A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Nyuszi: Én a II. sz. vagyok. Én is ott születtem :D

KépKép

Viki
viki23

Gratula minden ma érkezett babának és anyukáiknak! Gyors felépülést és sok-sok tejcit nekik!

Mi ma voltunk a védőnőnél, még mindig köldök felett találta meg a szívhangot, szóval Hédi még mindig faros. Így valószínűleg gyarapítjuk a császárosok táborát. Pénteken uh és nst, már alig várom :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Gratulálok az újdonsült mamiknak!
Este jövök, hátha lesz még valaki...

A fiúk Rolóval együtt is elég gyengén adják elő, pedig az ismeretségi körömben a lányokat szokták túlhordani, a fiúk előbb érkeznek. Sebaj, és még csak elseje van :shock: :shock: :shock: !

Kicsidodi az én anyukámat is így hívják, de ő nem dr.

Csibe merre lehet?

Éva
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára agmano 2009.07.01 15:24-kor.

KépKépKép
agmano

2008. november 21.-i bejegyzés

[quote="lola29"]S írta:lola29zia mindenkinek!

Hú látom,ez nagyon pörgős topik lesz,és jó kis csapat leszünk az elkövetkezendő hónapokban.
Rólam annyit,hogy sajna nem vagyok 29 :roll: mikor elkezdtem f :roll: órumozni annyi voltam.31 vagyok.
az elmúlt 4 évben elég sok minden megtörtént velem.méhen kívüli,inszemek,lombikok,spontán terhesség,vetélés,bennem hagytak szövetet,újabb műtét.na de ez a múlt.
ha minden igaz,most a 4.lombik sikerült!!!!!!!!
de hogy ez se induljon problémamentesen,5 hetesen nagyon véreztem,és kiderült,hogy van egy hematómám,ami miatt fekvésre vagyok ítélve.
ma vagyok 6 hetes 5 napos.a jó hír,hogy szombaton már láttam és hallottam életemben először a kicsi szívhangját!!!!!! :roll:
hétfőn kell újra mennem,reméljük eltűnt a csúnya hematóma,és szépen fejlődik a pici.

Kép
Kép
orsi777

Ha nem baj, addig, amíg Bond nem tér vissza hozzánk, folytatom a munkáját, mert szerintem nagyon jó volt, hogy feltette az első hozzászólást.

Kép
Kép
orsi777

2008. nov.21.-i bejegyzés

[quote="anitja"]S írta:anitjaziasztok Mamikák!
Csatlakoznék én is hozzátok, főleg olvasgató üzemmódban, de ha tehetem írok is (főleg ha a "Nagytesó" enged, tyutyermániás ugyanis a drágám, nem sokat enged a tyutyer=kompjúter elé) :lol:
Képzeljétek Ancsurti a gyerekkori barátnőm, és már akkor megbeszéltük, hogy együtt leszünk kismamák, és tessék a sors segített :lol: :lol: :lol: igaz egy pár ezer km van köztünk.
Egyébként nálunk még nem volt tervben Kistesó, de jött és nagyon örülünk neki, 2009.július 2.-ra várjuk, uh-ra pedig jövőhét kedden megyek.

Nolkával végig fórumoztam a 2007szept topikban, mostanság viszont kevesebb az időm (gyakorlatilag teljes lakásátépítés folyik nálunk Nolka révén) :lol:
Nagyon-nagyon hasznosnak tartom a fórumozást, nekünk irtó sokat segített, mind a terhesség, a szoptatás, és minden területen. Jó egy ilyen közösség :lol:

További boldog pocisodást! :lol:

Kép
Kép
orsi777

2008 12 04-i írása

[quote="ronmay"]D írta:ronmayodi,

Legalább lehet neked annyi szerencséd van, hogy kutyád a kertben van, vagy ott fialt.
Nálam más a helyzet, lakásba vannak , s most hat hetesek a kölykök. Heten vannak mint a gonoszok, s egyszerűen hiába takarítok, az egész lakásban van egy fajta "szag". Amit most nagyon nehezen tolerálok, gyakorlatilag mindig hányingerem van.
Pedig olyan édesek...!!!

DE komoly ahogy eteted, minden elismerés....!!!

[quote="ronmay"]S írta:ronmayzia Ancsurti,

Igen én is lelkes babaváró vagyok, bár vonalzóm még nincs, de hamarosan lesz. Jó hogy ennyi mindent írtok, mert nekem ő lesz az első babám, s tök sok mindent meg lehet itt tudni.

Dodi,
Sajna én is próbálkoztam a kutyapelussal.Eredmény, darabokra cincálták, amit utána széthortak a szoba különböző szegletében. Ördögfiókák :evil:

Lehet hülye kérdés, de ha pici a cicitek akkor is kell melltartó? Sose hordtam...

Kép
Kép
orsi777

Czigkával mi lehet?

Kép
Kép
orsi777

2009 06 27-i első hozzászólása

[quote="iringó"]S írta:iringóziasztok!
Csatlakozhatom?
Első kisbabámat várom, július 20-ra vagyok kíirva. Az eddigi UH-k alapján úgy néz ki, hogy kislányunk lesz, akinek az Iringó nevet választottuk.
Eddig problémamentes volt a terhességem, dolgoztam idáig.

Kép
Kép
orsi777

Bocsi, innentől offline vagyok, jól elszórakoztattam magam. 8) :oops: :roll:

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok!

Gratulálok a ma született babócákhoz.

Norkáról nincs hír,legutóbb bertina mondta fél kettő körül,hogy készítik elő.Amint jelentkezik jövök szólni :)

...én szívesen lennék a következő fiús anyuka :roll:

Kép

Kép
lidike

Orsi : igen, jó , hogy folytatod Bond munkásságát, tök jó ezeket visszaolvasni.

Sillia, Hendegabi :Merre vagytok ? Nagyon el vagytok tűnve, ez már gyanús ? :shock: :shock: :shock:

Kép
ikoka7

Anitja!Draga baratnom!!!!!!!!!Oriasi gratula Natasahoz!!!Azert ez nem volt semmi menet gondolom....de most mar mielobbi felepulest kivanok es sok boldogsagot,sok tejcsivel!!!

Lola,Ronmay:Nektek is gratulalok,ugyesek voltatok!!!Gyors gyogyulast,sok tejet!!!

Kép
Kép
ancsurti

Norka:Mindent bele,mennek a drukkok!!!

Kép
Kép
ancsurti

Úgy tűnik megint babaeső van, én is csatlakoznék már. Valami tuti recept? Mi a befutó módszer? A málnalevélteán, csípősen túl vagyunk, a szexről pedig már inkább ne is beszéljünk…

Iringó, Bond, Pagika, Anitja, Lola, Ronmay, gratula a babákhoz! Csak irigykedem 1000-rel. Jó egészséget és sok-sok tejcsit kívánok!
MARIETTA, Domi tündéri, nyugodtan csatolhatsz még képeket, öröm nézegetni a babókat.

Tabati, gyógyulást, vigyázz Magadra!

Szerintem július elejére lassan az összes júliusi babaváró mami megszül.

Norka, mizujs veletek?

Kép
Kép
Kép
teranita

Lilisgabi:en mar parszor leirtam itt ezeket a dolgokat a homeosokrol,a "koktelokrol".... :roll: :roll: :roll: En a hetvege fele gondoltam hogy lassan kezdek magunkal valamit.....Tegnap a tonikot is elkezdtem szlopalni...hatha....es ugy erzem a hetvege fele keszenallunk mar lelekben is a szuletesre :wink: szoval a homeosokat szepen bevetem!

Kép
Kép
ancsurti

Teranita:tuti recept nincsen...ha volna,nem lennenek tulhordasok...ezek csak segithetnek abban az esetben,ha mar felkeszult a baba is...es a mama is!Ezeket nem szabad 100%osnak venni,mert ilyen nem letezik.De vannak dolgok,amik eseleg segithetnek,es kart nem okoznak...

Kép
Kép
ancsurti

Timivel mi lehet mar????????? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
ancsurti

Mindenki strandol ebben a dög melegben? :lol:

Kép
Kép
orsi777

Ikoka

Én itt vagyok, csak a babatablót rakom fel folyamatosan az újat :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

Hihetetlen babaeső van!!!

Gratulálok mindenkinek!!! Anitja, neked külön is a 18 órányi kitartáshoz...nekem az első volt 15 óra, nem könnyű.

Mindenkinek további boldog várakozást!!

Ja, és valaki írna akkor egy telcsiszámot?

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Első dátumom most 4-e, szombat, naptár szerint. :roll:

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Sziasztok!

Húúú, nem járok erre egy fél napig és mindenki megszül... . :lol:

Akkor csak sorban:

Iringó, Bond, Anitja, Lola, Ronmay: Hatalmas gratula és sok-sok tejecskét kívánok Nektek!!!

Tabati sajnálom a mellgyuszit, azt meg külön, hogy a genny miatt a baba nem tud abból a ciciből enni, pedig állítólag náluk jobb nincs erre.

Ancsurti akkor a gyömbér jó a szülés beindításra?

Mi is megjártuk ma a dokit, volt minden uh, Nst, altatóorvosi. Bende baba 3400 gramm körül van, de a BPD-je ismét nagy 96 mm. A hegvastagság 4mm, Nst-n minden rendben volt mozgolódott elég rendesen. Jövőhét szerdán kell befeküdnöm és csütörtök reggel császár.

Viszont az előbb a wc-n találkoztam egy kis véres valamivel...azóta keményedem. :roll:

kispiskóta

Kispiskota!
Igen,van egy alkoholmentes "koktel":
1 grapefruit,1 narancs frissen facsart leve,egy kis reszelt friss gyomberrel....hatha segit :wink: !Proba szerencse!!!
Mi isveszunkholnap,mert ma itt unnep van!
Allitolag meg finom is :wink:

Eredmenyeid jok...de sajnalom a hegedet...lehet beindulsz Teis?

Kép
Kép
ancsurti

Akkor Csibe helyett frissítek egy kicsit másképp:
Kép

KépKépKép
agmano

Szerintem ez a 4mm nem gáz. Úgysem szándékozom természetesen megszülni a nagy kobak miatt-nem hazardírozom nincs értelme. Egyszer már szenvedtem 12 órát, mégegyszer nem szeretnék úgy, hogy a vége csaszi. Ha beindulna az érdekes lenne Marci után, aki semmi pénzért nem akart kijönni. :D

kispiskóta

Bréking nyúz :)

19.05-kor 20 órás vajúdás után 3500 grammal és 54 centivel megszületett Jázmin

Norka :lol:

...szóval a szekszárdi levegőben benne van a szülés :lol:

Kép

Kép
lidike

Norkának nagyon nagy gratuláció.
Nem semmi a 20óra vajúdás. :shock:

Klarka küldöm a számom priviben.

Kép
Kép
orsi777

2008. nov. 8-i első hozzászólás.

[quote="norka81"]S írta:norka81ziasztok!
Szeretnék én is csatlakozni hozzátok. Visszaolvastalak benneteket, és rengeteg hasznos dolgot tudtam meg tőletek. Úgy gondolom szükségem lesz erre, az elkövetkezendő jó pár hónapban!

Számolásaim szerint június 30.-a a nagy nap, de a dokim elbizonytalanított, és lehet, hogy július eleje lesz belőle.

Mindenkinek szép, és pihenős hétvégét!
Üdv.: Norka

Mennyire igaza volt a dokinak. :shock: :lol:

Kép
Kép
orsi777

Lidike : 20 óóóóóra ??? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Az rengeteg !!! :cry: :cry: :cry: Köszi a hírt !!!

NORKA : GRATULÁLOK !!!!! Szép méretei vannak Jázminnak és gyönyörű neve. Várjuk majd a képeket meg a beszámoló. Neked mielöbbi regenerálódást és Sok tejcsit kívánok !!!

Kép
ikoka7

Gratulálok Norkának!
Jázmin jól megdolgoztatta...
Jó egészséget és sok tejcit nekik! :lol: :lol:

Kép
agi125r

Sziasztok!
Csak gyorsban tudok írni, mert nincs sok időm.

Először is:

Bond, Iringó, Norka, Ronmay, Lola, Anitja!
Gratulálok a babákhoz, nagyon ügyesek voltatok!!!!!!

Tabati!
Sajnálom, hogy ilyen szarul vagy, fejés téren átérzem a fájdalmad, nekem be van lilulva a bal cicim, annyit fejtük Anyuval, hogy ne gyulladjon be. Miután én a sebeim miatt nem tudok szoptatni (illetve a jobbal most kezdek próbálkozni), ezért amióta itthon vagyok, folyton fejem őket, hogy nem durranjanak be. Most már nincsenek csomók benne. Úgyhogy kitartás!

Rólunk:
Minden rendben, egyedül a légzésfigyelő riaszt be elég sűrűn (naponta többször). Angelcare 300-as van, most 4-re van már állítva az érzékenysége, nem tudjuk, hogy mi lehet.
Valakinek van ötlete?
Most a nővérem majd áthozza az ő légzésfigyelőjüket, hogy leteszteljük, hogy a géppel van baj, vagy a Petra légzése hagy ki?
Idegtépő mindenesetre, a szobája mellett van az étkező, gyakorlatilag egész nap itt vagyok, hogy bármi nesz van, egyből meghalljam.

Néha picit fáj a hasa, vettünk Infacolt, és este meg éjszaka adok neki, hogy ő is mi is jobban aludjunk.
Amúgy egy tündér, az apját már az ujja köré csavarta! (engem már akkor, amikor a hasamban volt :D)

Tegnap megvolt a varratszedés is, már csak a 6 hetes kontroll van hátra.

És akkor jöjjön néhány kép:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Bocs, ha kicsit sok voltam, de így is nagyon erősen szelektáltam! :D

Kép
katy76

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 17:41-kor.
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 17:42-kor.
Vendég

Norka!

Gratulálok! :D Le a kalappal előtted :shock: !

Úgy tűnik ez a nehéz szülések napja :( ! Remélem volt lehetőségük fájdalomcsillapítást kérni...

Katy!

Petra gyönyörű angyalka! És csak ne szelektálj ennyire!!!! :wink:
Majd aki unja, pörget....Én szívesen nézegetem :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ezennel Norkanak is nagy gratulacio!!!Nem semmi ez a 20 ora!!!
De most mar mielobbi felepulest csajok!!!

Kép
Kép
ancsurti

Katy:Petra gyonyoruseges kislany!!!
Remeljuk mar nem tart sokaig ez a cicimizeria!!!

Czigka:Ne is akarj megszulni meg :wink: ugyes vagy es turelmes!!!Sokszor en sem ertem....azert 37.het elott meg nem kene ennyire surgetni semmit.....

Ram is mostantol jott ram,de meg azert birom,mert muszaj!Bar most mennenk egy rendezvenyre,mert ma Canada Day van,tuzijatek,meg ilyesmi,de mar nem tudok mit felvenni,es ez aggaszt a legjobban,meg a szobafogsag...bar azert ki-ki mozdulok,de ezek a 3 oras vasarlasok,orvoslatogatasok megviselnek igy gyalogosan....De hat megiscsak a 39.hetbe leptem....
Na megyek,becsavarom magam egy lepedobe!!!Ez lesz a megoldas!

Kép
Kép
ancsurti

Czigka, én is így vagyok vele, mint Te. Én sem akarok hamarabb megszülni a kiírt időpontnál.

Katy

Nagyon szép Petra baba.

Kép
Kép
orsi777

Norkának nagyon gratulálok,igazán nagyon ügyes volt! :D
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:21-kor.

KépKép

KépKép
boo

sziasztok csajok!
bocsi az eltűnésért csak hát tudjátok megkezdődött a munka nélküli élet
és ezt még igyekszem kihsználni a párommal...
termeltetek rendesen...
Pagika,marietta,Gabi1!
nagyon édesek és szépek a gyerekek!

Anitja nekem is írt,de látom már megelőztek...

iringó,007,Anitja,lola,ronmay,norka!!!
hatalmas gratula nektek!!!!

csináltatok munkát rendesen :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

bocsi,de most írok kicsit magunkról ugyanis megvolt végre a várva
várt uhu...és megfordult a drágaságom...viszont nagyon jól érzi
magát odabent és semmi jelét nem látni annak,hogy ki akarna jönni,
max néha jönnek a jóslok,de nagyo rendszertelenk még...
viszont mi is hurka-gyurkák leszünk...3600grammnak jósolták ma...
BPD:95,1mm
HC:337,4mm
AC:347,8mm
FL:75,1mm

a fejkörfogat miatt kicsit aggódom...
máris dobok pár képet ha nem gond a táblákkal együtt....

Kép
Kép
csibe83

Kép
Kép
Kép

Kép mosolyog
Kép itt már durci
Kép
Kép

Kép
Kép
csibe83

Tabati!
Gyors gyógyulást kívánok!!!!

Ronmay!
Már biztos megvan a babus, úgyhogy nem hajrázok, hanem gratulálok!!

Lilisgabi!
Majd mi egymást bíztatjuk a kórházban!!:D:D:D

Anitja!
GRATULÁLOK!!!!!!!

Orsi!
Én már gyarapítanám a fiúk táborát, de bébike nem úgy gondolja, ahogy én, pedig a mai napunk tele volt jóslókkal.
Lehet, hogy a fiúk tényleg megvárják inkább a lányokat, a választék miatt???:D:D:D:D:D:D

Norka!
GRATULA!!

Kép
szisz89

Csibe!
De jó h jöttél, ne tessék így eltűnni!!!!
Táblamódosítás áll fent: Bébikénk Attila Márton köszi :wink: :wink: :twisted: :twisted:

Kép
szisz89

Katy:Ugy olvastam,hogy a gyari beallitas a legzesfigyelon a 3-as....szerintem ne 4-re,hanem vissza 2-re allitsatok!!!Az az alacsonyabb erzekenyseg..... :roll: :roll: :roll:

Csibe:Ez nagyon jo hir hogy vegre iranyban van Kiara!!!
A meretekkel kapcsolatban...remelem azert kifer a lanykad...en is probaltam kerdezoskodni,de nem lesz tobb uh-m....kerdezem akkor hogy lesz ez?Kifer?Mekkora lehet?Hat 3,5-3,7 re saccolta kezratetellel a dokim most.... :roll: :roll: :roll: Sajna csak bizok a legjobbakban,hogy nem lesz nagyfeju Hangi!
(nem zavar a dolog,de mar 38+2-ben jarunk :wink: :oops: )

Kép
Kép
ancsurti

Ancsurti!
Nekem sem lesz már több UHum, csak szülés előtt csinálnak asszem egy biztonságit. De ezt olyan hülyeségnek tartom. Ha már hetente úgyis megyek Ctg-re, akkor miért ne férne bele egy gyors kukkolás, hogy minden rendben van-e? :? :?

És boldogan jelentem, ma délután már nyugodt szívvel mennék szülni, ugyanis egy szekrényt, és a mai teendőket (fürdőszoba, wc takarítás) leszámítva csillog villog a lakás minden egyes szeglete.
Az a fránya szekrény 15-én lesz kész, plusz a szállítási idő. Nem baj, addig a dobozok is megteszik. :twisted:

Kép
szisz89

Gratulálok Norkának, nehezen adta magát Jázmin!

Csibe, azért már jó nagy a baba, de még kivehető a kis édi pofija.

Szisz jól tettétek a névváltoztatást, túl közel lett volna a névnap. Mi 3 hetet hagytunk az elsőszülöttnek, de nem jó így.

Lányok, már közelítünk az 40%-os születéshez, pedig még csak júli 2-a van! Ahogy nézem Csibe tábláját én is araszolok előrefelé, de kibújás ügyileg totál megálltunk - múlt héten több volt a hidegfronti hatás. Pedig illene 3-án megszülni, mert az első kettő is tudott számolni :) .

Klarka, akkor Te vagy más a soros főleg, hogy 3. baba.

Eszembe jutott, hogy Bondból 006-os ügynök lett... :lol:

Várom a mai híreket!

Éva

KépKépKép
agmano

Nagy-nagy gratuláció Norkának! Nagyon ügyes voltál!

Csibe!
Azért egészen jó kis képek lettek még most is, annak ellenére, hogy mennyire mondják, hogy ilyenkor már nem éri meg 4d-t csináltatni. Hát szerintem te ezt most megcáfoltad!
Visszaraknál a táblába? Időközben 24 lettem, Botondunk maradt Botond, ő lesz az első és Szt. Imre. Köszi.

Kép
gumilany

Ma hajnalban eszméletlen bekeményedtem, nem tudom, hogy erre ébredtem-e fel, vagy hogy pisilnem kell, de remélem előbbi. Aztán kb 10 percenként jött 1-1 keményedés, de olyan jó 2-3 percig tartott mindegyik, ezt éreztem még 3-4x, aztán visszaszunyáltam. Remélem beindul valami. Idáig még semmi jóslót vagy ilyesmit nem éreztem, nyákdugót sem vettem észre.

Kép
gumilany

Szép jó napot mindenkinek!
Tegnap nem volt áram nálunk, csak késő este, de hulla fáradt voltam, már nem kapcsoltam gépet.
Reggel voltam NST-n, a szokásos képet mutatta: baba szívhangja tökéletes, fájás egy szál se. Mozgás nem nagyon volt, de a nénikét, aki feltette a tappancsokat, nem igazán izgatta, hogy alszik-e a bébi.
Dokibácsi megvizsgált, méhszájat 2110-re mondta, tehát hajszálnyival előrébb vagyunk a múltkorihoz képest (2100 volt akkor). Azt mondta, koponya jó helyen van, de még kimozdítható, tehát nincs teljesen beékelődve, majd a szokásos: ez a baba jól érzi magát ott ahol van - duma jött. Következő NST-m hétfőn lesz. Persze hétfőn reggel védőnénit is meg kell látogatnom, hisz annyira ragaszkodik hozzám! :D
Aztán tegnap végigjártam Sárvárt, voltam a munkahelyemen, tp papírt leadni. Örültek nekem, mindenki megbámult, fele banda szerint bármikor szülhetek, másik fele szerint még nem vagyok eléggé eltorzulva :? Aztán végigjártam egy csomó zöldségest, a DM-et, anyámat és nagyanyámékat, egy LIDL-t és egy turit.
Estére úgy nézett ki mindkét lábfejem, mint egy-egy vekni! Aztán még egy "bemutatót" is végigültem. Nem semmi volt. Érdekes, hogy ugyanarra a termékre az előadó felsorolt vagy 20 betegséget, amire használ. Ezek után nem igazán hiszek benne.

A jó viszont, hogy Sárváron sikerült beszereznem gyömbért, úgyhogy köszi Lilisgabi, nem kell postázni :D
Mikor nekiálltam visszaolvasni 9.10 körül, előtte elkészítettem, és szépen elkortyoltam.
Íze egy kicsit csípős a gyömbértől, de bőven az iható kategóriába tartozik.
(hatását még nem érzem, csak az éjjeli nem alvástól való fejfájást)

Orsi, kösz, hogy átvetted Bond "munkáját". Megvallom, gondoltam rá én is, de nagyon örülök, hogy te csinálod, mert nem igazán érzem magam alkalmasnak ma semmire.
(Ehhez képest valamit muszáj lesz tennem, mert a fürdőszobát ellepték a hangyák, és van köztük egy csomó szárnyas hangya is)
Meg főznöm is kéne.

ÉS a legfontosabbb::::::

Hatalmas Gratuláció Anitjának Natasához. Hát, nem hiába volt az óriási pocak, Nati méretei önmagukért beszélnek!

Nagyon-nagy gratuláció Lolának és Pannának is. Hogy őszinte legyek, én ezzel a mérettel is kibékülnék

Aztán még szeretnék nagyon gratulálni Ronmaynek Rolo babához! Végre egy kissrác!!!!! Jó hosszúra sikerült

És hip-hip hurrá az első "időre született" babának is, Norka Jázminjának! Szegény, nagyon megszenvedett érte.

Minden babának, és anyucikának (és persze a családtagoknak) jó egészséget, sok boldogságot kívánok!!!!!!

Tabati: neked jobbulást!
Katy: nagyon édi Petra!

Kép
Kép]
hendegabi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: