A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Chilike
Nekem a hasam fájt túlstimunál. Alig tudtam leülni, igaz ez a legelső túlstimumnál volt, amit aztán le is állítottak. A többinél ennyire nem volt nagy a fájás, de azért fájt a hasam alja.
Bár látom ez téged már szerencsére nem érint :lol: Gratula és pihizz sokat :wink:
mnzsani

Kitti!
Én holnap már remélhetőleg jó korán ott leszek, feltéve ha időben fel tudok kelni, ugyanis még mindig itt ülök a gép előtt! Már ErcsiApu szólt, hogy menjek már! :?

Zsani!
Igen! Én mindig mindent megteszek, csak kérdés, hogy ők akarják-e hogy ennyi mindent tegyek értük! Az előző két hónapban nem éreztem, hogy jó nekik, hogy mindent megteszek! De most remélem jó lesz! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Kitti
Sajnos nem emlékszek, már elég régen volt ez nekem. Viszont többet tényleg nem tehetsz, csodák pedig vannak :wink:

Kati
Eddig ráhangolódott a szervezeted, megszokta a mozgást, és majd most jön a siker :wink: A futás pedig biztos, hgoy jó, de erről majd holnap írok :lol:
mnzsani

Jó estét mindenkinek!

Megjöttünk már késő délután, csak Kittivel bohóckodtunk, pihentem és egyéb elfoglaltságok voltak. Most kezdtem el visszaolvasni.

Chilike: Köszönöm, hogy így hiányoltál. Most esett csak le, hogy akkor pénteken lehet, hogy találkozunk, mert nekem is akkor kell mennem úgy fél 10-10 körülre. Fényképet biztosan kapsz, mi kértünk, de szerintem egyébként is adott volna. :lol:

Vjulcsi: Gratula a 12 kicsihez! Szurkolok,hogy szerdáig eljussatok!

Albi: biztos, hogy nem spontán baba, mert mi teljesen el voltunk tiltva a sextől, mivel Kittinél is egy baromi nagy vérömleny keletkezett a méhemben, úgyhogy most extra módon figyelnünk kell. Ez bizony lombik baba a javából (ha pénteken apánk is úgy akarja).

Kitti: Neked is nagyon szurkolok, hogy holnap minden rendben menjen!

Majd még olvasok és reagálok!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Mnzsani,
Köszi, hogy írtál!
Én azt gondolom, hogy nincs nagy túlstimum, már nem is fáj a hasam, csak pisilésnél, de ha jól olvastam, ez másnál is előfordult.
Nagyon reménykedem benne, hogy a két picit visszakapjuk, a kérdés, hogy mikor. Ez pedig azon múlik, hogy mennyien lesznek holnapra.

Ha van kedved, szívesen olvasnánk a te történetedet is, tudod, sikersztorira mindig szükségünk van!

Kittim,
Holnap tali! Nagyon izgulok, hogy mi lehet a kis pöttyökkel, gondolom ti is így vagytok ezzel :)

Chilike,
De jó lesz neked, már képed is lesz róla :)

Kata,
Hát nem vagyok benne biztos, hogy fogunk találkozni, ahhoz tényleg iszonyat sok embernek kéne ott lennie, hogy te még ottlegyél 10-11 felé...

Jó éjszakát, álmodjatok szépeket!
vjulcsi

Julcsi
Írtam már régebben ide, Janaka néven, de azt hittem akkor kiderűlt, hogy Janaka=mnzsani, bocsi :oops: Már nem variálok, de muszáj volt váltani, mert olyas vki figyelt, akit nem akartam, hgoy tudjon a probálkozásainkról. Most viszont ilyesminek már nincs jelentősége :lol: Remélem azért maradhatok, ogy néha írka :roll:
Akkor szorítok, hogy beférjél a holnapi "túrnusba" :wink:
mnzsani

Sziasztok!
Hívtam az intézetet, 13 óra után várnak,mondták sokan vannak,készüljek fel.Vass dr megnéz és ha minden oké megkapom az első adag receptemet!

Drukk a csajoknak!Remélem minden jól alakul!!! :D
ritu75

ritu
nem tudom mennyire vagy jártaos ezekben a dolgokban, de érdemes a délibe menni gyógyszertárba,mert ott tutira mindig van minden. én csomószor jártam úgy, hogy nem mentem el a déliig, gondoltam a Nyirőbe a gyógyszertárba, vagy valahol máshol is ki tudom váltani, de mindig volt valami ami hiányzott, úgyhogy a végén mindig vissza kellett mennem. Gazdagréten a busz végállomásánál is van gyógyszertár, állitólag az is jó, habár én ott még sosem voltam.

julcsi
Hát igen, én is nagyon várom már az első találkozást :lol:
...addig is tele vagyok izgalommal, aggódalommal, stb, szóval már számolom a napokat visszafelé. :roll: :wink:

csomee
na , örülök, hogy jól telt a hétvégétek.
A terv úgy néz ki, hogy reggel felkelek, csinálok tesztet-utánna hivom Dávait, hogy pozitiv és ő biztos mondja majd, hogy akkor irány hozzá. Én ilyenkor szoktam neki mondani, hogy jó, de még el kell készülnöm fürdök, stb :lol: erre ő mindig mondja, hogy jó , de azért 1 órán belül érjen ide :roll: :lol: , hát kösz szépen, igyekezni fogok :lol: :lol: :lol:
..., de egyébként biztos tényleg igyekezni fogok, már alig várom az uh-t, szóval szerintem ott leszek 10 körül :lol: :lol:
Jó lenne találkozni, főleg, hogy úgy néz ki együtt leszünk kismamik :wink: :lol:
Figyelj csak csomee-amikor Kittivel voltál igy az elején te is tele voltál kételyekkel, izgalommal, ugye? Próbálom leküzdeni ezeket a gondolatokat, de olyan nehéz, úgy szeretnék már bebizonyosodni róla, hogy minden rendben. Habár a párom azt mondja, szerinte a 9 hónap igy tellik el, hogy mindig van min izgulni. :roll:
Te tesztelsz még, vagy már nem kell?
Én holnap meg pénteken csinálok még tesztet a saját magam megnyugtatása céljából, de azért persze drukkoljatok! :lol:
Moncsiról tud valaki valamit?
chilike1

chilike köszönöm,megfogadom a tanácsodat!
Olyan jó olvasni téged,ahogy izgulsz és mindenre gondolsz , mi-hogy... :lol: remélem én is eljutok idáig! :oops:
drukk neked is továbbra is! :D :lol:
ritu75

Chilike
Természetes ez az aggódás, izgulás. A rizikósnak mondott 12 hétig sztem tuti meglesz. Bár van, aki lazábban tudja kezelni :roll: Sztem akkor lesz majd a legmegnyugtatóbb, ha már érzed mozogni a pocakodban és mindig visszajelez, ha ráteszed a hasadra a kezed :lol:
4 nap már hamar elfog telni :wink:
mnzsani

Hatalmas drukk mindenkinek a mai napjához, aki ma megy vagy telefonál!!!! írjatok majd Csajocskák!!!!!!!!!++++++++++++++

Moncsika szépen csíkosodik, azt mondja, az én csíkos csigáimtól lehet... :lol: :lol: Cicik is feszülnek Neki! Szorítás továbbra is!+++++++++++++++

Kép
bodza2005

Hatalmas drukk mindenkinek a mai napjához, aki ma megy vagy telefonál!!!! írjatok majd Csajocskák!!!!!!!!!++++++++++++++

Moncsika szépen csíkosodik, azt mondja, az én csíkos csigáimtól lehet... :lol: :lol: Cicik is feszülnek Neki! Szorítás továbbra is!+++++++++++++++

Kép
bodza2005

mzsni
ÓÓÓ, bárcsak már ott tartanánk, hogy érzem is a mozgását:wink: , persze azért most is jó :lol: , olyan fura dolog ez, hogy a nő terhes lesz és mennyi ideig nem is érzi a pici babáját, max . a tünetekből lehet következtetni a terhességre. Hát nagyon várom már azt a pillanatot , amikor mozogni fog.De termésetesen ezt is mindennél jobban várom, hogy menjünk az első uh-ra. Persze tudom, hogy gyorsan el tellik ez a pár nap, ha már ennyit kibirtam, a beültitől számitva ez már a harmadik hét, az azelőtti évekről meg már nem is beszélek :roll: , szóval csak kibirom valahogy :lol: .
Mindig úgy vagyok vele, hogy pl: amikor csináltam a pozitiv tesztet, aztán mentem vérvételre, megjönnek a jó eredmények akkor egy picit megnyugszom, de tényleg csak picit, a vérvétel után is pár órára teljesen önfeledten örültem, aztán ugyanúgy megy minden tovább, jön a következő "feladat"( pl: most az Uh), amin ugyanúgy lehet izgulni tovább :lol:

ritu
örülök, hogy erőt adok neked és remélem másnak is :lol:
Biztos, hogy eljutsz idáig, csak nagyon erősnek és kitartónak kell lenni végig , de a végén megéri, majd meglátod :lol:

Én mindenkinek azt tudom tanácsolni-neked is ercsikati-, hogy próbáljatok meg "lazán" hozzá állni a kérdéshez. Tudom, hogy ez nagyon nehéz, főleg ebben a helyzetben, amikor az ember mindent jól akar csinálni, de én saját tapasztalatból tudom, hogy ezzel teljesen el lehet rontani az egészet. Meggyőződésem, hogy az előző próbálkozásaim nekem azért nem jártak sikerrel, mert annyira szinte már görcsösen akartam és ez sztem lefojt egy csomó mindent az emberben. Most nagyon laza voltam, úgyis Isten kezében vagyunk-vagy aki amiben hisz, az befolyásolja az életét- szóval mi a magunkét megtettük , utánna már értelmetlen ezen görcsölni.
Szóval próbáljatok meg lazitani :lol: :lol:
A pénteki uh után, miután megkaptam az első fotóm a pici babámról/babáimról , amit természetesen feltöltök nektek ide, hogy ti is megcsodálhassátok :lol: :lol: , szóval azután adok egy -két "tanácsot" én mit csináltam másképp , mint ezelőtt.-Persze erre nincs konkrét recept, ha lenne, mindenki igy csinálná,-de hátha valakinek mégis bevállik rajtam kivűl. :wink:
chilike1

bodza drága, kaphatnék én is egy adag csigát :lol:
továbbá örülök még a zebráknak és a kis petezsákos-nem tudom milyen állatkáknak is, ja és később számitok egy kis ravasz rókára is-na arra nem túl gyakran, csak néha a biztonság kedvéért :lol: :lol: :lol:
chilike1

Chilike
Tényleg nagyon érdekesen működik egy nő teste és kiszámíthatatlan. Az nagyon szuper, hgoy tudod lazán kezelni a terhességed (már amennyire lehet), mert teljesen igaz, amit írtál a végén. A nagyon akarás elronthat mindent - de hát ki ne akarná, aki sajnos erre az oldalra kell írnia.
Otthon leszel állományba végig? Vagy dolizol majd?

Bodza
Eszti baba hogy van? Miket ügyeskedik már? Puszi neki :lol:

Moncsi
Micsoda jó híreket hozott Bodza :lol: +++++++++++++++ :wink:

Drukk mindenkinek :!:
mnzsani

Chilike
Rókakóma??? Sztem inkább ne, működik ám anélkül is :lol: :lol: Nekem nem hiányzott :lol: :lol: Bár néhány kikót is meglehet vele spórolni, de talán akkor se ér annyit :lol:
mnzsani

mzsani
jó-jó, a rókához én sem ragaszkodom annyira, csak az mégis olyan tuti jel, tudod :lol:
Ez is olyan változó, a sógornőm, aki spontán volt terhes-valószinűleg nem is igazán volt felkészülve a várandóságra-szóval ő végig hányta az első pár hónapot, a barátnőm aki habár nem ismeri be, de több, mint való, hogy lombikból jött össze nekik a bébi, augusztusban szül, na mindegy, szóval neki meg a abszolút semmi baja, nem volt, néha kicsit émelygett és ennyi.
Persze mindketten csomót hiztak, csak a sogórnőm később kezdett hizni :lol: :lol:
Tudom, hogy nem ez a legfontosabb dolog, nyilván nem, de én nem szertenék túl sokat hizni, igy is hiztam már a gyógyszerek miatt, meg ugye amiatt, hogy gyakorlatilag az elmúlt 3 hetet végig ettem-feküdtem -pihentem-semmit nem csináltam :lol:
szóval még 15-20 kiló azt mondom belefér, főlegm, ha ketten vannak a drágáim, szülés után úgyis ledobom azt a pár kiló plusszt, de ilyen harmincakárhány kilót nem szivesen hiznék.El sem tudom magam képzelni akkora testben :lol:

Egyébként nyilván mindenki nagyon akarja, hogy összejöjjön a baba, de mégis valahogy el kell kicsit lazulni, nagyon nehéz nekem is, de igyekszem :wink:
A munka helyemen már én is gondolkoztam, irodába vagyok, szóval nem megerőltető, kicsit stresszes, de még azt is kezelném valahogy inkább az a rossz, hogy 3.emelet és nincs lift :roll:
Szóval nem tudom meddig kell a "kimélő életmódot" folytatni, de amig kell addig biztos nem mászom fel a harmadikra. Ha már mehetek terhestornára-meg jógázni is szeretnék, állitólag segit ellazulni, oldja a stresszt- szóval akkor már bemegyek a munkahelyemre, de addig amit nagyon múszály tudom csinálni itthonról is.
te hogy állsz most egyébként?Várakozó állásponton vagy, vagy akciózol, vagy már élvezed az édes életet a piciddel?
bocsi, de nem tudom, igy hirtelen :roll:
chilike1

A rosszullétet én is kihagynám (nem szeretek hányni) , a terhesség legyen könnyű, ha már előtte ennyi mindenen keresztülmentünk, az aggódás úgyis végigkíséri majd , - de tudom hogy ez nem kívánságműsor ! Üsse kavics- jöjjön róka koma is,nem küldjük el :lol: :lol: :lol:
ritu75

Lányok mindenki otthon marad 3 hétig,és még utánna is?
Nekem két hét szabim van utánna mennem kellene dolgozni.Mit csináljak? Bár még ráérek ezen filózni,de mégis! Ez azért fontos dolog.
ritu75

Chilike
30 kg? Sztem azért 15-nél nem kéne többet hízni. Meg nem is nagyon indolkolt talán. Én a Mátéval 6 kg-t híztam, de elötte viszon 15-t felszedtem az évek alaltt a probálkozásoknál. Szülés után 10 ment le egyből. Igaz én nagyon tudatosan táplálkoztam terhesség alatt, semmi fehérkenyér, csak élesztő és cukor nélküli tönköly. Már ez önmagában sokat számít sztem :roll:
A kímélésre sincs általános recept. Van aki azt monja, hogy uolyan életet kell élni, mint elötte, van aki pedig a fekvésre esküszik. Én a Mátéval feküdtem az elejétől kezdve, aztán a tesóprojectnél pedig nem vált be.-legalábbis nem ezen múlt. Aztán az is mondják, ha már megtapadt, akkor elkell felejteni hogy került oda :roll: Hát könnyű mondani :lol: Majd Dévai tanácsol vmit, aztán átgondolod :lol:
Magam este, akkor már okosabb leszek :lol:
mnzsani

ritu
én régebben nem voltam végig 3 hétig csak 2-ig, mert a második héten csináltam tesztet ami sajnos nem azt mutatta amit szerettem volna igy mindig felhivtam a dokit, hogy mi legyen szóval a harmadik hetet szükségtelen volt otthon maradnom akkoriban, de most hogy jók lettek az eredményeim( pozitiv teszt,vérvételnél 319-es hcg szint-ami nagyon jó eredmény) szóval igy eszem ágában nem volt menni sehova se. :lol: Igaz itthon vagyok 3 hete, kezdek kicsit unatkozni, főleg úgy, hogy semmivel nem tudom elütni az időt, nincs se takaritás, se mosás se semmi megerőltetőt nem csinálok :D , szóval igy nehezebben megy az idő egy kicsit, de kit érdekel , ennyi bőven belefér a babáért. Pénteken , ha azt mondja a doki, hogy maradjak még itthon 1-2 hetet, tutira maradok. Szerintem, ha pozitivat tesztelsz, inkább irasd ki magad a házidokival, megéri, minthogy kockáztass :wink:
chilike1

mzsani
húúú, de ügyi vagy, 6kg-az szuper! Na jó mától én is erre gyúrok :lol:
Én is pont ugyanigy vagyok vele, amikor előszőr mentek a stimura 58 kg voltam, mostmár 68-al kezdtem( ha úgy vesszük akkor a terhességet :wink: :lol: ) , de amióta itthon vagyok tuti hiztam 1-2 kilót, szóval, azért gondoltam, hogy én sokat fogok hizni, mert a stimuk alatt is hiztam, van aki meg abszolút nem hizik, de ha te is hiztál és a várandósság alatt meg csak 6 kilót, az nagyon jó, örülök, hogy ezt irtad. Én is próbálok évek óta egészségesen táplálkozni, igaz én eszem élesztős kenyeret, de kizárólag teljes kiörlésűt , általában én is tönkölyt vagy rozs kenyeret eszem.A gyengém az édesség, habár mostanában olyan fura ez mert nem igazán "kivánom" a csokit meg a sütit, előtte meg rajongtam értük, viszont, ha mégis eszem akkor jól esik, csak nem kivánom. Múlt héten is vettem egy tábla "lila-tehenes" csokit, máskor már aznap felfalom-azért nem is tartok itthon édességet, mert nincs esélye :lol: , most meg azóta is ott van a polcon felbontatlanul. Szóval ez jó.
Sok gyümölcsöt is eszem illetve főzelékeknél is teljes kiörlésű tönköny búza lisztet használok, megygőződésem, hogy sokkal egészségesebb, mint a hagyományos liszt, nagyon sok sütit is ebből sütök.
Cukor helyett mit ettél? Én eddig sztiviát használtam, de most valahogy nem lehet kapni, valami gubanc van vele, szóval az elmúlt 3-4 napban gyümölcs cukrot vagy édesitőt használtam a kávémba.Én nagy cukor ellenes vagyok, rengeteg könyvet olvastam erről a témáról, már nem is tudom elképzelni, hogy nyugodt szivvel egyek cukrot.
Érdekes dolog ez a fekvés téma, mert végülis fekvő helyzetben is lehet esetleg egy rossz mozdulat, álmodban vagy valami, és lehet, hogy mozgás közben, mármint mászkálás vagy séta közben, meg nem történik semmi, nem? Szóval nem egyszerű ezt eldönteni mi a helyes? Te voltál anno vérvételen? Én csak önszántamból mentem el , kiváncsiságból, kiváncsi lennék rá, ha te voltál, mi volt az eredményed?Hogy sikerült Mátét összehozni?
Mármint hányadikra?
chilike1

Sziasztok!

Olyan sokat írtatok, hogy alig bírom követni!

Chilike: Innentől kezdve 9 hónapig mindig lesz valamin izgulni és a szülés után is folytatódik a babával az izgalom. De ezek mind-mind kellemes dolgok. Majd meglátod! Nekem is azt mondta, mikor ET+21. napon hívtam, hogy rendben, gratulál és fél 10-10 felé menjek. Ezért gondoltam, hogy találkozunk majd, ha te is akkor jössz.

Hízásról: Hát én 23 kg-ot híztam Kittivel. Szülés után 10 nappal már 15 kg minuszban voltam, úgyhogy csak a maradékot kellett leadnom. Most 56 kg-nál tartok, ami még mindig 1-2 kg-mal több a versenysúlyomnál, de a ruháim mind rámjönnek. Most nem szeretnék 10 kg-nál többet hízni, de erre Kitti vigyázni is fog, hiszen már szalad, ezért mindig szaladni kell utána. Így hízásra esély sincs!

Tegnap este teszteltem egyet. Elég erős pozitív lett, de majd csütörtökön megyek vv-re és az úgyis többet mond majd!

Én úgy indultam ennek a beültetésnek, hogy ha sikerül jó, ha nem akkor nem. Úgyhogy semmi görcs. Tesztelgettünk, de csak nem akart csík nélkül maradni, így reménykedés indult. A többit meg tudjátok!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

csomee
na igy a legjobb, nem? derült égből-villámcsapás :lol: , mármint, hogy annyira nem élted bele magad, és mégis :wink:
Tök jó, szerintem is találkozunk.
Én is szeretnék még csinálni tesztet, tudod , hogy menyugodjak, de a párom szerint kicsit túlzásba esem, mert szerinte reggel is és este is csinálnék tesztet, ha lehetne, :lol: úgyhogy azt mondta elég lesz pénteken amikor egyébként is kéne. Hallgatok rá, mert múlt héten "sem engedte", hogy csináljak tesztet vasárnap, mondta várjam ki a szerdát amit az orvos javasolt, és úgyis pozitiv lesz és igy is lett, most is azt mondja csak pénteken csináljam a doki is a pénteket mondta, a pozitiv teszt napjának szóval , lehet, hogy mégiscsak megvárom a pénteket, ha nehezen is. :roll:
Persze majd ma eldöl, hány tesztet hoz a párom, ha többett akkor biztos megcsinálom holnap.
Olyan hülyeség ez is, nem, az amber akár meg is nyugodhatna a pozitiv teszt látványa után, de nem többször és többször akarja látni, átélni azt a csodálatos élményt amikor 2 csikót mutat a teszt. :lol:
Miért mész csütin vv-re? Nem pénteken mész? Szerintem engem pénteken fog küldeni.
Jaj csomee, úgy szeretem amikor ilyeneket irsz, olyan jól esik hallani, mindig bele is élem magam és általában igazad is van :lol:
Úgyhogy remélem együtt izguljuk végig a 9 hónapot :lol:
chilike1

Chilike: Én is remélem, hogy együtt izgulunk már 9 hónapig! :lol:
Azért megyek vv-re, mert azt mondt Dévisz, hogy ad beutalót, nézessem meg a hcg-t és pénteken mennyek uh-ra. Aztán eldől, hogy hogyan tovább!
Tesztről: Én a múlt hét szerdáig minden nap csináltam egyet. De nekem a férjem engedi. Most azt mondta, hogy ma ne vegyek mert szerinte már felesleges, de ha akarok csinálni, akkor holnap veszünk és pénteken is. Természetes, hogy mindig át akarja az ember élni ezeket a perceket, ki tudja mikor lesz erre még egyszer alkalma. (Ha fiú jön nálunk, akkor nekem ez az utolsó, ha lány még egyszer megyünk! :lol: )

Ha nálad látja pénteken a petezsákok (márpedig ilyen hcg-vel tuti, hogy fogja), akkor nem küld vérvételre, mert nincs rá semmi szükség. Csak azt küldi el, akinek nem látszik semmi, de pozitív a tesztje.

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

-úgy legyen- :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ja ezt nem is tudtam, hogy akkor nem kell menni vérvételre, na akkor remélem nekem nem is kell mennem.
Nekem a párom sztem azért nem javasolja a tesztet, hogy ne stresszeljem magam, ő egyébként is a nyugalom szobra, hihetetlen egy hapsi :lol: , de sokszor meg is mondja előre a dolgokat, egyszerűen van ez a képessége , hogy megérzi, úgyhogy bizom az ő megitélésében :wink:
De én is nagyon remélem, hogy felesleges volt aggódnom, az eredmények is tényleg azt mutatják, hogy : Nyugi, minden rendben van, :lol: de hát tudod milyen ez. :roll:
Nekem mindegy, hogy kislány vagy kisfiú, vagy mindkettő-ez lenne a legjobb, ha egy ilyen , egy olyan :lol: :lol:
Szerintem a párom talán kicsit a fiúnak jobban örülne, de már egy ideje úgy érzem hogy lányom(is) lesz. Szóval mindegy, csak egészséges legyen.
De ,mégiscsak az lenne a legjobb, ha jönne a fiú is meg a lány is, mert akkor a párom is boldog lenne meg a Dévai is :lol: :lol:
Merre voltatok hétvégén?
A fiú nevét is kitaláltátok már? :wink:
chilike1

Sziasztok,

képzeljétek, tegnap eldöntöttük és Dominik lesz a fiúcskánk! :D
Úgy örülök, hogy már van neve!!! Majd csinálok új vonalzót.

Chilikém,
tök jó volt dumcsizni, mindjárt küldöm a képet!

Többiek merre vagytok?
Katám, mi volt ma reggel???

Melcsi,
érezted a mozgását azóta? Megnyugodtál egy kicsit?
és akkor is 12e kellett fizetned, amikor nem volt uh? én akár hetente kifizetnék bármennyit, hogy lássam Domikát, de ha nem láthatom az elég sokkoló lehet, én is kiborultam volna a helyedben...nálunk nagyon lelkes és nagyon szimpi a védőnő, ő azt mondta, (10 percre van tőlünk), hogy bármikor bemehetek és megnézi a szivecskéjét. Egyébként 2 hetente megyek hozzá, de pl most jövő héten ő fog jönni. És + havonta 1x megyek a terhesgondozásra is. Neked is ilyen sokszor kell menned?

puszi

Kép
rencsi79

rencsikém
én is örülök , hogy beszéltünk, köszönök előre is mindent :lol:
a név jó választás, keresztfiamat is igy hivják :wink:
Jaj , de jó nektek melcsivel, hogy már itt tartotok... :wink: terhesgondozás, meg minden, hmmm, kicsit irigykedhetek? :lol:
Mindegy, csomee-val mi is nemsoká utólérünk titeket... :lol: :lol: meséljük majd a sztorikat a babamozgásról :wink:
chilike1

Chilikém,
küldtem emailt. :D Nem tudom mennyire lehet kivenni a képeket, mert egy régi telcsivel csináltam és szörnyű a képek minősége....

Kép
rencsi79

Írt a Julcsika, hogy mind a 12 meg van még, de a többi fejleményt majd ő elújságolja, mert nem akarok mindent lelőni :D :wink:

Kép
rencsi79

rencsi
nagyon köszi, megkaptam, szuper!!! :lol:
Nem számit a minősége a lényeg látszik rajta, :wink: -úgy, mint az én tesztemen :lol: .
Biztos segiteni fog, örülök neki, és bizom benned, köszönöm :wink:
Jaj, nagyon cuki az új vonalzód :lol: :lol: :lol: húú, úgy látom már meg van az ajándék a karácsonyfa alá :D

...a pénteki uh- után én is csinálok másik vonalzót, nem csak azért , mert téged utánozlak :P , hanem azért mert már tegnap eldöntöttem és ki is választottam , ne félj nem ezt választottam ki :lol:
na köszi még1x
puszi
chilike1

Chilikém, én az első terhes uh után csináltam először babás vonalzót ( hiába volt + a teszt azért azt meg akartam várni), de az sem zavar, ha ugyan ilyened lesz :D
hát igen, idén fantasztikus karink lesz :D :D :D :D
pusz

Kép
rencsi79

Sziasztok!
A mai nap teljesen jól lezajlott! Nagyon paráztam, hogy sokan lesznek, meg minden, de a megszokottnál nem voltunk többen! Vass doki nagyon rendes laza pasi! Nekem elsőre "bejött"! Szóval én azt mondom, hogy aki hozzá jár ugyanazt kapja, mint Mi Dévaisok! :)
Szóval megvolt az UH. A bal oldalon két szép tüszőm van, a többit "valahol elhagytam" - mondta Vass doki - de rögtön hozzátette, hogy ez ovu.ind és nem lombik, hogy minél több sejtecske legyen! Tehát van 1 db 14-es és 1 db 10-.es sejtecske! Több nincs! Valamiért nem találta! Szóval szúrnom kell egy egész Merionalt ma és csütörtökön, de viszont nem kell mennem szerdán UH-ra! Nem értettem, rá is kérdeztem, de mondta, hogy majd pénteken Dévaihoz! Semmi extra nem volt! Csak megjegyezte, hogy ma este még 10-kor is itt fog ülni, és még csak hétfő van! Sokan teliztek már reggel korán, hogy megjött nekik, és hogy jönnének beállításra, és ekkor mondta azt Vass dr., hogy Ágika mondja mindenkinek, hogy valamikor jöjjenek, de sokat kell várni, mert iszonyat sokan lesznek! Szóval akik mentek, kitartást, és azért majd írjatok, hogy mi volt!

Szép napot!
Puszi: Kata

Kép

KépKép
ercsikati

rencsi
igen és is azt irtam, hogy az első Uh-után, szóval a pénteki uh-után csinálok majd másik vonalzót..., szóval én is úgy gondoltam, mint te anno, érted? :wink:
mármint ilyen babás vonalzóra gondolok,ami nekem most van ott még csak az látszik, hogy mami-papi bekukk és meglátja a picit :lol: :lol:
ha már láttuk akkor meg szeretnék olyat választani amin bébi van, ilyesmi mint a tiéd, :wink:
ercsikati
elég lesz az akét picur is igy elsőre, nem? :lol: ne légy telhetetlen :wink:
Szegény Vass doki, biztos nem lehet könnyű neki egész nap nők között :lol:
chilike1

Sziasztok!

Gyors bekukk, aztán megyek szunyálni/dvd-zni :)

Nagy meglepetésünkre, mára még mind a 12. embrike megvolt, hihetetlen, már 3 naposak, 8 sejtesek.
Két terv volt:
A. ma visszakapunk egyet, 11 pedig fagyasztásra kerül
B. 8-at ma lefagyasztunk, 4-et pedig továbbviszünk szerdáig.

A B tervet Kálmán ajánlotta, és ezt fogadtuk meg. A 8 embriek két adagban kerül ma fagyasztásra, így remélhetőleg két beültetésre is fel lehet őket használni.

Kálmán is, Vass doki is megnyugtatott, hogy szerdára nagy valószínűséggel marad egy embriek, amit vissza tudnak adni. Vass doki csak egyet engedélyez (folyadékom is van, és a petefészkeim is elég nagyok). Azt mondta, ha kettőt tenne vissza, és véletlenül mindkettő megtapadan, az tuti kórház lenne.
Azért megkérdeztem, elképzelhető-e, hogy szerdáig csoda történik, és mégis jöhet a kettő (ha megmarad annyi), de ennek nem túl sok esélyt jósolt.

Én pedig boldog vagyok, hogy legalább egyet visszakaphatok. Végülis biztos volt már, akinek 1-ből 1 sikerült, nem???? :)

Rencsi,
Nagyon szép a kisfiatok neve :)
vjulcsi

Julcsikám,

köszi szépen! én az egyik reggeli uhon dumcsiztam egy csajszival, aki 1-t kapott vissza és most 17 hetes terhes :D
Te tudsz valamit, 12 gyönyörűséges embrike.....hát jó kis szervezeted van :wink:

Kép
rencsi79

julcsi
gratulálok! ez nagyon jó hir!
Én is a B. tervet választottam volna.
Persze egy sejtből tutira lehet gyerkőc még akár kettő is :lol:
Az jutott eszembe, mivel elég erősnek tünnek a kis sejtecskéid, hogy mi van akkor, hogyha a 4-ből 2 vagy 3 is megmarad a továbbtenyésztésnél? Azokat is le lehet még fagyasztani?
Tényleg nagyon jó eredmény, örülök neki :wink:

rencsi
jó hatással lehetsz rám, mert sikerült "elengedni magam" olyan jó érzés volt, mint amikor igy sokáig napozol és még hallod a hangokat de már olyan távolinak tünnek, nem is akrtam megszakitani a gondolataimat, úgyhogy tovább is gondoltam, mint ahogy eredetileg terveztem és tök jó vége lett :lol:
Most próbálom majd minden nap.,köszike a tippet :wink:
chilike1

sziasztok!
Zugolvaso vagyok még mindig, várom a mensit, hogy kezdhessük az első lombikot...
Azt olvasom ma, hogy Vass doki (én hozzá járok) helyettesiti Apátokat. Nem ugy volt, hogy jul.20-tol helyettesit? Vagy akkor teljesen zárva lesz az intézet? Mi lesz, ha nekem éppen jul.20-a utanra esik esetleg a leszivas vagy a beülti?
Vagy akkor el sem kezdik csak a szünet utan? Ne haragudjatok, tudom ez nektek már 5 Ft-os kérdés, de sajna kis tanuló vagyok még...Viszont várakozásban és zugovlasásban profi vagyok :D
Előre is köszi!!!
A zebrásoknak sok-sok örömet és gratulát!!!!
renna77

Rencsikém, igen a tegnapi napot végig mocorogta a drága, az apukája is érezte, ilyenkor kicsit megnyugszunk. :wink:
Képzeld, ugyanannyit fizettünk, mint az uh-ért. Én is mondtam, hogy legszivesebben hetente mennék uh-ra. De mire mi legközelebb megyünk, addigra már 6 hét telik el az előző uh-ig. :twisted:
Nagyon szép nevet választottatok. Gratulálok hozzá. :wink:

Kép
gmelcsi1

Melcsi,
6 hét....már meg sem fogjátok ismerni, annyit nő :D és most mikor kell mennetek? Te a 18 heti genetikai uh-on az istenhegyin voltál ugye? Mennyit fizettél?

Renna,
Dévai most csak 3 napra ment el Amszterdamba egy konferenciára. Csütörtökön már lesz. Azt viszont nem tudom, hogy Vass doki mikor megy szabira.....

Kép
rencsi79

Sziasztok!
Gyors bekukk, míg sül a sütikém! :)

Rencsi!
Nagyon szép nevet választottatok! Tetszik Nekem is! Mondjuk én bajban leszek, ha fiam lesz, mert nem tudom milyen nevet adjunk majd neki! Ezért én lányra gyúrok!

Chilike!
Természetesen nem vagyok telhetetlen és egyel is tökéletesen beérném, csak már legyen valami! De egyébként én teljesen lazán fogom fel! Már semmi stressz, meg ilyenek. Kicsit rossz amikor megjön, de aztán rájövök, hogy újra fel kell állni, és csinálni tovább, csak úgy lehet eredménye!

Julcsi!
Örülök, hogy a B. tervet választottátok! Azt hiszem én is ezt az "ajánlatot" választottam volna! Szorítok nagyon! Pihenj sokat, és jelentkezz azért sűrűn, hogy tudjuk mi van veled!

Azt még nem is meséltem nektek, de még senkinek! :), hogy egyik éjjel azt álmodtam, hogy tökre hányingerem van valami kajától, de már nem tudom hogy mitől volt, aztán a következő percben előttem van egy terhességi teszt, ami teljesen pozitív és megyek be ErcsiApuhoz, és mondom neki, hogy képzeld terhes vagyok! :) Erre ő: Mondtam, hogy nem a kajával volt gond, és mosolygott! Aztán sajnos fel kellett ébrednem, mert dolgozni kellett menni! Kicsit sokáig tartott megemészteni ezt az álmot! Azon a napon nagyon sokáig a pozitív teszt járt a fejembe! De azt tudom, hogy nagyon jó érzés volt mondani, hogy "Terhes vagyok"!
Csak meg akartam veletek osztani! Remélem nincs harag e miatt! :)

Legyen szép napotok!
Jövök még! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok.

Na ma egész nap a hematológián voltam.Mindezt 10percért.Amit eddig is tudtunk az van továbbra is.Vérrögképződésre hajlamos vagyok.De a jó hír az,hogy a vérhigító szurimra kaptam 90%-os támogatást.Így nem 40.000ft-ba kerül hanem 4000-be.NEM MINDEGY.Így ennyivel már olcsóbb is lesz a következő lombik,amit nem biztos hogy elhalasztunk így. :lol:

Kép
Kép
melánia

ercsikati
Igen , ez nagyon jó érzés, nekem is amikor mondták a vérvételnél, hogy kismami vagyok, olyan érzés volt, hogy azt le sem lehet irni, az a nagy melegség amikor elönt belülről, szerintem ettől a hihetetlen erős érzelemtől pityeregtem el magam én is. Nem is tudom, hogy mikor örültem ennyire utóljára-talán amikor tesóm kisfia megszületett és, bennt voltam-na az volt ilyen "nyomasztóan jó érzés" :lol:
Hamarosan a való életben is megtudod :wink: , tudod az álmok valóra vállnak :lol:

csomee
Na képzeld mi történt..., párom két tesztet vett, úgyhogy tudod sztem ezzel utalt arra, hogy "engedélyt adott" a plussz egy pozitiv tesztre, a másik teszt az mindenképpen pénteken fog kétcsikósra becsikózodni, de most nem tudom az elsőt mikor csináljam meg?
Múltkor szerdán csináltam , az szerencsét hozott, de most megcsinálnám holnap akár, mivel nem tudom van-e jelentősége a napoknak, végülis a hcg-csütin voltam, először a picit-pénteken fogom látni, szóval érted minden napra van egy jó hir :lol: :lol:
Szerinted megcsináljam holnap.?
Ha igen, akkor azért nagyon drukkolj a két csikósért, de azért bizom benne, hogy én már tuti kismami vagyok, nincs miért izgulnom. :wink:
chilike1

melania
húú, ez tök jó,
jó sokat fizettél eddig.
Nem kérdezted meg könyvelőtől ezt a tb-s témát?
chilike1

Melánia!
Ennek nagyon-nagyon Örülök! :):):):)
Szólj ha Nekem is mennem kell veled Kabalának! :) Hiszen megbeszéltük! :wink: :wink: :wink:

Kép

KépKép
ercsikati

Chilike:nem mert nincs könyvelőm.Eddig nem volt rá szükségünk.

Kép
Kép
melánia

Chilike:pénteken mész Uh-ra??? Én is szoritok!!
Kata:várj még az örüléssel mert még semmi sem biztos.Most a nagy kérdés az,hogy így is jár-e a tb támogatás???
Szóval Vass doki is szimpi volt???
SZORITOK NAGYON!!!!!

Kép
Kép
melánia

Melánia!
Igen! Nagyon szimpi volt Vass doki! Nem is gondoltam volna! Picit paráztam, hogy milyen lesz, meg minden! De tényleg nagyon rendes és aranyos volt! :)
Én azért örülök, hogy legalább most van egy kis "remény" hogy lehet tudjátok tovább folytatni! Járj utána és kiderül! :) Puszi Neked! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Kati!

Ennek én is nagyon örülök, hogy a Vass doki szimpi! Én hozzá mennék. Ha végre venném a bátorságot és bejelnetkeznék.
Nem tudom mitől vagyok ilyen bátortalan négy lombik után!
De majd eljön az ideje ennek is!

Julcsi!

Remélem a legjobban alakul majd a beültetés. Hidd el, ha nincs nagy gond, akkor elég lesz az az egy is. Aztán majd szépen visszajártok a tesókért.

Csomee!

Mi tudjuk, hogy ott van a pici! Most majd apánk is meglátja végre.

Chilike!

A holnapi teszthez:

Kép

Meli!

Látod minden rendbe van! Csak pozitívan!
A kötelező olvasmányokat meg csak olvasd!

Ritu!

Gyere mesélni!
agnyes

agnyes
de drága vagy, pont gondoltam, hogy irok neked, de te olyan figyelmes vagy, hogy megérezted, látod. :lol:
Örülök, hogy ugyanazt a zebrát küldted ami múltkor is szerencsét hozott :wink: , köszönöm.

Szóval holnap jövök és feltöltöm az új pozitiv kétcsikós tesztem! :lol: :lol:

Meg fogod érezni mikor jön el a következőnek az ideje, hidd el ez jön magától, szerintem ez nem félelem benned, hanem egyszerűen nem érzed még elérkezettnek az időt.
Ez úgyi sjön pikk-pakk majd meglátod, beugrik, hogy na most megyek a következő mensinél, és hidd el az lesz a tuti időpont, mert akkor akar jönni majd a baba hozzád. Tuti :wink:
Azért ma én is beleolvasok újra a könyvbe amit küldtél, habár én már aznap este kiolvastam, de nem árt az ismétlés. :lol:
chilike1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: