A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Gabi,fantasztikus képek :D Bőgni ér?♥

Kép

Kép
lidike

minimano nyugi,én is rontom majd a statisztikát a második császárommal :lol:

Kép

Kép
lidike

Sziasztok !

Gabi :

hüüüüha mennyi kép, egyenesen elkényeztetsz itt minket, én legalábbis nagyon örültem neki.Nóra hatalmas baba, nem csodálom, hogy megkínzott.Bár írod, hogy a zsinór miatt elakadt, hát azért a méretei sem picik, hogy csak úgy kicsúszott volna.Nagyon ügyes vagy és szépséges babát hoztál a világra, GRATULÁLOK !!! Látom a büszke Apuka is kiveszi a részét a babázásban :D :D :D , azta, hogy néz a lányára, csak úúúgy dagad a büszkeségtől. Vigyázzatok magatokra !!!

Nekem tegnap a ctg-n kérdezte a szülésznőm, hogy " a doki saccolt súlyt múlt héten ?".Erre mondom igen 3400 gr-ot, erre ő " lesz az 3800 is ".Megint mondta, hogy jó nagy a pocak.A héten csütörtökön megyek, akkor ott lesz a dokim is, csak még azt kell megszervezzem, hogy odajussak valamikor délelőtt, mert Apa akkor dolgozik és tök fölösleges szabit kivennie.Elméletileg az egyik barátnőm el tud majd vinni, na majd meglátjuk.

Szakad rólam a víz :twisted: :twisted: :twisted:

Ja és pisilés után a wc papíron felfedeztem valami nyúlós rózsaszínessárgás folyásszerű izét. Lehet, hogy ilyen a nyákdugó ??? :roll: :roll: :roll: Na mindegy , mert nem érzek semmit, bár este meg reggel fájdogáltam, de azt a méhszájvizsgálatnak tudtam be.Most meg semmi, még Zsombi sem mocorog, az nagyon hiányzik.De remélem csak melege van és alszik.

Kép
ikoka7

...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 11:57-kor.

KépKép

KépKép
boo

Gabi!

De jó, hogy itt vagytok :D :D :D !
Gratulálok :wink: !
Sajnálom, hogy ilyen nehéz volt a vége, de összességében gyorsan megvolt a pidurka :D ! Remélem a fájdalmaid már sokat enyhültek! Gátvédelem: 8) :D !

Sztem Nóri tökre rád hasonlít :D ! Nagyon formás kiscsaj :wink: !
Gyerekek hogy fogadták az újoncot?

Nekem ma éjszaka is folyamatos keményedéseim voltak fél 4-ig, és bár köztük bealudtam, gyakorlatilag csak onnan volt értékelhető az éjszakám :? .
Ez a második éjszakám volt így, előző este ugye 8 percenként, most meg nem néztem, de sorozatosan jöttek.
Szerintetek ez jelent vmit? Vagy a további 3-4 hétben minden éjszaka ez lehet :shock: ? Gabiból nem indulok ki, mégiscsak a 4. bébi.
Mert oké, hogy fájdalmasnak nem mondanám, de igen-igen kellemetlen, és nem tudok tőle aludni :? .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Na, akkor jó reggelt mindenkinek! :)

Tényleg senkinél sem pottyantott a gólya csomagot tegnap, ebben a fergeteges időben? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: (Vagy csak megint stikában szült valaki és csak mi nem tudunk róla... :roll: )

lorca!

"Ne is mondd a császármorzsát. Nemrég láttam az egyik étteremben, mondtam magamnak, hogy nem lehetek annyira égő, hogy ilyesmit megveszek, majd megcsinálom itthon. Ciki, de képes voltam elrontani"
Ha a császármorzsa nem sikerült házilag, az nem olyan nagy baj. A lényeg, hogy a metszést ne magad csináld. :roll: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Kikerestem Szabi szülés ktg-eit."
El van anyuka, ha játszik... :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"A legjobb ezekben a hasfájás kezelő akármilyen szerekben és praktikákban, hogy nemcsak babafüggő, hanem alkalomfüggő is."
És ez minden másra is gyakorlatilag elmondható. Ezért mászik a falra az ember az 1026., kéretlenül kapott tuti jó tanácstól... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

kicsidodi!

"Kaptunk a szomszédtól egy valag meggyet ..., és csináltam belőle naggyon fincsi meggylevest ! Most azon agyalok, mit adjak neki cserébe ...
Mosogatni valót, vazzeg! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Na mindegy, úgyis nemsokára meglesz a bébi, majd egyszer megsimizheti, és kvittek vagyunk"
Wooooooooowwwwwww, micsoda kegy! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

"Csak ha valaki nem akar órákig várni egy-egy vajúdás végére az ne menjen szülésznek, hanem legyen gyorsszervizes a Forma1-be"
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?

anitja!

Én nem vártam a mézzel 1 éves koráig Manónak, de az tény, hogy nem sokkal előtte már kapott. (Van aki még ennél többet, 2-3 évet is emleget, hogy várni kell vele :roll: )

Téged felpörget a szőlőcukor? :shock: :shock: :shock: Én még lenyelni se bírom, pedig nem vagyok egy finnya alkat... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

hendegabi!

"ne is említsdt a meggyet."
De illusztrálni azért még lehet, ugye? :roll: :roll: :roll: :roll: Kép
(Javalom háttérképnek vagy képernyő kímélőnek :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: )

boo!

"Amúgy ti mit kukorékoltok itt??? Család??? "
Köszöni, jól van. 8) Önfenntartó. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

"Gyerek viszont ficánkol mint állat! imádja a csokit"
Akkor vedd el tőle és nyugton marad. Azannyahéccázátmégmitnem!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ancsurti!

"en pl.ugy tudom,hogy a csoki sem a legjobb dolog ha szoptatsz"
Azt nem tudom -dehogynem jó az! 8) -, de azt igen, hogy miután hazajöttünk a kórházból nekem heteken át az volt a reggelim, hogy egy bögre tej mellé benyomtam kb. 6 vaníliás karikát. Ha ez nem volt meg, akkor nekem annyi volt uszkve fél napra... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

"erre jon egy spricccc Szoval mar most loni tudok a lukakon!
Erdekes,de vegre van valami haszna,funkcioja is eme testresznek...nem csak van,meg bamulas targya,meg kenyelmetlen hasonfekve.... "

Ameddig nincs meg a kicsi, addig üldözheted vele a macskákat a bölcsőből. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

"En teliholdra palyazok 8.an!!! "
Mé'??? Apa már lehozta a csillagokat!? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Szopikor előbb a szomjoltó "cool" tej jön, utána pedig a laktatóbb, zsírosabb, beszundítósabb fajtája. (Ez utóbbit hívják aludt tejnek... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

lidike!

Van neked fogalmad róla, hogy milyen nehéz mostanában gyereknek lenni!?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.06.29 09:29-kor.

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 11:57-kor.

KépKép

KépKép
boo

gabi1! :)

De jó, hogy jöttél!!! :D :D :D :D :D :D :D Gratula mégegyszer és fantasztikusak ezek a képek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

boo! :)

"A vérből talán inkább pirosra tippeltem volna.
Még sosem láttam ennyire friss képeket szülésről.
Magzatmázas babát azt igen, de azt, ahogyan még össze van kötve a mamival, sosem"

Tápkábel... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"a maratoni csata is az átolvasandó kategóriába tartozik, de azért a helyet, időt be tudom lőni"
Ha a hadvezéreknek is ilyen laza hozzá állása lett volna, akkor nem kerül bele a történelem könyvekbe. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kicsidodi! :)

"igen-igen kellemetlen, és nem tudok tőle aludni "
Istenkém, hány ilyen dolognak nézel még elébe...! :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Tegnap hazajöhettünk a kórházból, most gyorsan cssak pár szót, mert megyek szoptatni! 8) :P

Köszönöm mindenkinek a gratukat, a táblát nézegettem csak, hogy ki babázik már azóta, és mindenkinek nagyon gratulálok, többieknek, meg hajrá!!!Kitartás!!

Rengeteg élményem van, meg mesélni valóm, úgyhogy majd szép lassan...

Valaki megkérdezte, hogy mit éreztem, amikor megtudtam, hogy fiam lett....őszintén...meglepődtem, mert annyira belém beszélte mindenki a lányt, hogy tényleg meglepő volt. :lol: De nagggyon boldog voltam!!!

Most még elég lassan közlekedek még a házban is, fáj a hasam, állítólag a belső varratok húzódnak. A lábam olyan, mint egy vizilóé, iszonyú ödémás egészen a combomig! :shock: Aggódom, de mindenki azt mondja, hogy 6 hét és lemegy...remélem... Viszont képzeljétek el, hogy a hasamon most jönnek ki a csíkok, hogy megy le (szerencsére elég gyorsan), úgyhogy hiába örültem, hogy megúsztam.

Noé jól van, gyönyörű kis manó. :D Még össze kell szoknunk szopi terén, mert nem mindig jövök még rá mit szeretne. Tejem van, bimbóvédővel is iszonyú sebes a mellem, szóval úgy néz ki Noé elég erősen szívja, viszont mégis mindig éhes, mintha nem lenne elég tejem. Szopi után fejek, még jön belőle, szóval talán hamar elfárad. Így néha üvegből is kap, amikor már csak hiszti van a cicin.
Első éjjel itthon...apa átköltözött a másik szobába :( Noé szinte egész éjjel nyügi volt, nem tudtam rájönni mi lehetett. Aztán odaadtam neki a lefejt tejet, bezabizta, onnantól fogva aludt reggelig. :shock: Úgyhogy lesz mérlegünk, mert hátha úgy könnyebb rájönnöm dolgokra. Nappal egy hangját nem hallom, kb. 3 óránként szopi közben csicsi.

No, megyek is, majd még jövök, ha tudok és mesélek. :wink:

Ja, és képeket is rak fel apa majd este, bár szerintem először iwiwre, úgyhogy aki teheti ott keressen a klubunkban. :wink:

Sillia!

Jó ötlet volt a babafotós montázs, alig várom, hogy mi is bekerüljünk! :D

Kép
Kép
tabati

Gabi:Gratulálok,nagyon szép baba Nóra!És te is nagyon ügyes voltál.
Lidike:Megnéztem a blogodat,Domi nagyon cuki.Lili is így szokott aludni,felhúzott lábakkal.Olyan cukik.
Ma reggel elment a nyákdugó.Hurrá,kicsit fájdogál a hasam,Lotti mocorog,keményedések is vannak,de voltak is.Nagyobb változás nincs,most főzök,tegnap is főztem,porszívóztam,sétáltunk 2 órát,stb,erre semmi.Vagyis de,a nyákdugó.Tudom,innen még 1 hét is lehet simán,de lehet,hogy csak 1-2 nap.Júli 8 telihold!Arra gyúrok.Lili játszótéren Apával.Most imádják egymást,én ki vagyok hagyva mindenből. :(
Vendég

Egy kis punnyadás után nemsokára megyek a kórházba. Igaz, tegnap is volt ctg, de ma meg doki. :D Szeretek vele beszélgetni, mindig olyan jó infókat mond. Bár a legjobb az lenne, ha már azt hallanám: "6 hét múlva kontroll" 8)

007,
"a maratoni csata is az átolvasandó kategóriába tartozik, de azért a helyet, időt be tudom lőni"
Ha a hadvezéreknek is ilyen laza hozzá állása lett volna, akkor nem kerül bele a történelem könyvekbe.

Miből gondolod? Ki mondta, hogy a történelmi szereplőknek képben kell lenniük? :lol: Ld Kolumbusz. :twisted:

A lényeg, hogy a metszést ne magad csináld.
Igyekszem. :lol: Sőt, még a normált se szeretném itthon. 8)

1026., kéretlenül kapott tuti jó tanács
Engem a hasfájós jótanácsok nem tudnak kihozni a sodromból. Gondolom, mert ezt megúsztuk. Amitől viszont falra mászok - mondjuk boltban: "Biztos éhes! ", "Nincs melege/nem fázik?", "Kéne neki egy kis teát/vizet/akármit adni", " Még mindig szopizik?!", "És átalussza már az éjszakát?" ...

Dodi,
folyamatos keményedéseim voltak fél 4-ig ... Szerintetek ez jelent vmit?
Igen. Terhes vagy és a 9. hónap az szívás. 8)

Boo,
én most látok először élesben köldökzsinórt
Élesben még én sem láttam, de most már elkérem a szemüvegem szülés után. 8)
A te vérereid is kékben pompáznak kívülről, nem pirosak. :wink:

Nekem is a matek volt az egyik, ahol megéreztem a plafont a képességeimben. :roll: Utálatos érzés. :lol: A mateknál kb 20 évembe tellt, hogy rájöjjek, lehetne tanulni. :lol: Mindig azt vártam, hogy majd megértem és kész, én is erősen humán beállítottságú vagyok, de reál is ok. Így pl a geometriához sík hülye voltam (be kellett volna vágni pár szabályt és kész), de a valószínűségszámítás az ment annyira, mint a tanárnak. Az egyikre karcsú ketteseket, a másikra laza ötösöket kaptam.
Amikor matekos kolléganőmmel erről beszéltünk, rá is kérdezett, hogy milyen gyakran nyitottam ki a matekkönyvet. Háááát, szeptemberben, amikor megkaptuk. :twisted: :oops: Miért különbözne pont a matek az összes többi tantárgytól? Igaza volt, én is falra mászok az olyan tanítványoktól, akik lecke, tanulás nélkül beállítanak, mondván, hogy ők "nem értik". A szavakat megtanulta? Neeem. Na, így nem is fogja megtanulni a nyelvet. :evil:
Unokaöcsi most 10, évek óta jár Kumonra (egy japán módszer matekra és más tárgyakra). Minden egyes napra van feladat, mondjuk fél óra, kezdve a legegyszerűbbtől, az alapoktól, eszméletlen sok ismétléssel. Nagyon könnyen megy neki a matek, mivel már begyakorolta, tudja az alapokat, az új elsajátítása így könnyü. A mi oktatásunkban szerintem kevés a drill, pedig túl vannak terhelve a picik, így a tanulósabb tárgyak (matek, nyelv) sokszor eredménytelen. Mit ér az, ha egy kiselsős karácsonyra már olvas, ha a rohamtempó miatt már októberben kétségbeesett a lemaradás miatt?!

Ikoka,
Egy méhszájvizsgálat után csak a matatástól is lehet egy pici vérzés. De nekem is jobban tetszene a nyákdugó verzió. :lol:

Gabi,
Nagyon jó nézegetni a fényképeket. :D A köldökzsinórost azt te fényképezted? Meglepő, hogy mennyire hasonlít rád. :shock: Élőben is, vagy csak így a képen?
Ez a szeméremcsont elcsúszás nem jött valam jól. De azért szerencse, hogy nem törött el.

Lidike,
:lol: Most közölted Dominikkal, hogy kistesója lesz? :lol:

Tabati,
Hajrá új élet! :lol: :lol: :lol:
Apa nálunk is költözik, amint megszületik babó. Már nem is próbálkozom azzal, hogy éljük a rendes életünket, az már amúgy is feledésbe merült. 8) Majd ha kicsit már fáradok, akkor lesz az megint, hogy én szoptatok, ő meg sétál, büfiztet, számolja az autókat. Addig csak én meg babó, változatlanul összekötve a köldökzsinórral, hogy szokjuk egymást és tanuljuk a szopit.

Kép KépKép
lorca

Sziasztok

Voltam NST-n és képzeljétek: végre valaki megvizsgált!!
A méhszájam teljesen zárt, úgyhogy még várhatok a soromra :?

Viszont találkoztam Szkarabeusszal. Azt mondta olvasgatott néha minket de nem nagyon volt ideje. Mindenkit üdvözöl, és éppen most szül :)
Magas a vérnyomása és keveset mozgott a babája ezért nem engedték haza hanem benntfogták és elindították a szülést.

Elég rémisztő élményem volt hazafelé... Amikor szálltam le a buszról egy 10 év körüli kislány hirtelen elémvágott és annyira hadonászott a kezeivel hogy hasbavágott.
Nem annyira hogy fájt volna vagy bármi kárt okozhatott volna vele, csak... a kislány Down-os volt :(

És nagyon szégyenlem de elborzaszt a gondolat hogy a hasamhoz ért..
Vendég

Sziasztok!!

Mi van,lányok a tegnapi rossz idő mindenkit a gép elé ültetettt?! Esélyem nincs visszaolvasni,majd talán délután.
Reggel voltam vérvételen és CTG-n. Mondanom sem kell,hogy teltház volt,mind az 5 szülőszoba fullon,nagyon sok kismama CTg-re várt. Az egyiket már haza sem engedték,szegény tökre kivolt. Neki is Lilije lesz,mint nekem,csak neki már a második gyerek.
CTG-m jó,Lili nem bírt magával,iszonyat módon ficánkolt,azt hittem,kirúgja a hasam. A streptococcus eredményemet nem volt ideje megnézni a szülésznőmnek,de este rá kell csörögnöm és megmondja,amúgy meg pénteken megint megyek,ha esetleg még este se lenne ideje.
Gabi! Nagyon édi Nóri! Tisztára rád hasonlít! Tesók örülnek neki?

KépKép
KépKép
nyuszi81

Mindjárt kiveszem a rakottkrumplit a sütőből,elkészült.Mostam,teregettem,hajolgatok,de semmi.Viszont találtam a neten egy jó kis nekem való másoddiplomás képzést.Mindjárt fel is hívom őket,lesz-e keresztféléves képzés,vagy csak jövő szeptemberben kezdhetek.Ja,és a lényeg,hogy pesten van,nem kell utazgatni,VIII.kerület,ELTE.4 félév,láttam a tárgyakat is,nem vészesek,sokat már tanultam is közülük,és jóval kevesebb a tárgy,mint Sopronban volt.Most örülök nagyon! :D
Vendég

Gabi!

Nagyon édes a kis Nóri és eszméletlen jók ezek a képek! Kiváncsi vagyok, az én férjecském mennyire lesz majd fényképezős kedvében. Azt hiszem, kevésbé fogja ezen része érdekelni a dolgoknak, pedig jó lenne, ha nekünk is lennének hasonló képeink.

Tabati!

Üdv újra otthon! Nem kicsit irigylünk ám, hogy a szoptatás miatt nincs nagyon időd mesélgetni. De azért várjuk ám a sztorikat! Persze csak ha Noé már békésen szunyókál.

Kép
gumilany

Sziasztok!
Gratula Noéhoz! :D
Reggel óta csak eszek :D
Na , mi beszéltük apával hogy csak végső esetben megy külön szobába! álunk az a jó hogy az én párom alszik max 4-5órát és ki van pihenve (nem hiába kamionos)...viszont azt nemtom mi lesz velünk ha én vissza megyek dolgozni mert én nem türöm ilyen jól a 4-5 óra alvást :evil:
Remélem ügyes fiúcskánk lesz és nem lesz gond. .. :D

KépKép

Viki
viki23

Szerintem Viki erre még ne is gondolj,sokára mész még vissza dolgozni,vagy te máshogy tervezed?!

KépKép
KépKép
nyuszi81

Hát én máshogy tervezem. Minden a fiamon függ hogy cicis lesz e vagy nem.. Ha nem akkor szept, okt, én már megyek is vissza, és a párom lesz hivatásos apuka :D
Még mielőtt megvetnétek elmondom hogy én 3napot dolgozom és 3at itthon vagyok. Így felváltva tudunk lenni a babucinkkal és mind kettőnket "megismer". Amikor én itthon vagyoka párom el tudd menni kamionozni! Mindenkinek jobb lesz igy, a babának mert mind a kettőnkkel van, Apának, mert már sokkot kap a reggeltől estig valo kamionozástól, és nekem mert hiányzik a nyüsgés, a pörgés, a melo ahol őnmagam lehetek.... És hála istennek nagyon várnak vissza mind a kollegáim mind a soförjeim... Úgyhogy nagyon szeretnék már vissza menni.. No meg persze itt a ház részlet, stb stb stb.

KépKép

Viki
viki23

Az előbb írtam egy csomót amit elküldtem valahová a nagyvilágba :twisted:

Szóval újra címszavakban: az éjszaka megjártuk az ügyeletet apa allergiás reakciója miatt. Szerintem a fagyi volt a bűnös, szerinte az alkoholmentes sör :lol:

Reggel óta fájdogál a derekam és a pocakom, bizti valami front van megint. Pénteken lesz az első nst-m addig jó lenne kihúzni.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Gabi 1

Még egyszer gratulálok Nóri babához, nagyon jók a képek.
Azt megkérdezhetem, hogy ki fényképezte le apát, amíg a köldökzsinort vágta? Mert a párom is el szeretné vágni a köldökzsinort, erre eszembe jutott, hogy csak nem nekem kell majd azt lefotóznom :wink: :shock: :shock: .

Kép
Kép
orsi777

Na ennyit a délelőtti nagy melegről és a továbbiakra beígért kánikuláról. Nálunk épp most kezdett el szakadni az eső, és már mondogatják, hogy nem is lesz 30-35 fok, csak 25-30 (aminek persze mi kismamik tuti örülünk) és a napsütést is meg-megtöri majd egy-egy eső. Ahogy az elmúlt hónap alakult, a végén még kiderül, hogy egész héten szakadni fog az eső és csak 20 fok lesz...

Én úgy kidolgoztam magam mára... ha most nem születik meg Boti, nem tudom, mikor fog. Kivasaltam minden kis rucikáját, kitakarítottam az egész lakást, konyhát, mostam... Viszont végre kezd megint emberien kinézni a lakás. A vizsgák miatt nem csak titeket hanyagoltak, hanem a kecót is.

Ki lesz a héten az első? Nagyon kiváncsi vagyok már, várjuk a híreket. (én a szerdát céloztam be)

Kép
gumilany

sziasztok!
Csak gyorsan bekukkantottam megnézni, nincs-e újabb babánk!

Gabi1: szupik a fotók, édi a kiscsaj.
azért nem semmi, milyen eseménydús szülésed volt. Az a szeméremcsont-izé nem hangzik túl kellemesnek, ahhoz jobbulást!
Viszont a gátvédelemhez külön nagy-nagy gratula!

lorca, Boo: ne higgyétek, hogy nagy matekos vagyok, sokkal inkább bírom a humán dolgokat, csak a munkám során néha rákényszerültem, hogy figyeljek. (és mivel van statisztikus érettségim, egy sima százalékot ki tudok számolni).

Tabati: ha vissza tudsz olvasni, tegnap épp a kisebesedett cicikről volt szó (sok-sok oldalon át!). És neked is még egy gratula!
És persze várjuk a fotókat.

Nekem továbbra sincs jele, hgoy igyekezne kibújni a babánk. Reggel megjártam a védőnőt, minden ok, kivételesen pisim is. Hasam: 127/40, vérnyomim 110/71. súlygyarapodás +14kg :?
Este meg NST.
Ha tudok, még jövök!

Kép
Kép]
hendegabi

Bocs! Fontos infó lemaradt!

Celldömölki SPAR-ba megérkeztek a rózsaszín törölközők! Úgyhogy kismamik kalandra fel, boltokat megrohamozni!
(állítólag semmi mást nem kaptak, csak törölközőket, és azt is csak most, több nem lesz!)

Kép
Kép]
hendegabi

Tabati!

De jó hallani rólatok!
Már nagyon-nagyon várom a képeket :D :D !

Viki!

Ez így elvben tényleg nem hangzik rosszul, és simán lehet, hogy te tényleg ilyen hamar vágyódni fogsz vissza a munkába, de azért ez nagyon ritka! Manapság elég sokan vágnak így neki, aztán a szívük szakad meg, hogy otthon kell hagyniuk életük új értelmét bármennyi időre is...
Szóval ha egy mód van rá, hagyjátok nyitva ezt a kérdést, és majd meglátjátok hogy alakul :wink: !
Meg az is tök jó, hogy apával is ugyanannyit lehet, de ha felváltva dolgoztok, mikor lesztek együtt :shock: ?

Amúgy Boo is kamionos-feleség :wink: !

Nyuszi!

Örülök, hogy minden oké :wink: ! Még jó, hogy mi nem ma mentünk, mert Ricsi agyvérzést kapott volna :? :lol: :lol: :lol: ! Nst-n még nem voltunk, de ezért remélem ott sem kell végigvárnom a sort, és anyu be tud tuszakolni :oops: . Általában az orvosi köpeny elég meggyőző :wink: :lol: :lol: !

Orsi!

Az István kórházban van fotós csaj, aki csinál képeket, ha szeretnéd :wink: . De tuti, hogy a szülésznőt, vagy bárki jelenlévőt is megkérhetsz, nem fognak csúnyán nézni.. :D De ha mégis, az is kit izgat :wink: :lol: !

Én az előbb keltem fel, majdnem 3 órát aludtam :roll: :D :D :D ! Határozottan jobban vagyok :wink: ! Igaz, hogy melltől lefelé minden porcikám fájdogál, de azért így jóval elviselhetőbb!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Gumilány!

Nálunk (Őrbottyán, 25 km Pesttől) tényleg pont 35 fok van, és verőfényes napsütés :D ! Igazi nyári időjárás 8) ! Lehet most megy felétek....

Lorca!

Még neked akartam még tegnap... :oops:
Persze, kocsival 12 perc! Gyalog 12 percre kb. a főút van :twisted: :lol: :lol: :lol: ! Na jó csak viccelek :wink: . De az tény, hogy ide kell vmi jármű: mi leginkább kocsival közlekedünk, bár apa falun belül robogóval közlekedik, mert gyorsabb, mint a kocsi (nem ér le, nem kell lassan menni).
De pl. az ovival mázlink van, mert az 10 perc gyalog, és alig pár éves, nagyon szép :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi! Én ma egyedül voltam,mert Zoli dolgozik,de jobb is,mert ő is tuti agyvérzést kapott volna,főleg,hogy az egyik csajt bent is tartották,megírtam neki,amíg vártam... Na,már akkor vége volt,pedig nem is rólam volt szó meg a gyerekéről,de már most rájött a fosás az idegtől,hogy reméli mi nem járunk így egyszer.
Viszont volt egy kismama,akivel pont együtt járok tornára,ő mára vagy holnapra van kiírva és egyelőre nem akar jönni,úgyhogy nem mindenkire hat a meleg. Remélem ránk sem fog előbb!!

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok!

Gratula a picikhez mindenkinek!! Sajnos, csak pár naponta tudok feljönni, de azért megpróbálok képben maradni, bár bevallom nem nagyon sikerül. :cry:
Lassacskán csilli-villi a lakás, szóval nemsokára újra itt. :wink:
A mai ctg egyszerüen csodálatosan sikerült, dokibácsi is mondta, hogy "ezt már szereti".
Timiék még 2in1. Jól vannak mindketten. A vérnyomása még magas folyamatosan a gyógyszerek ellenére is, de nem indítják be a szülést, csak ha gond lesz. Elvileg megvárják, míg magátol beindul. Puszil mindenkit, és köszöni a drukkokat!
Amint van újabb infó jövök egyből!

Kép
szisz89

Dodi: Hát igen , bíztos vagyok benne, hogy nagyon sokáig sírni fogok, de muszály... És a muszály az mint tudjuk nagy úr.. Mi csak magunkra számíthatunk, és csak így tudjuk megoldani. Jó az anyukámék most próbálkoznak de kizárolag az unokájukat akarják segíteni.. Az is segítség, de a csekkek attól még a polcon vannak..
Úgyhogy muszály lesz megoldanunk és más lehetőség nincs... :(

KépKép

Viki
viki23

Viki!

Megértelek :( ! Ti tudjátok, hogy jöttök ki a legjobban...

KisCsibénkkel mi van? Szombat óta nem beszélget velünk.... :?
Kicsit gyanus... :roll: :D :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
Én Budán lakok és az eső előtt itt is nagyon meleg volt. Kiváncsi vagyok a folytatásra.

Kép
gumilany

Gumilány

Erre küldheted az esőt, itt rohadt meleg van. :evil: Jó lenne az estét nem locsolással tölteni, jobb dolgom is lenne. Ma van a férjem névnapja.

Tényleg
Csibe már "rég" járt erre.

Az állatorvosunk szerint hidegfrontra szokott beindulni a szülés. :roll: De a hétre nem mondtak hidegfrontot, ugye?

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok! :lol:

minimano: nekem is sokszor fáj a ficánkolás, de mint írtad, közben meg is nyugtat :lol:

gabi1: de jó, hogy már itthon vagytok! :lol: Nagyon ügyes voltál :lol: És még tejcsiből sincs hiány! :lol: :lol: Te igazán profi vagy! :D :D A képek tök jók! :lol: Úgy látom, máris Nóra baba a sztár a családban :D :D

tabati: neked is üdv itthon! :lol: Még szép, hogy nincs időd visszaolvasni.... :lol: :lol: Noé szerintem mindenkinek meglepetés volt, itt mindannyian lányra készültünk. Család hogy fogadta? Ők mit tippeltek?

sillia: ne legyen rossz érzésed, a tudatalattid próbálja óvni a babódat :D Szkarabeuszról köszi az infót, ezek szerint lesz ma is babánk! :lol: :lol:

hendegabi: megelőztél a jó hírrel! :lol: A győriben is láttam vagy 8 db- ot még, úgyhogy bele kell húzni, csajok! :lol:

szisz: a csilli- villi lakás miatt irigyellek! :lol: Nekem is még annyi dolgom lenne, de kevés már az energiám :roll: Köszi az infót timeáról, megy neki a drukk továbbra is! :lol:

viki: a muszáj tényleg nagy úr. De ha megoldható, akkor próbáljátok meg. Majd, mikor a második baba meglesz, talán vele többet lehetsz :D

Ma reggel én is voltam védőnőnél /újnál, mert az enyém 3 hét szabin van/, de semmi extra: minden ok. De ezt eddig is tudtuk :lol: :lol: Pedig süt a nap ezerrel,azt hittem, majd kidöglökma a melegtől. De lehet, hogy picit később ribizlit fogok szedni. Piszkálja a fantáziám a ribizlidzsem /sillia, ez a te bűnöd! :lol: :lol: /.

Kép
agi125r

Sziasztok! :)

Megjöttem a Klinikáról. Rapidban meglátogattam f.nikicit és az alvó Dorkát. :roll: 8) Mindketten jól vannak és ha minden igaz, akkor holnap után mehetnek haza. :D Búcsúzáskor kinyomtatva odaadtam neki a jókívánságaitokat, csak lesett. :o :lol: :lol: :lol: :lol: Azt hiszem, ma tudom mit fog olvasgatni. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Aztán sorra kerültek a kötelező vizsgálatok és a doki. Minden szép és jó. :)
A doki bácsi viszont rajtam szeretné tartani az összes szemét, ezért holnap reggel teljes menetfelszerelésben sok szerettetel várnak előzetes megfigyelés illetve kivizsgálás céljából.
Amennyire sikerült megértenem, ez NEM a mostani terhességemnek szól, hanem még az előző császárnak, hogy minden rendben legyen, ha esetleg most is arra kerülne a sor... Azzal együtt most is elmondta, hogy ettől még lehet hüvelyi, majd meglátjuk, hogy alakul.

Úgyhogy most itthon itatom az egérkéket. :oops: Megnyugtató a tudat, hogy minden rendben van, csak abba rossz belegondolni, hogy nem tudom meddig lesz velem Manó, akitől naponta kismillió puszit kap Hugi, és aki szólongatja, sőt még a kiságyát is kipakolja, amikor megkérdem tőle, hogy kölcsönadja-e majd neki, ha megszületik. Elvileg minden nap fogom látni -ehhez ragaszkodom-, de azért az nem ugyanaz. :cry:
Most kezd igazán testet ölteni a gondolat, hogy holnap reggel elmegyek, és legközelebb már úgy jövök haza, hogy Hugi már nem a pocakomban lesz, hanem a karomban. És egyáltalán minden megváltozik...
Sírásra tulajdonképpen semmi okom, úgyhogy most én állok elő azzal a dumával, hogy terhesvagyokésafejüktetejérálltakahormonjaim. :roll: :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops:

Most visszaolvasok, aztán pedig neki látok az utolsó simításoknak, mielőtt lefarcolnék....

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Jó sokat írtatok... :roll: :wink:
Vendég

Sziasztok!

Gabi, gratulálok még egyszer, szépek a képek!
Tabati, de jó, hogy benéztél!

Nálunk ma csend és nyugalom, tegnap kifájdogáltam magam. Kedd-szerdára várom az újabb hullámot, most már a 4-et. Hogy akkor szülünk-e belőle, azt nem tudom, mert nem akarok oxitocint így csak tutira erős fájással megyek be - lehet, hogy megint későn?
NST rendben, UH alapján még csak 2700 g-ot sem érjük el, ami kicsit furi, de a feje már nagyon lent van és 9,5 a BPD, méhszáj bő 1 ujjnyira nyitott, úgyhogy van remény a 3-át megtámadni.

Bond, írtam, de közben nem olvastam a hsz-odat! Ne aggódj, fel a fejjel, a másik gyerekednek is az anyukája leszel, így muszáj most ezt a kis időt csak Vele töltened, rá kell hangolódnod. Nagyfiad jól fogja érezni magát nélküled is! Fájni fog Neked, de neki főleg a kiszolgálószemélyzet a fontos, lesz aki gondoskodik róla, szeretgeti helyetted is! Minden nap látni fog és akkor egyszerre megkapod a puszi adagodat is!
Én is ettől rettegtem, de én anno 5 napot töltöttem tőle távol és közben megváltozott a testem is, ami nagy sokk volt neki.
Beszélgessetek róla ma sokat és minden jót kívánok!

Éva
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára agmano 2009.06.29 15:37-kor.

KépKépKép
agmano

Hát én még mindig itt. :( NST rendben, méhszáj lelet rendben, zárt vagyok. Így ma sem szülök. Dokim azt mondta, hogy péntek reggel 8-kor jelentkeznem kell a kórházban felvételre.

Hát no comment.
Azthiszem én vagyok az első a topicban, aki túlhordja a babáját. :? Kapok ezért valamit??? :roll:

007! Teljesen megértem, amit írtál! Belegondoltam, hogy milyen rossz lehet úgy befeküdni, hogy a másik gyermeked otthon van. Manó nagyon jószívű tesó! Imádni fogja a kishugit! :lol:

Tabati! Szupi, hogy minden rendben veletek! Jó, hogy jelentkeztél, és amint tudsz jönni, gyere és írd meg a tapasztalataidat!

Gabi! Nagyon jók a képek! és az is szupi, hogy minden rendben veletek.

Voltam védőnőnél. Fogytam 1 kilót! :shock: Azt mondta ez normális. Ja! De így akkor 9 kilót szedtem fel összesen a 40 hét alatt. :shock: Kíváncsi vagyok mekkora lesz Jázmin.
Vendég

Bond

Csak nem Te is szülni készülsz, el sem hiszem :lol: :lol: :lol:
Kórházba vonulás előtt azért megveszed a törölközőt, nem? :lol: :lol:
Biztos már írtad, de tudsz bentről írni?

Kép
Kép
orsi777

norka81: Tyűű Te tényleg "túlhordod".. :D
Nekem elvileg pont egy hónap van még... De sztem mi nem csináljuk végig... :D
Viszont arra én is kiváncsi leszek mekkora lesz a pici Jázmin :D
Én már a 11kg nál tartok de nem látszik rajtam, csak a pocim nőt az is épp hogy :D

200907: szurkolok ám Nektek! Bizti minden rendben lesz és legközelebb már tényleg a babucival a kezedben (vagy a ciciden) dobsz nekünk pár sort :D

agi125r: Hát igen, sajnos Alex így fog minket látni, össze - vissza , de ez van... A lényeg hogy végre jön!!! :D
És majd a köv baba egy 5-6év múlva már teljesen más lesz , mert én is itthon lehetek vele és már lesz neki egy komoly bátyuskája.. :D
(ja , már mint aki itt lesz mellette mert úgye lesz még Alex mellett 3 komolytalan felnőtt bátyus is) :D

KépKép

Viki
viki23

Bassszusssss esikkk.....
wááááááá
a ruhák meg kinnttttttttt...... wááááááá
:twisted:

KépKép

Viki
viki23

Norka:
Én is voltam ma NST-n és vizsgálaton, hasonló jókkal távoztam. Kivéve persze, hogy nekem még nem kell bevonulni...egyelőre. Pont érdeklődtem utánad is, mondta az Edit, hogy még nem szültél, be vagy mára írva...csak később.:) Azt is mondta, hogy nagyon sok 40.hetes kismami fekszik bent, mindenki a frontot várja...a kedvezőt.:)

bertina

Lorca
Dolgozok perinatalis hypoxiás gyerekekkel :wink:
A doktorommalúgy egyeztünk meg, hogy alapvetően normál szülésre készülünk, de a legkisebb gondnál császár lesz.

Boo
Tarthatok matek korrepetálást :wink:
És én még nem vagyok bepakolva. Ma kérdeztem meg egy ismerősömtől, hogy egyáltalán mit kell vinni :oops: :wink:

Gabi
Minden szépet és jót kívánok nektek!
Gyönyörű a kicsi Nóra!

Lidike
Nagyon aranyos a kisfiad!

Tabati
Irigyellek, hogy már te is babázol! :oops:
Várjuk a képeket!

Lorca
Én nem vagyok híve a "karácsonyra olvasni" módszernek. És szeretem a szótagolós olvasástanítást :wink:
Vendég

tabati! :)

Üdv otthon!!! :D :D :D :D :D :D :D :D A lábad majd lassacskán helyre jön és a szopiba is egyre inkább belejöttök mind a ketten! :wink:
Mégegyszer gratula neked is Noéhoz és...
"Noé szinte egész éjjel nyügi volt, nem tudtam rájönni mi lehetett. Aztán odaadtam neki a lefejt tejet, bezabizta, onnantól fogva aludt reggelig. "
...így ismeritek meg egymást, szép folyamatosan. Ügyi voltál! :wink:

lilisgabi! :)

Hajrá a nyákdugónak! :wink:

"találtam a neten egy jó kis nekem való másoddiplomás képzést.Mindjárt fel is hívom őket,lesz-e keresztféléves képzés,vagy csak jövő szeptemberben kezdhetek."
:o :o :o :o :o Ezek szerint nem "punnyadást" tervezel a közel jövőre... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

lorca! :)

"A köldökzsinórost azt te fényképezted? Meglepő, hogy mennyire hasonlít rád"
Nem túl szép dolog valakit egy köldökzsinórhoz hasonlítani... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sillia! :)

NST: :D :D :D :D .

Köszi az infókat szkarabeuszról jó, hogy legalább ennyit tudunk róluk! :wink: :) :) :)

nyuszi81! :)

CTG: :) :) :) :) :) :) . Az eredmény a fontos, nem a sor hossza. :wink:

tike! :)

"az éjszaka megjártuk az ügyeletet apa allergiás reakciója miatt. Szerintem a fagyi volt a bűnös, szerinte az alkoholmentes sör "
:oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jöjjön, aKinek jönnie kell - a maga idejében... :wink: :lol: :lol: :lol:

hendegabi! :)

Eredmények: :D :D :D És köszi a FELBECSÜLHETETLEN értékű infót! :wink: :P :P :P :P :P :P :P :P

szisz89! :)

A te eredményeidnek és örülés és külön köszönet tímea83-ért! :wink: :) :) :)

agmano! :)

Uccsó ultrahangra azért nem adunk annyit! :wink: Majd kiderül, ha kibújt. Előbb-utóbb... :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

orsi777! :)

Hát, személyesen már nem valószínű. :roll: :roll: :roll: De elküldetek érte valakit. :wink: :lol: :lol: :lol:

Nem fogok tudni jelentkezni bentről, úgyhogy majd ZsiriKémen keresztül lesz némi kapcsolat tartás. :wink:

viki23! :)

"a babucival a kezedben (vagy a ciciden) dobsz nekünk pár sort"
Gondolod...? :roll: :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

iringó! :)

Lassan te is veheted a tatyódat...? :roll: :roll: :roll: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

bertina! :)

Eredmények: :) :) :) :)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.06.29 15:43-kor.

Kép
Kép
200907?

Voltam ma CTG-n én is. Szép hegyeket rajzolt a gép :roll: :roll: :roll:
Doktor megvizsgált, méhszáj 2 ujjnyi. csak azért engedett haza, mert kb. 5 percre lakunk a klinikától.
Vendég

Neki kellene állni a vasalásnak :oops: :cry: :evil:
Vendég

Bond az előző hsz-mat módosítottam a Rád vonatkozó résznél!
Teljesen megértelek! Még egyszer sok erőt és egy ma éjszakai sos szülést kívánok így soron kívül!

Éva

KépKépKép
agmano

200907: Hát lehetséges :D Ettől a hülye időtől minden kitelik.. Megindulnak ám a babucik kifele... :D
iringó: wááááá!!! De jó!!!!!! Te is nem sokára babázol... wááá !!!!!

Oh... Te jó ég... Nekem vajon holnap mit mondd a doki....
Már multkor gyanusan vigyorogva mondta, hogy 3-4hét és mindenképp menjek... Felkészülve...
wáááá :D

KépKép

Viki
viki23

agmano! :)

"Nagyfiad jól fogja érezni magát nélküled is! Fájni fog Neked, de neki főleg a kiszolgálószemélyzet a fontos, lesz aki gondoskodik róla, szeretgeti helyetted is!"
Tudom én, hogy ő köszöni, de jól el lesz. Csak tudod, milyen önző az ember: hajlamos mindent elsőként abból a szempontból nézni, hogy: én. :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

A ma esti SOS szülés tuti elmarad, mert ANNYIRA nincs jele. Megvárjuk, amíg lesz valami történés - vagy amíg azt nem mondja a doki valamiért, hogy: " na most szülünk".

Kép
Kép
200907?

Köszi a gratulációt mindenkitől.

Igen Nóri a sztár sőt túlzottan is, olyannyira hogy mire a pocakfájástól elaludna addigra valamelyik tutira felébreszti, különösen Rékára kell odafigyelni. Tejcsi van rendesen.

Köldökzsino elvágását a dokim fotózta.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Bond:
Eljött a Te időd is.:) Sok erőt, kitartást kívánok! Mi itt (és ez nem kis szám) sokat gondolunk majd rád és minden pillanatban várjuk a híreket.:)

bertina

Akinél jó idő van küldje kicsit erre felénk is, ma 3 hullámban volt felhőszakadás, most süt a nap, de dörög az ég újból :shock:
Hédi meg nem tudja eldönteni, hogy mi legyen, győzködöm, hogy még van egy kis ideje...

Aki meg szülni szeretne csak szóljon, küldöm a frontjainkat :D :D

Nálunk egyébként a múlt hétfő volt a csúcs a kórházban, az átlag nap 3 baba helyett 7 született - még az újság is megírta, hogy dömping van. Mondtam is Hédinek, hogy várjunk még, most úgysincs nagyon hely :D :D :D :D :D

Egyébként pénteken dől el, hogy gyarapítjuk-e a császárosok táborát. Kisasszony ugyanis szépen csücsült odabent még egy hete.3-ig kaptunk haladékot a helyes irány megtalálására.

Meg is mondom a dokimnak, hogy csak ne dícsérgessen minket, ugyanis a 24. héten örvendezett, hogy fejvégű fekvésű, mert bár még megfordulhat, valószínű, hogy a helyes irányt veszi fel. A 31. héten, uh előtti napon fordult meg :? Engem megdícsért, hogy nincs egy csík sem a hasamon...na majd most nézze meg.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: