A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

anya

uebben a cipőben járok mint te épp szállást keresek a balcsin van ez a www.hotels.hu ezen nézelődj.

andy

Kép
andy30

Sajna pókokra csak a mortein használ abból is a fekete, de ezek annyira büdösek! Amit én mondtam még az udvaron is kiírtja a hangyákat, és garantáltan nem jönnek vissza hetekig. Nálunk a kutyákat fertőzte meg a múltkor egy kóbor kutyus azokat is ezzel fújtuk be másnap már nem volt rajtuk semmi és az sem mellékes, hogy ez környezetbarát.

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Sziasztok!

Vera, nem vagy rossz anya. Iza még a kórházban van vagy már hazamehettetek? A tünetek agyrázkódásra utalnak, doki mit mond? Nekem 5 évesen volt agyrázkódásom és egy hétig kellett kórházban lennem.

Anya, és a Siófoki Hotel Azurt ajánlanám. http://www.hotelazur.hu/

Dreika, jó kikapcsolódást.

tegnap voltunk oltáson (prevenar), egész jól viselte. Edig még láztalanok vagyunk. 8220 g most Zsombi :lol: :lol: :lol:

Kukucs
Kép

Kri

Kép
Kép
kri29

Mátyás is megkapta egyenlőre utsó oltását.
Hossz: 73 cm végre még sem lesz olyan kicsi mint az anyja :lol: és 8560gr.

Képek
Kép

Hihetetlen,de az állatkertben 700 ft-ért kifesteték gyermekemet nálunk itt Kecsón ez 1500 ft lett volna!
Kép

Kép

Kép

Kép

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Sziasztok!

Vera, nagyon sajnálom!!Mi is átéltük mindezt Adéllal, 11 hós volt és ugyanígy a pelenkázóról esett le...rögtön elvesztette az eszméletét, a kórházban hányt többször is, rtg is volt, majd másfél napig feküdt az intenzíven megfigyelésen...szörnyű volt, kiráz a hideg ha visszagondolok rá, szegény Pici lányom! :(
Gyógyulást Nektek!

Reni, szép kékszemű fiacskád :) Jó, hogy jöttél és köszönöm a gratulációt!(én is meglepődtem :wink: )

Anya, én is a Hotel Azúrt ajánlom, mi is voltunk már ott és nagyon családbarát!!

Klarissza, szépek vagytok, Ti, a szőkék, és a kis barna! :)

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

hahó

klarissza: gyönyörűek a fiaid! akarom mondani jóképűek:) rád hasonlitanak legalábbis a két nagyobb tuti!

Én szocpedes vagyok és sok gyerekprogramot szerevzünk és mi ingyen festjük a gyerekek arcát olyankor! Pályázati pénzből szerzünk festéket. Persze ez Egerben van.

fej megint fáj:(

andy

Kép
andy30

Judit, S.O.S.-ben, mi a neve annak a szernek amit anno írtál gyerekálmatlanságra. Panna Éjféltől 8-ig aludt, aztán vagy 5x ébredt, majd 8-kor felkelt végleg. Most még mindig nem aludt egy kukkot sem ma.

Kép
Kép
dalminha

Dalma, sedatif pc!!Remélem bejön!!

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Dalma! :cry:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

andy
Köszi , majd megnézem! Ti mennyi időre terveztek menni? Nem félsz, hogy nem bírja majd Regid?? Sajnálom a fejfájást. :( Nem migrén??

Kri, Judit
Köszi a Hotel Azúrban már voltunk, egy hétre az kicsit húzós, de tényleg jó hely. Mi annak idején 3 napra voltunk.

Klarissza
Nagyon helyesek a pasik!!! Te is csini vagy!! Szombaton Mi is megyünk, már nagyon várom!!!

Nézzétek mit vettem Kincsem ajtajára. :) (a betűk)
Kép

Ezt meg csak úgy, ilyen nagylányom van már!! Olyan hamar megnőnek!!
Kép

Kép
Kép
anya1118

Sziasztok!

Anya:Kincső nagyon aranyos :D Hát igen hamar megnőnek :( :)

Vera:Szegényke :( Nagyon édes Iza :) Hogy vagytok?Küldünk sok gyógy puszit!!!Nem vagy rossz anya!!

Kata:Szegény Kevin :( Sikerűlt kiírtani őket?Nálunk is volt szárnyashangya invázió.A fürdőt lepték el :( De olyan 1hét alatt elis tüntek hál istennek.Mi a sima hangyákra chemotoxot vettünk.

Klarissza:Nagyon arik a képek :D Akkor mi is vihetjük Kriszt állatkertbe biztos ő is élvezni fogja :) Mátyás is nagyon szép súlyban van kis édes :D Annyiért tényleg nagyon olcsó volt.

Dalma:Köszönöm szépen.Te gyerkőceid is nagyon aranyosak.Igen a mi esküvőnkre készülünk :D 18.án lessz.Már várom csak kicsit feszűlt is vagyok miatta,hogy minden rendben menjen.

Kri:Zsombor is nagyon édes :D Szép nagy fiú már ő is.

Judit:Köszi szépen. :) És hogy vagy?Hányás vagy ilyesmi?Azért bevallom kicsit irigyellek :oops: :D Hiányzik a terhesség néha :)

Olyan fülledt meleg van :( Krisztián tiszta nyűgös tőle :( Ti pindurkáitok hogy bírják?Pedig egésznap tárva-nyitva van minden,de semmit nem ér.És képzeljétek ma eltűnt a kutyánk :cry: Mellettünk csinálják a kerítést és valahogy kiszökött :( Kerestük,de nincs sehol.Anyósom szerint már befogták :( :cry: Beagle kutyus volt így tuti valaki elvitte.

Megyek mert Krisz végre alszik így tudok tenni-venni a lakásban.

További szép napot mindenkinek!

Reni

Kép
Kép
reni_24

anya: de édes kincső! én ilyen kisrucikat nemtok ráadni mert még nem ül s fekve csak maga alá gyűri meg felcsuszik:)
a betűket hol vetted?

andy

Kép
andy30

Anya:Nagyon édes Kincső,nagyon csini :lol: Nagyon jók a betük :lol:

Judit:durva amit irtál,szegények de jó hogy nem lett semmi komoly.Szörnyű lehetett :cry: :cry:

Klarissza:nagyon édesek vagytok együtt.Tök jó az arc festés :lol:

Kri:ez hányadik oltás (prevenor).Nagyon édes Zsombi milyen nagyfiú már :lol:

000kata

Anya:sajnos a lakásba vannak a hangyák :? :cry:

Reni:nagyon édes Krisz :lol:

hú mire visszolvastam és irtam álmos lettem remélem nemhagytam ki senkit.Kevint elvittem az orvoshoz megmutatni a csipésit csak az aszisztens volt azt mondta hogy megcsipte valami egyszer és a szervezete ugy reagál rá hogy kijön egy csomó csipés.Szerintem ilyen nincs és ez hülyeség.Fenistil cseppet adok neki remélem elmúlnak és elhúznak végre ezek a hülye hangyák. :? :cry:

000kata

Sziasztok!!!!
Vera nagyon sajnálom Izát jobban vagytok??? Én is azt mondom hogy NEM VAGY ROSSZ ANYA!!!!!!!!!!!!!! Mindenkivel megtörténhet hogy kikapcsol:(
Mosolyogtam is a hsz-odon Dalma én is jöttem már haza úgy hogy teljesen kimaradt pedig autópályán jöttem... :roll:

Klarissza nagyon édesek a fiúk! :D

Andy, fejet sajnálom, én is nagyon migrénes vagyok mikor terhes voltam majd meghaltam hogy nem vehetek be gyógyszert nem egyszer aludtam el zokogva szóval átérzem... :( Kitartás!!!!

Anya édesek a betűk:) Nekünk is ilyen járókánk van de Domi nem maradt meg benne ő inkább körülkússza a szobát, közben felnyalja a parkettát így anyánakmár nem kell takarítani se! 8)
Na jó csak vicceltem...Kincső szeret benne lenni?
Hogy megy a hozzátápi?

Rólunk, képzeljétek ma Domi reggel 9 ig aludt már felébredtem h nagyon csönd van és már nagyon késő aztán szólt ő is hogy anya mostmár ébren vagyok :D
Ma tök sokat elvolt egyedül a földön, eljátszott, bejártuk a Tescot, nagyon rendi baba volt! Ma már nem csüngött anyán mint eddig :)

Dalmi küldök innen egy kis álommanót hátha segít Nektek!

Jó éjt mindnekinek! Dobok pár képet én is:)

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Kép Kis tökös

Kép

Kép Domi és a spenót:)

Anikó

Kép

Kép
mammuci

mammuci nagyon jó képek! nekünk is van tökös szerkónk de ez nagyon jó:) hihetetlen mennyi haja van dominak! nekünk alig :roll:

migrén hát ja. gyóccert most se merek bevenni csak végső esetben akkor meg már van h kihányom:( na majd ha nem szoptatok. addig türjük. bár kávét szoktam inni és az jó rá de azt meg csak de. merek.

na mentem pihizni jóét mindenkinek

andy

ui.: oookata sztem is hülyeség tuti annyi csipése van. vhogy irtsátok ki neh allergiát okozzon. fenistil meg tuti jó lesz meg calciumot is adhatsz talán.

Kép
andy30

Kata. most csak Neked gyorsban a hangyákra- lehet kapni hangyacsapdát ( bocsi nem tudom milyen márka ) általában 2 csapda van egy dobozban , mi mindig ezt használjuk, kis műanyag izé és leteszed a földre belemennek és a bolyba viszik a gyilkos anyagot, saját magukat lemérgezik :lol: bocs, remélem érthető voltam , ha kell foto holnap teszek fel .
Nekünk évek óta ez van, mert tavasszal mindig jönnek a hangyavendégek, pedig nem is hívjuk és ez hatásos!!!

Vera, annyira sajnálom ami Izával történt, de hála nem lett baj, bárkivel előfordulhat sajna :cry:

Anikó, csodaszép a kisfiad, nekem a spenótos a nyerő :lol:

Anya, Kincső ebben a ruhában, megőrülök :lol: :lol: :lol: és ahogy pózol- mint valami balerina :roll: nagyon sokat nőtt!

Andy, réges-régen én is fejfájós voltam, útáltam nagyon és nekem csak az algopiryn ampulla használt.
Sok feszültségtől is fájhat!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Sziasztok!

Kata, sajnálom a hangyák miatt Kevint. Szerintem is hülyeség hogy a csípés okozta a többit. Mi a 2. prevenart kaptuk, majd 16 hósan kapja a 3-dikat.

Anikó, nagyon édes a kicsi fiad, gyönyörű a haja :lol: :lol: :lol:

Andy, én is nagyon fejfájós vagyok. Az összes hidegfrontra olyan migrénes fejfájásom van majd meg örülök. Nekem is az algopiryn használ csak.

Kri

Kép
Kép
kri29

Sziasztok!

Jajj, de szép gyerkőcök!! :)

Anikó!
Csuda jó fej Domi!! :) Annyira édesek a kis fürtök a fején!!

Anya!
Kincső meg már kész nő! :) Jó lett a felirat nagyon! :)

Vera!
Gyógypuszik Izának!! Hála Istennek, nem lett nagyobb baj!!

Klarissza!
Fiúk nagyon szépek! :) A nagy teljesen olyan, mint te! :)

Dalma!
Nálunk volt 3 nyugis éjszaka, de ezt a viburcolnak tudom be.......most nem adtam neki, mert elfogyott, hát ébredt is vagy 5x..... :(

Tegnap délután strandoltunk kicsit, gyerkőcök nagyon élvezték, a kicsi aludt egy órát a babakocsiban, így kicsit én is úszkáltam.

Kép

Kép
ditta76

Évi:ilyet vettünk mi is már 2 fajtát is pluszba még dentoxot is. :?

Kevin éjszaka sokat sirt szinte egész éjszaka sirdogált nyöszörgött,dobálta magát shogy se volt jó neki.Szerintetek miért?fga?az innyén nem látni semmit.

000kata

Haliho!

Megvagyok én is, csak házfelújítottunk (végre kész lett a másik szobánk), és közben dolgozgatunk is, no meg persze Natasa sem enged annyit neten lógni :wink:

Kb. visszaolvastam, így képben is vagyok :D Reagálni csak néhány dologra jut időm, bocs mindenkitől, aki kimarad!

Klarissza, látom voltatok Állatkertben! Biztos nagyon jó volt, az arcfestés is jó lett!

Judit: remélem ez a lakásproblémátok rendeződik, tudom milyen rossz, de 4 (5) gyerekkel el sem tudom képzelni! De olyan kiegyensúlyozott egyéniségnek ismertelek meg a hsz-eid alapján, hogy biztos vagyok benne, hogy a lehető legjobbat hozzátok ki mindenből!

Dalmi: éjszakákat nagyon sajnálom. Nem is tudom mi lenne velem, ha Natasa csinálná ezt. Remélem hamarosan tudsz pihenni!!!

Mammuci, édes ez a Domibaba nagyon. Én már alig várom, hogy Natasa haja megnőjön!

Anya,Kincső de szép nagylány lett :D Mi nem nagyon hordunk ruhákat, bár vettem 2db-t, csak ha felkötöm a kendőbe úgyis le kell venni, így ált. kényelmes vagyok, és rá sem adom...

Kata, milyen szúnyogriasztótok van? Én most azt találtam ki, hogy esténként citromfűvel űzöm el a szúnyogokat, majd meglátjuk mennyire használ...

Látom egyre több az álldogáló baba :D Natasa is megpróbál néha, mert mászni lusta lenne, inkább csücsül és úgy játszik, csak azért néha még hanyatt dobja magát, ami az ágyon nem gond, de a földön...

És:
Kép Kép

Kép
pipal

pipal nekünk még ekkora hajunk sincs ugyh nyugi:)

Kép
andy30

pipal:nagyon édes Natasa:tök jó ez a kendő :lol:
Vape szunyogrisztonk van azok a kék kis lapocskák bele kell rakni a tartoba és bedugni elvileg 12 órán át véd.

000kata

én is megvagyok, igaz leléptem a csajommal pár napra a börzsönybe, papához és a hugomnál is töltöttünk pár napot. Olyan jó volt kicsit nem itthon lenni!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Léna is élvezte a kényeztetést, bár az alvással kínlódtunk ott, de itthon azóta 8-5ig ALSZIK!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: most h. leírtam tuti vége a szép álmoknak.
Sokat medencézünk vele és nagyon elfárad, sztem ezért alszik jól.

Pipal,Anikó,Klarissza, Andy
és a többi babó is nagyon nagyon szépek!!!!!!!!!!!!!! Olyan nagy gyerekek már nem?? Épp tegnap beszéltük mi is h. már nem oylan baby forma Léna sem. :D

Kata
szegény Kevin, hülye hangyák! :x sztem sem 1 csípés miatt lett...

Klarissza
mi milupa HA rizs és gabonapépet eszünk, doki írja fel 8-900ft, én a simát még nem merem adni, Lénáank ettől nincs baja próbáljátok ki hátha.

Vera
Még olvasni is szörnyű ami történt :cry: de örülök nagyon h. ezek szerint nincs baja Izának!!! és jó anyuka vagy!!!

Judit
nahát!!! :) drukkolok h. minden úgy alakuljon ahogy eltervezitek!!

Erika
jó bulizást! :)
Gratu a hízáshoz, én is szerváltam Sinlac-ot egyenlőre nem nagy a sikere :(

bocsánat de többre most nem emlékszem, sokat kellett átolvasnom.

Ja Reni
milyen szép Krisztián!! és ez nem ér h. ilyen kék szemei vannak! :wink:

Kép
katica_75

Pipal, Natasának már lobog a haja Lillához képest! Jó a kendő nagyon, de én nem tudfnám megkötni ezért szeretem a Becot! Most már én is elkezdem a hátonhurcit tükörrel a zsebembe :lol:

KAta, Calcimusc-ot adjál Kevinnek (fél amp.simán mehet ) szerintem ne Fenistil cseppet . Éjszaka nálunk is szó szerint car volt, de a hitvesi ágyban mindig megnyugszik :roll: :shock:

Andy, barátnőm lánya 14 éves korától Chron beteg, megtanult vele együtt élni, ma már egyetemista és ugyanolyan életet él, mint bárki más.

Kép Lilla szökésben, itt látni a jobb lábán, hogy másképp áll

Kép megérkezett a célhoz

Kép és így örült

Evi és Lilla

Kép
evi1969

evi nagyon ügyes és édes Lilla baba! mi még se ülni se mászni nem tudunk:) nekünk a bal tappancs áll furcsán. és mindig csak balra forog :roll: pedig tud jobbra is de nem akar..

mára a bal arca kipirosodott :evil: már úgy nyomaszt ez az egész! pedig a többi folt egész szépen gyógyul..

anyum: még mindig nincs diagnózis. már megvannak a leletek, ma vitte volna vissza a házidokihoz, itt rágom a körmöm h hivjon már mit mondott neki, erre hiv h sokan voltak és elküldték ő meg nem akadékoskodott :evil: kész vok tőle. most megint várhatunk hétfőig:(

andy

ja én meg lehet mikuzok még nemtom.. még ez is :?

Kép
andy30

Évi: adok akkor olyat neki.Nagyon édes Lilla és az a huncutt mosoly :lol: :lol:

000kata

Évi, Lilla mint egy kis pöttyös labda, úgy száguldozhat az udvaron. Annyira aranyos, és olyan szép! nekünk is pont ekkora a hajunk, csak elől van egy kis kunkorodás, olyan, mint egy kis göndör antenna. :)
Pipal, de édi Natasa, valahogy minden képen mindig más. De ügyes vagy, hogy így hátra tudod kötni. Én nem tudom, már próbáltam egyszer. Majdnem leejtettem, és a kezem is hátrabicsaklott. Erszényből meg folyton ki akar fordulni, úgy kukucskál mindenfelé.
Anikó, hát Domit meg kell zabálni. A tökös kép díjnyertes! :) Köszi a manókat, de jó lassan jönnek! :oops:
Katica, te kis koncertgirl! De jó lehetett nyaralni kicsit!

Én már nem nyilatkozom az éjszakákkal kapcs, mert detto mind.

Ditta, átérzem. Én is nyomatom ma már neki a viburcolt, meg vettem amit Judit mondott.

Kép
Kép
dalminha

Anya:megkérdeztem a kutyust bátyámtól sajnos nem kell neki de mondta hogy majd kérdezősködik.

000kata

Dalmi, neked amugy bohémmamás erszényed van? Sokat használod még? Gondolkozom egy erszényen, amit rövid idejű hordozáshoz használnék, amikor nem kötném hátra (pl. kocsiból ki, boltba be....)

Evi, nagyon tud már ez a lány! Én még a szőnyegen sem merem magára hagyni ülve, mert hanyattvágja magát.

Kata, köszi

Kép
pipal

Sziasztok!

Bocsánat, hogy nem jöttem, de mostanában kivagyok egy kicsit. Azt hiszem kezdek én is depis lenni. Lényegében úgy érzem a kapcsolatom rovására megy, vagyis inkább tönkre megy a kapcsolatunk. Nem tudom mi van. Tényleg, de talán az, hogy nem járok sehová, nem találkozok régi barátokkal, nem is hívnak fel soha. Nincs időm magamra, egyre inkább kezdek eligénytelenedni. Utálom, hogy kövér vagyok, nem tudom magam rendberakni és minden nap úgy kell tusolnom, hogy ott az egész család. Rémesen érzem magam és egyre többet veszekszünk. Hirtelen szakadt a nyakamba a háztartás és Fanni. Nagyon megváltozott az életem amit nem bánok, csak pont olyan nem akartam lenni, ami lettem.
Az a helyzet, hogy mindig lelkiismeretfurdalásom van, ha párom felajánlja, hogy elmegy sétálni Fannival. Olyankor mindig megpróbálom behozni a lemeradásomat és végülis nem magammal foglalkozok. Ráadásul itt a szakdolgozat is ami egyre inkább nem érdekel már, pedig bele kellene vágnom végre. Na nem akarok itt siránkozni, de mivel nem tudom megbeszélni ezt senkivel, gondoltam kiírom itt magamból.

Kép
Kép
nati80

kata
Sajnálom. :( Épp most lelkileg kivagyok, mert a szomszéd majdnem a szemem láttára altatta el a kutyáját, ami rettenetesen megviselt. :( :cry: :cry: :cry: Én ilyenre nem lennék képes soha!!!! De ugyanakkor tanácstalan vagyok, mert a kislányom meg fontosabb!! Nem tudom mi legyen.... :(

nati
:( Én megértelek. :( Ez szerintem valahol mindenki átéli, természetes, hogy hirtelen megváltozik az életünk, ki nehezebben, ki könnyebben viseli. Próbálj egy kicsit kimozdulni elmenni fodrászhoz, kozmetikába, kicsit törődj magaddal is és mozdulj ki, az tényleg csodákra képes. Nincs a közelben babaúszás? Vagy nem szeretnél járni? Mi nagyon élvezzük!! Annyira szeretnék segíteni, de sajnos Én is sokat depizek. :( Nyugodtan írd ki magadból, nekem is segített!! Mi meghallgatunk!!

mammuci
Ugyan ilyen? De jó! :) Képzeld Kincsem imádja! Mondjuk van, hogy megunja azt is, de Ő még nem tud kúszni, mászni így beleteszem és elvan. :) Aztán ha megunja jön a játszószőnyeg azt is szereti, bár nagyon hamar megun mindent. Hozzátápi, relatív jól megy , néha megeszi , néha nem, amit adok neki. :) Most kértem ilyen milupa tápszer mintát. képernyő bal oldal.
Domi még mindig gyönyörű kisfiú!!!!

reni, pipal, andy, kata, ditta, évi
Köszönjük a dicséretet! :D

pipal

Házfelújítás huu nagy munka, de viszont az eredmény mindenért kárpótol talán. :) Natasa nagyon édes!! Ő is nagyon megnőtt . :)

andy
Írtam privit

évi
Lilla baba csodaszép, azok a gyönyörű kék szemek és az a tej szőke haj!!! :) Ti is kergethetitek majd az udvarlókat. :)

katica De jó lehetett, örülök, hogy jól sikerült a kikapcsolódás. :)

Kép
Kép
anya1118

Nati ajánlatom még mindig áll! Bármikor eljöhettek hozzánk egy kicsit felüdülni (panaszkodni) már van kocsim ezért be is tudok menni értetek! Vagy egy fagyi?

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Anya
Én mennék bárhová programozni Fannival, de most annyira rosszul állunk mint még soha. Nincs semmire pénzem, de most elhatároztam, hogy a csp-t elrakom erre a célra és el fogunk járni babatornára, játszóházba, Klarisszához is, strandra is.
Én nem járok kozmetikába, hajamat párom vágja, így nem sok lehetőség marad nekem. Tornázni is nagyon szerenék már, de szinte sosincs időm rá.

Klarissza
OK!!! Melyik busz megy felétek? Előveszem a kis sportkocsinkat és azzal tudok buszozni is. Olyan jó lenne fanninak is a társaság, meg nekem is! Jövő héten jó nekem valamikor? Strandra van kedved menni?

Ma sem vagyok jobban, reggel mikor indultam a szokásos uncsi sétámra (posta, bolt) sírvafakadtam az előszobában. Erre párom kérdezi mi van velem? Hát röviden felvázoltam neki, persze nem mondtam el mindent. Mire hazajöttünk Fannival elmosogatott. Nagyon jól esett. Akkora halom szennyes volt már, hogy nem volt kedvem hozzányúlni.
na megyek gyorsan borotválkozni, mert lehet strandra megyünk!

Kép
Kép
nati80

Nati sajna nekem ennyi gyerkőccel kicsit nehézkes strandra menni! Az 52-es jön ki hozzánk, de tényleg szivesen bemegyek érted, csak el kellene sétálnotok a Battyhányi utcán lévő buszmegállóba, a háziasszonyok boltja előtt. 5 perc alatt ott tudok lenni itthonról!Hétfő kivételével nekem bármikor jó! Reggel, délben, este :wink:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Ja, hogy ti egy városban laktok? Dejó! Akkor hajrá, talizzatok! :)

Ma délelőtt voltunk a győrkőcfesztiválon, hát nagyon jó volt! Kornél nagyon élvezte, és Panna is majd kiesett a kocsiból, úgy figyelt mindent. A legjobban tetszett nekik a babybeach, ahol ilyen kis bölcsis korú gyerekeknek való játékok voltak, meg pancsolás, meg mini ugrálóvár. Kornél király volt ott, Panna meg mint egy kis minitorpedó úgy lavírozott a játékok között. Majd teszek képeket! Fél 3-ig bírtuk, de totál kifáradtunk, mert van vagy 32 fok. Panna aludt kinnt negyed órát, ennyi elég is volt neki. Még ma meg holnap is lesz, de nem megyünk már ki többet, mert marha fárasztó folyamatosan figyelni egy kicsit meg egy picit abban a hatalmas gyerektömegben. Jövőre már Panna is jobban élvezi, meg Korni is nagyobb lesz a sok játékhoz.

Nati, én is tegnap kaptam meg Petitől, hogy egyre sárkányabb vagyok. Kikészít engem ez a nemalvás. amúgy nem lenne gondom velük, csak az hogy éjjel fennt vagyunk nagyon sokat, az elég szar, és már várom, hogy az idegeim felmondják a szolgálatot.

Najó, tegnap éjjel csak 2x volt ébredés a következők miatt:
Egész nap folyamatosan adagoltam neki a chamomillát, este kapott viburcol kúpot, de ami a legjobb, este a fesztivál megnyitón a szomszéd barátainkkal (vagyis csak mi anyukák) piáltunk kicsit 8) Apukák gyerekeztek, mi meg ittunk egy pohár bort, aztán hazajöttünk, és itt az udvaron folytattuk, fiukák (Kornél és Danibarátja) motoroztak, kicsilányok (Panna, Lucabarátnő) pokrócon henteregtek, apukák anyukák pedig pálinkáztak... egyet ittam, meg egy kis bort, aztán 10 körül vittem Pannát fürdeni, szopi majd elaludt, 2-kor kelt először, majd 5-kor ée után 10-kor! :P
Lehet hogy minden nap alkoholizálnom kellene? 8)

Kép
Kép
dalminha

Nati, nem ismerem kecskemétet, de biztos van ott jópár játszótér. Minden nap, vagy másnap találd ki, hogy melyikre mentek, és pattanjatok buszra vagy kocsiba és menjetek el. vigyél magatokkal egy kis pokrócot, pár játékot, és a játszin tud az ekkora baba már hintázni, csúszdázni, kis lovacskára ülni. Mindig van ott pár anyuka a kisgyerekével, ott tudtok egy kicsit dumálni is. menjetek el enni egy menüt valahol ( mi Kornéllal sokat jártunk menüzni amikor ekkora volt) Főleg nyáron kiültünk a teraszra és jól éreztük magunkat.
A régi barát szindróma ismerős. Akinek nincs gyereke az totál máshogy él. Én is írtam már, hogy a régi barátnőim mind szétszéledtek az országban, érdekes, de még egynek sincs babája, vagyis a legjobb barátnőm novemberen szül. Vele sem beszéltünk már régóta, csak ritkán, de amióta terhes, ismét keressük egymást, ő nem akar internetezni, így engem kérdez mint autentikus forrást.
Régi barátot érdemes elhívni egy-egy vacsira, elég ha csak palacsintát vagy fánkot sütsz. Várj, gondolkodok még.
Fodrászhoz én is egyre ritkábban jutok el, mert inkább befestem magamnak, meg hosszú a hajam, nem nagyon kell vágni, évi 3x-4x ha elmegyek fodrászhoz. Kozmetikushoz sem járok, de a sógornőm amikor névnapom van vagy szülinapom, elküld egy kezelésre és tök jó. Én tudod mivel dobtam fel magam pár hete? (nem pia... :) ) elmentem pedikűröshöz, és tök szépre megcsinálta a lábkörmöm. Franciamanikűrt készített, és követ tett bele, meg virágmintát, és még mindig tök szép. Olyan jó ránézni és papucsba mások is látják. :) ez kicsit kompenzálja a kövérségem. :)
Majd még írok.
Kincsőanyu, ezt neked is írtam... de remélem te már kifelé tartassz a depiből!
:wink:

Basszus, belegondolok, én már töb, mint 3 éve itthon vagyok... Muszáj volt kitalálnom ilyen kis feldoom magam dolgokat, különben tényleg könnyen be lehet fordulni.

Kép
Kép
dalminha

Klarissza
Majd megbeszéljük, hogy hogyan jutok ki hozzátok. Medence hogy áll? Pont most beszéltük párommal, hogy milyen jó lenne saját medence egy kis füves rész, meg fás árnyékos. na álmodozunk csak. Hétfőn beszéljünk, hogy melyik nap menjek. Reggel összeszedem magunkat és mehetünk (ez kb 10 körülre jön össze).

Dalma
Ez a játszótér nem rossz ötlet. Holnap el is sétálok megnézni egy helyet, ahol most lett megcsinálva és fás részen van, árnyékban. Itt nálunk az a gond, hogy el vannak nagyon hanyagolva a játszók és nem szivesen teszem le Fannit a fűbe. Na de ez remek ötlet!!!! Pedikűrösre én is gondoltam, mert arra aztán tényleg nincs időm. idén 1x tudtam kifesteni a lábkörmöm.

Ma voltunk strandolni!!! majd holnap mesélek, de most hulla vagyok! Pusszantok mindenkit! Babáknak és mamáknak is szép álmokat!

Kép
Kép
nati80

Anya:kérdezösködök hátha sikerül jó helyet találni neki.

Nati:sajnálom hogy igy érzel néha én is depis vagyok de hálistennek elmúlik Remélem neked is.Probálj sétálni játszóra ott vannak anyukák.

000kata

Sziasztok!

Nati, kitartás. Egyetértek az előttem szólokkal. A strandolás jó dolog ilyen melegben. Majd mesélj milyen volt.

Dalma, várom a képeket biztos nagyon édesek voltak a gyerkőcök.
Panna alvásával kapcsolatban nem próbáltátok az ágyát áthelyezni máshova, hátha akkor tudna aludni.

Rólunk. Képzeljétek csütörtökön jön haza férjem, én kint locsoltam a virágokat az erkélyen mikor egy hatalmas fékezést és ütközés hangját hallottam. Egyből hívom a telóján nem veszi fel. Na ebből tudtam vele történt valami. Felkaptam a gyereket aztán rohantam ki a ház elé. A kocsink eleje és hátulja összetörve. Szerencsére férjemnek nem lett semmi baja. Le akart parkolni a ház elé, mikor hátulról belé ment egy kisbusz és nekilökte a garázsoknak. Onnan még vissza is pattant mer két garázs közti falnak lökték.
Teljesen kivagyunk, két hét múlva mentünk volna nyaralni. :cry:
Zsombi állandóan állni akar ezért most mindig mellette kell lenni. Azért igyekszem követni a fórumot.

Kri

Kép
Kép
kri29

kri ez borzasztó még szerencse h semmi baja nem lett apának! és ez a lényeg!

dalmi ilyen kiskorában már lehet vinni jáccóra? erre nem gondoltam még eddig. regi még csak kuszni tud se ülni se mászni... :roll:

Kép
andy30

Kri: ez durva még jó hogy nem lett párodnak semmi baja :cry:

000kata

Csajok, köszi a Lillus dicsiket, jól esett!

Dalma, nem próbálsz meg egy jó nagy matracot betenni Panna szobájába és ott pihenni vele :roll: anniyt gondolkodom , hogy mi a túró okozhatja ezt nála, mert jó kedvű kiegyensúlyozott kislány én most is a fogára gondolok.
Klassz programotok volt a gyerekekkel, utána következő poharazgatásra meg igen is szükség van, mi is szoktunk a barátokkal bűnözni néha.

Kri, annyira sajnálom ami történt, de a párod szerencse nem sérült!!! Azért el tudtok menni nyaralni?
Nekünk nászút előtt tört össze a 0 km-es Zastavánk és Trabival mentünk a KRK-szigetre, de akkor az is nagyon jó volt :lol:

Katica, de jó Neked, hogy el tudsz mennni a rokonokhoz, nekem az össz. rokonság itt van a számba 1-2 utcával arrébb, valaki költözhetne már mondjuk a tenger mellé :lol: :lol: :lol:

Nati, amit leírtál az tipikus első gyerekes probléma.Na jó nem mindenkinél, azaz nem általánosítani akarok,de gyakoribb amikor csak egy gyerkőc van még...
Igenis tessék magadra figyelni, légy csini és kívánatos még akkor is, ha csak otthon vagy és a házból se lépsz ki!!!!!!!!
Ilyenkor szoktak az apukák félrelépni!
A férfiak más szemüveggel nézik a világot, másképp látják a dolgokat, nekik első sorban nők vagyunk nem anyák, ellentétben mi nők az anyaszerepre koncentrálunk erőteljesebben és sok mindent háttérbe szorítunk a gyerekeink miatt.
Nem tudom értehtő-e mit is akarok ebből kihámozni, aranyközépút!!! Légy csini feleség és szuper anya. Ez pedig csak akkor sikerül, ha a lelked is rendben van. Lazíts kicsit, lehet pénz nélkül is klassz programokat kitalálni. Dalma már előttem írt egy csomó okosságot, menj emberek közé, társaságba. Ismerkedj gyerekes anyukákkal...stb. de ne hanyagold el magad!!!
Apa, ha bevállalja a sétát legközelebb, tessék magaddal is foglalkozni, megérdemled.
A kövérséggel kapcsolatban nekem az a véleményem, kicsit molettebben is lehet valaki csini, de Te is biztosan vissza fogsz fogyni csak idő kell hozzá. Nem két hónap alatt változott meg a testünk, 9 hónap alatt szedtük fel a kilókat + szoptatás .
Nézz rá Fannira és a férjedre, boldog kis család vagytok, gyönyörű egészséges kislányod van , fiatalok vagytok és előttetek az élet!
A gyereknevelést jól csinálod, olyan ügyesen megoldottál mindent eddig is,a háztartás vezetésébe meg majd belejössz, senkinek se egyszerű az elején.Csak ne ird le magad, legyen önbizalmad az nagyon fontos!

Örülök, hogy találkoztok Klarisszával , jól kidumcsizzátok magatokat és meglátod, nem is olyan tragikus ez az egész!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Nati, ne csak akkor borotválkozz, ha strandra mész :) és bocsi a hsz.-t nem kioktatásnak szántam, segíteni szeretnék!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Klarisszának új csini fürcsiruhája van! Apa és nagyfiam kinevette! Ákos szokás szerint megvédett és nekiment a nagyfiamnak! Ezek a pasik :lol:
Fodrász? Kozmetikus?: szerintem már meg sem ismernek! Sajna a hajam annyi, hogy a leggyorsabb fodrász is 3 óra alatt végez vele! Mátyásom nem tudom ennyi időre otthagyni senkire, mert sajna apával is max. 1 órát van el utána már hiányol. Sógórnőm fodrász, de most kismama tehát őt sem traktálhatom melírozással! Na nem baj majd továbbra is összekötve hordom a hajam :wink: A szemöldököm meg amúgy is magamnak szedem és festem. De már nagyon rámférne egy jó kis arc, test masszázs. Oh! A srácaim megmaszírozzák esténként a hátam, meg ragyátlanítják is (pedig pasik!), de azért az mégsem ugyanaz. Borotva? Meghalnék nélküle :wink: Csak a pasikban nem szeretem a csupasz csigát :lol:
Kövérség: legalább van mit fogni rajtunk :wink: A pasik örüljenek hol egy nádszálkisasszony, hol egy pufi baby a párjuk :lol:

Kri hát ez borzalmas! Akkor nyaralás nem is lesz?

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Sziasztok!

Most csak gyorsan, ezer a dolgom, mert holnap indulunk nyaralni Gyulára!! :) JAjj, úgy várom, pedig nem lesz egy sétagalopp 3 gyerkőccel, de legalább nem lesz mosás, főzés, mosogatás......hanem terülj-terülj asztalkám! Na, meg a hugomék is jönnek, igaz ő 34 hetesen már nem igazán fog a gyerkőcök után szaladgálni. Szóval ma még egy halom holmit elő kell készítenem, érdekes, a legtöbb dolgot a legkisebbnek kell vinnem. Meg főznöm is kéne valamit.....na mindegy...pedig haladhatnék most is, mert mindhárom alszik, ehelyett itt püfölöm a klaviatúrát! :)

Lehet, hogy még ma benézek, ha mégse, majd vasárnap jelentkezem!!

Puszi!

Kép

Kép
ditta76

Ditta jó nyaralást nektek!

Nati holnap strandra megyünk nincs kedved jönni? Szerencsére már nem lesz olyan meleg mint ma.

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Sziasztok!

Ditta, jó nyaralást :lol: :lol: :lol:

Köszönöm az együtt érzéseteket. Nyaralást el tudtuk tolni augusztusra szerencsére. Remélem addigra kész lesz az autónk. A biztosító a héten jön ki megnézni az autót és az épületet is. Hát kíváncsi leszek.

Kérdés fiús anyukák ti már foglalkoztok a kicsi fitymájával? Én tanácstalan vagyok, mert mindenki mást mond. Van aki azt mondja már kell tornáztatni, de nem erőltetve. Van aki azt mondja majd egy éves kor után, és van aki azt mondja nem kell vele foglalkozni, mert 3 éves koráig kinőheti ha szűkület alakulna ki. Én viszont nem szeretném, hogy műtétre kerüljön a sor azért mert esetleg nem tettem meg mindent, hogy elkerüljük.

Kri

Kép
Kép
kri29

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: