Sziasztok!
Szisz:De jo hogy keszen varhatod mar Te is a kis tronorokost!
Attilanak vagy Marcinak fogjatok hivni?
Gumilany:Akkor ti is a szules utjara leptetek?
Hendegabi:Szep hosszu programod volt tegnap
"koktel hassssss"!!!Bar a beekelodes fontos tenyezo lehet ilyenkor!Ha megsem hat,hat vitaminbombanak sem utolso!!!En azert nem iszom meg meg,mert se tagulasom,se semmi...csak az iranyt tartja sok-sok honapja...de az nem eleg
Dodi:Azert holnaptol mar szulhetsz

!De azert volt itt par 35.heti es kisse utana levo orulet hogy szuljek maaaa meg!
Te persze megkapod a felmentest

De a nagy suly meg nem egyenlo az erettseggel
Kulonben meg tenyleg ne vonz be csaszart meg ilyesmit....sok kismami kinlodik mar egy ideje...
Lorca:Tudod azert legalabb 1 ctg-re beneveznek...ha van az a baj,ha nincsen,akkor az!Es itt nincs,csak ha tulhordas van
Gatyam meg volna,de felsok...eleg "integetos karom" lett es meleg is...persze en hosszujjuban nyomulok,es ez mar faj!!!
Gabi:Tunder gyerek ez a Nori!!!
Panni cukifalat!Koszi Szezso!
Anitja:Mar majd megvesztem hogy lathassam!!Ezeket a pofazacskokat!!!

Edes a csajod!!!Jol tartottad

!Azert igy oldalrol nem tagadhatja le a batyust!!!
Orulok hogy megy a szopi!!!
Nikici:Orulok hogy vegre otthon vagytok!Es mennyire szep Dorkili!!!Csak batran a kepekkel!!
Ikoka:Nagyon mennek a drukkok mar....en mindennap arra kelek,hogy na Ti jottok vegre!!!Picit meg birjad!!!
Sillia:Annyira ugyes vagy ezzel a babatabloval....meg az ikreket is jelolted
Szar hogy igy probara teszi az embert ez az utolso "par" het,az alvastol mar kivagyok,szabalyosan utalom az esteket!Aterzem a helyzetedet,sehogy sem jo mar!!!Bar meg 1 hetes lemaradasban vagyok....de tenyleg nehez mar!
De nagyon szepen vegig vitted,es mar csak egy pici van hatra!!!Ne keseredj el....!!!!!!!!!!!
Tegnapi program kikeszitett estere,eleg jol birtam a strapat,tobb mint 4oras kiruccanas,es mindez setalva es allva...de itthon mikor leulesbol ujra felallas kovetkezett...en azt hittem szetszakad az alsoreszem

Aztan ejszaka se-balra,se jobbra....alig birtam mozdulni....Faj a labamkoze de rendesen!!!Meg a hasam alja is,de a cel ez volt leginkabb.....csak mar vezetne valahova lassan...."Szezam tarulj!!!!"