A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Mi is mindent megoldunk, de ha esetleg szeretne velük maradni, nyilván nem akadályozom meg :roll:
Vendég

Képek jönnek:

1. Apa vett egy rücsilabdát. Azt mondta anya, hogy legyen kb. 10 cm-es és puha, ez pedig fele akkora és tömör gumi, de azért szeretem.
Kép

2. Egy Sport szeletet adtak nekem naivan, amíg hazaértünk Db-ből.
Kép

3. Ébredés után Mirával Spongya Bobot nézünk.
Kép

4. Medence-party délután.
Kép

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Miléna, örülök, hogy rendeződtek a dolgok :wink: Mikor mész nyelvvizsgázni?

Móni, a költözés után javulóban vagytok már? Gréta hogyan szokja az új helyet??
Esetleg tehetnél majd fotókat is :wink:

Heni, gyomok. A kavics közül szeretném már kihúzgálni kb. 3 hete. De nem jutok ki. G. rendszeresen este nyolckor jár haza, nem is találkozunk egész nap. Éjszaka meg dolgozik :?
Megnőnek a végén és megfojtanak minket :D

Alvás közben meg nem akarok kimenni, mert messze van, nem hallom, ha felkel. Lehet, walki-talkie-zni kéne.

Viranka, kösz az sms-eket. Nekem is eszemben voltak még tegnap, de mára huss, eltűntek ezek a gondolatok :? :oops:

Egyre jobban alvó gyerekek: nálunk én voltam gázos, a bátyáim aludtak maguktól, mint a kisangyalok. Velem meg tánc-zene-séta három éves koromig :lol:

Kép
vindolanda

Panndi!
Pedig az egyik talin ő is ott volt amin te is.
Édesek a csajok. :D
Most nem tudok Gáborról képet tenni mert nem a saját gépemnél vagyok,de holnap este teszek.

Vindo!
Nagyon frankó kis pasid van :D
Ha nagyon kell olyan labda én tudnék venni
ha gondolod el küldöm postán.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Na ez így még cikibb :roll: :oops:

vindo: Rugó :lol:
Vendég

Gremese!
Anitja baratnoje vagyok,az idoeltolodas miatt csak nemreg tudtam meg a johirt Toled!!!!Nagyon szepen koszonjuk!

Kép
Kép
ancsurti

Hú, Hörcsög, köszi!!!

Megnézem még holnap a kínaiban, állítólag hoznak a héten, és ha nem lesz, akkor megkérnélek egy rücsilabda beszerzésére :oops: :oops: :oops: Természetesen minden költséget fizetek majd:)

Én amúgy azért bizonytalanodtam el Gáborral kapcsolatban, mert csak a vonalzódat néztem :roll:

Kép
vindolanda

Panndi!
melyik lány Fruzsi és ZSófi? nem jöttem rá :oops: :lol:

Rugó csokisan elbűvölő :) gyönyörű kispasi :)

:arrow:

KépKép
viranka

Anitja!
Gratulálok Nati Babához! Sok örömöt és egészséget kívánok az egész családnak!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Az első Zsófi :)
Vendég

Helló, Lányok,
most csak ennyire tudok jönni:

DRÁGA ANITJA, SZÍVBŐL GRATULÁLOK NATASENYKÁHOZ, SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKTEK ÉS SOK-SOK TEJECSKÉT!

Kép
Kép
irina

Mesi, teszveszelnék Tőled pelenkát, megoldható? :lol: Leüssem?
Vendég

Ja, látom, már licitáltak rá, szóval muszáj leütnöm :)
Vendég

Panndi! Nálunk 8-16h-ig nem lesz áram. Ha tudsz rá licitálni 8-ig, akkor lezárom neked. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Van rá 6 megfigyelőm. :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Tudtátok, hogy július 25-én megint lesz nagy Babanetes tali a Millenárison? Mindenki írja be a naptárába! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Hné Éva! Lebuktál! Láttalak bejelentkezve! :lol: Várunk beszámolót és képekeeeeeet!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Mesi!
Én már olvastam róla.
Jó lenne el menni rá.
Láttad a 3ikrek fotóit? nagyon aranyosak.

Vindo!
Ma meg veszem a labdát ha kapsz akkor se baj
mert nálunk az gumilabdák kb 1 hét. :D

Hné Éva!
Tessék írni magatokról!

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Hörcsög! Láttam a hármasikreket, tüneményesek. Lehet is látni, melyik kettő egypetéjű, és melyik a "külön" baba. És tök jó, hogy mindegyik N-betűs. Mármint a keresztnevük.

Szerintem tök jó, ha ikreknél azonos betűvel kezdődik a keresztnevük. A két unokanővérem gyerekei mind B-betűsek: Bence, Borbála, Boglárka, Blanka, Berta, Bernát és Barnabás. :shock:

Kép
Kép
Kép
gremese

Mingyá nem lesz áramom. :?

Kép
Kép
Kép
gremese

Meis, licitáltam, de szerintem Te már nem vagy :roll: pposteszt néven futok 8) Köszi :)
Vendég

Ágicának küldjetek sok+++++++++++++++++++++
S Ő is gratulálá Anitjáéknak :)
pusz :)

KépKép
viranka

Jó reggelt!

Most csak Silkának! Próbáld meg kiszámolni nagyjából, hogy mi mennyi kcal, amit eszel, és látni fogod, hogy esetleg min kell változtatni. Én azt tudom még az év eleji fogyókúrámból, hogy ha bekaptam esetleg 1-2 szelet sütit, egy hétig vagy stagnáltam, vagy még híztam is, úgyhogy az első után ilyet nem csináltam többet... :?
Én általában párolt zöldségekkel lakok jól délben, az ebéd teljes mértékben elég, jó nagy tányérral szoktam enni brokkolit, karfiolt, sárgarépát... stb. + húst. Vacsorára meg igyekszem nyers zöldségekkel telerakni a pocakomat, de nem bírom ki, hogy 1-2 szelet párizsit vagy esetleg egy sült csirkecombot, vagy kevés csirkemellet meg ne egyek hozzá, így laktat igazán. Persze én már könnyen vagyok, mert most már csak 1 hónap + 1 hét, és ehetek bármit! :) Mindig erre gondolok, ha eszembe jut valami étel, amit most mellőzök, hogy majd a nyaraláson eszek már olyat! :) Persze addigra már el is fogom felejteni, és a negyedét se fogom megenni annak, ami eszembe jut, de ez erőt ad! ;)

Lassan készülődünk, megyünk a tescoba bevásárolni.

Rugó nagyon cuki! :) És nem rózsaszín zokniban van... ;) :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Anikó15! Mi a baj???

Miléna! Az a lényeg, hogy jól vagytok! :) Gratula a -3 kilóhoz! :)

Panndi! Nem csak a nyelvüket tartják ugyanúgy, de nagyon egyformák is! :lol: Talán az orruk más egy picit! :)

Heni! Én se reggelizek, csak 2 deci szójatej (csokis vagy vaníliás, ennyi édes kell ;))! 8)
Én ha reggeliznék, végigzabálnám a napot... :roll: Fogyi nélkül se szoktam, mert olyankor egész nap éhes vagyok, de nem tudom, hogy ez miért van...
Szeli nem rágja ki a cumit, bár bohóckodásból szokta rágni, de ritkán.

Vindo! Én emiatt vettem egy bébiőrt mielőtt kiköltöztünk, így ki tudok menni a kertbe! :) Walki-talkie még olcsóbb... :)

Vera! Az 1. Zsófi! :)

Kép

Kép
regcsiken14

1 órája megjöttünk, Szeli nagyon nyügi volt, alig akart kiszállni a babakocsiból, aztán mondtam neki, hogy ha álmos, akkor menjen be a szobájába, és pihenjen. Be is ment! :) De azért utána mentem levenni a szandálját, már ott várt az ágyon fekve, kivettem alóla az ágytakarót, és otthagytam. Azóta alszik! 8)

Nem tudom, hogy este is elaludna-e így. Meg nem tudom, hogy egyáltalán megpróbáljam-e, mert úgy érzem, hogy telhetetlen lennék. Most ennek kéne örülnöm, és talán az estivel várni egy picit... ??? :roll:

Fogyi: Római pulykaragut ettem párolt ceruzababbal, Szelinek is ezt rendeltem, majd eszik, ha felébred. Ezt a kajámat mindig le szokta nyúlni! ;)
Egyébként valami gombás pulykacomb ragu, nem lehet túl bonyolult elkészíteni... kicsit levesesebb, mint a pörköltek. Finom! 8)

Kép

Kép
regcsiken14

Vettem Szelinek bugyikat a tescoban (2000 Ft volt 5 db), ha már itt a nyár, fogunk most már bilizni! :) A pisilés nagyon megy neki, bár időnként szólnom kell, hogy üljön rá, különben becsurog még.
Majd a kakira is rá fog jönni szerintem. De nem erőltetem, ő diktálja a tempót! 8)

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

R. elaludt, igaz, volt egy kis nyöszörgés előtte. Reggel korán keltünk, mert ma mentünk Derecskére az okmányirodába :o És el is intéztem a dolgot, van új lakcímkártyám, a személyit később postázzák.
Nyolc után pár perccel már ott is voltunk, és kilenc előtt végeztünk is. R.ra felváltva vigyáztunk - persze neki az idegen bicikliket kellett fogdosni, a fényképező-fülkében matatni stb.

És közben egy macskára azt mondta, hogy cica, a lámpára meg hogy ampa
:shock: :shock: :shock:

Hazajött közben Gábor, ezt nem értem, hiszen csak estére vártam :shock: :shock: :shock:

Aztán voltunk a zöldségesben meg a postán.

Hörcsög, a labdát köszi. Ha nem gond, csak jövő héten postázd, mert teljesen le vagyunk égve anyagilag (van egy tőkeszámlánk, azon pénz, de ahhoz három nap kb. míg hozzáférünk).

Ha szerencsénk van, még holnap ki tudjuk fizetni az ebédet, de aztán annyi :shock:
Persze hétfőre ideér Gábor fizetése, jön a csp, a gyed, az albérleti díj meg a tőkepénzes számláról az utalás, de addig nem vásárolunk :roll:

KÖzben kiderült, hogy G. dolgozni jött haza, kell neki a gép.

Így most nem is tudok írni többet.

Csak annyit, hogy Anikó, mi a baj???

És Regina, olyan 30% esély van a rózsaszín zoknira az arányok miatt (rózsaszín zoknik aránylanak az egészhez)...

Ágica, +++++++++++++
Bár nem tudom, hogy miért :roll: De biztos fontos, úgy hogy összpontosítok :!:

És persze, Irina, azért ettől bővebb hírekkel is várunk :wink:

Szegén Mesiék áram, net nélkül :(

Mentem is, szerintem bedőlök R. mellé :arrow:

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Miért van az, hogy a gyerekeim felváltva alszanak napközben? Mst épp Fruzska alszik, de amint Zsófit elaltatom, egy percen belül mindig felébred. Ááááááááá
Vendég

Köszönöm lányok! :)

Panndi: szépen lassan összecsiszolódnak.. :)

Jaj úgy várom Natiról a képet... :)

Ma mosok,szedem le a ruhákat,rakom el a helyükre. Vasalni nem vasalok,alig centriztetek,így jól kitudom rázni,és nagyon szépen száradnak a ruhák,így nem kell vasalnom. :wink: Meg is sülnék,így is fent az emeleten 28fok körül mozog a hőmérséklet. Pedig egész éjjel nyitva volt az ablak minden hol. Párás meleg idő van,borzalom..

Mi is ha jó idő lesz Regi,akkor kisnadrágozunk. Tegnap elő is vettem a wcszükitőnket, mert bilire nem akar ráülni,csak a nagy wcre.
Már én is gondolkodtam a kaja rendelésen,de sokba jönne ki ennyi főre.Bár nem tudom,hogyan érné meg jobban :?

Beninél is bevettetem a lépcsőn bünti ülést.Kicsit elszaladt alatta a ló.Vissza beszél a mamáéknak,nem hallgat rájuk. Csak hangoskodik stb. Leültettem és elmondtam neki,hogy ha rossz és nem fogad szót,ide fogom ültetni. 2 szer vetettem,be és úgy néz ki,hogy használni fog a dolog. :roll:

Na megyek tovább dolgozni,bár már ültömben folyik rólam a víz :shock:
varga tünde

sziasztok!
online a kórházból 8)
azért csak most, mert millió dolgom :lol:
Többek között Nati szépen szopizik, és állandóan a cicin csüngene :lol:
NAGYON KÖSZÖNJÜK A GRATULÁCIÓKAT!
ÉS hoztam képeket is:
Kép pár perces Natibaba
Kép alig 1 naposan
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Anitja! Ezt vártam :roll:
Nagyon szép Nati! És micsoda jó húsban van :)
varga tünde

Csak gyorsban
Tündi boldog születésnapot!
Kép

Anita szívből gratulálok. Hát jól megszenvedtél a "kis" Natiért. Legalábbis a 18 óra nem hangzik könnyű menetnek. Kíváncsi vagyok az élménybeszámolódra.
Kép

KépKép
KépKép
fleur

Anitja! Örülök, hogy jelentkeztél, és hogy jól vagyok! :D
Nati nagyon husi tényleg! :lol: Szép baba! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Nati baba nagyon szép :)
Vendég

Pár fotó :)

Kép

Kép

Kép
Vendég

Pár hét múlva egy minitali nálunk egyik hétköznap? 8)
Vendég

Ja, utolsó kép: Apa betette Fruzsit Zsófi játék babakocsijába :roll:
Vendég

Sziasztok

Anitja: Gratulálok Natihoz annyira édes és szép!

Az a piros kis foltocska az arcán tök érdekes Petrának is volt és azthiszem a jobb oldalon neki is. :)
Nézd csak nem tudom mennyire látszik
Kép

Vindo,Vera: Köszi ++++++++a gondolást már valamivel jobb de még mindig nagyon fájok :wink: :lol:
Tegnap reggel úgy keltem mint akinek begörcsölt a bal vádlija és úgy voltam vele hogy majd tuti elmúlik....sajnos nem ez lett este 7-ig iszonyatosan fájt egésznap mire úgy gondoltam csak elmegyek az sztk.ba megmutatom.Egyből utaltak az ÁEK-ba mélyvénás trombózis gyanúval.Petivel 20:00-ra értünk be és addig fel nem kelhettem egy ágyról míg nincs labor eredmény meg uh..stb
Sajnos a vérképem nagyon sz.r és magas lett az az érték amitől gyanús voltam nekik hogy esetleg tényleg az.Elvittek uh-ra ott annyit mondott a doki hogy nagyon gyanús deee neem.Akkor újabb vérvétel hogy még mindig magas e? De nem kaptam semmit nem tudom mitől változott volna :roll: 01:00-kor azt mondta doki csaj h írja a papírokat és mehetünk már tököm ki volt ennyit várni??? és utána az ő főnöke közölte h nem mehetünk míg nem látott érsebész aki jelenleg a műtőben és 1 óra múlva jön na ekkor Peti már totál szét akadt ami érthető de megvátuk a doktor úrat aki 3-kor meg is jelent...Megvizsgált(lázam is volt)meghalgatta a lábamba az eret és közölte hogy lehet van egy kis ínszakadásom de túlsúlyos is vagyok....Kaptam gyógyszert és befáslizta a lábam ez kb.5 percig tartott.ÉS 20 perc híjján 8 órát voltunk ott az SBO-n.
KATASZTRÓFA volt!!!!!!!!

A lábam ha megpihen és utána rá kell állnom nagyon fáj de mondjuk bicgek is mert ha ráállok akkor is érzem h fáj.

Megyek lefekszem mert már sok volt ülni. :roll:

Kép

Kép
agica1126

Anitja!

Szívből gratulálok gyönyörű Nati babához!!!! Gyors felépülést és jó egészséget kívánok!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Na hello!

Anitja!
Gyönyörű lánykád van,édes kis husi pofi :D

Panndi!
Tündériek a csajok :D

Vindo!
Légyszi küld el priviben a címed.
Hagyd a csudába az árát ez ajándék :D

Nem tudok ma sem képet tenni sajna

Mára ennyi voltam.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Anitja: Csuda édes kislány!

Panndi: jaj de kis fruskák..:-)

Vindo:Rugó képek..imádom! :lol:

Ágica: jobbulást!+++++++++++++++++

Bocsi most ennyi jutott eszembe!

Rólunk: nagyon jól vagyunk..teljes szobatisztaság nappal este, baleset nélkül :) Este is vagy ébred 2 körül és pisil..vagy csak 5-6 körül a reggeli tejcsi előtt pisil...
Délután pmcsizunk..majd hozok képet. Bekönyörögte magát a "nagy" medencébe is. :lol: a pocakja közepéig ér a víz, nagyon élvezte!
Ja és a vízben os tartja a pisit..mikor idő van akkor meg kiszáll pisil és vissza..nagyon élvezi...hogy nagylány mert wcbe pisil meg bugyija van... :oops: :lol:

megyek aludni.. :arrow: :lol: Holnap hozok képeket ha engedi..meg a takarítással ha végzek :?

KépKép
kaqk
Debrecen

Anitja! Gratulálok a kis Natihoz! :D

Kaqk! Ez igen! Emma micsoda nagylány. Igazi bugyis csajszi! :lol:
Mi még nem tartunk sehol. Teraszon meztelenkedés, állandóan mondom, hogy ha pisilni kell, ott a bili. Egyik nap magától kipattant a vízből, odaszaladt és pisilt, máskor meg már pisilt, mire kapcsolt hogy bili. Azért még ráült a drágám. :) Ma meg simán bepisilt a bugyiba.
Na jó, azért már tartunk valahol. Az elején. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Panndi! Annyira szépek a lányok!!! És a nyelvnyújtogatós képen nagyon hasonlítanak.
Délután láttam, hogy a pelenkát elvitte más. :(

Gegi is szoptatás alatt jött össze valóban, de én akkor 2x mensiztem is.

Heni! Megmondom őszintén, én még nem akarok visszakerülni a tesótáblába. Az most nagyon sok lenne nekem. Én azt tervezem (bár Gegit is "tervezgettük", hogy mikor érkezzen, azután jött amikor ő gondolta :lol: ), hogy ha ovisok lesznek (és még mindig szeretnénk kistesót), majd akkor.

Tegnap ugye áramszünet volt (még szerencse, hogy nyár van). Se TV, se villany, se számítógép, se mikró, se semmi... Főzni tudtam (gázzal). Melegíteni kislábosban a gázon. És nem volt fura, hogy ezek a "kényelmi eszközök" így kiestek. Mondjuk a fürdőszoba, konyha, WC sötét volt, mert ezek a hegy felőli oldalon vannak, kis ablakokkal, de megoldottunk mindent.

GEgi nagyon szenved a fogaival, az alsó kettő most tör át. :D

Amúgy nagyon intenzívek a napjaink (hugom ideköltözött fölénk anyuhoz a két gyerekkel). Együtt játszás, pancsolás, labdázás, őrület :lol:
Tegnap felállítottuk a teraszon a medencét, volt pacsálás, motorozás, lasztizás, tökéletes nyár fíling. Unokanővérem 6 éves kislánya (Bogi) is csatlakozott. Hugomék gyerekei 6,4 évesek, plusz ugye Zsozsiék.
Gyerekkacaj, zsibongás, fagyievés, sütizés. Zsozsi annyira cuki volt, a pocakjára csorgott a fagyi, kis malackám úgy evett, hogy a keze alatt olvadt, mert persze nem a pálcikát kellett fogni, hanem magát a fagyit. :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!

Natibaba nagyon cukker :)

Panndi!
okés :) csak ne 18-23 közt legyen :) lányok édesek :) kösza segítséget :) annyira hasonlítanak :) még a hajszerkezetük is :)

Heni!
mei tai ráér jövőhéten :)

Mesi!
akkor majd egyzserrer kerüljünk tesótáblába :)

Ágica
remélem ma már jobban vagy :)

én meg élvezem h. 1gyerekesvagyok még a mai napon :) olyan jó :) tudok sok mindent csinálni amit ha M is itthon van lehetetlenség :)

pusz

KépKép
viranka

Jó reggelt!

Panndi! Látom a tesók nagyon szeretik egymást! :)

Ágica! Örülök, hogy nem trombózis!!!! Remélem, hamar gyógyulsz! De mitől lenne ínszakadásod???

(Nekem anno az ortopédián mondták, hogy azért fáj a térdem, mert kövér vagyok... :evil: Az mondjuk igaz, mióta lefogytam, nagyon ritkán fáj a térdem! Inkább csak akkor, ha megemelem a magas buszra a babakocsit.)

Emma nagyon rövid idő alatt szobatiszta lett! :)

Szeli tegnap belekakilt a bugyiba, és nem is szólt... :? Pisilni viszont szeret bilibe, de szólni kell neki!

Ma megyünk körútra: piac, turi, kínai. :)

Kép

Kép
regcsiken14

Mesi! Akkor nagy buli van Nálatok! :) Gyerekek biztos élvezik! :)

Mesi! Vera! Akkorra talán én is bekerülök végre a tesótáblába! ;)

Kép

Kép
regcsiken14

Szeli épp a bugyimat próbálja ráadni a babára... :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!
Mesi lebuktatott. Csak nagyon gyorsan írok, mert a Valti baba mindjárt fel kell + itt nyaral a keresztlányom is (7éves) és ő már kéri a reggelijét.
Anitja nagyon nagy gratula. (nekem is sok a 18 óra) de nagyon megérte az biztos.
Rólunk: bilizéssel próbálkozunk több-kevesebb sikerrel. Állva próbál pisilni, de van mikor nem tűri hogy elővegyem a kukit.
Szoktatom a bölcsikéhez, de baromi nehéz. Ugye a Valterra csak én vigyáztam csak velem volt mindig, és amikor jól elvan elkezd játszani akkor próbálkozok lelépni. Megbeszéljük előtte hogy anya most elmegy a dolgára, addig ő itt marad. De sajnos mindig sírás a vége. Hát majd egyszer elszökök. Nem tudok mit csinálni, de nagyon rossz.
Mellesleg július 15-től mennem kellene vissza dolgozni, de ez lehetetlen.
Tesó projekt: Szeptembertől vissza kell mennem a dokihoz is. Kezdünk mindent előről. Se a hormon szint nem jó, se a ciklus. Össze-vissza van menstruációm, hol 43 napra hol 22 napra. Ez se normális. Mikor elmentem ide Kecskemétre dokihoz azt mondta hogy Budapestre vissza kell mennem. Hát jó egy kicsi gyerekkel nem is olyan egyszerű a heti 200 km autózás. Bár addigra remélem bölcsikés lesz.
Ja voltunk nyaralni a Velencei-tavon ott is tudott delelni és éjszaka aludni.(neki ez volt az első hogy idegen helyen aludjon)
Amúgy tünemény imádom, a hisztik erősödnek, főleg az apukájával. Ritkán van vele és ilyenkor általában az összeveszés a jellemző. Érdekes mert velem a Valti nagyon ritkán balhézik az apukájával meg szinte mindig. Lehet hogy attól fél hogy megint elmegy dolgozni és akkor nem lesz vele? Nem tudom.
Ja és ami fura a gyerekektől fél. Ugye mindig két kislánnyal játszik. Az egyik nagyon agresszív, mindig megmarja, megüti, a másik meg mindent levesz tőle. Hát ezekből a szituációkból az lett hogy így minden gyerektől fél. Csak a felnőttekkel van el, vagy az idősebb gyerekekkel.
Megyek rángatnak melegszendvicsért.
Pussz.

Kép
hajagosné szabó éva

Sziasztok, most csak ennyire futja:

Ágica, szegény :shock: :shock: :shock:

Hörcsög, megjött egy adag pénz, add fel nyugodtan 8) Ajándékként tényleg nem fogadhatjuk el :!:

Éva, szia.

Ramaty éjszakánk volt :x

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Hú, mekkora bolond vagyok, elfelejtettem megdicsérni a gyönyörű Natasát :D :oops:

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: