A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

ti milyen csajt stíröltök???? :shock:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Csöre! lehet neked nem csajt hanem valami dögös pasit kellett volna nézni! (lehet forogtál volna vele :lol: )

Képzeljétek jó hír, a szomszéd kislány nem rotás csak sima herpeszes, mára már kijöttek neki iylen fájdalmas izék a torkában, szegény vízen meg levesen kívül semmit nem bír lenyelni. Úgy sajnálom de hát miden szart a szájába vesz:(

Szilvi! mondjuk ebben tök igazad van mert az anyjuknak nem lett volna szabad engedni a rombolást! Én pl mindig segítek összepakolni a játékokat, egyéb Máté rombolást ha vendégségben vagyunk.
katuska79

Most az a legújabb dilim, hogy veszek ruhára vasalható fóliát, nyomtatok rá képet és rávasalom pólóra. Lesz így rahedli Tomaszos cucca Máténak:)
katuska79

Katuska:
hol lehet ilyen fóliát venni?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Katuska: dögös pasi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: lehet, tényleg az kéne :wink:
Eszter, Mágnes: ez egy valamilyen e-mailben terjedő tesztfigura, tiszta fekete nőci, ami forog. Messzemenő következtetéseket vonnak le abból, hogy milyen irányba látod forogni a nőcit. Nekem sajna nincs meg, mert a dolgozós emailemre ment, de szerintem le is töröltem. Ja és a forgás iránya a legtöbb embernél megfordul menet közben, tehát náluk az elemzés már nem működik, ha jól emlékszem.
KAtuska: micsoda ötlet ez a matrica :D

Csöre
csöre74

Katuska: akkor nálunk újraéleszthetted volna a hörcsögöket, megszerelhetted volna a csapot, újraszőhetted volna a szőnyeget :lol: Azt hittem, nem marad semmi a lakásból :? Bár, amilyen anyukának eddig megismertelek a babanetről, belőled nemigen nézném ki, hogy a gyerkőceid ennyire ne hallgassanak rád.

Szilvi és Lilla

Kép
vsziszi

Kriszti: neeem, anyuka köszönte a vendéglátást, majd távoztak (áttaposva mindenki más cipőjén :lol: ) Ekkor már sírva röhögtünk a férjemmel. Ma dobott egy mailt, hogy ja bocsi amúgy :D

Tökjó, hogy veletek mindent meg lehet beszélni! :D :D :D

A zsemlemorzsa nagyon vad...juj, rosszat fogok álmodni!!!!

Hőség: :? :? :? Úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúútálom! Én sokkal jobban szeretem a hűvöset, hideget, vihart, bármit, de ne ezt!!!! Két napja ki sem dugtuk a lánnyal az orrunkat. Ma kimentünk, de jahhahhhaaaaj, őrület. Ráadásul a kisasszony MT-ban utazik leginkább, de meglepő módon nem volt vészes. A fejünk viszont megfőtt, amikor hazaértünk, be is ugrottunk a zuhi alá együtt :D Hétvégén kirándulnánk, de ha ilyen idő lesz, legfeljebb barlangászunk :?

Esküszöm, semmi mást nem vagyok képes felfogni abból, amit írtatok. Lehet, bölcsnek kellene maradnom :?

Szilvi és Lilla

Kép
vsziszi

Katuska: hol veszel olyat és hogyan kell csinálni? Én is szeretnék Lillának Hello Kittyt...nem találtam neki sehol édes hellokittis cuccost...

Szilvi és Lilla

Kép
vsziszi

Na, én is itt..
Nem tudom nyomon követni a dolgokat, meló van ezerrel.
Holnap megint be kell ugranom a "gyárba".
A hétvégén díjat kapok, kiváló munkámért. hihi
És 1 éve már nem is dolgozom.
Lótok-futok csak, de ha tudok olvasok.

A homokozóshörcsögújraélesztőscsapszerelősdolgokon kiakadtam. :roll:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Katuska:Hobbi vagy kreatív boltban lehet ilyet kapni?És hogy nyomtatod ra?Azt rakod a nyomtatóba papír helyett?És hogy marad rajta?Biztos jó!

Eszter

Kép
eszterem

[quote="xania9"]T írta:xania9iszta rosszul vagyok egész nap, fáj a fejem két napja, szédülök, minden bajom van.

[quote="Peni"] írta:Penigy fáj a fejem 3 napja éjjel nappal, hogy majd elpusztulok!!! MInden bajom van migrénem, hányingerem, szédülök...ájulás van rajtam folyamatosan....nem is értem.

Már azt hittem én vagyok ennyire selejtes, hogy fejfájással küszködök a fekvés mellett :roll: Jobbulást mindannyiunknak!

Forgó csajos teszt:
http://www.news.com.au/dailytelegraph/story/0,22049,22535838-5012895,00.html

Katuska, de jó hogy mégsem rota! :)

[quote="vsziszi"]n írta:vsziszieeem, anyuka köszönte a vendéglátást, majd távoztak (áttaposva mindenki más cipőjén Laughing ) Ekkor már sírva röhögtünk a férjemmel. Ma dobott egy mailt, hogy ja bocsi amúgy
Amilyen temperamentumos tudok olykor lenni, biztos cifra választ kapott volna tőlem :twisted:

Hanna, grat a díjhoz :)

Ez a fóliás dolog tényleg szuper ötlet!
kisbogacs

forgós csaj:
ehhez én hülye vagyok... ez a csaj forog ..na és? Angolul meg nem tudok... :cry: Nem mindenkinek ugyanabban az irányban forog? :shock:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Katuska! Kérek jelszót!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
hanna30

öööö...ez a rinya megfordult.... :roll:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Hanna:
milyen díjat kaptál? gratulálok, bármi is az :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

okké :) értem!!
Tök fura volt, Apával egyszerre néztük, és másfelé forgott mindkettőnknek .. na de, ha irányt vált, akkor én is hibrid vagyok... :roll:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Nekem is forog a nőci. :)

Mági! A munka hőse díját kapom meg! :lol: :lol: :lol:

Kép
hanna30

Jó éjt!

Kép
hanna30

Na, egyik lekvár kész, a másik még pöszög a gázon... közben elaltattam Sacit, megszereltem a mosógépet (dugulásmentesítettem), kipuceváltam a konyhát :)

Forgó csaj: jobbos agyú vagyok... most sem fordult meg a csaj, óramutató járásával megegyezően forog...

Csöre
csöre74

Azért érdekes, mert igaziból csak egyik irányba foroghat, de melyik irányba? Gernyók, hogy nem írják le...

Jó éjt!

Csöre
csöre74

Hello csajok!

Nekem is forog a csaj úgy mint az óramutató, balró forog jobbra....nem fordul meg akármennyire nézem. Ez mit jelent? ÉN vagyok Einstein női magyar verziója :lol: :lol: :lol: :lol: ?????

Kriszti: nem csak te vagy selejtes én is :lol: :lol: . Egész éjjel forogtam mint a grillcsirke....nem tudtam aludni, a fejem most is fáj és olyan tompa hányingerem van folyamatosan. Rémes......kezdhetne valamit már magával ez az idő mert ez katasztrófa.....legalábbis nekem! Krisz hogy van a szifiliszed amúgy? :wink: :lol:

Sziszi: nekem a nagy fiam borzasztó eleven! Nem rombol, nem ront el semmit...de hajlamos futkosni és kicsinek pakolt mindent és játszott mindennel. NEm rosszból...csak marha eleven és érdeklődő. Nekem is voltak ilyen "kellemetlen" vendégségeim, amikor a gyerek lepakolta a fél lakást...nem győztem sűrűn kérni az elnézéseket és természetesen fel sem merült hogy eljöjjek úgy, hogy nem állítom vissza az eredeti állapotot! Bár ő tényleg csak pakolt, nem tett tönkre semmit, itthon is kupi van de vigyáz a cuccaira.
Amióta elmúlt 4 éves sokat javult a helyzet. AZóta jobban szót fogad és nem pakol....azóta tud játszani így könnyebb....
De nekem is voltak ciki ügyek...
A kicsivel nem lesz ilyen szerintem mert ZÉtény olyan állati nyugodt, szemlélődő típus, hogy néha már úgy aggódom, hogy "Túl jól elvan" legalábbis nekem ez fura Soma után.......

Katuska olyan jó volt ez a meggyes pitéd, holnap újra csinálom, hétvégre! Ha van más ilyen egyszerű ám nagyszerű sütirecepted, közkinccsé tehetnéd... :wink:

KépKép
peni

Hanna! írj nekem emil címet mert nem találom és máris küldök meghívót!
Grat a díjhoz! nah már Neked is lesz Oszkárod :lol: :lol:

VAsalható fóliát akár papírboltban is lehet venni! Sima tintasugaras nyomtatóba betenni, rányomtatni és lehet vasalni.
A gugli is kidob egy csomót ha beírjátok, hogy pólóra vasalható fólia.

Szegény hörcsög.... :cry: :cry: én fiam is csak játszik mindennel és max merő véletlenségből tesz tönkre dolgokat de vendégségben még sosem rombolt. Olyankor hallgat rám. Olyankor nyugodok meg, hogy azért nem a falnak beszélek:)
katuska79

Peni! almás van még kicsit omlósabb tésztával, majd beírom azt is!
katuska79

Nekem is óramutatónak megfelelő irányban forog. Az angol szöveget meg nem volt időm elolvasni, mert gyermekem pörög ezerrel. Most akkor mi van?

Kép
Kép
cs_erika

Ha érteném hova tünt az üzim amit rendesen elküldtem!
Az volt a lényege, hogy már nm marad úgy az ágyban lefekvés után, ahogy tettem. Hátról hasrafordul és alszik tovább.

Kép
Kép
cs_erika

Reggelt!
Elkezdett esni az eső!Komolyan mondom,kész vagyok ettől az időtől!!!Megnéztem ezt pörgősgádzsit és óramutatóval megegyezően forgott.Mikor újra rámentem ellentétesen és aztán visszaállt.Ez mit jelent?Defektes vagyok??

Eszter

Kép
eszterem

Angol szöveg aki nem érti:

Jobb-bal agyfélteke teszt.
Látod-e a táncost óramutatónak megegyezően vagy ellentétesen forogni?
Ha megegyezően látod, akkor nagyrészt a jobb agyféltekédet használod, ha fordítva akkor a másikat.

Állítólag többen látják ellentétesen mozogni.

Kép
Kép
cs_erika

Eszter:
bizony, hibridek vagyunk! Nekem óra mutató járásával ellentétesen forgott, aztán fogta magát a rüfke, és megfordult. Gondolom azért fordult ellentétesen először, mert balkezes vagyok... :?

Elvittük lánykám orvoshoz, mert köhög már lassan egy hónapja, de csak éjjel, és amikor felébredt. Kiderüt, hogy meg van nagyobbodva a mandulája, abból szivárog valami, és azt nyeli vissza... Mehetünk a Heimbe... :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Jó reggelt!

[quote="csöre74"]A írta:csöre74zért érdekes, mert igaziból csak egyik irányba foroghat, de melyik irányba? Gernyók, hogy nem írják le...

Igaziból NEM forog...

[quote="Peni"]K írta:Penirisz hogy van a szifiliszed amúgy? :wink:

Ne is mondjátok, mióta párom feldobta ezt a poént, nekem is mindig azonnal a szifilisz jut az eszembe, és percekig kell gondolkoznom az "isiász" szón. Már előre látom magam égni évekkel később, amikor egy baráti beszélgetésben valaki derékfájása kapcsán majd benyögöm: "Ah, nekem is így fájt mikor szifiliszem volt!" :oops:

Eszter, nem vagy defektes, csak mindkét féltekét használod az agyadnak. :)

Kezdem nagyon utálni ezt a helyzetet. Párom leteszi a játszószőnyegére a babát, mert a zuhany-menet után megint rosszul vagyok. Én az ágyon hanyatt fekve nem látok rá, Apa meg visszaül dolgozni és nem figyeli. Egyszercsak azt halljuk, a gyerek hány (nem bukik). Kiderült, hogy ott volt egy újság a földön a szőnyeg mellett (amiről tegnap kértem a férjem hogy dobja ki), Ágnes levadászta, megcsócsálta, és az váltotta ki a hányást. Őrjöngeni tudnék dühömben, de ebben a kiszolgáltatott helyzetben nem túl tanácsos :x :x
kisbogacs

Affene a helyesírási hibákat, lassan minden hsz-t kétszer szerkesztek újra :(

MÁgi, nagyon sajnálom a köhögést :cry:
kisbogacs

ezt nőci nélkül is lehet tudni, mert a bal kezeseknek a jobb agyféltekéje a domináns, a jobbosoknak pedig fordítva...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Én jobb kezes vagyok, és a teszt szerint a jobb agíféltekémet használom. :!:

Kép
Kép
cs_erika

http://www.baba.hu/trukkosjatek/index.html

Sziasztok csajok,egy kis játék!!

Majd visszaolvasok,ha lesz egy kis időm.
Kittikém már jól van.........
Visszavittem kedden,mert addigra tiszta kiütéses lett a drágám.
Na,nem lettem ideges!!!!!!!!!!!
Dokinéni:"HÁT AKKOR MÉGSEM KELLETT VOLNA AZ ANTIBIOTIKUM"
Attól lett kiütéses.............Megvettem drága pénzért,4 napig tömtem vele a drágámat,amitől minden alkalommal öklendezett,jobban nem lett tőle.
Akkor ne adjam tovább neki,a kiütés 2 nap alatt elmúlik,mondta dokinéni.
Megnézte a torkát,hát nagyon szépen visszament a mandulája,mondta....,hát nem is azzal volt a baj,"csak" a torka volt piros.
Na?????
Így vigyem hozzá legközelebb,ja és ez magánorvos.
Hozzá járunk már a nagyfiam születése óta(14 éve).
Na és persze ő a környéken a legjobb,elvileg.

Kép
Kép
Kép
regina74

Szupik a képek!!

Ádám tényleg nagyon pasis :lol:
Ó,ha 35 évvel fiatalabb lennék...................!(de nem vagyok :evil: )

A rendszergazda Petra is husi,tényleg nagyon komoly kép,és a haja!!!!!!!!!!
Nagyon nagylányos azon a képen!(igaz,már 5 hónapos elmúlt :wink: )

Zsófi is nagyon vagány,ő ügynöknőnek készűl????

Lilla szemek :lol:

Nekem két irányba forgott a csjszi..........!

Mágnes,sajnlom Annát,JOBBULÁST!!!

Kriszti,na párod nem semmi :evil:
Ez van,ha egy nő va kiszolgáltatott helyzetben(tisztelet a kivételnek).

Kép
Kép
Kép
regina74

Sziasztok, vagyok megis, anyum a gyerkoccel van, most probalja ot eloszor altatni, hat nagyon kivacsi vagyok, hogy sikerrel jar e. Majd meglatjuk. Jo lenne ha jol menne:)
Voltunk gyerek orvosnal is. Picuri megint hizott egy kilot ( havi egy kilo a meno nalunk) ugy hogy hatodik honapig marad az anyatejci mar biztosan. Most mar 8 kilo 120g es 68 centi. Hat nem csoda, hogy majd leszakad a kezem amikor hordozom ot :lol:
Betegeskedo anyukakat, es babakat nagyon sajnalok, de kivanok gyors javulast.
Rosszul viselkedo gyerekek, hat no comment, en is kiakadtam volna, nekem is volt mar hasonlo, nekem meg a vadi uj lakkozott asztalomat vertek ossze, tele van pottyokel a mai napig, mert arra nincs gyogyir ugye. Itt amugy rohadt rosszak a gyerekek a spanyolok mindent megengednek nekik. Szornyu, .....hat en nem fogok tuti. Na azert nem leszek marha kemeny kezo gondolom, na de ami sok az sok ( a homokozasrol bent ne is beszeljunk)

Kép
brestovsky

vvvvááá! :twisted:
A szomszéd kiskölök bárányhimlős, már 3 napja rajta vannak a pöttyök, de Anyuka nem jött rá... Együtt játszottak a gyerekeinek..
3 hét múlva mennénk nyaralni, éppannyi a lappangási idő... Tökjó lesz, ha 2 gyerekkel a kánikulában szüttyögök a lakásban.. :evil:

Kép
Kép
Kép
mágnes

kisbogacs

Gyerkőcök szupercukik ismét! Pancsizó Ádám nagyon vagány! Petrának meg már meg is van a jövőbeli szakmája :-) Lilla meg olyan értelmesen néz :-)

Mági: sajnálom a köhögést :-( Ki kell venni a manduláját vagy ez majd csak a kórházban derül ki? Ezt a nyaralást valami mindig beárnyékolja :-(

Kriszti: hányás :-( Ne dühöngj a férjedre, pasiból van! Nekik máshogy jár az eszük, de ettől még nem rosszak, csak mások. A dühöngés meg csak árt a kapcsolatotoknak. Én már többnyire megállom, hogy ilyenek miatt ne akadjak ki, e helyett szépen, részletesen elmondom, hogy legközelebb ezt ne így csinálja, mire figyeljen oda, stb. Ez nekem bevált.

Sziszi: nem mondod komolyan, hogy a hörcsögök elpusztultak?????

Regina: én bizony nem járnék ehhez a dokihoz, persze lehet, hogy ez most kiragadott eset, meg nem is a sztori tartalma, ami nekem nem tetszik (antibiotikumnál már nekem is volt, hogy nem használt, ez sajna előfordul), hanem a stílus....

Mi is voltunk ma tanácsadáson, sajna Bálint 2 hét alatt csak 8 dkg-t hízott, így sürgősen el kell kezdenünk nekünk is a hozzátápit. Végül is ez nem baj, mert így is terveztem, hogy 6 hónaposan elkezdjük, ráadásul Bálint soha nem jelezte, hogy éhes lenne, így gondolom azért nem éhezett az utóbbi napokban sem.

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

Edit! ne várj rohamos hízást a hozzátápi elején míg csak gyümölcsöket eszik...sőt még csökkenhet is a súlya. Szóval ne ijedj majd meg. Majd a tejpép, és a krumplival sűrített főzelékek megdobják a súlyát!
katuska79

Katuska: igen, erre én is számítok, hisz a gyümölcs inkább csak nasinak számít. Viszont így akkor kicsit gyorsabban fogom a főzelékeket bevezetni.

Na megyek, mert a drágám kb. 20 perc alvás után felébredt :evil:

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

Minnden jot!

A forgos csajt bamultam egy ideig azota is szedulok,meg talan annelkul is.Babocam ismet produkalta magat az ejjel csak ugy dontot nem eleg anyat csak 2-szer kolteni igy most kezdjuk megdonteni a Balazs rekordjat hozza egy ejjel 17-szer kellett annak idejen felkelni :evil:

Az ido itt t0k szuper meg venasszonny egysem potyogot de ha igy folytatja lesz az is.A hangulatom semminek sem jo ugy,hogy inkabb el koszonok

Tetyk& a fiúk
tetyk

Q*va meleg van itt.Lányom megint úszkált és pancsizott.Most pucéron fexik az ágyában.Pelus azért van rajta... :roll: :D
Bent 26 fok van.Kint 32...Kicsit hűsölök.A klímánk már 2 éve szar.Most mondjuk úgy sem használnánk,de be kellene szerezni egy másikat...Jövőre mindenképp!!
Az egyik emberünk festi a mászókát...Szürke színű a fa szín helyett... :o :? :roll: Nem tecccik.Ilyen festék volt itthon és muszáj lefesteni,mert már nem mai darab és az időjárási viszonyok tönkre teszik...Mindegy jó az! :o :D Na megyek,mert hív a lányom...

Eszter

Kép
eszterem

Bálint így aludt vissza (önállóan, én az ajtóból lestem :D ):

Kép

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

Sziasztok,

csak gyors bekukk, este talán tudok írni.

Lánykám két napja mimózácska egy kicsit, ha alszik és akkor porszívózok, felébred és sír, ha ébren van és porszívózok, akkor azért sír :shock: :shock: :shock: Meg amúgy is pityogósabb, biztos ez a tuti idő :?

Hörcsögök: szerencsére túlélték, de ehhez többször menteni kellett. Én éjjel többször megnéztem őket, élnek-e még :roll: Mindenesetre, azóta, ha enni adok nekik, kiakadnak...eddig nem voltak ilyenek :?

Lányka nyüszög, megyek...

Szilvi és Lilla

Kép
vsziszi

Jaj, képzeljétek, ma próbából adtam neki egy kis finomra reszelt barackot (üveg almareszelővel készítettem el), és megevett egy egészet :shock: Úgy döntöttem, nasinak néha kap, de azért megpróbáljuk kihúzni a 6 hónapot...

Edit: ilyen idős korban (ha jól tudom, a súlyuk megduplázása után???) jelentősen lelassul a gyarapodás üteme. Van olyan, hogy egy ideig nem is híznak, aztán megint...ha megmaradna ez az ütem, 1 éves korukra nagyon nagy babák lennének . Ha nincs jele, hogy éhes, szerintem ne aggódj :) De biztosan ízleni fog neki minden. De ne aggódj azon, hogy most kevesebb a gyarapodás :)

Szilvi és Lilla

Kép
vsziszi

Balint de enni valo, behalok, hogy alszik!

Kép
brestovsky

húúú,mintha kicseréltek volna!!! :lol: Csimotáim egyszerre aludtak el,és Bence 2 órát aludt, Anna még most is! Fél órát aludtam, másfelet olvastam. Jajj de kellett már ez a lelkemnek, kezdtem átmenni sárkányanyába... :?

Bálint nagyon édesen alszik :) Ilyen hason alvós képünk nem igen van nekünk.. :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

A lányom ma 3x ment pancsizni.28fokos most a víz...Jó kellemes.Nemrég jöttem be vele,egy kicsit hagytam had csupiskodjon kint a napozóágyon.Mint a nagyok,úgy elfetrengedt rajta...Dobok majd képet :!: :D Most kajcsizott,lepihizett a habtapira... :lol: 8) :D
N a megyek,beteszem az ágyikóba kicsit.Jajj...előbb átpelusozom,mert bekakkantott... :roll: :lol:

Eszter

Kép
eszterem

Eszter de irigy vagyok, en meg itt sulok a munkaba, se gyerek se kliens, csak unalom meg meleg, meg egy tejszivo :(
Szornyu. Kozbe meg probalom atlatni, hogy fogok birni megfelelni anyumnak, a baratnojenek, a ferjemnek, a munkamnak es legfogkepen a Atinak. Jelen pillanatba lehetetlennek tunik, ki vagyok akadva!!!!

Kép
brestovsky

nah,ezen nem vagyok rajta... :oops: :P :D
Kép

Eszter

Kép
eszterem

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: