A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Eszter82!

Küldtem neked privit!

Puszi mindenkinek

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Emeske!

nekem azt mondták, hogy ha van biológiai akadály, vagy 35 fölött van az ember, akkor egyből lombik...vgay persze ha a spermákkal akkora gond lenne...
egyébként 6-8 inszem "kötelező"

a jánosban 6-ot szoktak, a kaáliban általában 8-at!

eszter82
Budapest

Sziasztok!

kicsit el vagyok tűnve. szerencsére sok tennivalónk volt mostanság és le tudtam/tudom kötni magam.
várom pirit és indul az utsó inszem :wink:

kakti!
nagoyn szép meglepit kaptála férjedtől! tartsd meg ezt a jó jóembert!!!!! :wink: :lol:

Ildi!
sajnálom, de felnézek rád, h pozitív vagy!

vicky!
gyümileves nekem baba nélkül is jöhetne :lol: :lol: :lol:

babszika

Sziasztok!

Ma elsőre sikerült elérnem őket. :lol: Aug. 17-re kaptunk időpontot. Azt mondták, kell vinni egy beutalót háziorvostól vagy nőgyógyásztól. Ez kötelező? És ez mit jelent? Simán bemegyek a háziorvoshoz és megmondom, hogy két éve próbálkozunk és adjanak egy beutalót?

Ja és a Skriba Esztert választottam végül. :)
vayacon

vayacon: én amikor bementem a háziorvoshoz beutalót kérni, úgy nézett rám, mint ha a holdról jöttem volna, és nem adott, azt mondta, hogy ő ilyet nem adhat. úgyhogy elmentem a nőgyógyászhoz, aki rögtön írta is.nekem is volt endóm meg dermoid cisztám a petefészekben, múlthéten szedték ki.mindjárt megyek varratszedésre.aztán holnap telefonálok a BMC-be időpontért.jó sokára kaptatok időpontot...
Vendég

vaya!
sajnos nekem is az a tapasztalatom, h a házidokkerek nem túl segítőkészek.
nekem konkrétan azt vágta a fejemhez, h neki sem volt soha rendes ciklusa, mégis van 2 gyereke .....
szóval, én is nőgyogyit ajánlok. :roll:

babszika

Az én házidokim szó nélkül megírta a beutalót!
És még vmi!
Vayacon!
Mindkettőtöknek kell beutaló! Nem tudom, ez konkrétan elhangzott-e a telefonban, csak szólok! Jobb, ha ketten mondjuk, mint ha kétszer kell menned! :)
És próbálkozz a házidokival szerintem. Nem mind elutasító. :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nekem a háziorvos adta a beutalót és sok sikert kívánt. Simán kell kérni, hogy több éve nem jön össze és kaptatok ide időpontot csak kell vinni beutalót és szerintem fog adni.

Kép
tigriske1978

hát, örülök, h vannak rendes házidokkerek is :roll:

babszika

Sziasztok!
Új vagyok és szeretnék csatlakozni. Idén április végén voltunk először a BMC-ben. Már készen vagyunk az összes vizsgálattal és 2 hete volt a konzultáció. Skriba doktornő az orvosunk.
Most lesz az első inszemináció. A kérdésem az lenne, hogy szerintetek, ha pénteken reggel jön meg, akkor pénteken v. hétfőn kell mennem?
Nagyon köszi
Ja és persze Hajrá, sok sikert mindenkinek!!!
woody

Szia Woody: Üdv itt nálunk :D ha pénteken reggel jön meg akkor hétfőn reggel menjél u.h.-ra
kiss angyal

Kakti! Vayacon!

Bocsi hogy beleszólok, de NEM kell két beutaló a BMC.-be !!!!!

Én egyet vittem és teljesen elég volt !!!! Megírta a háziorvosom, a férjemmel pedig nem is foglalkoztak a BMC.-ben, de szerintem igazuk is van, hülyeség lenne, mivel egy beutalóval is egyértelmű hogy mit akarunk, nemigaz??? :D
csézjang

Sting, Rózsa, Sajt!

Mi van veletek?

Mi hétvégén voltunk barátainkkal tízen Balatonmáriafürdőn, fantasztikus volt az a 3 nap, az idő szuper volt !!!!!
Nagyon ránk fért már a pihenés, egész nap hajókáztunk, horgásztunk, bográcsoltunk, koktéloztunk, éjjel meg karaoke-ztunk, egyszóval állat volt !!!! A szállásunk szuper volt, és 20 méter a Balaton...Hmmmmmm....Tervezzük, hogy majd megismételjük!

Sting, örülök hogy indul az inszem, drukkolok nagyon. Engem holnap műtenek utoljára aztán végre én is beállok az inszemesek táborába... :lol: Egy éjszakát ott kell aludnom :? aztán péntek reggel jöhetek haza....De a lényeg hogy túl leszek rajta és aztán hajrá INSZEM!!!!

Sajtocska hogy álltok?

Rózsa veled mivan? Bocs de nagyon régen voltam itt...

Kakti!

Édes a kép a bébikéről....

Ja csajok, furcsa a kérdés, de eszembe jutott, hogy inszem után amikor fektetnek kb: 20 percet, közben letakarnak? Vagy totálplán nézegetheti mindenki aki arra jár a puncust....Bocsi a hülye kérdésért, és tudom, hogy nyilván senkit sem érdekel majd a látvány, hiszen megszokták/ kivéve Misibát akiről beszéltetek
:roll: /de azért engem feszélyezne.... :oops: :oops: :oops:
csézjang

Csézjang!

Nem véletlenül mondtam!
Mindkettőnktől kérték a beutalót! És végül is érthető is. Mert Apát és Anyát is vizsgálják, nem csak az egyiket. :)
Amikor inszem után még döntve fektetnek 5 percet (nem huszat), akkor nem vagy letakarva, mert a cuccos még lóg belőled. Azt csak az öt perc letelte utőán veszik ki! :?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti!

Elhiszem amit írsz, de nekünk 1 beutalónk volt, mert egyet mondott a BMC-s ismerősünk is, és nem is kértek többet a BMC-ben, tehát úgy tűnik hogy az is megfelel nekik.
Szóval nem tudom, de mi ismerőseink javaslatára egyet kértünk, és nekünk elég volt az is. Hát így nem tudom ezek után.
De szerintem lehet hogy nem veszik ezt olyan véresen komolyan. Nem gondolod?
Ja amúgy én azt hittem mert úgy hallottam v.kitől hogy 20 percig fektetnek inszem után, de most már akkor tudom hogy 5 perc.
csézjang

Ha jól emlékszem nálunk is kellett mindkettőnknek beutaló, de nálunk a nőgyógyász írta.

csézjang: Szerintem sem takarnak abban az 5 percben le, csak a beavatkozás előtt, amikor még nem jön a doki. De a kutya se néz az ember felé, csak megkérdezik, hogy minden rendben van-e. Szülésnél rosszabb lesz ennél, sajnos hozzá kell szoknunk.

Mi jól vagyunk, ma megkaptam a kiskönyvemet. Fehár lett, de majd én is kidekorálom.
vicky79
Budapest III. kerület

Kiss Angyal, köszi a választ.
Nagyon izgulok az egész miatt, de gondolom mindenkinél így van.
A lényeg, hogy sikerüljön!
Nekem is csak azt mondták, hogy én vigyek beutalót a férjemnek nem kell, ez 2 hónapja volt.
Szerintetek, ha 7:30-ra megyek, akkor már van u.h vizsgálat vagy várnom kell? Sajnos 10-ig be kellene érnem a munkahelyemre....
woody

woody: Ha csak 7:30-ra érsz oda, akkor még az épületbe se jutsz be 9-ig. Ha 6:30 körül oda tudsz érni, akkor talán beérsz 10-ra. Egyébként 7:30-tól lehet bemenni, de nagyon sokan vannak, főleg hétfőn és pénteken.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok Lányok!
elö jöttem már nagyon sokat dolgozom és már nincs eröm irni!
Csézjang!
Én nem tudom most márb hogy mitöl függ de nekünk is 1beutaló kellet mindegy melyikünknek. a házi doki irta.
A másik én is 20percet voltam fejjel lefele mert ezt onnan tudom ott volt az óra és meg néztem meg levoltam takarva valami zöld anyaggal.De lehet hogy azért mert én voltam az utólsó!
Woody!
Üdv.közötünk bármi kérdésed van a lányok segitenek!!
Sajt,Kakti,kisangyal Stig!és a többiek hogy vagytok???bocsi már hogy ilyen ritkán jövök de majd igyekszem bepotolni.Még a hétvégét is beválaltam napi 10órát dolgozom és örülök hogy meg csinálom amit kell itthon.Egyébként nagyon fáradékony vagyok.Meg vettem a nyomtatot is.Sziasztok!!

Kép
rózsa11

Vicky!
Örülök neki hogy jól vagy!!Vigyáz magadra!Neked kell még menni a BMCbe?Vagy a választot orvosodnál vagy már?Szia

Kép
rózsa11

Kakti!

Látod woody is azt írta hogy neki is csak egy beutaló kellett!
Szóval én sem véletlenül mondtam... :? Nyilván itt senki sem beszél hülyeséget, csak leírja a tapasztalatait, és nekem ez volt hogy csak egyet kértek. Ezek szerint másnak is, szóval ezt nem veszik ezek szerint véresen komolyan.

Vicky!

5 perc az nem gáz, azt hittem több időt kell feküdni ott kiterítve.Ennyit még simán kibírok! :wink:
csézjang

Rózsa!

Örülök hogy itt vagy, azért ne dolgozd halálra magad édesem! :wink:
csézjang

rózsa: Nekem már csak a saját dokimhoz kell majd mennem. Jövő hétre megpróbálok bejelentkezni hozzá.

csézjang: Engem 5 percnél tovább egyetlen egyszer sem fektettek. Ha akarsz, akkor a szobában még feküdhetsz egy kicsit, ha lesz ágyad.
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok

nemrég értem haza varratszedésről, és most nagyon magam alatt vagyok, mert én azt hittem, hogy már holnap telefonálhatok is időpontért a BMC-be, erre azt mondja a doki, hogy meg kell várni a szövettan eredményét, ami még 1 hónap!és akkor ráadásként szétszakadt az egyik sebem, nagyon megijedtem! telefonáltam a dokinak, és ő csak azt mondta, hogy betadinozzam be és rakjak rá kötést, be fog gyógyulni.hát azért annyira nem nyugodtam meg!ezután felhívtam a kolleganőmet, hogy holnap még nem megyek dolgozni, mert nem érzem jól magam és leordította a fejem, hogy épp eleget voltam már itthon (múlthét hétfőn műtöttek!) ez tényleg sok idő?
Bocs, hogy ilyen hosszúra sikeredett!

Ja, és nekünk is elég volt egy beutaló.
Vendég

Vicky, köszi!
Akkor korán ott leszek hétfőn.
Nagyon gratulálok neked, picurihoz!
woody

Köszi lányok a válaszokat, akkor valószínűleg tényleg nem veszik komolyan hogy egy vagy kettő beutaló van. Azért kérek kettőt a biztonság kedvéért. Úgy döntöttem hogy mégis nőgyogyóhoz megyek, megcsináltatom a rákszűrést is, úgyis lassan aktuális. Legalább annyival beljebb leszünk.

Zsu sajnálom ami történt. Ettől függetlenül szerintem kérhetnél időpontot, úgyis legalább másfél hónapra adnak, nem? Remélem a sebed helyrejön minél hamarabb. A kolleganőd meg elég bunkó főleg ha tudja hogy műtöttek.
vayacon

még egy kérdés: az első konultációkor is sokat kell várni?
vayacon

Mi az első konzultációra 12 után kicsivel értünk oda, és 13:00-kor már kint voltunk. De ez lehet, hogy csak a véletlen műve volt! :)

Csézjang!
Ugye nem bántódtál meg? Én már nem tudom, kivel beszéltem anno januárban, akkor határozottan kérték mindkettőnk beutalóját. De az is lehet, hogy ez azóta változott. :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Vayacon: mi az első konzultáción és a vv-ken már túl vagyunk, nem hiszem, hogy újra előről kéne kezdeni, de azért ezt meg fogom kérdezni, egy kicsit elbizonytalanodtam.Én is a Skriba dokinőhöz járok, vajon vele tudok beszélni, ha felhívom a BMC-t?
Vagy valakinek esetleg megvan a mobilszáma?
Vendég

Vayacon: Mi is hamar végeztünk az első konzultáción, asszem 1 óra alatt.De ez attól is függ hogy mennyien vannak aznap.
Vendég

Vayacon: mindig várni kell...sajnos...sokan vagyunk..mindig úgy kell menni,hogy fel kell készülni a több órás várakozásra..én áprilisban voltam először és azóta 1 alkolommal kellett csak 1 órát az épületben tarózkodnom..nálunk is elég volt nekem a beutalóm,de ha már volt ellen példa akkor jobb,ha viszel Apának is..

Rózsa: hol tartasz? Te most 1 hónapot kihagytál?

Sztyopáné: megjött már???hívtad a BMC-t?

Zsu:sajnálom,hogy így alakult, de képzeld el ha nőne benned a babó és nyomná ott a frissen műtött cuccos :oops: szerintem így Rád próbálnak vigyázni..a drága kolleginának meg üzenem, hogy ha majd neki is ilyen vagy hasonló kellemes műtétet csinálnak akkor emlékezzen rá, hogy miket ugat neked a telefonba :twisted: elnézést az alpári kifejezésért,de már elegem van ebből a sok gonosz emberből :evil:
kiss angyal

kiss angyal: igen igazad van, azért kell 6 hét, hogy begyógyuljon a sebem bent is.csak olyan nehéz várni.a kollegnőmről meg annyit, hogy most eldöntöttem, munkaidőben nem fog bevásárolni meg körmöshöz, kozmetikushoz menni!most már bekeményítek, ha már ennyire "megértő" velem szemben.
Vendég

Zsu: tudom,hogy nehéz a várakozás,de hidd el,hogy ez most pont a Te esedben nagyon fontos!!!le fog telni az 1 hónap és Te sem leszel legalább ideges,ha csinálják a beavatkozásokat,mert azért eszedbe jutna ám,naponta többször is ,hogy mi zajlik odabent és nem lennél túl nyugott..a terhesség alatt pedig az a legfontosabb,hogy vigyázz minden szempontból magadra és a babára!!!hamar el fog telni ez az idő,csak ne stersszeld magad!!!A "szimpi "kolleginádtól meg a hátamon feláll a szőr :evil: ...de az ilyen "jó pofa" embereket az élet kárpótolja..
kiss angyal

Kiss angyal: köszönöm, most már lenyugodtam egy kicsit :D
Vendég

Kakti!

Dehogy bántódtam meg, itt mi egymásért vagyunk nemigaz? :wink: most sajna indulnom kell a kórházba műtétre, egész éjjel nem aludtam úgy fostam, de ma már túl leszek rajta, szorítsatok értem, puszi! Holnap engednek haza, majd írok holnap este hogy mi volt, :? IZGULOK!!!!! sziasztok!
csézjang

cséz, ugyan ezt már nem olvasod ma, de mennek a drukkok, ügyes legyél!!!
kakti, jut eszembe, a táblába beírnád nekem, hogy holnap 3. inszem?
nem lesz a drnő, remélem Sz. doki keze szerencsét hoz.
Sajt ugye, hogy leszbiszerelemből nem születhet gyerek? :wink:
kpn

Sziasztok!

Csézjang, nagyon szorítunk a műtéthez, minden renben lesz/(volt, amikor ezt olvasod!)!! :wink:

Vayacon, én is augra kaptam időpontot, elvileg Skriba drnőhöz.Nekem is endometriózisom van, plusz egy lezárt petevezető, de augusztusig nekünk is a spontán próbálkozás marad...Hátha mégis... Sok hal apának ...Nekem meg gyertyaállás...:)

Zsu, amikor műtöttek, akkor nekem is 6 hetet kellett várni, pedig csak gyógykezelésekre voltam hivatalos...Szal a 6 hét az tényleg előírás, a páciens érdekében. Igaz, szerintem az ember ilyenkor sajnos simán kockáztatná magát..dehát ezért vannak az orvosok, hogy ne hagyják ezt...Addig marad a spontánban bizakodás :)

Sting, Kpn, hajrá az inszemhez!

Tigriske, te nem akarsz majd képet feltenni, mint Kakti? Szerintem nagyon sok erőt ad a többieknek, nekem legalábbis biztos :)

Kitartás a mai naphoz, babások, vigyázzatok Magatokra!

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Muzsi!

Raknék én ha lenne, de sajna nekem sincs. Csak jövő héten tudom meg, hogy jól van/vannak-e. És hogy hányan vannak, de ha lesz akkor teszek fel.

Kép
tigriske1978

Sziasztok csajok!

Beutaló kérdés: nekünk is egy volt. De én sem értem, h minek kettő, hiszen nem külön akarunk gyereket, hanem együtt. :roll:

woody!
Kép és sok sikert!!!!

csézjang!
engem pont a Misi bácsi (ha az idősebb urat így havják) takart le nagyon kedvesen egy zöld anyaggal. Még mondta is, h ne érezzem rosszul magam. :wink:
ja és a munkatársnő: Kép
zsu!
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára babszika 2009.07.02 12:28-kor.

babszika

Köszi, Babszika.
Nekem közben a 3. napi u.h. hétfőről, péntekre módosult. Így holnap reggel mehetek és elkezdem az első inszemet. Gondolom pénteken is sokan leszenek.
Nagyon izgulok....
woody

woody!
nagyszerű!!! így hamarabb láthatod a zebrás tesztet is! :wink:
készülj fel, h valszeg sokan lesznek, és ha pároddal mész, pláne készítsd fel őt is, hisz tudod: pasiból van - és ált. ők rosszabbul viselik :lol: 8)

többiek hol jártok?
Kép

babszika

jaj és milyen buta vagyok!!!!!!

ezt küldöm MINDENKINEK, AKINEK MÁR VAN BABÁJA, AKINEK MÉG NINCS, AKINEK ROSSZ A KEDVE ÉS AKI MÉG HISZ A GÓLYÁKBAN!

http://www.youtube.com/watch?v=IKPpXDv8WGk

annyira édes sztori!
remélem, lesz belőle egész estés mese is vmikor

babszika

Csézjang: szorítunk neked,és holnap kérjük a sikeres műtétről a beszámolót!!!
kiss angyal

szisztok

Csézjang: Nagyon drukkolok Neked!

Muzsi: Igen, sajnos meg kell várni a 6 hetet, csak ugye a várakozás..... :( És még a spontában sem bízhatok. :( De remélem hamar eltelik ez az 1 hónap!Addig jó lenne találnom egy normális melóhelyet. :)

Babszika: Köszönöm szépen!És ez a kis video nagyon felvidított :D Nagyon aranyos!
Vendég

Babszika!
Ez a kisfilm cukiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

babszika: Ez nagyon édes volt. Szegény gólya.

csézjang: Remélem már túl vagy a műtéten. Drukkolok, hogy hamar meggyógyulj.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok csajok!

babszika: aranyos kis videó volt, megszenvedte szegény gólya :D

vicky: te mikor teszed fel a képet???????

kiss angyal: nem biztos ,hogy neked is kimutatja a zebrát a 12. napon, várd meg a hétfőt!!!! Küldtem privit!

csézjang: már biztos túl vagy a műtéten, gyógyúlj meg minél hamarabb!

woddy: hajrá 1. inszem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! és ne izgulj

tigriske: mikor mész UH-ra?

kpn: holnapra mennek a drukkok és Sz.doki keze hozzon szerencsét, hamár a leszbi szex neked nem jött be!
:lol: :lol: :lol:

Kép
sztyopane

sztyopane: Bocsi, hogy még nem hoztam a képet, de még mindig nem fényképeztem le. Felteszem ígérem, bár ha jövő kedden megyek uh-ra és kapok képet, akkor már azt hozom.
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok

én ma voltam uh-on, Zeke doki nincs dupla várakozásra számítsatok, mert Szűcs doki látja el az ő embereit is a földszinten !!!
mondanom se kell hogy a kedves recepciós kiscsaj nem mondta hogy nem a helyén van a doki felmentem a kisfiammal és 1óra várakozás után odatévedt a laboros csaj és kérdezi hogy kire várunk itt??? volt ott egy kismama is akinek pár hét volt hátra..... kicsit ideges lettem hogy ott ültünk és persze mikor lementem akkor azt mondta, hogy hát ő azt mondta hogy foglaljunk helyet majd szólít a doki.
Mondom neki hogy nem lett volna értelmesebb ha azt mondja hogy nem a helyén rendel?????- na mindegy szóval kicsit kiakadtam rá.
nincs domináns tüszőm, felemelte az injekciómat napi 1,5-re.
szerdán megyek vissza.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sztyopane: ment a privi :D :D :D
kiss angyal

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: