem amikor nagyon belemerült a játékba.
És te is úgy próbáld meg felfogni, hogy ott nagyon jó helyen van, vigyáznak rá...stb. Neked is könnyebb lesz! :wink:

Ne haragudjatok, hogy nem jöttem, de múlt héten ÁFA emelés előtti őrület volt a boltban, most meg mindkét csemetém itthon van szájfertőzés miatt. Viktorkánál már múlik, Rebekának most jött ki.
Kaptunk rá homeos bogyókat. Először kételkedtem benne, hogy hatni fog, de Viktorkának 2 nap alatt elmúlt! :shock:

Mennek ma apjukhoz, mi meg megünnepeljük este a párom szülinapját! :lol: :lol: :lol:

Most ennyi, remélem hétvégén tudok jönni reagálni is !

Puszi!

Kép
Kép
timi26

Mesi micsoda gyerekparadicsom van nállatok..igazi kis nyári tábor!!
Mesi haladtok....és mikor bent van pelusban van? Én úgy csináltam még a bugyira váltás előtt, h míg pelusban volt..napközben is fél, hn óránként kérdeztem h kelle neki ( mondjuk még így nem tudja milyen az, csak ha már volt becsorgós élménye)vagy csak vittem a bilire még mindig viszünk magunkkal vmi játékot is..így nagobb kedvel jön..aztán pisil kakil ha kell neki..de 5 percnél többet nem ülünk rajat..nem játszani megyünk......Emma valahogy így érzett rá hogy oda kell menni......meg aztán az hogy CSAK bugyi volt rajta ...persze befóliáztam a szőnyeget..a kőröl meg lehetett törölni...meg persze fél hn óránként szintén kérdezni , ráültetni....aztán 2 hét és megtanulja teljesen.....bár neked most ez nem könnyű, mert nem tudod minden pill-ban nézni Zsozsit...h mutat e jeleket, a nunihoz kap, izeg mozog.....

bocsi...nem akartam ilyen hosszan csak a tapasztalatom... :oops: :oops: :oops: Eröltetni én sem eröltettem,.

Ágica az jó h este nem fájt..

Anitja: +++++++++++minden rendben lesz..

Panndi: vásárlás :shock:

mindjárt áttöltöm a képeket!

KépKép
kaqk
Debrecen

Fodrászkodom, megszárítom nagyi haját.
Kép
Fürcsi a kicsi medencében....amit idő közben betettünk a nagyba :lol:
Kép
Pancsi a nagymedencében...poci közepéig ér a víz :lol: Nagyon élvezte... :lol:
Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk! Nagyon köszi!!!! :)
Bizony, most nehéz, bent pelcsiben van, Gegi miatt nem is tudnám megcsinálni a benti bugyizást, mert Gegi a szőnyegen jön-megy, nem tudnám lenejlonozni.
Egyelőre kint próbálkozunk, mert ott nem baj, ha mellé megy. Bár meztelenül van ilyenkor, de majd rajta hagyom a bugyit ha bepisil, hogy zavarja. :) Így is ha vizes lesz a bady-ja, ezerrel jön, hogy vizes lett, és ki kell cserélni.

Kép
Kép
Kép
gremese

Gegi bekapcsolta a pihiszéken a rezgőt. :shock: :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Hát Zsófit meg totál nem zavarja a vizes ruha, a pisis bugyi, semmi :?
Vendég

Panndi, hogy Fruzsi milyen kis okos tekintettel nézelődik :shock: :D

Bevásárlás - nekem egy gyerekkel is komplikált. A Coopban R. úgy elkavarodott két napja, hogy az eladók sem találták... Végül a zöldségek alatt leltem meg.

Ágica, hát, igazából én sem tudom az okát. Mostanában korábban ébred, most pl. reggel olyan fél ötkor, és hatig szenvedett, mire vissza tudott aludni. Addig persze engem sem hagy.
(Ja, és persze G. négykor feküdt le, éjjel dolgozott.)
Hét után meg jöttek a tüzépesek, homokot hoztak. Aztán meg apósom, és most melózik kinn.
Gábornak dolga van, délelőtt együtt dolgoztak, de most ő Db-ben van éppen.

MOst is kb. 40 perc nyűglődés után aludt el :shock: :roll:

Na, de ez legyen a legnagyobb bajom.
Én is ideges vagyok egy s más miatt, lehet, azt érzi meg.

Timi, jobbulást a gyerekeknek :!: HOgyan fogtok ünnepelni?

Anitja, minden rendben lesz, nyugi :!: Nati ügyes lány, semmi baja nem lesz :!:

Mesi, alszik azért Zsozsi napközben?
HOgy van mostanában? Hiszti?

MOst röviden ennyi, majd jövök még.
Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Mesi Gegi :lol: :shock:

Panndi: :? hm....

KépKép
kaqk
Debrecen

Panndi: Fruzsit elfelejtettem megdícsérni..tényleg nagyon kis okos a tekintete..nagyon tetszik nekem..annyira édi csajszi!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Köszi a dicsiket :)

Rugó a zöldségek alatt :lol:

Csokitakarok, csokitcsokitcsokit!!!
Vendég

:cry: :cry: :cry:
A koraosztályon most azt mondják nem is strepto... hanem légúti fertőzés.
Mesi! én is ezt nem értem, miért nem kaphatja meg itt az osztályon az antibigyót :?:
Csak kórházba ne kerüljön az ember!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Állítólag a légcsövén keresztül is meg akarják vizsgálni :cry: én ebbe belepusztulok... 9hónapig vigyáztam rá... most miért veszik el tőlem????????????????????

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Anitja: kitartás, légy erős, nem lesz semmi baja, de egy erős anyára van szüksége!
Vendég

Rugó... :lol: :lol: :lol:

én meg csokitortát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

megpróbálok átmenni Natasa után, nem tudom mikor tudok jönni..., majd sms-zek esetleg...

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Anitja: :cry: de minden rendben lesz. légy erős!!! tényleg Nolka hogy van nélküled?

KépKép
kaqk
Debrecen

De én Fruzsi miatt nem ehetek csokit :?
Vendég

Anitja! Azt nem tudom, miért nem kaphatja meg az osztályon... :roll:
De nyugodj meg!!!!! :) Jó kezekben van! Menj utána, szopiztasd amikor kell, hiszen a Te lányod!
Ez a strepto ilyen sz.r! Mindenhol ott tud lenni. :?
Pikk-pakk meggyógyítják Natit, nem lesz semmi gond!!!!! :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Huh de csend van...sehol senki

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, én most épp itt vagyok, de egyedül nyomulok reggel óta. G. hazajött ugyan este, de kinn dolgoznak még. R. elég kis nyűgös volt, remélem, hamar elalszik.

Már megvan a hálószobák közötti válaszfal, most a vezetékek vonalát vésik :D

Olyan jó volt ez a kis hűvös este 8)

Szép estét.

Anitja, hogy alakulnak a dolgok?

Mikor R. megszületett, őt meg azért vitték el, hogy a nyelvét felvágják... Olyan rossz volt hallani a sírását (három szobával arrébb vágták pedig kb.).

Kép
vindolanda

Sziasztok, olyan kis jófeleség vagyok mostanság :oops: hanyagolom a netet :oops:
Valahogy most összejött minden féle házi munka, igy csak olvasni tudtalak benneteket.
Gyermekeim továbbra is angyalok :D

Áron egy olyan baba, akit minden anyukának kivánok, állandóan nevetgél, mosolyog :D

Péter ma egy nagyot pancsolt, majd aludt 3 órát.

Cukkinis lecsót csináltam ma rizzsel, szuper lett :D

Anitja kitartás!!!!Meglátod minden rendben lesz!

Kaqk hát Emma ahogyan pancsol :D és fodrásznő is :shock: nagyon kis ügyes a bilizéssel :D Mi sem tartunk még sehol, de én is úgy vagyok, mint Mesi, hogy nem tudom állandóan figyelni sajnos, de nem erőltetem, próbálkozunk néha, aztán majdcsak ráérez az izére.

Vindo jó gyorsan haladtok! Ősszel már be is költöztök az új szárnyba?

Panndi Nagyon kis okosan lesi Fruzsi a forgót, Áront is nagyon érdekli :D Péterkét annyira nem izgatta, pedig 2 is van.

Emese no comment, remélem minden megoldódik, mert ez szerintem nem állapot.

Heni
KépKép
heni81

itt is megcsinálta nekem Apa a netet :twisted:

szóval tegnap sikerült átjönni, szobát kapni, Natasát este levették az infúzióról, és megszoptathattam, 70gr-ot evett :shock: :lol: :lol: :lol: Beindult a tejci a homeos bogyinak köszönhetően (ricinus communis ch5 - ez valami csodaszer, még a kaksit is rendezte)
Sajnos éjjelre nem maradhatott Natikám, de azért megkuksiztam, amikor kimentem pisilni.
3 óránként tápszert kapott :evil: ami miatt a reggeli szopi kicsi bénább lett, de kiloptam 1 óra múlva, és végül megint jól belakott :P
most hozzák 3 óránként szopizni, szeretném beállítani a tejecskét, nem akarok fejni, azzal mindig elúsztam Nolkánál, mire kifejtem jött a következő szopi, és nem maradt a ciciben, aztán jöhetett a cumisüvegből a lefejt tej :(
Olyan ügyesen szopizik Natasa, hogy az hihetetlen :lol:

Hát az állapotáról nem mondanak semmit, olyan érzésem van, mintha titkolóznának, még azt sem mondják meg milyen gyógyszereket kap, azért ez sztem nem normális, miért nem tudhatok mindent? Hát az Anyukája vagyok...
Orvossal tegnap óta egyszerűen nem tudok beszélni, itt nincs, mindig mondják, hogy majd jön...
Na mindegy, én Natin nem látok semmi rendelleneset, sztem makk egészséges...
Strepto tenyésztés csak hétfő-keddre lesz meg.

Bocsi, hogy csak magunkról... :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Nektarin! Boldog szülinapot! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Nemsokára indulunk úszásra! :)
Remélem, kisüt a nap, mert most elég felhős az ég... :?

Éva! Bölcsi... :(

Vindo! Mi a baj, milyen probléma nyomaszt???

Anitja! Minden rendben lesz!!! :)

Fruzsi nagyon szép, és ahogy koncentrál...! :)

Mennem kell...

Kép

Kép
regcsiken14

Boldog szülinapot Nektarin!!!!

Anitja! Hajtsad csak azt a dokit! A Péterfyben mindig délelőtt volt vizitelni, hátha nálatok is délelőtt van ott. :roll:
Ne hagyd magad, menj utána, kérdezd ki őket!
Ez az egészségügy.... :evil:
Akkor még nem is tudod, mikor jöttök haza?

Kép
Kép
Kép
gremese

Éjszakáink eléggé rosszak, Gegi továbbra is kel éjjel 2x szopizni, plusz a fogai... Egy már kijött, de szerintem a másik is, csak még recét nem érzek. Kap Nurofen-t, meg Dentinox-ot.
És bejár mindent, és forog, és mászik (vagy kúszik, sosem tudom), és néha már felül az ölünkben hasizomból és kacag, és PONT FÉL ÉVVEL EZELŐTT ilyenkor már rendesen kínozta anyáját, egészen 11:46-ig! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Zsozsikám most kint pancsizik, én meg az árnyékban laptopozok. Annyira jó ez a medence. Teteje is van. Majd dobok képet :arrow: .

Délután megyünk mamáékhoz, este leszünk.

Kép
Kép
Kép
gremese

sziasztok!
anitja!
biztosan minden rendben lesz natival. gyorsan meg fogják gyógyítani, már ha van mit! egyébként nagyon szép husibaba.
nektarin!
boldog szülinapot!
heni!
ma megcsináltam a cukkinifasírtot. isteni. nem is hittem, h az íztelen cukkiniből ilyen finomat lehet csinálni. köszi! ja és csak ezt ebédeltem, úgyhogy kalóriailag is jó vagyok. :wink:
regi!
hétfő óta -1 kiló. :wink: persze ez semmit nem jelent, de próbálok nagyon erős lenni. nem eszem semmi édességet, semmi kenyeret, és semmi cukros innivalót. ez nálam irtó nagy szám. és tartom a kb1300 kcalt is.

folyt köv

Ildikó
KépKépKép
sense4

mindkét gyerekem alszik!
botondnak megint elkezdtem a bogyókat. megint javul az alvása. már nem ébred zokogva. ma éjjel 20-8 ig aludt. persze felébredt közben 3szor, de ez mégsem 10!!! és csak hajnalban jött át. mostanában már este 10 -kor át akart jönni, és ha mi még nem alidtunk akkor mindkettőnknek mellé kellett feküdnie, különben égtelen hisztit levágott. :evil:
mi is medencézünk. felmelegedett a nagy medence, úgyhogy megy a pancsolás. botond borzasztóan élvezi. többnyire már vacognak a fogai, de még mindig alig lehet kivenni. most már azt mondom, h megérte vele tavaly annyit szenvedni. (na jó, nem én szenvedtem, hanem apa. :wink: )
lottesz tegnap volt 5 hónapos. eszméletlenül telik az idő!
nagyon nagyon erősen gondolkodom, h elkezdem a hozzátáplálást. egyszerűen kinézi a kaját a kezünkbő/szánkból. gyakorlatilag segítséggel, de egyenes háttal ül, és úgy tűnik, szopizni is többször akar. szóval szerintem felkészült. pedig úgy terveztem, h megvárom a fél évet. azt hiszem, majd hirtelen felindulásból döntök. :roll:
tegnap megkapta a rota második felét is. háááát. majdnem kiköpte. :evil: még jó hogy vittem kiskanalat, és nem a vizsgálóasztalon landolt a 18e ft-os cucc!

Ildikó
KépKépKép
sense4

körkérdés:
botond állandóan dob mindent, ami a kezébe kerül. engem pedig ez az őrületbe kerget. nem tudom mit csináljak. ha játékot dob, akkor amikormeglátom, figyelmeztetem, h nem szabad. a folytatja, szólok neki, h ha még egyszer eldobja, akkor elveszem, és aznap már nem játszhat vele. sokszor megáll, de van amikor ez sem segít. a kubusüveg mindig repül, amikor kifogyott belőle az innivaló. mindent ledobál a székekről, ágyról. nálatok van ilyen? ti mit csináltok? nagyon érdekelne a véleményetek.

Ildikó
KépKépKép
sense4

off:
valamelyik nap kezembe került "A TITOK" című dvd. Van valaki, a gyakorolja közületek a vonzás törvényét? :roll:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sziasztok,

mi is vagyunk, csak itt a nyár :D megy a pancsi ezerrel a teraszon, bár inkább a locsolás, pancsolás, felmosás a kedvenc.
Most Péter elment apával anyósékhoz. Apa kifest nekik egy szobát, mert semmit nem haladnak, addig anyós szaladozhat Péter után, legalább mozog :roll:

Sense a keresztfiam dobálta a cuccokat, megette a kaját, máris szállt a tányér :shock: elhagyta magától ezt a rossz szokását úgy emlékszem. Én most még fejlesztettem a cukkinifasirton. Tepsiben sütöttem meg a golyócskákat, akiket zsemlemorzsában hempergettem meg előtte. Igy sokkal finomabb lett:-) Ma főzelék van belőle, habtejszinnel behabarva, nyam!

Emese jaj szegénykém, hogy mindig van valami :evil: Nálunk Péterke most minden éjszaka megy valamerre, tegnap éjszaka az apja a konyhából hozta be :shock: hogy mit kereshetett ott :shock: azon gondolkodom, hogy nem e alvajáró :shock:

Milyen bogyókat is adtok pontosan az alvászavarra?

Anitja
kitartás, nemsokára mentek haza és minden rendben lesz!

REgi milyen volt az úszás?

Heni
KépKép
heni81

Rugó a poharakat dobálta, Ha ivott belőle. volt olyan nap, hogy kettőt is a földhöz csapott, el is törtek.

Aztán lecseréltem műanyagra :roll: Ez mondjuk eszembe juthatott volna hamarabb is :oops:

De mostanra leszokott róla, szépen leteszi a földre vagy felteszi egy asztalra vagy a konyhapultra.

Ma voltunk Rugóval cukrászdában, ettünk kókuszkockát 8)

Majd idekerülök egyszer, akkor írok bővebben (Regina :wink: )

De egész nap egyedül vagyok :? És ez így is marad kb. este kilencig :?

Jók legyetek, V.

Kép
vindolanda

Megvagyunk mi is.
volt is is pancsi.
egyébként semmi extra nem történt.

KépKép
kaqk
Debrecen

Sense!

Marci is dobál mindent, szerintem ebben a korban normális. Állandóan szétdobál mindent és semmi sincs rá hatással. Annyit el tudtam érni, hogy a labdával elterelem a figyelmét és azt dobálja, az innivalós üveg dobálásáról akkor szokott le, amikor eltörte a kedvenc Micimackós ivókáját és nem tudott többször inni belőle.
Most a legnagyobb sláger, hogy a medencéből kidobál minden játékot. Ezt azzal cseleztem ki, hogy egy lavort tettem oda, hogy abba tegye. Mindig, ha dobál valamit teszek oda egy gyűjtőt, ha már dobál akkor ne össze-vissza, hanem célirányosan.
Majd kinövik, hidd el!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Kinek a csemetéje eszik még citromot?? :lol: Emma nagyon szereti..mkor csuklott nagyi adott neki..azóta kri és nyalogatja, elhúzza a száját..mosolyog , de eszi tovább :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Anitja: gyönyörű kiscsajotok van, ennivaló!!!Kívánom, hogy hamar hazamehessetek!

Kaqk: ezt a citrom-evést én is akartam kérdezni, ugyanis Dávidka imádja :shock: Nálunk is a csuklás miatt kezdődött a kóstolgatás, mostmár fél citrommal szaladgál, olyan édesen savanyít, de nem zavarja!Érdekes, mert a savanyúbb gyümölcsöket meg nem szereti :roll:

Egyébként jól vagyunk, ami miatt kivoltam, még nem oldódott meg, majd leírom :arrow:

Kép
aniko15

Sziasztok!

Most csak önző módon képeket hoztam az én kétfogú fél bébisüvegnyi babakaját megevő fél éves Nagyfiamról :oops: :

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

No de mégsem leszek önző. :)
Zsozsi is mindent dobál. Ivott, isziüveg repül. Evett, partedli, konyharuha leszed, földre ledob. Ha eszik, és még van falat a szájában, úgy kérdezem meg, hogy kér-e inni, akkor falat kivesz, eldob, iszik.
Ha valami nem ízlik, félrehajol, földre leköp. :?
De Zsozsi már hónapok óta csinálja. De már kezd javulni. Volt olyan (és lenne a mai napig, ha nem lennék résen), hogy ha elég a kaja, akkor a maradékot módszeresen a földre kanalazza. :lol: Vagy dobálja, attól függően ,hogy milyen állagú. Már nem mindig hajtja la a partedlit, meg a konyharuhát, most már jó úton haladunk, de ez már legalább 3-4 hónapja megy, ha nem régebben. Szerintem is ez olyan "kinövős" dolog.
Mindig rászólok, vagy kiveszem a kezéből, ami éppen repülne. Más nem használ. Mondjuk ez sem, de próbálom megelőzni a hajigálást.

Sense! Geginél hirtelen változott a helyzet, már megeszik fél üveg gyümit, tátja a száját, és ugyan olyan szépen eszik, mint a nővére. :D
A vilmoskörte/birsalma törte meg a jeget. :D

Anitja! Mi újság veletek?????

MERYKE?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!

Heni! Alvászavarra van pl. a Sedatif PC. Homeós. :roll:

Kép
Kép
Kép
gremese

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: