Sziasztok!!!
Végre vagyok!
Az utolsó héten szinte még olvasni sem tudtam annyira sok volt a program és sűrűek a történések.
Az utolsó 4 oldalt is kb 100 részletben olvastam.
Reakc néhány dologra:
Meseszép
Majababa, és a keresztelőről a képek is nagyon jók, én is alig várom a miénk, ha minden úgy alakul, ahogy eltevrveztük szept. 5-én tartjuk.
Nemlajos, megymagpárna...nem semmi... ez oyan nemlajosos.
csibb tényleg jok a képek, szépek vagytok!!!
katka, vagyok-vagyok, csak ezer dolog történt: vendégek, utazás, a barátnőm itt volt 5 napi, amig Viktorapu

külföldön volt, akko rmeg szinte csak beszélgettünk és beszélgettünk, nem neteztem....
a horvo-i beszámoló profi, ágica gyönyörűűű, már több képen megfogott, a fürdőrucisok pedig teljesen letagloztak
és a mozi....huuuu de elmennék én is, utoljára azt hiszem feb. végén voltam.
kukli nekem a szines tábla jön be. Viktor 4 hós adtai: 8400 gramm 71 cm. ma voltunk oltáson, kötelező + rota, most alszik mint a tej, azt hiszem pici hőemelkedése van, a szemecskéi vizben úsznak, így sztem kúp lesz a vége.
Jó ez a 7 pontos dolog, ezen nekem is el kell gondolkodni, a következő hsz-ben jön.
Holnap lesz a tali ugye? De jó!! És ez végra az adryn -es tali. Holnap mi is utazunk vonattal, ez lesz viktorom első vonatútja, remélem tetszeni fog neki az a 30 perc pöstig. Ajándékokat megyünk vásárolni, a hétvégén hazautazunk 10 napra; 3 szülinap + 1 babalátogatás !!!

Alig várom.
13-tól pedig a balatonon leszünk 5 napra, huhhhh azt várom csak igazán.
lányok, akkor jön a 7 pont.
puszik