Sziasztok!
Nem voltam ma gépközelben (ma végre eljutottunk barátnőmmel és a gyerekekkel a budakeszi vadasparkba, daa-ramm) , holnap sem nagyon leszek (délelőtt egy másik barátnőmmel eresztjük össze a gyerekeket, délután meg végre a kollégáimmal találkozom, még nem látták Katát) - jó sűrű ez a hét.
A lényeg: csütörtökön megyünk a Kopaszira (Samu, Katababa, én), ugye jól emlékszem, hogy 3-kor gyűlünk?
És Nemlajos, ha gondolod, elmegyek érted és haza is viszlek, ha sok a meggy

Mármint autóval.
Csajok, jók ezek a 7 pontok, és tényleg olyanokat írtok magatokról, ami itt is jól átjön (alaptulajdonságok szintjén mindenkiről olyasmi benyomásaim voltak, amiket leírtatok), de persze vannak ám új infók is. Azon pl. meglepődtem, hogy mennyien ismertétek meg a párotokat neten. Vagy pl. hogy Csibb be tudsz punnyadni otthon
És sokan írtatok olyan dolgokat, amiket akár én is írhattam volna, de most ezt fel nem tudnám ám sorolni

Pl. én is hajlamos vagyok a konfliktuskerülésre, de ez néha nem jó.
Egy dolgot sajnálok csak: hogy ez most ennyire töményen érkezett, és sokszor nem is tudok érdemben reagálni (de majd próbálok). Inkább csak mindannyiotoknak: szerintem nagyon jó kis társaság gyűlt itt össze, és kovácsolódik egyre jobban, ide mindig örömmel kukkantok be
És Banoklának külön köszi a játékötletet!
Gyöngyi, amit írsz, az szerintem is inkább konfliktuskerülés, és nem kétszínűség
Katka, csodásak a képek, jó kis nyaralás lehetett (az izgalmasra sikeredett indulással együtt). Mutogattam itt a plitvicei tavakat a páromnak, mint egy lehetséges úticélt

(úgyis sokat dolgozik a cégük a Balkánon, és ha már akkor...)
Petinek utólag is nagyon boldog névnapot!
Apasági peren szerintem ne bosszankodj, ott azért nem kérdéses a kimenet (nyilván Petiapu lesz Peti törvényes apukája a végére), persze a folyamat maga idegesítő (no, én ilyenek miatt nem bírom a jogászi szakmát). Petiapu válása keményebb ügy, sajnálom, hogy ilyen emberekkel kell megküzdeni...
És azt elhiszem, hogy egy ilyen kemény tapasztalat után nem tudsz megbízni (vagy csak kevésbé) az emberekben. De lásd, van azóta egy új párod és egy gyönyörű gyereked

Szóval azért nem veszett az ügy
Moncsi, az egy kemény iskola lehetett, el sem hiszem... Ez borzasztóan igazságtalannak tűnik... De te nagyon fiatal vagy ám még ahhoz, hogy olyan kijelentéseket tegyél, hogy már nem lehetsz közgazdász, vagy hogy bármiről lekéstél. Semmiről sem vagy ám lekésve! Sokan szereznek diplomát vagy valami szakmát gyerek mellett is. És nagyon csini vagy a fotón, és hidd el, leszel ám még csinos (önmagaddal elégedett)!
Vica, nekem van egy 4,15 m-es Nandum (XL) és van nálam kölcsönbe egy 4,6m-es (XXL). Ez utóbbi már talán túlzás, de a párom 198 cm magas és nem egy vékony alkat, szóval neki kell az XXL-es hossz. De ahogy elnéztelek benneteket a fotón (vékonyak vagytok te és a párod is), nektek nem kell ez az XXL-es hossz. Mindenesetre 4 m körüli méret alatti ne legyen, mert egy ekkora kendő kell ahhoz, hogy már minden kötési fajtát meg lehessen kényelmesen kötni.
No, mai kisregényemnek ezzel vége, ezt is írom egy ideje.
Jó éjt!
É