Sziasztok!
Eloszor is helyzetjelentes kicsi hazunk tajarol, aztan majd irok, mert jegyzetelgettem am!
Szoval: jovo csutortokon koltozunk!!! Ma megrendeltem a fuvarozot, remelem ok lesz es el is jon ertunk es elkoltoztet csutortok delutan

Ugyhogy akkor mar "kint" alszunk a hazikonkban, igaz meg majd csak a matracainkon, mert az agyunkat addig nem lehet osszerakni, amig nincs kesz a bepitett szekreny a haloszobaban

De ez mar aprosag, arra meg ugye nem adunk
Kulonben a hazban ma javitottak a festest, ugyanis az mar kesz volt 2 hete, de a gepeszek, meg parkettasok osszekoszoltak egy par helyen, ugyhogy javitani kellett, nagyon remelem nem fog meglatszani! Ugyanis ez a mai festo nem volt valami szimpi, elegge alkesz feje is volt, meg a kapanyel piciket kilogott a szajabol

Holnap nagyitoval korbemegyek

Amugy mar csak 1-2 kulso dolog van hatra, de lehet, hogy azokat csak a koltozes utan javitjak, igazan az mar nem szamit.
A masik nagy hirem ma, hogy vegre megvettuk a gyerekagyat!!! Pontosabban Anyukam vette meg, mert o mar azt regen lefoglalta, hogy azt o akarja megvenni

Csak o mindenkeppen olyat szeretett volna, aminek leeresztheto az oldala, mert nekunk annak idejen olyanunk volt a hugommal es szerinte az szuper jo! Viszont olyat eddig sehol nem lattunk, ugyhogy mar lemondtunk rola. Az egyik ismerosunk mondott egy babadiszkontot az Arpad hidnal es gondoltuk oda meg elnezunk es ha ott sem latunk jo agyat, akkor megvesszuk azt, amit abban a diszkontban lattunk, ahol a babakocsit vettuk. Erre ebben az uj diszkontban rogton talaltunk egy leeresztheto oldalu agyat! Hihetetlen volt, az volt a legszebb kisagy es meg le is lehet ereszteni! Ugy orultunk!

Igaz az ara kicsit huzosabb, mint a tobbinek, de azert nem volt annyira durva es "Nagyika" ragaszkodott hozza, ugyhogy megvette nekunk

Azert sikerult meggyoznom, hogy a kokuszmatracot akkor en veszem

Ugyanis o is tanarneni (zongora) ugyhogy anyagilag o sem egy Rochild

Miutan felpakoltuk az agyikot a kocsira elrobogtunk a Kikaba es meg gyorsan megvettem akciosan a kokuszmatracot is, ugyhogy mar egeszen jol allunk

Azert agynemu ugyben meg kell maszkalni, nem vagyok konnyu eset, nagyon vallogatok
Delutan pedig mar 5-kor itthon voltam, aztan pihengettem egy kicsit, majd osszepakoltam 2 mutyuros dobozt, de mint egy csigabiga, es azota megint csak pihengetek

Es ugye pocak alig kemenyedett kettot egesz este! Nem ugy, mint tegnap! Szoval ezt fogom csinalni mostantol! Holnap meg lemegy a tanevzaro koncert es aztan nyugisan elpakolgatok

Vegul is csutortokig meg eleg sok idom van
Hu, most jo sokat irtam, remelem nem megyek az agyatokra
Aniko
Neked irok eloszor, mert nagyon elszomorodtam, amikor olvastam, mit irtal! Ugy sajnalom, hogy ez van a tesoddal!!!

De nem lehetne megis valahogy ezt a dolgot rendezni koztetek? Ha felhivod, akkor teljesen elutasit? Ha nem untatlak, leirok egy sztorit, ha nincs kedved ne olvasd el. Kint Portugaliaban volt egy magyar kolleganonk, aki meg a foiskolan evfolyamtarsam is volt, regrol ismertem. Amikor kijott nalunk lakott az elso hetekben, mi adtunk neki kolcson, hogy ott el tudjon kezdeni elni, es tok joban voltunk! Aztan kijott a baratja is es o tokre megvaltozott, a dolog odaig fajult, hogy annyira megsertett, hogy en nem is beszeltem vele tobbet, pedig en abszolut nem vagyok egy haragtarto tipus, vagy ilyesmi. Soha ilyen meg nem volt az eletemben, de ezzel a lannyal 1 evig nem beszeltem egy szot sem! Aztan kozben o allapotos lett es megszult es akkor ugy gondoltam, hogy eleg volt ennyi, nincs kedvem tovabb egy ilyen dologhoz az eletemben es bementem hozza a korhazba, hogy felejtsuk el az egeszet. Pedig o bantott meg, de erot vettem magamon es tok jo erzes volt, o el is sirta magat, annyira meghatodott. Tudom, hogy nalatok nem ez a szitu all fenn, de hatha most, a baba szuletese kapcsan sikerulne hozza kicsit kozelebb kerulnod, talan o is nyitottabb lenne. Tudom, konnyu igy okoskodni, hogy nem ismerem a hatteret, de talan erdemes probalkoznod, lehet hogy ha kitarto vagy o is meglagyul!
Mindenesetre NAGYON SZORITOK NEKED, legkedvesebb pocaktarsam

Irj majd, ha kicsit jobban leszel! Sok puszika!
Swen
Ajjjaj! Kikapok?

Orommel jelentem, hogy (ha nem olvastad az elejet

) ma mar 5-kor itthon voltam, pihiztem egy kicsit, aztan total csiga tempoban bepakoltam 2 mutyuros dobozt es azota is pihenek

Ugye nem kapok ki?
Szoszi
En rak vagyok

Ugyhogy most mar ismersz egyet

Anyukam is az es szerintem ez egy jo jegy

Amit Bori irt rola, az total igaz ram!
Zita
Bolt

Azert ezt tobbet ne csinald meg! Vigyazz magadra!!!
Linda
Jatszoteres sztori

Jo olvasni ilyen cuki torteneteket
Jerry
Nincs mit, nagyon orulok, hogy tetszik a hazunk
Jo volt a gyumolcsjelentesed

En ma vegre lattam szep piros cserit es nem birtam ellenallni, pedig 580 volt kiloja

De fincsi volt
Zsuzsa
Remelem jol vagytok

Puszika nektek is
Nem is merem visszanezni, mennyit irtam, mert fel oraja itt ulok, biztos iszonyu sok lett! Bocsika
Puszi mindenkinek
Orsi
30+5