Sziasztok!
Lányok! Kitartás, már tényleg nincs sok hátra Nektek sem (főleg Neked Sillia!

)
Tavaly ősszel nálunk is vendégeskedett egy denevér a nappaliban, én akkor határoztam el, hogy tavaszig lesz mindenhol szúnyogháló (lett is

).
Az új babás képek gyönyörűségesek!!!! Mindenkinek nagy gratula!!!
Heni!
Te aztán szép meglepetést okoztál!! Gratulálok a kis Zalánhoz!!!
Marietta!
Szóval Nektek is be-beriaszt az a szar? Nekem tegnap este elhozta a tesóm az övékét, most egyelőre nem használják, és ki is cseréltük. Azóta nem volt riasztás, de a másiknál sem volt mindig, aztán néha egymás után többször.
A Minimanóban van egy fél-egyórás tanfolyam, ahol megtanítják a szülőket rendesen használni a légzésfigyelőt, és az életmentést is megmutatják (orvos és védőnő tartja).
Mi holnap megyünk, már bejelentkeztem, mert azt gondoltam, hogy hátha rosszul állítunk be valamit.
És akkor röviden rólunk:
A cicim gyógyul, tegnap már kétszer szopizott, ma meg megpróbálom minden etetésnél a szopit, aztán meglátjuk, hogy én hogy bírom, meg ő mennyit tud enni.
Eddig mértem, tegnap 70grammal mutatott többet a mérleg a szopi után, ma reggel meg 90-nel

.
11-kor volt 3 órája, hogy evett, de semmi jelét nem mutatja annak, hogy újra kéne enni, úgy alszik, mint a bunda!
Az éjszakáink teljesen jók, este 11 körül van az utolsó evés, és rendre alszik 4 - 4 és fél órát, eszik, majd újra alszik legalább ennyit. Reggelente leginkább én ébresztgetem.
A pocija néha fájdogál, de az Infacol segít neki (meg nekünk is

).
Nekem étvágyam nulla, de eszem, mert muszáj, de nem kívánok semmit (csak vizet).
16 kiló hízásból 9 és fél ment le egy hét alatt.
Tabati!
Hogy vagy? Könnyebb egy picit?
Boo!
Ne félj a szoptatásról, szerintem mindenki megszenved az első babánál, inkább arra figyelj, hogy ne egész nap próbálkozzatok, Garmastan kenőcsöt vigyél be magaddal (le kell mosni szopi előtt!), és ha már kezd beindulni a tejed, akkor szopi-próba után fejd le az összeset úgy, hogy előbb jól (fájdalmasan) megmasszírozod a cicid minden irányból (érezni fogod a csomókat), és aztán kifejed.
Nekem Anyu nagyon sokat segített a fejéssel, mert ugye magunknak nyilván nem okozunk akkora fájdalmat, mint ami ez esetben szükséges lehet. Ő meg nagyon ügyesen csinálta.