A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Viki!

Szívhang :? ! Magyarország, én így szeretlek :evil: :lol: :lol: :lol: !
De örülök,hogy minden oké :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Nagy gratuláció Iringóhoz, szép babó és szép méretei is vannak.

Lorca!
"sokkal jobban élvezem, amikor más szül"

Boo!
Kérdezd már meg Bondtól, hogy akkor most milyen színű türcsi is kellett neki :lol: , mert mi rszínt vettünk neki. Nekem úgy rámlik, hogy Manónak már volt, csak huginak nem kapott.

Bond!
Hurrá, végre Kisbond is a körünkben. Éljen!

Marietta!
Domi milyen édes kis vigyori pasi :wink:

Na jó éjt mindenkinek, szüljön, akinek szülnie kell! (különös tekintettel Norkára)

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Gratulálok én is a kisbabákhoz!:)
Nekem is pont az jutott eszembe, hogy Bondnak nevet kell változtatnia....20090630-ra :D

bertina

Nnnna, én jól itt lettem hagyva :evil: ! Apa elment kocsizni a fiúkkal, mert az egyik srácnak új autója van, és feltétlenül meg kell nézni :? ! Nem is értem miért nem maradt inkább itthon, hogy hallgassa a nyüglődésem :roll: :lol: :lol: :lol: !

Amúgy nem bánom, hogy elment, hagy érezze jól magát, de mondtam neki, ha nem lesz elérhető agyonverem (titu besz@rt :lol: ) :wink: .

Amúgy ma tulajdonképpen befejeztem a gyerekszobát (is), még apára vár az ablakpucolás ( 8) ), és kész. Holnap teszek fel képeket!
Amúgy meg kell hogy dícsérjem a férjemet, mert tök lelkesen segít a takarításban :wink: ! Ma is ablakot pucolt, meg fürdőt takarított...ooolyan ügyes :D ! Pedig a házban eredetileg minden az én reszortom, ő meg rendezi a kertet meg a kutyákat, és ehhez következetesen tartja is magát :lol: ! De ünnepekkor, meg nagytakarításnál be szokott segíteni :wink: !

Asszem nekiállok a Suttogó titkainak, biztos van benne olyasmi, amit tudok hasznosítani! Meg jó lenne már aludni egy jót :roll: ...

KépKép

KépKép
kicsidodi

Gratulálok 007-nek Csillához,és természetesen Iringóhoz is! :D
Vendég

Dodi!
Részemről szívesen erősíteném a fiúk arányát!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: 8) 8) 8)

Kép
szisz89

Sziasztok csajok!

Csak értesíteni szeretnélek benneteket,h.Áginak megszületett a 3 kislánya még vasárnap.Nóémi,Nikol és Nátáli.Mind a 3 baba egészséges és 2 kg-on felül vannak.Próbálok képeket tenni.

Kép Nátáli

Kép Nikol

Kép Nóémi

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Szonibaba: jól látom, hogy nálatok meg szülinapja van valakinek?

Kép
Kép]
hendegabi

Júúúúj, de drágák, szétzabálom őket :oops: :D :D :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Nagyon nagyon édesek!
Vajon melyikük lehet a "külön petéből lett" baba?
(Én Noémire tippelnék)
De mindhárman nagyon szépek, és aránylag nagyok is! Azért nem semmi, amit Pagika véghezvitt!

Kép
Kép]
hendegabi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:18-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:19-kor.

KépKép

KépKép
boo

[size=18]Nagy-nagy gartula Bondnak, Iringónak és persze a Pagikának :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A BÉBIK GYÖNYÖRŰEK :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

timcike: köszönjük a képeket és az infót :lol: Nagyon édesek a kislányok, és szépek a méreteik is, gratulálok hozzá pagikának! :lol: :lol:

Kép
agi125r

boo: te meg ne matekozz! :lol: :lol: :lol:

Kép
agi125r

Na vegre!!!!!!!!Mar alig vartam a csajkoszoru fenykepeit!!!

Nagyon edes es formas babacskak lettek...el sem hiszem hogy 1pocakban laktak idaig!!!!! Gyonyoruek..itt dicsekszek veluk pasikamnak!!!!

Koszi Timcike!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Megjartuk az orvost,minden okes!Jol meg is turkalt,meglepetesemre,bar mondtam megint a folyast,de semmi para.Es a mehszajam sajnos meg jo szorosan zart :? :? :? En most kezdek lassan a turelmetlenek taboraba lepni,plane hogy lepni sem birok,es macira dagadtak a labfejeim....na jo meg kitartok,de bazi nehez ez a test......kozel 100kilot nehezen tudok mar cipelni!De imadom a dokimat.Meselte,tegnap egy 4,9 kilos babat segitett a vilagra :shock: :shock: :shock: :shock: Es tanulja a nyelvunket!Edes pofa,kerdezgetett mi-mit jelent,es ezt es ezt hogyan mondjak :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ancsurti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:19-kor.

KépKép

KépKép
boo

Ancsurti: Nikinek a dokija is próbálkozott a magyarral. Ha jól emlékszem valami ilyesmit mondott: gyere kislány a kukoricásba :D (bocs, ha pontatlanul idéztem)

Kép
Kép]
hendegabi

Es egy 1/4 10-es jelentes szerint Anitjaek elindultak a korhazba!!!!
Remelem rendben lesznek,es gyors szulese lesz!!!!
Hajra!!!

Kép
Kép
ancsurti

Igen,volt ilyesmi :wink: :wink: !!!!
Ugy latszik ez a magyar nyelv mindenkit lenyugoz!!!

Boo:micsoda zsenialitas :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

En is Natalit nezem az "egykenek"!!!!Edes kis bogarak!!!En is akarom maaaaaaaaa az enyemet!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
ancsurti

hajrá Anitja! Megy a drukk.

Holnap körülnézek Sárváron, hátha kapok valahol gyömbért....
ha nem, megpróbálkozunk a homeossal.

Megyek, elteszem magam holnapra. Holnap kivételesen reggel megyek NST-re, aztán nem tudom, mikor érkezem, mert 1/2 4-ig áramszünet lesz megint nálunk.
Addig is jók legyetek!

Kép
Kép]
hendegabi

Jo ejszakat Gabi!

En eppen tonikot iszok,hatha segit nyiladozni!!!Tesco nincs a kozeletekben?Ott is szoktak arulni gyombert!

Kép
Kép
ancsurti

pfujjj de utalom a keseru dolgokat :? :|

Kép
Kép
ancsurti

Pagika :

Annyira naaaaaagyon tündériek a kislányaid !!!!! Tényleg hihetetlen , hogy egy pocakban laktak eddig.

Boo :

Igen, szeretek sétálni, de ez egy teljesen új szokás. Amúgy egy eléggé elkényelmesedett, ált. mindenhova kocsival járó némber voltam, csak nem esik jól a vezetés mostanában , ezért eléggé elszigetelődtem a külvilágtól. Néha ráérnek a barátnők és meglátogatnak, de ez kb. egyszeri barátnőzést (1-2 óra ) jelent naponta. Ezért a nap fénypontja amúgy is az , amikor Párom hazajön a melóból és akkor én vagyok az ő Müzlije. :D :D :D Bár engem csak egyszer kell vinni/nap. :roll: :roll: :roll:
Ha közelebb laknál ( bár eddig ez nem volt távolság kocsival, 10-15 perc ) szívesen megszabadítanálak 1* 2* az ebtől, de így, hogy már könnyebb engem átugrani, mint megkerülni, már erre sem vagyok jó. :cry: :cry: :cry: Amúgy elég gáz, amikor az ember egy pörgős életből hirtelen egy semmittevővé válik és még haszontalannak is érzi magát. Persze közben meg tök boldog vagyok, hogy itt növesztgethetem a kis porontyomat :D :D :D . Bááááár ha már a növesztgetésné tartunk, azt hiszem már megtettem a magamét , a növögetés további fázisait folytathatná már idekint .

Kép
ikoka7

Anitja : HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁ !!!!!! Ha még mindig tart, ha nem , akkor várjuk a híreket !!!!

Kép
ikoka7

Látom megint egyedül kukorékolok itt :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? , na majd még jövök.

Kép
ikoka7

Nem semmi babaeső volt itt megint! Bond, Pagika és Iringó nagy-nagy gratula a gyönyörűségekhez!!!

Ha így folytatjátok nem marad más pocakos rajtam kívül júliusra :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Jelentem fent vagyok én is, megyek CTG-re és az utolsó kötelező uh-ra. Mivel júli 1 van, így mostmár én is úgy érzem, hogy jó helyen vagyok itt a fórumban :lol: :lol:

Hajrá Anitja :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok,jóreggelt :)

07,gratulálok ehhez a gyönyörű kiscsajhoz :)

Iringó nektek is gratula.

Pagika nagyon szépek a kislányok :lol: ,akik szerencsére nem is olyan picik,hihetetlen,hogy mind elfértek ott bent.azért egy pocakképet is muti majd :lol:

Norka hánykor talizunk a szülőszobán?? :roll: :lol:

Kép

Kép
lidike

lidike, Norka:

Így álltok már?? :shock: Én majd szorítok az alagsorban fél 1-től:)

bertina

Kép babatabló
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.07.01 08:20-kor.
Vendég

Pagika!

GRATULÁLOK!!!!!! SOK SOK TEJCSIT? ÉS BOLDOGSÁGOT A BABUKHOZ!!!

Anitja!!
Hajráááááááááá!

Tike!
Azért ne aggódj, még rengetegen vagyunk instant (2in1) állapotban!!!!:D:D

Szerintem is Nátáli volt "külön". De mind3an gyönyörűek.
Lányok én egyre jobban szeretném, hogy fiacskám kint legyen!!!!!!! Ollllyan irigy vagyok a babázókra!!!
Na hála ég, itt egy tuti jósló :? 8)
A napokban elég sokat keményedik a poci, és a jóslóm is több lett. Apa ma szabin van itthon. Lehet pont jókor???:D:D:D 8) 8) 8) 8)

Kép
szisz89

bertina,gyere te is szülni velünk inkább :lol: ...de buli lenne,három ismerős csaj...ráadásul egy barátnőm is bent fekszik,szólok neki is,hogy jöjjön :) zenét mit hozzak? :lol: :lol:

Kép

Kép
lidike

Most írt Norka,4 perces fájásokkal mentek be ma 5.30-kor :) jaj,én mindjárt megint bőgök :roll: :lol: ...ez olyan izgi :) :cry:

Kép

Kép
lidike

Pagika!
Óriási gratuláció Nátálinak!
Óriási gratuláció Nikolnak!
Óriási gratuláció Noéminek!
A legnagyobb gratuláció pedig Neked!!! :) :D :D :D :D

Noémi és Nikol egypetéjűek?

Ikoka,
Látom megint egyedül kukorékolok itt
Reggel 7 előtt ne várj tömegeket. :lol:

Hendegabi,
Csak a friss gyömbér jó? Zacsiban általában kapható vagy CanadaDry-ban.

Ancsurti,
Várd ki a sorodat! :lol: Ha nekem már megint végig kell hordani, akkor nem ér beelőzni 38 hetesen. :lol:

4,9 kg? :shock: Jujjj. Normál úton?

Kicsidodi,
Ha nincs kedved megcsinálni az ablakpucolást, akkor még nem ma szülsz. :lol: Szabi születése napján, bár nem tudtam, hogy az lesz, muszáj volt megpucolnom a konyhaablakot, mert hát "igy" nem lehet ellenni egy lakásban. :lol:

Viki,
Nekem anno este 19kor mondta a doki, hosszú CTG, kimerítő uh és egy kis turizás után, hogy olyan két hetem lehet még Szabival. 22:30kor megszületett. :lol:

Kép KépKép
lorca

Boo!
Köszi a híreket Bondról!
A jövő héten én is viszek kólát, hátha.

Lorca!
Nálunk meg sem nézi ügyeletes doki az NST-t. Az ottani nénike ránéz, és ha valami nagy gebaszt lát, gondolom akkor küld esetleg ügyeleteshez. Egyébként meg csak akkor látja doki az eredményeket, amikor megyek a soron következő vizsgálatra. Mondjuk tegnap du. épp mentem ugye, így nem volt gond. De az előző két NST-met is csak most vittem.

Marietta!
Olyan tündéri Dominik! És amilyen pofikat vág! :)

Ancsurti!
Mit is tud ez a narancs-grapefruit-gyömbér koktél?

Éljen Iringó és a kis Iringó! :)

És végre megszületett Csilla is! Gratua Bond!

Jaj de édesek Pagika ikrei is! Hihetetlen mennyi babuci már megint. Tudom-tudom, hogy a 3 lányzó már korábban megszületett, de a képeket most kaptuk:) (Szerintem Nátáli az "egyke")

Kép
gumilany

Lorca!
Képzeld, én járok a Szent Imrébe kismamatornára és ott mindig elmondja a gyógytornász óra elején, hogy kik szültek meg a csoportból, mekkora babákat, hogyan... Na és úgy kb másfél hónapja mondta, hogy született egy 4,8kg-os baba természetes úton gátvédelemmel. Na ez a nem semmi!!! Mondanom sem kell, hogy mindenkinek leesett az álla... Az köztudott, hogy lehetőleg gátvédelemre törekszik a kórház még első szülések esetében is, na de, hogy egy ekkora gyerkőc...

Kép
gumilany

lidike:

Te tudtál valamit ..... :D hogy ma meglesz Jázmin. Szorítunk neki nagyon.

Most már csak valami közös szobát kellene intézni. :D

bertina

Gumilány,
Furcsa, hogy nem nézi doki az NST-t. Nem, mintha nem lehetne az egyszerűbb eseteket kiszűrni, de azzal, hogy lepecsételi és aláírja, felelősséget vállal. Engem azért megnyugtat, ha valamit alá kell írnom, én is sokkal gondosabban átbogarászom a dolgokat.
Nem szeretnék 4,8 kg-os babát szülni. :lol: Na jó, nem is fenyeget ez a veszély. A gátmetszés is gátvédelemnek számít, de gondolom itt arra utalt a gyógytornász néni, hogy anélkül. :shock:
Nati egy kilóval volt kisebb és igencsak dundi és hosszú volt. :roll: Furcsa belegondolni, hogy nézhet ki egy ekkora baba, szívesen megnézném. 8)

Kép KépKép
lorca

gumilány:

Durva azért, hogy nem nézik meg az NST-t. Akkor mi értelme??

bertina

Jó reggelt!

Végre aludtam :mrgreen: ! Talán 2* keltem fel pisilni, de arra is alig emlékszem :shock: . Tök happy vagyok :D !

Látom már szóbajöttek a szülésindító praktikák. Én úgy tervezem, hogy még puccba vágjuk a kérót, meg beszerzem a szopis melltartót, meg a fűzőt, és szépen sorjában nekilátok végigcsinálni az összes ilyen tippet. Minél hamarabb jön ugyanis a bébi, annál nagyobb a valószínűsége, hogy meg tudom szülni :wink: . Szóval péntektől lehet rám is koncentrálni... :roll: :lol: .

Norka!

Megy a drukk++++++++++++++++++++++++ :D :D :D :D
Bár remélem már hamarosan túl vagy rajta :wink: !

Lorca!

Igen, ezt többektől is hallottam már, hogy bepörögtek szülés előtt :D . De valóban, még egyben vagyunk :wink: . Viszont az tény, hogy nagyobb kedvvel csinálom a takarítást, mint valaha :shock: . Simán megcsinálnám az ablakot (vagyis teraszajtót) is, mert a beltérieket is simán megcsináltam, csak apa olyan lelkes, nem gondolod, hogy kiveszem a kezéből a munkát :twisted: :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

sziasztok!

lorca: Hát kíváncsi leszek igaza van e a dokinak, ha igen akkor egyezik a védönőével.. :D
Viszont pont tegnap beszéltük a párommal, hogy olyat nevetnék, ha időig bent maradna... :D
Mi meg már készenlétben vagyunk ... :D :D

KépKép

Viki
viki23

Bertina a közös szobához először meg kellene szülni :lol: :lol:

Mikor jössz be?Mi itt lakunk a szülészet mellett,esetleg tali?

Kép

Kép
lidike

lidike:

Jaa...hogy a szülészet mellett...így könnyű ám! :D :D
12:30-ra megyek NST-re. Volna kedvem összefutni:)

bertina

Nyuszi!

Anyu kolléganője mától két hétig szabin van, szóval majdnem biztos, hogy "nála" fogsz szülni :wink: :D :D ! Persze lesznek beugrósok ügyelni, de anyu a fix! 160 magas, 50 kilós, kis fekete, meg fogod ismerni :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Bertina uh:( Domi épp akkor alszik :( de elküldtem a számom,ha esetleg tovább bent maradnál :)

Kép

Kép
lidike

Sziasztok!

Csak picit tudtam jönni. Sajnos nagyon beteg vagyok, tejlázam lett, remegés, 38 fokos láz, bal mellem kétszerese a jobbnak és betonkemény. :( Most masszírozzuk, fejjük (kézi fejés semmit nem ért ezek szerint) nagy teljesítményű gépivel. Mire végzünk, lassan kel is a picur, pelenkázás, evés, majd megint fejünk. A lefejt tej megy a lefolyóba, mert genny is volt benne, így nem adhatjuk NOénak. :( Egyre többet sikerül fejni a beteg mellemből, úgyhogy drukkoljatok légyszi, hogy mielőbb meggyógyuljak, mert elég fájdalmas ez a masszírozás meg a fejés...teljesen kimerít, meg a láz miatt is gyenge vagyok. Ha anyósom nem lenne, nem tudom mi lenne velem. Tegnap fel sem tudtam kelni az ágyból, csak fejni , mert azt muszáj 3 óránként, hogy ne durranjon be megint jobban...HA esetleg valaki tud valamit erről a betegségről, várom a tanácsokat, mert ezt a vésőnő javasolta, ő is sokat segített, de hátha valakinek van valami olyan tapasztalata, ami neki bevált...

Bocsi, hogy nem sikerül visszaolvasnom, de lehetetlen, alig bírjuk még ketten is... :( Viszont NOé legalább jó baba, bár eddig még csak éjszakáztunk, remélem nem az van, hogy összecserélte az éjszakáz sa nappallal, mert múltkor azért sírt, mert éhezett (akkor lettem rosszul, de gyorsan lett tápi ügyeletes patikából), ma meg nagyon fájt a pocija, látszott, hogy kínlódik, szerintem azért mert odaadtuk neki a lefejt tejet, utána mondták, hogy nem lehet, mert talán gennyes...Meglátjuk a mai éjszaka hogy alakul...Lázam ma reggel nem volt, de most érzem megint hogy felment. Tegnap sorban szedtem a lázcsillapítót, asszem 6nál sikerült megállni... NO, nézek egy táblát! :wink:

Kép
Kép
tabati

lidike:

Rádcsörgök vagy írok sms-t, ha végeztem mindennel.:)

bertina

Tabati :( bár nekem ennyire nem volt súlyos,de én is belázasodtam egyszer a tej miatt. Próbáld meg minél melegebb vízzel zuhanyozni,az jól fellazítja a csomókat és fejni,fejni,fejni.Persze a legjobb lenne,ha Noé szopizná ki,de látom,hogy azt nem lehet :(

Esetleg szopis tanácsadó? http://www.lll.hu/ hátha van valaki a közeletekben,szívesen kimennek és segítenek :)

Mielőbbi jobbulást :)

Kép

Kép
lidike

bertina oké :wink:

Kép

Kép
lidike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: