Köszönöm szépen lányok!! Annyira aranyosak vagytok. Nagyon, nagyon jólesik, hogy törődtök a lelkemmel, Velem.
Képzeljétek, olyan aranyos a barátnőm is, meglátogatott ma.

Olyan jó volt!!! Sajnos Ő is Budán lakik, így elég ritkán tud jönni, de tegnap megkértem és eljött! Nagyon örültem!! Holnap meg usziba megyünk az is jó lesz!

Az a fránya csütörtök meg péntek csak eltelik hamar. Szombaton ha minden jól megy Apával megbeszéltem állatkertbe megyünk.

Úgyhogy most már sokkal jobb kedvem van, köszönhetem Nektek is!!!!!
mammuci De aranyos vagy, köszönöm!! Sajnos nem Óbudán lakom.

De szívesen taliznék Veled!

Kérdés, hogy Te hol laksz? Én óbudai lány vagyok békásmegyeri, ott nőttem fel, de most Óbudához közel egy városban élünk, kb. 10 km-re van Budapest.
dreika
De jó lenne, megkérdeznéd?? Azt már kiderítettem, hogy majd indul ilyen ringató foglalkozás, csak ott is nyári szünet van. Csak augusztusban indul. Majd fogunk menni arra. Az ismerősödnek mennyi idős a babája? Nem , Ő elvből nem ad Nekik mást, meg mert sok teje van. 2 éves koráig csak anyatejet kapott most meg a második is csak azt fog kapni. Nekem az akkor is furcsa… Én bébiszitterkedtem. És Te??
Klarissza
De jó Neked. Az Én volt munkahelyem elég messze van. Anyudéknál miért van sok kisbaba??
Kata
Igen , Te is szegény!!!

De legalább Te elmész anyudhoz néha, az is egy kikapcsolódás. Na, képzeld el, hogy ha még az se lenne.. Nagyon ügyi Kevined!!!!
Judit
Nem is tudom mit írjak… Azért ez durva. A nők két dologért tesznek meg mindent , hogy legyen és hogy ne legyen gyerekük. Sajnos Én az elsőbe tartozom, úgyhogy védekezési tanácsot nem adhatok, Én sose védekeztem!!

De megértelek Titeket is.
Évi
Olyan aranyos vagy!! Sajnos ezek a helyek nagyon messze vannak Tőlünk!! Itt nincs semmi, ez egy kisváros. 7 éve költöztünk ide. Abból 6 évig minden nap Pestre jártam be dolgozni, alig voltam itthon, mindig pörgött körülettem az élet, most meg csak itthon, bezárva. Lehet ez borított ki kicsit. A taliban benne vagyok!!! Adácson laktok? Szép lehet a tóparton!!
Ja még eszembe jutott a gyerek akarás, nem akarásról . A januáriban van egy csaj januárban szült és decemberben jön a második. Ezen Én egy kicsit ledöbbentem.....

Egy éveben, két gyereket szül, akik nem ikrek.