A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Íme a babatabló Noéval kiegészítve :)
Kép babatabló
Vendég

Sziasztok

sillia tök jó ez a tabló:)

Hoztam nektek két képet, sajna vissza olvasásra nem nagyon futja. De drukkolok továbbra is.

Kép Kép

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Ma reggeli NST storym:
8-ra mentem a kórházba, gondoltam, mivel elég korán vagyunk, Manócska lehet nem lesz túl aktív, így hát a liftre várva benyomtam egy banánt - én kis naív azt hittem, ettől majd felpörög... Néni felszerelte rám a tappancsokat, Botikám pedig produkálta a majdnem egyenes, gyönyörű 135-140-es pulzust. Megmozdulni persze nem volt hajlandó. Néni mondta keltegessem, hát nyomogattam a hasam, itt-ott, össze-vissza, egyre erősebben, de jobban már nem mertem. Odajött, azt mondta, ne simogassam :shock: Hogy simogatni? Szegény Manócskámat szinte már kínoztam, nem simogattam. Megfogta két kézzel a pocimat jól megrázta. Boti ugyanúgy aludta tovább az igazak álmát. Pár perc után megint jön a nő, kérdezi mizu, megrázza, mondja egyek valamit, igyak. BEnyomtam egy csokit, ittam, kisfickó persze aludt tovább. Mondta menjek el lépcsőzni (kiindulás 2. emelet, fel a 3-ra, le a földszintre, vissza a 2-ra. Megjártam. Sportolóhoz méltán, szinte futva. Nő csak néz, hogy milyen gyorsan visszaértem. Tappancsok újra felszerel, anya levegőt sem kap, patakokban folyik róla a víz, Botika még mindig alszik. Újabb ivászat, pocakrázás, nyomogatás, semmi. Piszkálás közben kemény 10-zel feljebb megy a pulzusa, aztán 3-4mp alatt újra megnyugszik. Néni utolsó próbálkozása, hajoljak előre, de jól nyomjam össze a hasam, semmi, üljek fel, csússzak le, semmi. Végül további ötletek híján megkérdezte mikor megyek dokihoz, majd némi megnyugvással konstatálta, hogy ma du., akkor majd mond valamit a doki az eredményemre, aztán meglátjuk mi lesz.

Remélem csak azért nem ficánkolt Botikám, mert holnap ő is ki szeretne bújni, nem csak én szeretném, és most rá kell készülnie:)

Kép
gumilany

Ez a Nóra lányzó egyre aranyosabb! És hogy már a fülbevalója is megvan... :shock: :D

Kép
gumilany

gumilany köszi, még a kórházban kifúrattuk, mert nekem nem lenne szívem elvinni, így is majdnem sírtam mikor megcsinálták neki, pedig állítólag nem is nagyon sírt. Nem semmi nst-d volt, nekem szerencsére minden nst-n mozgott rendesen.

Kép

gabi1

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:13-kor.

KépKép

KépKép
boo

Gumilany

Már nem emlékszem ki írta itt, hogy szilveszteri trombitával keltegették a pocaklakót NST-n.
Lehet az nálatok is bevált volna :D :D
Vendég

Milyen édesen alszik Nóra :) :) :) :)
Vendég

Bond, HAJRÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Még egy ilyen szófogadó Hugit! :lol: :lol: :lol:

Boo, hát nem semmi éjszakád volt akkor. Lehet, hogy forgolódott????

kispiskóta

Sziasztok!

Gabi1: Nórika nagyon édi. Irigyellek.
TAbati: Noé is igazán szép kisfiú!

Ancsurti ilyenre gondoltál?:

Kép

(ez a darab kb 30 éves lehet, hisz anyám nálam is ezt használta. Nócinak rengetegszer reszeltem rajt almát!)

GYors kérdés, mivel ebben te vagy a szaktekintély:

Anno folyásra vettem Pulsatilla 15CH-t. Írtad, és a neten is olvastam, hogy bizonyos C-sek helyettesíthetők D-sekkel. Ha jól tévedek: 15CH = 30D. És ugye a bábakoktélba 30D-s kell a Pulsatillából!
Ugye jól gondolom, hogy akkor használhatom a 15CH-sat bele????

Bond: drukk!
Iringó: neked is drukk! Gondolom, már csak a tejcsiért!
Viki: én őszintén megmondom, becsüllek, hogy ilyen belevaló csaj vagy. Tudom, nem lehetett könnyű "szembeszálni" az ősökkel, hogy azzal lehess, akit szeretsz, és biztos vagyok benne, hogy tényleg csak a kényszerűség miatt akarod megtenni a tervezett lépéseket.
Bár csak kicsiben, de sokmindent átéltünk ebből mi is.
Én csak kitartást kívánok az egészhez, és azt, hogy adott helyzetben úgy tudj dönteni, ahogy az a legjobb lesz mindannyiótoknak!

Norka: ügyes fotó! mikor is készült, áprilisban?
Nellike: szupi, hogy otthon lehettek! Én azért javasolnám, hogy apa regisztráljon külön néven.... és mindkettőtöket várunk! Na meg a fotókat is!

Minden kórházban lévő kismamának és anyukának kitartást kívánok!

Enyém tegnapeste:
5 előtt 5 perccel beestünk a bababoltba, ahol elvileg hozattak nekem méretes szopis cicitartót. Persze nem jött megint méretemben, ezen jól felhúztam magam (illetve már előtte, mert piszokul kapkodtunk, hogy odaérjünk).
Utána bementünk Pennybe bevásárolni, egy 50 körüli nő 3-szor jött nekem, + 1 pasi is meglökött egyszer, de az legalább elnézést kért. Amikor a nőci harmadszor lökött meg, már olyan szinten fel voltam spannolva, hogy hangosan megkérdeztem, hogy nem vagyok elég nagy, hogy észrevegyen?
Utána kórház, Nst: bevonulok, átvedlek, szülésznő felszerel: ki küldött? Mondom az orvosom nevét. AHA. Mondom: megjött már a doktor úr (ugye a hétvégén Erdélyben volt). Hát, ő még nem látta.
Mire letellt az időm (enyém bébi 2-t nem mozdult, ilyen még nem is volt), kiderítette, hogy a dokim nem is jön, elcserélte az ügyeletét. :?
Az ott lévő fiatal (és nagyon jóképű, magas) dokibácsi megnézte az NST-met, megkérdezte, mire vagyok kiírva, és mondta, ha bármi van, jöjjek, szívesen megvizsgál, és azért majd telefonon elérjük ám a dokimat....
Hazafelé leloccsant az eső, de olyan szinten, hogy amíg a kapuból beértem a lakásig (kb 4 méter) egy az egyben ronggyá áztam.....
Ezekután éjszaka nagyon fájt a hasam (olyan epésen), így éjfélig semmit nem aludtam, aztán fél 2-től fél 5-ig ismét csak lesegettem.

Kép
Kép]
hendegabi

Na ugye, mi megmondtuk, hogy Bond Hugija tudja a dolgát! :) Hajrá-hajrá! Most már csak abban reménykedünk, hogy azt is tudja, hogy természetes úton kellene megszületnie!

Kép
gumilany

Na, úgy látom Bondnak jól sikerült az "apával alvás!" :D :D :D
Drukk nekik még egyszer!

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok!

Nektek nem fura,vagy hogy is fogalmazzak,hogy 07-es baba lesz nemsokára?Nem is tudom,mintha mindannyiunk 'nővére' lenne egy picit vagy mittomén...ti nem érzitek így? :shock: :lol: ...hu,de szentimentális vagyok basszus :) ,fogjuk a hormonokra :lol: :lol:

Norka nagyon-nagyon csini vagy :) le a kalappal,te ugyanazzal az alakkal fogsz kijönni a kórházból,mint amivel teherbe estél *irigyirigy*...én olyan leszek,mint egy bálna :roll: :roll:

Bertina neked mikor kell befeküdnöd?Arra gondoltam,hogy nem ám nem is fogunk tudni egymásról,ha ott leszünk egymás mellett :shock: :shock:

Kép

Kép
lidike

lidike:
Azért attól nem tartok.:))) Eddig csak az Edit (NST) szólt, hogy ugye tudom, hogy a "cukis" kismamáknak a 38. héten be kell költözni. Persze elengedtem a fülem mellett. Szerdán a Répásyval randizom, mert a dokim nincs...bízom benne, hogy nem jut eszébe. :roll:
Itt vagyunk hárman "szekszárdiak", remélem, hogy tudunk róla, ha vki már a kórház vendégszeretetét élvezi. Bent meg figyelünk:)))

bertina

Na és még 3, aztán befejezem. De nem tudok betelni vele. Nem gondoltam volna hogy a negyedik is így megfog hatni. Csak ülök és nézem. Annyira szép, annyira édes.

Kép Kép Kép

Kép

gabi1

Hendegabi!
Én úgy értettem Bondot, hogy apa azt mondta neki, aludjon az utolsó este inkább Manóval, nem pedig vele.

Kép
gumilany

Gabi: nagyon édi, és nem baj, hogy a 4. is így meghat. Az egész egy csoda (mármint a születés és a baba is)

Kép
Kép]
hendegabi

Gumilany: igazad van. Bocs, megint többet olvastam, mint a tények.
De talán emlékszel, hogy egyszer említett ilyet, ha kell, még a kórházból is hazaszökik egy éjszakára, egy kis khm..."segítségért"
talán ezért olvastam azt, amit :D
(másik verzió: éhes disznó makkal álmodik)

Kép
Kép]
hendegabi

Hajrá Bond!!

Gabi!
Nagyon édes a kiscsaj :) :) :)

Timiről van hír????
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:13-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:14-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:15-kor.

KépKép

KépKép
boo

Bond

Hajrá!! Jaj, de jó, hogy ilyen okos kislány Hugi. Hétvégére akár már otthon is lehetsz. :lol: :lol: :lol:

Iringó

Megy Neked is a drukk!!!

Kép
Kép
orsi777

Boo

Kutyád békén hagy már éjszakánként?

Kép
Kép
orsi777

Gabi! Nagyon édi Nóri,még egyszer gratulálok hozzá! Nem csodálom,hogy nem tudsz betelni vele :)
Akkor megy Bondnak a drukk ezerrel,reméljük nem kell csaszizni.
Nekem hál'Istennek eddig Lili mindig nagyon aktív volt a CTG-n,de én tudatosan csinálom a dolgokat,ugyanis rájöttem,hogy tisztára az apja családjából való,mert ahányszor eszem,tuti beindul :lol:
Apa is,miután kajált,utána már bármit lehet vele csinálni,csak tele legyen a bendője!!
Dodi! Mi volt CTG-n,hamar bejutottál? Megint tömeg volt a kórházban?

KépKép
KépKép
nyuszi81

Boo!

Szegénykéém, üdv a klubban :? ! Ne izgulj, enyémfiam is egész este parádézott (már 3. éjszaka), de minden oké :wink: ! Nyilván szar éjszakája volt a frontok miatt, de nem "hülyegyerek", szépen bepótolja mostanában a hiányt, és nagyban szunyál, szóval anyuci is húzzon tentézni :wink: ! Én is mindjárt megpróbálok behozni kicsit a lemaradásból... :P

Bond!

Júúúj, de izgi, szuper-szuper :D ! Na,és még én, meg a gyerekem vagyunk stréberek?!?! :twisted: :lol: :lol: :lol:
Ezerrel megy a drukk!
Asszem Lidike írta ezt a mindenki nővére-dolgot,és tényleg olyan nekünk Bond :wink: ! Kicsit olyan, mintha ő nem is lett volna terhes, csak moderálta volna ezt a topicot :lol: !
Az a két nyeszlett pocifotó még mindig nem győzött meg, szóval, ha majd meglátom Csilla babát, talán hajlandó vagyok elhinni, hogy Bond nem csak a Nagytesó :lol: :lol: :lol: !

Gabi!

Tényleg nagyon édi a bébi! Még jó, hogy nem tudsz betelni vele... :wink: ! Jöhetnek a képek, én "elbírok" velük :wink: :lol: :lol: :lol: !

Megvolt az első nst-nk. Babóval minden rendben, csak egy kicsit aludt be, de ébresztésre egyből reagált :wink: ! Viszont a gép szerint is 8 percenként összehúzódásaim vannak, amit én még csak keményedésnek érzek, de mivel a méhszájak zártak, a doki szerint bentmarad még egy darabig...
Én ezt eléggé furcsállom, mert már 3 napja menetrendszerűek a keményedések,és tök fura, hogy ez még simán így mehet 3 hétig :shock: ?
Amúgy egyre inkább kezdek beletörődni a császárba, mert ma is mindenki szóvátette, hogy húdenagybaba, és meg húdepicivagyok ehhez képest, és nem fog kiférni :? ! egyedül a saját dokim látja ezt másképp... Mondjuk annyira nem izgat, legalább hamar letudjuk, de azért jobban örülnék, ha menne spontán. Majd az utcsó uh dönt...

KépKép

KépKép
kicsidodi

Nyuszi!

Nem kellet várnom,volt szabad gép,de azért mindre jutott egy-egy kismami :wink: ! Most közel sem volt tömeg, azért.

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi! Örülök,hogy minden ok! Érdekes,engem a doki még nem vizsgált meg egyszer sem méhszáj ügyileg,és a szülésznőm is azt mondta,hogy 38.hétig nem piszkáljuk :shock: Én mivel nem értek hozzá,bízom bennük,de ahogy látom,már midnenki nagyjából tudja,hogy ő hogy áll. A dokim jövő hét szerdán ügyeletes,akkor elvileg már megvizsgál. Nekem tegnap volt először,hogy éreztem,hogy keményedek NST közben,de a szülésznőm azt mondta,tök jó minden.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Na hurrá !!! Most először nekem se sikerült elküldenem a mondanivalómat. B@ssza meg !!!

Gabi : nagyon édes ez a Nóra Manó, nanáááá, hogy csodálod !!!

2ésfél órát aludtam éjszaka :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: nem vagyok éhes, nyűgös viszont annál inkább. ÉÉÉs egyfolytában vakarózok, de nagyon, pedig már tocsogok a krémben. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!

Itt volt a barátnőm, de jóóóó volt nekem ! Részese lehettem egy kis társasági életnek. Kisfiam alig mozog :cry: :cry: :cry: alszik, gondolom kifárasztotta Őt is, hogy éjszaka 458* megfordultam, 26* pisiltem , kapkodtam a levegőt, .......

Kép
ikoka7

Hajrááááá Bond !!!!!!!

Kép
ikoka7

Ikoka

Nálad be van építve egy fordulatszámláló? :lol: :lol: :lol:

(amúgy a helyzetet ismerem, én is így töltöm az éjszakáim zömét :? )
Vendég

Dodi az tuti, hogy te sem fogod túlhordani a pocaklakódat! :wink: :lol: A lényeg meg az, amit a doki mond, kisemberből is kijött már nagy baba természetes úton, neked is sikerülni fog!!!!

Ikoka sajnálom a nyügit, ma én is így vagyok. Bár nekem az éjszakáim változatlanul szuperek, de ma nappal meg vagyok zakkanva... . :?

Bond további drukkok!!!!!!!!!!!!!!

kispiskóta

Hendegabi:Szerintem helyettesitheto,bar a ch15 kozepes potencial,a D 30 mar magasabb....de itt semmifele mellekhatasrol szo sincsen,en ugy tudom hogy a kozepes siman alkalmazhato.....sok helyen inkabb a kozepeseket ajanljak kezelesekre!Nem mintha problema merulne fel,az egyik tuneti,a masik alkati kezelesre szolgal....

Lam csak nem keszulsz valamire? :wink:

Bond:Mar lehet Hugi meg is latta a napvilagot!Napszemcsi van nalad?

Kép
Kép
ancsurti

Dodi! Egyetértek Kispiskótával,mert nekem is azt mondta a szülésznő,hogyha nincsenek a kismamának jó fájásai,akkor ugyanolyan nehéz egy 2 kilós babát is megszülni mint egy 5 kilósat,nem alkat kérdése. Azért remélem,hogy nem kell császározni téged majd! Egyébként szerintem is ki fog jönni előbb Botond,mint a kiírt időpont,mert hihetelen milyen tüneteket produkálsz mostanában...

KépKép
KépKép
nyuszi81

Na lányok, mit írtam tegnap?
Bondnak éjjelre egy soron kívüli szülést kívántam!

Akkor ez bejött!

Bár a soron kívül nem teljesen igaz, mert már számítani lehetett rá, Bond érzelmileg felgyorsította az eseményeket.

Éva

KépKépKép
agmano

Igen,erre a reszelore gondoltam!!! :wink: Jo kis darab!

Meg ihatsz:1 grapefruit,1 narancs frissen csavart levet,fuszerezve egy kis friss gyomberrel.....hatha :wink: !

Gabi:Edes Nori!!!

Kép
Kép
ancsurti

Gabi: gyönyörű a kisbabád!!!!! Tök értelmesen néz, mint egy 3 hónapos!!

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

az a baj, itt a környéken nem kapni gyömbért. Különben ez lenne a nyerő....

Kép
Kép]
hendegabi

Boo, Ancsurti!
Nem akartam senkire ráijeszteni az utófájásokkal (v. mik ezek, de a méh visszahúzódásától vanak az tuti), Szonjinál pl. semmi nem volt, még csodálkoztam is. Marcival aztán detto uez volt, ezért előre tartottam is tőle. De ez nem törvényszerű, hogy mindenki fetrengjen a fájdalomtól, nyugi. sztem csak én vagyok ilyen selejtes. (Egyébként ma is túl vagyok egy meneten, ráadásul apa szereli a vizet, agy a kádba sem tudtam bemászni, csak melegítő párnát nyomtam magamra)

Boo!
Szopi: Az első kb. 3-4 napban nekem is voltak cici fájdalmaim, a bimbó fájt nagyon, leginkább a szopik elején. Pici seb is volt rajtuk, de nem vészesek. Szopiztattam rendesen és mostanra már minden o.k. Azért azt tudni kell, hogy Marci 5 hónapja hagyta abba a szopit, szóval belőlem nem érdemes kiindulni. Elsődleges, hogy oda kell figyelni, hogy jól kapja be a bébi (ne csak a bimbit, hanem minél nagyobb részt az udvarból is), ha nem sikerül elsőre, akkor el kell tőle venni és újra a szájába nyomni. Ezt a kórházban elvileg meg kell, hogy mutassá, ha maguktól nem, akkor kérdezz rá, ne hagyd magad.
El kell, hogy szomorítsalak: a bodza johurtot nem te találtad fel, egy időben lehetett kapni, már nem udom melyik cég csinálta és fini volt nagyon. De lehet, hogy csak nekem jött be, mert már rég nem láttam.
"én is akarok má babázni": én meg terhes akarok lenni

Ancsurti!
Üvegreszelő: :D
Nekünk is volt, anyu is esküdött rá. Én meg nem értem, hogy mitől jobb a műanyagnál (hacsak nem a higiéné)

Gáz, hogy ilyen gyakran jövök? Sztem csak addig lesz így, amíg apa itthon van szabin. Bár ha Bodzi bealszi, akkor egész hosszan teszi, de ha nem, akkor nem lehet letenni.

Kispiskóta!
Nálunk mindkét nagyobbik bejött, nem is bírtam volna ki nélkülük. Anyakönyvit kezedbenyomják ott helyben.

Bond!
Hajráhajrá, bár már lehet Hugizol?

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Sziasztok!

Tegnap óta elég sokat keményedik a pocim, úgyhogy visszavettem a tempóból. Ha nem is mindent, de nagyjából vissza tudtam olvasni. Azért ma még beiktatok egy porszívózást. :)
Ezen kívül minden rendben velünk.

Nellike apa!
Csudijó, hogy hazajöttetek!! Várjuk a képeket!!!
Szerintem mindenki szívesen lát itt!! Sőt, szerintem minden lelkes apát!:D Elvileg enyémapa is tudósít majd :D

Iringó!
Hajrá hajrá!!! Ügyi légy!!

Gabi!
Nóra nagyon szép!!

Gumilany!
Nem semmi, hogy mit műveltek veletek nst-n. Nekem az első ctg-n, múlt hét hétfőn színtén nem volt túl aktív bébike, de belőlem nem csináltak koktélt. A dokim soron kívül bevitt áramlásos UHura, ennyi.

Boo!
Bébike nekem is ilyen tornát végez, és nekem is ez volt az első gondolatom, hogy a köldökzsinórral veszekszik.

Bond!
Hajrá hajrá, neked is megy a drukk!!!!

Gabi!
Be ne fejezd, küld csak azokat a képeket!!! Egyre irigyebb vagyok. Olyan széééép a kislányod!!!

Conversano!
Timiről azóta nem kaptam újabb hírt, ha apa hazaért megérdeklődöm.(Az én telomon nincs pénz, központiról meg nem tudok susmust írni).

Boo!
A kóla tényleg jó. Hétfőn nekem is felpörgette rendesen Bébikét. Nem véletlen a szupi eredmény:D

Kép
szisz89

Sziasztok! :lol:

boo: engem nem botránkoztattál meg :lol: :lol: Én azért szeretnék két éves kora után visszamenni melóba, de addig még annyi minden történhet, így nem is tervezek olyan hosszú távra :lol: :lol:
Megállapíthatjuk, hogy az ecet mindenre jó :lol: :lol: Amúgy egy barátom a bepanthen kenőcsre mondta ugyanezt :D Gyógyított vele minden nyavalyát, és tényleg: fazongyanta után /a gyantázás utáni krémem elfogyott :oops: / bekentem vele a bőröm, és tényleg használt: másnapra már nem volt piros, se pöttyös :lol: Szegény babának majd kell újat vennem, mert ha így folytatom, neki nem marad :oops:

nyuszi: ha jól emlékszem, te írtad egyszer, hogy a Coccolino-s cégnél dolgozol. A mandulásból most utoljára kettő olyat sikerült vennem, ami besűrűsödött. Ettől függetlenül ezek még jók? Visszavinni már nem tudom /meg úgyis elfelejteném :oops: /, mert a blokk már valahol a levesben. De te, mint szakértő, mint gondolsz? Használható ez még, vagy hajítsam nagy ívben? :lol: /tippem van, hogy kire: a szomszéd öreg bácsi a fűnyírójával összekaristolta az autóm :( Egy 10 cm- es, fémig hatoló csík lett a hátsó ajtón :( Persze, tagadja. De a szomszéd srácét is meghúzta, csak az övét durvábban. Azt is tagadja.... bizonyítani nem tudjuk, hgoy ő volt, így ha legközelebb halljuk, hogy beindítja az Ezeréves Sólymot, maximum megyünk a szomszéd utcába leparkolni :roll: /

sillia: Áfonya szerelmes mivolta miben merül ki? Amire gondolok? /mármint, hogy mindenre ráugrik? :lol: :lol: /

gumilany: nem semmi nst :lol: Legalább jót aludt a pici fiad :lol: :lol: Ha idekint is megtartja jó szokását, nem lesz vele sok gondotok! :lol:

hendegabi: vannak napok, amikor fel sem érdemes kelni :roll: de vígasztaljon a tudat, hogy ennél csak jobb lesz :lol:
A félreolvasásnál szerintem az éhes disznó esete játszik :lol: :lol:

dodi: nst- n a gép hogy mutatja az összehúzódásokat? Mert én mikor voltam, csak a baba pulzusszámát láttam rajta.

gabi: olyan aranyos Nóra baba, nyugodtan pakolgasd csak a képeket ide nekünk! :lol: :lol:

Kép
agi125r

Bond és Hugi már külön vannak? :lol:

Kép
agi125r

[quote="agi125r"]B írta:agi125rond és Hugi már külön vannak? :lol:

Boo????????????? :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
orsi777

Agi125! Próbáld meg felhigítani egy kis vízzel,elvileg még menthető. Én is így jártam múltkor az egyikkel,akkor nekem sikerült megmenti vízzel higítva. Sajnos előfordul ilyen,ez lehet bármi,régóta van a polcon stb. Sajnálom!

KépKép
KépKép
nyuszi81

agi125

Áfonya kislány kutya, így nem ugrál fel. (van egy plüssállata, egy majom, azt mindig meg akarja dugni ezért elvettük tőle). De ezen kívül ő illedelmes.
Viszont tüzel, ami azzal jár hogy furkósbot kísérettel lehet csak levinni mert rajokban akarnak rámászni a kanok.

Kölcsönözzetek egy tankot és "véletlenül" gázoljátok le vele az öreg fűnyíróját :evil:
Vendég

Ja, Ancsurti, örülök, hogy egyetértünk, és tegnapa te navadben is "beszélhettem" :wink: !

Köszönöm Nyuszi, remélem igazad lesz!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Még nálunk sincs semmi,holnap reggel doki,meglátjuk.Azt hiszem nyákdugó tegnap elment... :roll: :D
Vendég

A tegnapi nap remekül alakult. :? Szabi már a játsziról hazajövet is egy 38 fokos lázat produkált, ami lefekvés után hamarosan felkúszott 39-re. Mindkettő csorog és köhög. Remélem, ez a várható 35+ hőmérsékletnek lesz haszna, legalább őket kigyógyítja, ha már én hőgutát kapok tőle.

Szonibaba,
én meg terhes akarok lenni
Várjátok ki azért azt a 6 hetet. :lol:

Az üvegreszelő azért jobb, mivel az alma elég savas és majdnem mindent ki tud marni, a műanyagot is. Az üveggel nem boldogul. Nekünk ennek ellenére nincs, soha nem bírtam a pépesítést. :roll:

Nyuszi,
már midnenki nagyjából tudja,hogy ő hogy áll.
Nálam a hétfői vizsgálaton még minden zárt volt. :twisted: Roppantul örülhetek, hogy ezt tudom. :lol:

Kicsidodi,
Amíg a dokid bízik a természetes szülésben, addig te ne aggódj. :wink: A baba "helye" odabent függ a testmagasságtól, mivel magasabb nő, hosszabb hasfal. A szülésnél viszont az számít, hogy a méhszáj hogy tud tágulni, mennyire, - de azért mindenkinél kb 10 cm -, hogyan fér át a szeméremcsontok között. Tesómmal egy magasak vagyunk, súlyban én több vagyok ugyan, de neki sincs keskeny medencéje ránézésre. Első gyerkőcök 34-es fejjel születtek, kb azonos súllyal. Nekem nem túl vészes normál, neki sürgős, életmentő császár kellett, mert a baba nem fért ki, rosszul ékelődött be a feje. Nem csak a méret számít. :wink:

Hendegabi,
Milyen jó napod volt. :roll: Az ilyen után a mai akármilyen, lehet élvezni. :lol:

Pociméret-babaméret:
A tegnapi CTG-n egy jóóó nagy pocis nő ült mellettem. A nővérke, aki már legalább négy éve ott dolgozik, mert már Natival is találkoztam vele, azaz látott már egy-két pocit, többes ikreket is, meg is jegyezte és megkérdezte, mekkora a baba. 2,5 kg 8)

Gumilány,
Mi a helyzet? Ilyen NST-vel nem lett volna szabad elengednie az ügyeletes dokinak. :shock:

Norka,
Gondolom vonalzófüggő, de az enyém tuti viszi tovább, mint 40 hét, Natinál is volt rászámolás.

Kispiskóta,
Hozzám be fognak jönni a gyerkőcök. Szabi iszony anyás, ha ott vagyok, más nem nyúlhat hozzá, nem öltöztetheti, a közelébe sem mehet. Már volt próba, amikor kórházban voltam soron kívűl májusban. Mindkét gyerek vigyorogva ment el, lelkesen integetett. :shock: Az egyetlen hangoskodást az okozta, hogy ki nyomja meg a lift gombját. :twisted:
Nati 21 hónapos volt Szabi születésekor, nem sírt egyáltalán. Csak látványosan meg volt rám sértődve, amikor hazamentem, hogy csak úgy eltűntem napokra.

Boo,
csak tudnám ki a 7 szentségem
Nem ki, hanem mi. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Az egyik pl a házasság. 8)

Nellike,
Jó lenne, ha mindketten maradnátok a fórumon. :wink: Egy Apavéleményt olyan jó olvasni!
A szőlőcukor jobb, ha édesíteni szeretnétek a kamillateát.

Dodi,
Erre most olyan a lábam, mint a nagyimé :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép KépKép
lorca

Norka basszus, jól nézel ki!
Boo, én a fejemet nem tettem közszemlére, Norkával nem lehet versenyezni :lol: :lol:

Irongo hajrá!!!

Bond HAJRÁ HAJRÁ!!

KépKép

KépKép
ronmay

Ja és egy kis bele kotty:

Viki

Írtad, hogy muszájból mész dolgozni, mert kell a pénz, s szeretnéd ha fiad megkapna mindent..
Kérdésem:
Biztos vagy benne, hogy a 'minden' a legfontosabb? :?: És hol marad a TI? TE meg APA meg a kiscsávó együtt? :roll: :?:
Biztos hogy a pénz a lényeg?
Sztem az első 2 év fontos egy baba életében, az anyja apja. Legyen kontakt, különben nem ismered meg nem kerül hozzád közel... :roll:
Ezt a cicis dolgot nem értem. Minden ember szereti a cicit babakorában. Nekünk nőknek meg az a feladatunk hogy szoptassunk, főleg ha tudunk is.... :roll:

KépKép

KépKép
ronmay

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: