Sziasztok!
Csak picit tudtam jönni. Sajnos nagyon beteg vagyok, tejlázam lett, remegés, 38 fokos láz, bal mellem kétszerese a jobbnak és betonkemény.

Most masszírozzuk, fejjük (kézi fejés semmit nem ért ezek szerint) nagy teljesítményű gépivel. Mire végzünk, lassan kel is a picur, pelenkázás, evés, majd megint fejünk. A lefejt tej megy a lefolyóba, mert genny is volt benne, így nem adhatjuk NOénak.

Egyre többet sikerül fejni a beteg mellemből, úgyhogy drukkoljatok légyszi, hogy mielőbb meggyógyuljak, mert elég fájdalmas ez a masszírozás meg a fejés...teljesen kimerít, meg a láz miatt is gyenge vagyok. Ha anyósom nem lenne, nem tudom mi lenne velem. Tegnap fel sem tudtam kelni az ágyból, csak fejni , mert azt muszáj 3 óránként, hogy ne durranjon be megint jobban...HA esetleg valaki tud valamit erről a betegségről, várom a tanácsokat, mert ezt a vésőnő javasolta, ő is sokat segített, de hátha valakinek van valami olyan tapasztalata, ami neki bevált...
Bocsi, hogy nem sikerül visszaolvasnom, de lehetetlen, alig bírjuk még ketten is...

Viszont NOé legalább jó baba, bár eddig még csak éjszakáztunk, remélem nem az van, hogy összecserélte az éjszakáz sa nappallal, mert múltkor azért sírt, mert éhezett (akkor lettem rosszul, de gyorsan lett tápi ügyeletes patikából), ma meg nagyon fájt a pocija, látszott, hogy kínlódik, szerintem azért mert odaadtuk neki a lefejt tejet, utána mondták, hogy nem lehet, mert talán gennyes...Meglátjuk a mai éjszaka hogy alakul...Lázam ma reggel nem volt, de most érzem megint hogy felment. Tegnap sorban szedtem a lázcsillapítót, asszem 6nál sikerült megállni... NO, nézek egy táblát!