A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Anitja! Lehet bizony! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Bár ha belegondolok, ez kb. annyi lehet, mint tőlünk a tesco, oda is néha gyalog megyünk (illetve Szeli ül a babakocsiban)... :roll: 15-20 perc séta... Annyi lehet ez is???

Kép

Kép
regcsiken14

GYED igénylést be lehet küldeni postán, vagy be kell vinni?

Kép
Kép
Kép
gremese

Hú, én tavaly arra a koreai borzalomra voltam rákattanva az m1-en. Mindig arra ebédeltünk Rugóval :roll: :D

Regina, hát, talán egy olyan 35 perc lehet babakocsival - mikor kutyaoltásra mentünk, mintha ennyi idő alatt értünk volna át a falun hosszában. Kb. ilyen utat tehettünk meg a gps szerint akkor (a kis utcákat nem ismertük, így gps-szel sétáltunk).

De ez csak tipp...

Anitja, mi újság?

Kép
vindolanda

MOndjuk mi rossz terepviszonyok között tettük meg, földúton stb. Úgy hogy vsz. kevesebb valamivel :roll:

Kép
vindolanda

Regi, ha egyedül mész, akkor kb 20 perc :) Hol lesz helyileg pontosan?
Vendég

Hallmarkot szeretem.( Amynek ítélve, Mcload lányai........én is felvettem volna ha nem épp a tv-t szerelik. Mindig felveszem.....

KépKép
kaqk
Debrecen

Vindo! Köszi! Szelit nem fogom vinni hastáncórára, bár lehet, hogy Anyuval majd elsétálnak 1-2 alkalommal megnézni engem. Talán egyedül gyorsabban haladok... :roll:
De jó lenne ilyenkor egy bicikli!!!!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Hotel Stellában lesz a tábor, én meg a Crystal Panzióban szállunk meg. (Ráadásul ez üdülési csekkes, akár oda is mehettünk volna... na, mindegy...)
(Baross G. u. 1 - Szent László u. 95/b)

Kép

Kép
regcsiken14

Tényleg Regi, akartam már kérdezni tőled, hogy ti mindig jöttök, mentek, fogyózol is, miért nem tekersz? jó móka volna Szelinek is.

Én alvásidőben a fél 2-t nézem, közben főzök, meg veletek kommunikálok általában.

Heni
KépKép
heni81

Vindo! Mi az, hogy koreai borzalom? A Palota ékköve a kedvenc sorozatunk!!!
Imádtam, le is töltöttük mind az ötvenvalahány részt. :lol:

...görcsölgetek mensisen, az időt még azért nem mérem, mert azt mondta a doki masszív erős fájdalmakra számítsak - csak azt nem értem, hogy a fájdalomküszöbe mindenkinek más, a másik meg, hogy honnan tudja egy férfiorvos, hogy milyen ez???...

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Anitja, nekünk is megvan letöltve és kiírva :lol: :lol: :lol: Ha még egyszer kedvem támadna megnézni:)

Amúgy nagyon furcsa volt a sebessége a sok amcsi film után. Olyan komótosak voltak benne még a párbeszédek is:)

Nekem kb. egy-másfél óra állandó és lájtos görcsölgetés után rögtön jöttek a szabályos időközönként mérhető padlófogó fájások.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Kiköltöztünk szerencsésen. Csak vasárnap esett egy kicsit. Tegnap kötötték be a netet. Itt teljes a káosz, dobozok mindenhol. Cica extra nyűgös és anyás, aludni csak velem hajlandó. De legalább a második éjszaka a helyén elaludt és én meg mellette. Az elsőn a mi ágyunkban. Fényképek majd lesznek csak azt sem tudom hol a gép :oops: Ma voltam utoljára az albérletnél, kitakarítottam, elhoztam még pár dolgot ami ott maradt. Most már nem kell legalább ingáznom.
Mennem kell, letelt a kávészünet.

Puszi mindenkinek.

Anitja megszült már?
Nem volt időm visszaolvasni.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Anitja! Ne számíts masszív, erős fájdalmakra!!! Pontosan, mindenkinek máshol van az ingerküszöbe! Mérjed csak az összehúzódásokat! Esetleg vehetnél egy meleg zuhanyt, bár én nem hinném, hogy abbamaradnának a fájások! :D

Pihizzél, tedd fel a lábad, egyél egy kis szőlőcukit, hogy legyen energiád.

Hajrá! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Nem Mónikám még itt vagyok :lol: :lol: :lol:
Jaj de örülök, hogy sikerült a költözés! Nolka is kiakadt a költözéstől egy kicsit, a lényeg, hogy Te őrizd meg a nyugalmad! Ráértek szép lassan kicsomagolni (mondom én aki 7 hónapos terhesen mint állat melóztam 1 hétig a bevackolással) szóval kitartás... azt hiszem ez már a könnyebb része a költözésnek...

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Oké Mesi! Megyek feldobom a pacskert és eszek még egy kis halvát (görög csemege szezámmagból) 8) :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

de izgi :) Hajrá Anitja+Nati :) szüljjj már meg :) :)

Regi!
nem olyan gáz az a 2 km :) tőlünk annyira van a Duna :) én kb. 10-20 perc alatt lent vagyok :) tempótól függően :) gyerekkel kicsit lassabb :)

lecsó:én megeszem,de nem tartozik a kedvencek közé :) volt egy nyár szinte minden hv-én az volt bográcsban :?

Móni!
épp elébb gondoltam Rátok :) de jó h. kint vagytok már :) cseresznyearatóbuli mikor lesz :) :)

ma éjjel M.teljesen átcuccolt hozzánk :) takaró+párna+ágytakarója :shock: azt mondta vigyáz az ágyára és oda nem pisil be :) végül az Ő ágyában aludtunk :) jó volt :)B. meg egy kis angyal :) hazajöttünk de. tök fáradt volt,betettem az ágyéába és elaludt :shock: M. életében nem csinált ilyet :) :)

:arrow: nyűglődik :)

KépKép
viranka

Sziasztok!

Az újabb képek ismét nagyon szupik :D

Anitja!
Hajjjrrááá! :D
Ha indulni kell írj.

Ház:
Bőviteni kell a fürdőt mert nagyon keskeny,
a konyhát festeni és járólapozni kell,
meg kisebb munkák vannak.

A lecsót én sem szeretem,de meg főzőm.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Heni! Hát mert nincs biciklim, pedig sokszor jó lenne... :roll: Főleg mostanában, hogy ilyen messze vagyunk a belvárostól... :?

Vera! Nem az a bajom, szívesen sétálok, szeretek sétálni, csak Szelitől veszem el az időt. Az egy dolog, hogy 1-2 óra elmegy majd táncikálásra, ennyi kell, de hogy még az út is +1 óra legyen (oda+vissza)... inkább vele tölteném, nem gyaloglásra... :?

De már megoldódott! Barátnőm kölcsönadja a biciklijét nyaralásra! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Anitja! Biztos mondták neki... :lol:
Nekem nincsenek tapasztalataim... infúzió után (jesszus, mit is kaptunk??? elfelejtettem) egyből 3 percesek jöttek nekem... :)

LMóni! Örülök, hogy jelentkeztél! :)
Pakolás még eltart egy ideig, csak szépen lassan! :) Várd meg, míg jön az ihlet, hogy mit hova! ;)

Kép

Kép
regcsiken14

gyaloglással...

Kép

Kép
regcsiken14

Jaj amit el feletettem :oops:

Anitja!
Szép nagy pocakot növesztettél :D

Lmóni!
De jó :D Örülök,hogy sikerült.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Regi, ott voltam egyszer egy lagziban :)
Vendég

Anitja: NATI HOORUUK!!! Mekkora poci..jó kis Nati lak!!!!

Móni: de jó....végre ott vagytok..napról napra jobb lesz...!!!!

Jót pancsizott Emma du-án....megyünk enni...

KépKép
kaqk
Debrecen

fájok-fájok nem múlik
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
de még mindig össze meg vissza :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Anitja, mindent bele!!!
Hamarosan rendszeresek lesznek :o

Kép
vindolanda

Hörcsög, ez nem is olyan nagy munka akkor :D Hamar készen is lesztek :wink:

Kép
vindolanda

Mondjuk ebben a kupiban, amiben most élünk, minden kis munkának tűnik :roll:

Kép
vindolanda

Nati lesz az első júliusi baba :) :)

Hörcsög!
ez tényleg "nem" olyan sok :) drukk h. összejöjjön :)

Regi!
oxitocin :) nagyon fitt leszel a bicajozástól :)

:arrow: fürdetni :)

KépKép
viranka

Anitja, Nati! HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Természetes szülés lesz, vagy csaszi???

Kép
Kép
Kép
gremese

Még elaltatjuk Nolkát úgy tervezzük, aztán ha nem múlik indulunk :lol: Anyósom marad itt éjszakára Vele.

Természetesre gyúrunk Natival!!! NANÁ!!!!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Anitja: szurkolunk hogy természetes lehessen!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++ Ügyesek lesztek!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

nati hóóóórukk! :lol:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Jajj, de izgi, drukkolok, hogy minden SIMÁN menjen :wink:

(Fruzsi is egy keddi napon született :wink: Ja meg Zsófi is :lol: )
Vendég

indulunk nemsokára... :wink:
majd jelentkezem sms-ben Vindo-nál!
puszi Lányok!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Zsozsi is kedden született. :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

ANITJA HAJRÁ!

Ildi
Kép
Kép
horcsog

de izgulok :)
Anitja!
sikerülnie kell,ügyes mami vagy :) fél szemmel itt leszek :)

KépKép
viranka

Hajrá Anitja!

Heni
KépKép
heni81

Hajrá!!!!

Akkor figyelem a telefonomat, és ha sms-re ébredek az éjszaka közepén, akkor már itt is vagyok a babaneten :wink:

Na, már kigyűjtöttem a buszokat, hogy holnap megyünk Rugóval Derecskére. B....s, erre az okmányiroda nincs nyitva szerdán :evil: :evil: :evil: :evil:

Ez a harmadik kudarcba fulladt próbálkozásom volt :evil: :x :? :shock: :roll:

Jó éjt, V.

Kép
vindolanda

hazaküldtek :cry: zárt a méhszáj, fájások vannak, de hiába állítólag, itt nem indítanak, nincs oxitocin...várunk...

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Anitja! Banyek, én meg veled keltem, már itt hetelek a gép előtt...
Semmi baj, Nati júliusi baba akar lenni! :wink:
Bújjál össze Apával, az meggyorsítja a folyamatokat. 8)

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!

Anitja!!! Pedig azt hittem...
Mondjuk nem baj, ha nem adnak oxitocint (köszi, már elfelejtettem, mi volt a neve!)... :roll: Nati!!! Várunk!! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Anitja: kitartás, már nem sok van hátra!
Vendég

Panndi! Tényleg? :D

Vera! Köszi, totál elfelejtettem...! :)

Vindo! :evil:

Ma itthon leszünk, délelőtt mosok, takarítok, meg 1-2 dolgot meg kéne varrnom (apró szakadások, bevarrások)... :roll: Most talán Szeli alkalmas arra, hogy elővegyem a varrógépet, eddig nem mertem, csak ha aludt, de akkor meg ritkán volt hozzá kedvem... :?

Fogyi: Mai ebédem dubary pulykamell párolt brokkolival, ezt rendeltem. Vacsim meg tökfőzelék lesz, kivettem a fagyóból, ma nem megyünk boltba. -3 kilónál tartok! :)

Ma kijön Anyu is, mert köztisztviselők napja van... nem dolgoznak... :shock: :) De csak ebéd után jön kertészkedni. Én meg este megyek hastáncra :), így itt is alszik. Apa meg Pesten... ki tudja, mikor ér haza...

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Azt hittem Nati hírre jövök.

Anitja!
Ez jó és ha netán sürgős beavatkozás kéne?
Meg,hogy nincs oxitocin?Pedig nem egy hátrány.

Ildivel én is így voltam rendszeres 6 percesekkel mentünk
csak a kórházba érve ritkultak bár nem csináltak semmit,de benn
tartottak,és másnap indítottak mert muszáj volt.

Mindenkit ki dobott az ágy? :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Anitja jobb oxitocin nélkül, én Pétert azzal szültem, mert sietett az orvos :evil: Áront anélkül és sokkal jobb volt:-)természetesebb!

Nekem 2 hétig volt 2 ujjnyira nyitva a méhszáj Áronnal, Péterrel végig zárt.

Kitartás, tudom ezek az utolsó napok a legrosszabbak, de majd Nati tudja mikor kell jönnie!!!!

Heni
KépKép
heni81

Én Zsófinál meg sem érezte, az oxitocint :roll: Hatására egy ujjnyiról bő egy ujjnyira sikerült tágulnom 6 óra alatt :lol: Mondjuk akkor ezt nem tartottam viccesnek...
Vendég

Panndi nekem olyan összefüggő fájásaim lettek :shock: hogy azt hittem nem birom már ki, de aztán szerencsére jöttek a tolók is és pikk pakk kiugrott Péterem:-) No most én ezek után jól felkészülten a nagy fájdalomra, szinte meg sem éreztem Áron fájásait, viszont a kitolás lett kicsit hosszabb, mert kengyel nélkül szültem egy sima ágyon, aztán mindig elcsúszott a lábam :evil: végül az egyiket a szünésznőnek támasztottam, a másikat apa tartotta és igy sikerült.

Heni
KépKép
heni81

Péterkém egy szál fütyiben jáccik épp, egyszer csak látom, hogy ráül a bilire és....NEM pisilt bele :D :D :D :D :D :D nagyon ügyes!!!!!!!! Olyan büszke vagyok rá, mert már vagy egy hete nem használtuk a bilit a hideg miatt.

Heni
KépKép
heni81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: